فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت دکتر جلیلی از پاسخ امام سجاد علیهالسلام به فردی که به ایشان طعنه زد؛
◀️ دکتر جلیلی: عده ای تا وقتی مبارزه هست، فرار میکنند اما وقتی [فضا] آرام میشود اعتراض میکنند که چرا مبارزه نمیشود...!
🚨الزامات و شروط همراهی با ولی جامعه چیست؟!
▪️فرارسیدن شهادت امام زین العابدین تسلیت باد
☑️ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥بازدید از شرکت های داروساز؛قسمت چهارم| جلوی واردات داروهای مشتق از پلاسمای انسانی را گرفتیم!
🔸 چرا واردات کننده دارو از تولیدکننده آن در داخل کشور باید بیشتر یارانه بگیرد؟!
☑️ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥بازدید از شرکت های داروساز؛قسمت چهارم| جلوی واردات داروهای مشتق از پلاسمای انسانی را گرفتیم!
🔸 چرا واردات کننده دارو از تولیدکننده آن در داخل کشور باید بیشتر یارانه بگیرد؟!
☑️ @Jalili_saeed
🚨 رجانیوز در گزارشی با عنوان نگاهی به کنشهای انتخاباتی جریانهای سیاسی از حملات برخی از این جریان به انقلابیون در راستای حذف از انتخابات پرده برداشته و در خصوص تخریب ها علیه دکتر جلیلی نوشته:
🔹 او که سالهاست بدون ورود به درگیریهای کاذب سیاسی مشغول اداره دولت سایه برای کمک به حل مشکلات اساسی کشور است، به یکباره سیبل حملات روزنامههای اصلی جناح اصلاحات قرار میگیرد!
🔸 ابتدا روزنامه شرق و سپس صفحه اول سازندگی که ارگان رسمی حزب کارگزاران است با انتشار کاریکاتوری توهینآمیز فاز حمله را آغاز میکنند. روزنامه آفتاب نزدیک به محمدرضا عارف نیز با انتشار عکس سعید جلیلی در مناطق زلزلهزده به همراه سعید قاسمی، از آفتابی شدن جلیلی برای انتخابات ابراز نگرانی میکند.
🔹 این در حالی است که جلیلی در این ایام نهتنها نسبت به گذشته فعالتر نشده بلکه به دلیل شرایط کرونا، جلسات و فعالیتهای دولت سایه را با شیب ملایمتری پیگیری میکند، اما چون وقت آن رسیده که رقبا تک به تک حذف شوند، روزی هم باید نوبت جلیلی برسد...
‼️ متاسفانه در این ماجرا نیز بسیاری از اصولگرایانی که جلیلی را رقیب بالقوهای برای کاندیداهای موردنظر خود میدانند، با گرای روزنامههای زنجیرهای دستپاچه شده و شروع به رد و نقد و خطونشان برای کاندیدای هنوز به میدان نیامده کردند!
☑️ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨آمادگی مناسب دانشبنیانها چگونه ما را در برابر کرونا محافظت کرد؟
🔹شرکت «پیشتاز طب زمان» در حوزه تولید انواع کیت های تشخیصی بیوشیمی، مولکولی و الایزا فعال است که به منظور تشخیص طبی بیماریهای عفونی، تیروئید، ناباروری، سرطان، اچ آی وی، هپاتیت و ... به کار میروند.
🔹این شرکت همچنین یکی از چندین شرکت دانش بنیانی بود که به پشتوانه واحد تحقیق و توسعه قوی خود توانست کیت های IGM و IGT برای تشخیص ویروس کرونا را بسازد و با 6 درصد قیمت مشابه خارجی، در اختیار بیمارستان ها و آزمایشگاههای کشور قرار دهد.
🔹کیفیت مشابه با قیمت کمتر از جمله مزایای محصولات این شرکت برای رقابت در بازار جهانی بوده و میتوان از آلمان، صربستان و ترکیه به عنوان مقاصد صادراتی نام برد.
✅ @drjalily1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 چند نکته مهم درباره عرصه روابط بینالملل و سیاست اتخاذی ایران
🔸از نقاط اشتراک میان کشورها تعامل پدید میآید و از نقاط افتراق آنها، تقابل
🔸تعاملات و تقابلات تولید فرصت یا تهدید میکنند
🔸مبنای سیاست خارجی جمهوری اسلامی، تعامل «گسترده و سازنده» است: یعنی در «هرکجای ممکن» برای «تحقق منافع و حقوق» و در چارچوب «اصول و ارزشهای ملی»
📌بخش اول| این کلیپ از جلسه اخیر دکتر سعید جلیلی با جمعی از دانشجویان تهیه شده و قسمت های دیگر به زودی منتشر خواهد شد.
☑️ @Jalili_saeed
✍محمدصادق شهبازی
🔸 زمان تصویب برجام، تحلیلی در جریان حاکم بر مجلس نهم(اصولگرایان)، بعضی نهادهای انقلابی، رسانههای بیتالمال و بعضی نهادهای بالادستی بود که اگر با #برجام مخالفت کنیم، در #انتخابات رای نمیآوریم و نباید مسئولیت شکستش گردن ما بیفتد!
🔸 با این تحلیل برجام در مجلس تصویب شد، مانع نقد برجام شدند، صداوسیما دستافشانی راه انداخت، فرماندهان نظامی تبریک گفتند و...
🔸 نتیجه این بود که گفتمان تنش زدایی در جامعه تعمیق شد، دوسوم مجلس در انتخابات بعدی رای نیاورد، در ریاستجمهوری شعار کاندیداهای منتقد، نقدشدن چک برجام و نیاز آن به دولت انقلابی شد، برجام را تصمیم نظام معرفی کردند.
🔸 خلاصه بعد هفت سال مسیر بینفع و پرضرر، ظرفیت فکری جامعه به نفی سازش نرسید، برجاماورها هم مدعی شدند و خاطرات اماده کردند؛ چون عدهای با تحلیل سیاسی و نه انقلابی نگذاشتند برای جامعه تجربه شود.
❗️حالا همان تحلیل غلط مانع اقدام دربرابر مکانیسم ماشه شده! چندبار از یک سوراخ گزیده شویم؟
☑️ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨 چرا باید از قراردادهای اقتصادیمان صیانت کنیم؟
🔸راهبرد آمریکا در تقابل با ایران، «فشار حداکثری» است که با ابزار تحریم اعمال میشود
🔸قرارداد راهبردی 25 ساله با اقتصادی همانند چین، فرصتی است که در این بزنگاه میتواند فشار حداکثری آمریکا را بشکند.
📌بخش دوم| این کلیپ از جلسه اخیر دکتر سعید جلیلی با جمعی از دانشجویان تهیه شده و ادامه خواهد داشت.
☑️ @Jalili_saeed
🔻در نشست مشترک با کارگروههای اقتصادی مطرح شد:بیش از ۵۳ شورا برای اقتصاد کشور تصمیمگیری میکنند
🔰دکتر جلیلی: برخی نارساییها، پیامد ناهماهنگی شوراهای اقتصادی با یکدیگر است
🚨گفتنی است تعداد شوراهایی با خصوصیاتی نظیر قانونی بودن، دارای حوزه تاثیر ملی، اثرات درازمدت و چنددستگاهی در کنار هیات وزیران، ۵۳ مورد است که البته با احصا تکمیلی احتمالا به بیش از ۶۰ شورا برسد.
🚨با بررسی قالب تشکیلاتی این شوراها مشخص میشود که رییس جمهور ریاست ۱۹ شورا را برعهده دارد و رییس سازمان برنامه عضو ۳۳ شورا، وزیر امور اقتصادی عضو ۲۹ شورا و وزیر صمت عضو ۲۴ شورا هستند که شرکت موثر در این تعداد شورا، مدیریت ویژهای میطلبد.
🔗 گزارش خبری: https://drjalily.com/posts/1558
📸گزارش تصویری: https://drjalily.com/photos/556
☑️ @Jalili_saeed
🔻نشست بررسی ۵۳ شورای اقتصادی-بخش اول
دکتر سعید جلیلی:
🔹بیش از ۵۳ شورای تصمیمگیر در اقتصاد کشور وجود دارد که هماهنگی میان آنها ضروری است.این شوراها میتوانند الزامات یا اجازاتی ایجاد کنند که تعارض تصمیمات هریک با سایر شوراها، منجر به ناهماهنگی در دستگاه اقتصادی کشور شود.
🔹نهادهای تصمیمگیر اقتصادی میبایست دارای آهنگ واحد باشند؛ چرا که عدم وجود یکپارچگی در میان آنها ابزار سردرگمی اقتصاد است و جلوی پیشرفت را نیز خواهد گرفت.
🔹هدف از تشکیل این شوراها، تحقق هماهنگی میان دستگاهها و وزارتخانه ها بوده است اما امروز با غلبهی وجه ساختاری بر وجه محتوایی آنها، از کارآمدی مطلوب فاصله گرفتهاند.
➕فهرست شوراهای اقتصادی👇🏻👇🏻
☑️ @Jalili_saeed
🔻نشست بررسی ۵۳ شورای اقتصادی-بخش دوم
🔹گفتنی است این شوراها در کنار هیئت وزیران درباره مسائل اقتصادی کشور تصمیمگیری کرده و در متون قانونی با اصطلاحات مختلفی از جمله شورا، شورای عالی، هیات، کمیته، ستاد، کارگروه و... عنوان شدهاند.
🔸وظایف نظارتی، هماهنگی، تصمیم گیری و اجرایی از جمله وظایف این شورا ها است که میتوان آنها را در ۴ دسته ی فراقوه ای، اقدامات کلان، برنامه ریزی و بخشی تقسیم بندی کرد.
1️⃣شوراهای فراقوهای: شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی فضای مجازی به عنوان شوراهای فراقوه ای شناخته می شوند که تصمیمات آنها می تواند تصمیمات تمام نهادهای اقتصادی و سایر شوراها را تحت الشعاع قرار دهد.
2️⃣شوراهای اقدامات کلان: برخی دیگر از شوراها متناسب با اختیاراتی که دارند، می توانند در حوزه «اقدامات کلان» نقش آفرینی کنند که «ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی»، «شورای اقتصاد» و «شورای عالی عشایر و توسعه روستایی» از جمله این شوراها هستند.
3️⃣شوراهای ساختاری و برنامهریزی: دیگر شوراها به دو بخش شوراهای ساختاری و شوراهای بخشی تقسیم میشوند.شورای عالی اداری، شورای عالی آمایش سرزمین، شورای عالی آمار و شورای عالی نقشه برداری از جمله شوراهای ساختاری و برنامهریزی هستند.
4️⃣شوراهای بخشی نظیر:
➖حوزه #محیط_زیست:شورای عالی آب و شورای عالی حفاظت از محیط زیست
➖حوزه #مسکن و شهرسازی : «شورای عالی مسکن» و «شورای عالی شهر سازی و معماری»
➖حوزه #حمل_و_نقل: «شورای عالی سازماندهی مبادی ورودی و خروجی»، «شورای عالی هماهنگی ترابری»، «شورای عالی هواپیمایی» و «شورای عالی سازمان بنادر و دریانوردی»
➖حوزه #انرژی: شورای عالی انرژی و هیات نظارت بر منابع نفتی
➖حوزه #پولی_و_مالی:شورای پول و اعتبار، هیأت نظارت اندوخته اسکناس، شوراي عالي مقابله و پيشگيري از جرائم پولشويي و تأمين مالي تروريسم و شورای عالی بورس
➖#رفاه_و_سلامت:شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی، شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، شورای ملی ایمنی زیست، شورای عالی بیمه سلامت کشور و شورای عالی بیمه
➖دیگر حوزه ها: شورای عالی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی، شورای عالی صنایع دریایی، شورای عالی معادن، شورای زکات، شورای اجرایی فناوری اطلاعات و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز
➖شوراهای مرتبط با فضای #کسب_و_کار:شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴، هیأت واگذاری قانون اجرای سیاست های اصل ۴۴، شورای عالی توسعه صادرات غیرنفتی، شورای رقابت، ستاد تنظیم بازار، شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی، هیات مقررات زدایی و تسهیل کسب و کار، کمیته ماده ۱۲ قانون احکام دائمی برنامه توسعه، هیات عالی نظارت (نظام صنفی)، ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، شورای عالی استاندارد، شورای عالی فنی و شورای عالی حفاظت فنی
➖شوراهای مرتبط با بخش #اشتغال و نیروی انسانی:شورای عالی اشتغال، شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفهای و مهارتی، شورای توسعه و مدیریت نیروی انسانی، شورای حقوق و دستمزد و شورای عالی کار
☑️ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨🎥 فیلم نوشت | با شوراهای اقتصادی کشور آشنا شوید
🔸در کنار هیئت وزیران بیش از ۵۳ شورا متشکل از افراد مختلف، مشغول تصمیمگیری درباره اقتصاد کشور هستند.
🔸هدف از تشکیل این شوراها، تحقق هماهنگی میان دستگاهها و وزارتخانه ها بوده است اما امروز با غلبهی وجه ساختاری بر وجه محتوایی آنها، از کارآمدی مطلوب فاصله گرفتهاند.
🔸رییس جمهور ریاست ۱۹ شورا را برعهده دارد و رییس سازمان برنامه عضو ۳۳ شورا، وزیر امور اقتصادی عضو ۲۹ شورا و همچنین وزیر صمت عضو ۲۴ شورا از این شوراها هستند.
☑️ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨 توصیه دکتر جلیلی به دانشجویان درخصوص قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین: صحنه را درک کنید
🔸تحریمهای ثانویه و جنگ اقتصادی؛علت طبقهبندی ضابطهمند
🔸چه بسا اگر مناسبات این قرارداد درست شکل گرفته بود، راهبرد فشار حداکثری علیه کشور به کار گرفته نمیشد
📌بخش سوم | این کلیپ از جلسه اخیر دکتر سعید جلیلی با جمعی از دانشجویان تهیه شده و ادامه خواهد داشت.
☑️ @Jalili_saeed
🚨 به مناسبت هفته #دفاع_مقدس هرشب مروری خواهیم داشت بر کتابهایی خواندنی از رشادت ها و حماسه های دفاع مقدس که دکتر جلیلی به مناسبتهای مختلف به آنها اشاره و خواندن آن را توصیه کرده است.
📘 «آب هرگز نمیمیرد»
حکایت مردان مرد گردان ابالفضل(ع)
🔹 «آب هرگز نمیمیرد» روایت خاطرات مردی است که رهبر انقلاب درباره ایشان فرمودند: اگر برای بنده من مقدور بود به دیدار این مرد در همدان می رفتم. این #کتاب حاوی رشادت ها و حماسه های سردار جانباز میرزامحمد سُلگی فرماندهی گردان حضرت ابالفضل(ع) استان همدان است.
🔹 نماینده رهبر انقلاب، تابستان سال گذشته با حضور در منزل سرداد سلگی با ایشان دیدار کرد و از رشادت های وی تقدیر به عمل آورد.
🌹 سردار میرزامحمد سلگی در فروردین ۱۳۹۹ پس از سالها تحمل رنج جانبازی بر اثر عوارض شیمیایی ناشی از هشت سال دفاع مقدس به یاران شهیدش پیوست.
☑️ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلیپی که در واکنش به اخبار اخیرِ استفاده ی نجومی برخی مسئولین و نماینده ها از بیت المال میان کاربران فضای مجازی دست به دست میشود!
🔻 گزارش خاطره انگیز اخبار ۲۰:۳۰ در سال ۸۹ از ساده زیستی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی تا تشریفات عجیب و غریب برخی مسئولین...
☑️ @Jalili_saeed
این مطلب را قبلا در صفحه اول اینستاگرامم منتشر کرده بودم که بعد از حذف صفحه، دیگر در دسترس نیست. اما حالا که بحث ریخت و پاش های مالی برخی مسئولین آن هم در اوج تحریم ها دوباره داغ شده، دوباره مطلب را منتشر میکنم:
یکبار دکتر #جلیلی تعریف میکرد که در همان سال اول که کارم را به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی آغاز کردم بدون آنکه ریالی از حقوق کارمندان کم کنم تنها با "حذف مخارج اضافه و تشریفات زائد" مثل پرواز اختصاصی برای سفرهای خارجی، اقامت در بهترین هتلهای اروپا، حذف اسکورت های اضافه و... هزینه های جاری دبیرخانه نسبت به سال قبل (دوره لاریجانی) نزدیک به "یک دهم" شد و بقیه بودجه را به دولت پس دادم.
تصور کنید تمام دستگاه های اجرایی کشور مبارزه با اسراف و اشرافی گری را از خودشان شروع کنند، آیا اساسا مساله ای به نام کسری بودجه معنا پیدا میکند؟ آن وقت ممکن است دولتمردان برای گرفتن چند میلیون دلار از فلان کشور اروپایی، برای مذاکره و امتیاز دادن به آنها لحظه شماری کنند؟
اگر مسئولین در ظاهر مترو سوار شوند ولی پروازهای اختصاصی شان سرجایش باشد و برج هزار میلیاردی در بهترین نقاط تهران بسازند، فایده ندارد اما اگر ظاهر و باطن شان همان پرایدشان باشد و از آن مهم تر، روح حاکم بر مدیریت شان پرهیز از حیف و میل بیت المال باشد، این کشور نیاز به فروش یک قطره نفت هم ندارد. راه اداره کردن کشور جمع کردن همین ریخت و پاشهاست نه گدایی از غرب برای فروش یک قطره نفت بیشتر که پول آن دوباره خرج ریخت و پاشهای آقایان بشود...
#دناپلاس
📝 امیرحسین ثابتی
☑️ @Jalili_saeed
🚨 گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از احتمال حضور جلیلی در #انتخابات_۱۴۰۰ و رقابتش با جواد ظریف!
🔍 این گزارش که صرفا بر مبنای حدس و گمان های انتخاباتی نگاشته شده، نسبت به حضور احتمالی دکتر جلیلی رئیس سابق تیم مذاکره کننده با تیتر سعیدی که شاید بیاید، شاید نیاید اخبار و تحلیل هایی از برخی کارشناسان سیاسی آورده شده که در ادامه میخوانید:
🔻 سعیدی که شاید بیاید، شاید نیاید
🔹 سعید جلیلی که عضو شورای راهبردی روابط خارجی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران است در سال ۹۲ با شعار "حیات طیبه" در انتخابات ریاست جمهوری نامزد شد و با کسب بیش از چهار میلیون رأی توانست به رتبه سوم دست پیدا کند و حالا هم نامش به عنوان مرد کارزار ۱۴۰۰ در بین برخی مطرح است؛
🔹 برای مثال سید حسن نقوی حسینی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی درباره کاندیداتوری سعید جلیلی گفته است: او جایگاه خوبی در جریان اصولگرایی دارد و نسبت به نامهایی که الان مطرح میشوند، از وضع خیلی بهتری برخوردار است. نام او جزو سه نفر اول مطرح در جریان اصولگرایی قرار دارد.
🔹 علاوه بر این محمدحسن قدیری ابیانه تحلیلگر مسائل سیاسی درگفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان در این باره گفته است: این احتمال وجود دارد که جلیلی نامزد شود و اعلام حمایت از او توسط دیگران هم بستگی به عوامل دیگری دارد، مثلا اینکه چه افراد دیگری از میان اصولگرایان نامزد شوند و شانس رای آوردن کدام یک بیشتر باشد. او در ادامه گفته است که عملکرد جلیلی در بسیاری از حوزهها به خصوص مذاکرات ۱+۵ بسیار خوب بوده و طبیعتا شانس بیشتری هم برای رای آوردن دارد.
🔹 امیرحسین قاضی زاده هم فرد دیگری بود که با اشاره به جلسه کمیته پنج نفره جبهه پایداری با سعید جلیلی، گفته است: «جبهه پایداری حرکتی را از یک سال قبل در عرصه سیاسی با هدف ورود به انتخابات ریاست جمهوری شروع کرد. ما بر اساس معیارها و شاخص های کلان و مقایسه افراد به گزینه #اصلح رسیدیم، ما بعد از آن نیز به تدوین برنامه مشخص در فصول متعددی برای دولت پرداختیم.
🔹 قاضی زاده همچنین از رایزنی های شورای مرکزی جبهه پایداری با بزرگان نظام و عناصر حزب اللهی عرصه سیاست خبر داد و گفت: ما در جلساتی که در قم و تهران داشتیم به جمع بندی هایی رسیدیم که سعید جلیلی و غلامعلی حداد عادل افرادی در درون گفتمان انقلاب هستند و در جلسه قم نیز تصمیم گرفته شد که به صورت نهایی با جلیلی صحبت شود. این تصمیم به سمع و نظر شورای فقها رسیده و تصویب شد.بسیاری از جلیلی بهعنوان یکی از افرادی که میتوانست با حضور در انتخابات مجلس راه ریاست مجلس را هم پی بگیرد، یاد میکردند؛ اما او در آن انتخابات هم نیامد تا گمانهزنیها بر عزم برای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ تقویت شود و اکنونکه خبرهایی مبنی بر رایزنی برخی نیروهای پایداری با آیتالله مصباح به گوش میرسد این احتمال بیشازپیش تقویت میشود که رقیب روحانی در سال ۹۲، نامزد طیف مهمی از اصولگرایان در انتخابات سال آینده باشد.
🔸در ادامه ی این گزارش از جواد ظریف به عنوان اصلی ترین رقیب سعید جلیلی نام برده شده که ادعاهایی که درباره تحرکات انتخاباتی وی وجود دارد نشانگر حضور جواد ظریف در انتخابات ۱۴۰۰ و رقابتش با سعید جلیلی است.
☑️ @Jalili_saeed
💫 مروری بر #کتاب های تحسین شده #دفاع_مقدس که دکتر جلیلی در مناسبت های مختلف به آنها اشاره کرده است.
2⃣📕 «وقتی مهتاب گم شد»
🔸 کتاب وقتی مهتاب گم شد تالیف حمید حسام شرح زندگی سردار شهید علی خوشلفظ و روایتی عینی از یک واقعهی تاریخی است که موجب شد سرنوشت خیل وسیعی از مردمان ایران تغییر کند.
🔸 دکتر جلیلی در اردیبهشت ماه سال۹۶ در منزل شهید علی محمدی با شهید خوش لفظ دیدار کرد و ضمن یادآوری بخش هایی از کتاب وقتی مهتاب گم شد، از زحمات شهید خوش لفظ در زنده نگه داشتن یاد شهدا تجلیل نمود.
🔸علی خوش لفظ یک قهرمان ملی است. این را زخم های نشمرده ای که از او «علی خوش زخم» ساخته گواهی می دهد. علی خوش زخم، نیازی به مدال ملی شجاعت ندارد. بچۀ بازیگوش محلۀ «شترگلوی همدان»، که روزگاری از دیوار راست بالا می رفت، پس از یازده بار مجروحیت با تیر و ترکش و موج و شیمیایی، حالا نمی تواند روی تخت بیمارستان بنشیند.
🌹 سردار شهید علی خوش لفظ پس از سالها تحمل درد و رنج ناشی از مجروحیت، 29 آذر ماه سال 1396 آسمانی شد و به کاروان عظیم شهدا پیوست.
☑️ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨اکتشاف یک گنج بزرگ
🔸نگاه، مبنا و مدل رفتاری شهدا در دفاع مقدس باید در کشاورزی، صنعت و فناوری تکرار شود تا حماسه رخ دهد
📌برگرفته از سخنرانی دکتر جلیلی در انزلی محله لنگرود | آبان ۹۸
☑️ @Jalili_saeed
💫 مروری بر #کتاب های تحسین شده #دفاع_مقدس که دکتر جلیلی در مناسبت های مختلف به آنها اشاره کرده است.
3⃣ 📙 «رقص روی یک پا»
🔸 کتاب «رقص روی یک پا» به خاطرات شفاهی جانباز و آزاده گیلانی، اسماعیل یکتایی لنگرودی پرداخته شده است. در این کتاب خاطرات دفاع مقدس و زندگی این جانباز 70 درصدی از زبان خود وی روایت شده است.
🔸سعید جلیلی در سخنانی در یادوارۀ شهدای لنگرود در آبان ماه سال گذشته ضمن تقدیر از اسماعیل یکتایی نویسندۀ این کتاب گفت: توصیۀ من آنست که نه تنها در لنگرود و گیلان بلکه در کل کشور همگان این کتاب را مطالعات کنند تا بدانند که هریک از این شهدا یک مناری از نور هستند که میتوانند راه را به ما نشان بدهند.
☑️ @Jalili_saeed