هدایت شده از بخشی
#دانش_نظامی: دلیل سوزش بالکهای سرجنگی موشک دزفول
به تازگی تصاویر جدیدی از اصابت سرجنگی موشک های بالستیک استفاده شده در رزمایش پیامبر اعظم ۱۷ منتشر شد که در یکی از فریم های آن کلاهک موشک دزفول دارای رد آتشینی است که از بالکهای آن شروع شده است؛ این موضوع در تعدادی دیگر از آزمایشات موشکی مشاهده شده است. در ادامه دلیل این موضوع را بررسی میکنیم .
👇👇👇👇👇
دلیل سوزش بالکهای سرجنگی موشک دزفول
به تازگی تصاویر جدیدی از اصابت سرجنگی موشک های بالستیک استفاده شده در رزمایش پیامبر اعظم ۱۷ منتشر شد که در یکی از فریم های آن کلاهک موشک دزفول دارای رد آتشینی است که از بالکهای آن شروع شده است؛ این موضوع در تعدادی دیگر از آزمایشات موشکی مشاهده شده است. در ادامه دلیل این موضوع را بررسی میکنیم .
با افزایش سرعت و عدد ماخ پرنده، با پدیده گرمایش آئرودینامیک مواجه میشویم که باعث افزایش دما روی سطح جسم میشود. بخشی از این افزایش دما حاصل از اصطکاک هوا با دیواره جسم بوده و بخش دیگر آن حاصل افزایش دما بر اثر موج شوکهای تولیدی در پرواز مافوق و ماورا صوت است.
به عنوان مثال در ماخ ۴، دمای سطح جسم تا حدود ۱۰۰۰ درجه سانتی گراد افزایش مییابد، این افزایش دما بر روی برخی قطعات کامپوزیتی مثل بالکها که از فیبر کربنی و رزینهای پایه فنول ساخته میشوند، سبب سوزش آن و ایجاد رد آتش میشود.
برای محاسبه تقریبی دمای سطح بدنه در ماخ های مختلف در دمای هوای ۲۷ درجه میتوان از رابطه زیر استفاده کرد:
T0(C°)=۲۷+۶۰(M^2)
به عنوان مثال برای یک پرنده در ماخ پروازی ۴ و دمای هوای ۲۷ درجه، محاسبات دمای تقریبی سطح بدنه بصورت زیر است:
T0=27+60×16=987C°
هدایت شده از خبرگزاری فارس
پرتاب سه محموله تحقیقاتی توسط ماهوارهبرِ سیمرغ
🔹سخنگوی فضایی وزارت دفاع: ماهوارهبرِ سیمرغ برای اولینبار سه محموله تحقیقاتی را به صورت همزمان به ارتفاع ۴۷۰ کیلومتری و با سرعت ۷۳۵۰ متر بر ثانیه پرتاب کرد.
@Farsna
بیان مطالبی در مورد موشک Burevestnik اولین کروز جهان با پیشران هسته ای ساخت روسیه.
شناسه بورفستونیک 9m730 و در نامگذاری ناتو (اسکای فال) خوانده میشود.مسکو این موشک را مهمترین پاسخ به خروج واشنگتن از پیمان منع گسترش موشک ضد بالستیک میداند.
این موشک فعلا به صورت تئوری میتواند سرعت مافوق صوت داشته باشد!چون برخی میگویند نوعی رمجت است که هوای ورودی بیش از 2 ماخ را توسط راکتور گرم کرده و از اگزوز بیرون میدهد.
از سال 2016 بورفستونیک 10 با آزمایش شده که در یک آزمایش در سال 2017 به دریا سقوط کرد و کشتی یخ شکن روسی فورا بقایایش را جمع کرد.
این موشک با گیرنده هشدار راداری،متوجه رینگ پدافندی میشود و با اتکا به برد نامحدود همیشه آماده به حمله است.
بورفستونیک ابعادی در حد جنگنده F-5 دارد و با اندک تصاویری که از آن موجود است میتوان گفت موشکی استیلث میباشد.
پوتین اعلام کرده ساخت این موشک بسیار گران است و تعداد کمی برای حملات استراتژیک ساخته شده و با ساخت آن مسکو چهارمین بعد به سه گانه اتمی خود افزوده .
#روسیه #موشک #تسلیحات_پیشرفته #جالب
جامعه آگاه
بیان مطالبی در مورد موشک Burevestnik اولین کروز جهان با پیشران هسته ای ساخت روسیه. شناسه بورفستونیک
تصویر شماتیک از کارکرد موتور موشک Burevestnik
فلش مشکی(ورودی هوا) قرمز(کمپرسور) زرد(انفجار و داغ کردن هوا توسط راکتور) سبز(تخلیه گاز وچرخاندن توربین)
نیازی به گفتن نیست که هوای خروجی آلوده به رادیواکتیو است و این موشک از هر جا بگذرد آلودگی اسپری میکند که البته حجمش زیاد نیست.
پ.ن: طی یک حادثه انفجار راکتور مینیاتوری این موشک در نیونوکسا 5 کارشناس نظامی کشته و 3 نفر دیگر زخمی شدن که طبعا با مرگ دردناک و تدریجی مواجه خواهند شد (مانند کارکنان و آتشنشانان چرنوبیل)
بعد از انفجار به مدت 1 ماه شنا و ماهیگیری در خلیج شهر ممنوع شد.مردم شهر نیز برای خرید قطره یُد به داروخانه ها هجوم بردند.(یُد جلوی جذب پرتوی رادیواکتیو را میگیرد و مانع از سرطان غده تیروئید میشود ولی عوارضی دارد)
#دانستنی #موشک #تسلیحات_پیشرفته #روسیه #جالب
هدایت شده از نظامیان ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨خبر فوری / لحظه پرتاب تحقیقاتی موفق ماهواره بر سیمرغ به فضا
📄حسینی، سخنگوی فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح :
🔹پس از دستیابی کشور به توانمندی بومی فضایی و ایجاد قابلیت پرتاب ماهواره های کوچک با ماهواره برهای سفیر و قاصد، توسعه پرتابگرهایی با قابلیت بالاتر مد نظر قرار گرفت.
🔹در این پرتاب عملکرد اجزای پایگاه فضایی و عملکرد مراحل ماهواره بر به درستی انجام و در نهایت اهداف تحقیقاتی مد نظر از این پرتاب محقق شد.
🔹در این مأموریت تحقیقاتی فضایی، برای نخستین بار ٣ محموله تحقیقاتی به صورت همزمان به ارتفاع ٤٧٠ کیلومتری و با سرعت ٧٣٥٠ متر بر ثانیه پرتاب و محقق گردید.
#وزارت_دفاع
#صنایع_دفاع
#معاونت_موشکی
#معاونت_فضایی
⚠️دنیای نظامی جنگاوران ولایت 🔫
@jangaavaranvelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴امام خامنهای:بیعقلها خواستندحرکت مردمی(9 دی) روخراب کنند گفتند راهپیمایی حکومتی! نفهمیدند حکومت روتعریف میکنند.
#نه_دی_روز_بصیرت
#اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرجـ
پهپاد چینی Rainbow-T1 به زودی به تولید انبوه می رسد
پهپاد Rainbow-T1 توسط آکادمی هوافضای آیرودینامیک چین (یازدهمین آکادمی علوم و فناوری هوافضا) ساخته شده است، دارای سرعت کروز 0.65 ماخ یعنی 802 کیلومتر بر ساعت است و توانایی پرواز 1 تا 5 متری در دریا را دارد. حداکثر وزن برخاست 3 تن، محموله 1 تن و حداکثر زمان پرواز 1.5 ساعت است .
این پهپاد که از هیولای خزر شوروی الهام گرفته شده است به عنوان راهنمای بصری یک کشتی با سرعت کروز بمب های پرنده ، می تواند به اهدافی در سطح آب در اندازه متوسط و بزرگ حمله کند.
همچنین می توان آن را چون اژدری دانست که می تواند دوربرد و سریع حرکت کند . پس از رهگیری توسط تسلیحات دریایی و سقوط در آب، تا زمانی که به طور کامل منهدم نشده باشد، می تواند همچون اژدر در سطح آب اهداف را جستجو کند و همچنان توانایی حرکت با سرعت بالا را دارد.
#پهپاد #چین #جالب #تسلیحات_پیشرفته
🎖شب خوش دوستان🌹
🔹تصاویری قدیمی و کم یاب ببینید از P-3F اوریون نیروی هوایی ارتش که در جایگاه نوک بال خود موشک ضد کشتی هارپون حمل میکند و دهلیزهای زیر بدنه آن باز هست.
در سال 1970 (سال 1350-1349) شش فروند از نسخه P-3F به ایران تحویل شد که بدنه و قالبی مشابه نسخه P-3C داشت و همچنین از موتوری مشابه با موتور نسخه C اوریون استفاده میکرد اما از نظر تجهیزات و الکترونیک مشابه تجهیزات P-3C نبود و بیشتر نمایشگرها، کامپیوترها و پردازنده ها متعلق به نسخه های P-3A و P-3B اوریون بود.
البته از بین این شش فروند P-3F یک فروند (P-3F در تصویر) به استاندارد P-3C بلوک دو (دومین ارتقای نسخه C) ارتقا و قابلیت حمل و شلیک موشک هارپون را پیدا کرد که متاسفانه در سال 1364 به علت باز نشدن کامل ارابه های فرود حین نشستن در پایگاه هفتم شکاری/ترابری شیراز آسیب دید و عملا از دست رفت.
#تسلیحات_ایرانی #دانستنی #نیروی_هوایی #نیروی_دریایی
وقت بخیر دوستان🎉🎈🎊
📸تصاویری از تجهیز جنگنده اف۱۴ نهاجا به موشک هوا به هوای میانبرد R-27 توسط امیر عطاءالله بازرگان از مسئولین اسبق جهادخودکفائی نیروی هوایی ارتش مدتی پیش منتشر شد. برد این موشک ۱۳۰ کیلومتر اعلام شده است
ظاهرا هماهنگ سازی موشک هدایت راداری R-27 با اف-۱۴ سال ۶۵ انجام شده و مشخص نیست این موشک با این برد در آن زمان چگونه به دست ایران رسیده است!
#تسلیحات_ایرانی #جالب
📸پهپاد دست پرتاب طارق
جنس بدنه این پهپاد از فوم، مواد ترکیبی فایبرگلاس و فیبرکربن است می تواند از روی دست پرتاب شود. یک موتور الکتریکی با ملخ پلاستیکی در انتهای بخش مرکزی بدنه نصب شده و طارق را به پهپادی کم سر و صدا تبدیل نموده است.
مداومت پروازی آن ۹۰ دقیقه، سرعت پیمایشی آن ۵۰ و سرعت بیشینه آن ۸۰ کیلومتر بر ساعت اعلام شده. این پهپاد می توان محموله سبکی به جرم ۵۰۰ گرم را حمل کرده و تا برد ۱۵ کیلومتر داده های کسب شده توسط آن را ارسال کند.
#پهپاد #دانستنی #جالب #تسلیحات_ایرانی
#چالش
نام پهپاد در تصویر چیست؟
ساخت چه کشوریست؟
نسخه یمنی آن چه نام دارد؟
https://EitaaBot.ir/poll/lrhf4p
در لینک بالا پاسخ دهید👆
⚜ تصویری از ماکت ناو محافظ سهند در نمایشگاه نیروی دریایی ارتش. در این ماکت تسلیحات ناو بسیار پیشرفته تر و بهتر از ناو ساخته شد است.
⚜ در جلوی ناو یک توپ ۷۶ م.م فجر ۲۷ پشت سر آن چهار لانچر قرار دارد که احتمالا قرار بوده حامل موشکهای صیاد ۲ یا مهرآب(شاید هم صیاد ۳ ولی احتمالش خیلی کم هست) در ادامه برجک فرماندهی و در بالای آن یک دکل رادار که دارای یک رادار آرایه فازی چرخان است که احتمال میرود رادار عصر بهینه باشد، و در ادامه یک لانچر دوتایی قرار گرفته که احتمال میرود حامل موشک پدافندی از نوع مهراب یا صیاد ۲(به احتمال خیلی کم صیاد۳) باشد در پشت آن دودکش ناو قرار دارد. در پشت سر دودکش چهار لانچر قرار گرفته که احتمالا مانند نسخه ساخته شده قرار بوده محل قرارگیری موشک های ضد کشتی نور، قادر یا قدیر باشد.
⚜ کنار لانچر ها دو توپ اورلکرین 20 م.م قرار دارد و در جلوی آنها یک سکو قرار گرفته که بر روی آن توپ ۴۰ م.م فتح قرار بوده نصب شود. و در نهایت پد فرود بالگرد که معمولاً محل نشست و برخواست بالگرد های بل ۲۱۲ و ۲۱۴ است.
جامعه آگاه
⚜ تصویری از ماکت ناو محافظ سهند در نمایشگاه نیروی دریایی ارتش. در این ماکت تسلیحات ناو بسیار پیشرفته
⚜البته در همین ماکت نیز سکوی کمند نصب نشده است!در صورتی که این ماکت اگر به سکوی کمند مجهز بود بهترین چینش تسلیحاتی بین خانوادههای موج میشد!نکتهی بعدی حتی برای این کار پرتابگر ۴تایی توسعه نداده شده و از همان پرتابگرهای دوتایی استفاده میکند،همچنین شاید برایتان سوال باشه آن پرتابگرهای کوچک چه چیزی است؟که آن مروبط به سیستم چف و فلر است برای گمراه کردن موشکهای پرتابی به سمت ناو استفاده میشود
⚜ تصویری از تحویل پرتابگر های باکسی ۴ عددی با قابلیت شلیک در حین حرکت به سپاه
⚜ تصویر هم دارای نکته مثبت و هم منفی است؛ نکته مثبت این است که این پرتابگر ها می توانند در حین حرکت اقدام به شلیک موشک به سمت هدف دریایی مد نظر بکنند و بدون اینکه دشمن بتواند آنها را شناسایی و سرکوب کند. اما نکته منفی عدم بکارگیری این پرتابگر ها در ناوهای محافظ کلاس موج است که جای افسوس دارد و برخی دلیل آن را بودجه می دانند، اما به هر حال باید این این اقدام هرچه سریعتر در کنار تکمیل شناورهای ناقصی همچون دنا و سهند صورت بگیرد
البته این پرتابگرها مربوط به موشکهای نصر هستند که جثهی کوچک تری نسبتا قدیر/قادر/نور دارند ولی توسعه این پرتابگرها برای موشکهای بزرگ نباید زیاد سخت باشد.
🔰 پیام سردار قاآنی و حاجی زاده پس از انجام حملات راکتی و بالستیکی به اسراییل و تبدیل آن به اسقاطیل:
🔰 هستیات را به آتش کشیدیم
سوختید ما ندیدیم، ندیدیم
⚠️ رسانه ای بر ضد ارازل رسانه در عرصه میلیتاری🎖
@moghavaey_news | مقوایی نیوز
🔰جانشین وزیر دفاع:
🔰موضوع پرتاب ماهواره مسیر بلوغی دارد، ما از ماهوارهبر جدید سیمرغ 6 استفاده میکنیم و این ماهوارهبر مولفههای فناورانه برتری دارد که ما گام به گام آن را طی میکنیم.
🔰تا پایان سال جاری و همچنین به مناسبت دهه فجر شاهد پرتابهای دیگری خواهیم بود.
⚜ تصویری از موشک بالستیک کره شمالی مجهز به کلاهک هایپر سونیک موشک چینی DF-17
⚜ موشک DF-17 جهت سخت تر شدن رهگیری آن در ارتفاع ۶۰ کیلومتری در حالت گلاید پرواز و اقدام به نابودی هدف میکرد اما طبق گفته منابع کرهای ها در ارتفاع پروازی این موشک تغییری ایجاد نکردهاند و ارتفاع پروازی آن همچنان حدود ۳۰۰ کیلومتر است، با این حال رهگیری و انهدام موشک های بالستیک بسیار سخت است اگر مجهز به کلاهک هایپر سونیک گلایدر باشد موشک تقریباً رهگیری و انهدام آن غیر ممکن می شود.
#هایپرسونیک #سلاحهایسرنوشتساز
⚜چند خطی دربارهی مشخصات ناو کمان....
⚜وزن خالی قایقهای موشکانداز کلاس کمان ۲۴۹ تن و حداکثر وزن قابل جابجایی آنها ۲۷۵ تن است و حداکثر سرعت آنها به ۳۶ گره دریایی (نزدیک به ۶۷ کیلومتر در ساعت) میرسد و برد عملیاتی آنها ۷۰۰ مایل دریایی (حدود ۱۳۰۰ کیلومتر) با سرعت ۳۳ گره دریایی (۶۱ کیلومتر در ساعت) است.
هدایت شده از مقوایی نیوز
🔰 زمانی که هیچ اطلاعات نظامی نداری اما میخواهی اظهار نظر کنی به روایت تصویر
🔰 فاجعه؟ بله، این پهپاد ها در عربستان فاجعه آرامکو را آفریدند و بلای جان سقوطی ها و شرکای عرب آن در جنگ یمن شدهاند؛
🔰این پهپادها در صورت لزوم پایگاههای و مخفیگاههای اسرائیلها و حتی دوستدارانشان در باد کوبه به آتش خواهند کشید،برای یک پهپاد تی بی ۲ که در جنگها و عملیاتها هم سقوط کردهاند هم مورد هدف قرار گرفته اند فقط برای انهدام چندین سامانهی پدافندی که آنهم بیشتر یا سامانه خاموش بود یا آماده نبوده و حتی از جاهای دیگر تحت اخلال جنگالی شدید قرار گرفته هدف قرار داده است کل دنیا رو به هم میزنید،همین پهپاد از رینگهای پدافندی سعودی و آمریکایی رد میشود ارامکو به آتش میکشد،البته همین پهپاد ترویستهای کرد در عراق مورد هدف قرار داده!بعید نیست همان چندین حملات پهپادی علیه پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه کار همین پهپاد و یا کار برادر بزرگش(وعید)باشد!ادامه ندهیم بهتر است!ما صحبتها رو در میدان عمل میکنیم.
⚠️ رسانه ای بر ضد ارازل رسانه در عرصه میلیتاری🎖
@moghavaey_news | مقوایی نیوز
شب خوش دوستان🌹
📸تک تیر انداز القسام فلسطین مجهز به سلاح آنتی متریال صیاد ۲ ساخت ایران
🔹 حداکثر برد 1500 متر ، کالیبر 12.7م.م ، وزن سلاح 12-13 کیلوگرم ، طول 1 متر و 50 سانتی متر
#مقاومت #تسلیحات_ایرانی
وقت بخیر دوستان🎉🎊🎈
📸تصویری جدید از غلاف مورد استفاده در پروژه جاسک
این سلاح در واقع ترکیبی از موشک، اژدر و سامانه ارتباطی و کنترل آتش است که در تعامل با یکدیگر قادر به حمله به اهداف سطحی دشمن هستند و این امکان را به زیردریایی می دهد تا بتواند موشک های خود را از زیرسطح به سوی اهدافی شلیک کند که در سطح و یا فراتر از آن قرار دارند.
موشک مورد استفاده در این پروژه نسخه جدیدی از موشک کروز نصر می باشد که فعلا برد آن نا مشخص است.
با استفاده از این غلاف زیردریایی های بومی غدیر ، فاتح و احتمالا کلاس کیلو ارتش توانایی شلیک موشک کروز از زیر سطح را پیدا کرده اند
#تسلیحات_ایرانی #نیروی_دریایی