✋ #وقت_سلام
وَه چه گویم از صفای روضۀ پرنور او
کز فروغش کور روشن میشود بیاختیار
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
اختلاس در کف خیابان!(۱)
عدهای تحت تاثیر برخی القائات یا با هدف تحتالشعاع قرار دادن موضوع، تا صحبت از لزوم برخورد با بیحجابی و مقابله با ولنگاری در حوزه پوشش میشود با قیافهای حق به جانب میگویند: «ای بابا؛ به جای این کارها، اول با دزدی و اختلاس برخورد کنید». به این واکنش از چند منظر میتوان پاسخ داد؛ نخست اینکه آنچه در سالهای اخیر همه به چشم دیدهاند عزم جدی در تشکیل محاکم مبارزه با فساد اقتصادی و حتی تشکیل شعب ویژه در این خصوص بوده است و بارها شاهد شناسایی، تشکیل پرونده، برپایی دادگاههای علنی و در نهایت صدور احکام مختلف قضایی در برخورد با مفسدان و فرصتطلبان پروندههای کلان اقتصادی بودهایم. در این خصوص میتوان به موارد متعدد پروندههای رانتخواری با ارزهای 4200 تومانی در دوره گذشته، یا محکومیت به زندانهای بلندمدت و جریمههای سنگین برای افرادی حتی با داشتن نسبت با مسئولان در دولت قبل از برادر رئیسجمهور تا داماد یا دختر فلان وزیر و موارد مختلف دیگر اشاره کرد که نشان از جدیت در برخورد با فساد اقتصادی دارد و البته نمیتوان با اطمینان مدعی شد که زمینه فساد و پروندههای فرصتطلبی به طور کامل برطرف و کار تمام شده است اما نمیتوان منکر برخورد جدی با چنین مواردی شد.
از طرفی باید دید کسانی که خواستار رها بودن و ولنگاری در موضوع مهم حجاب و پوشش و نادیده گرفتن این تخلفات و جرائم به بهانه اولویت داشتن مبارزه با فساد اقتصادی هستند، واقعاً به این اولویتبندی و استدلال ایمان دارند یا برای به حاشیه راندن ماجرا و ایجاد شبهه به این مثلاً استدلال دامن میزنند؟! این افراد میتوانند با این استدلال خواستار رها کردن تخلفات دیگر در جامعه شوند؟ به عنوان مثال؛ با این منطق میتوانند مدعی شوند که به جای حساسیت بر روی مقابله با رانندگان خاطی و بیملاحظه، یا برخورد با موضوع خانمانسوز اعتیاد و هر مسئله خسارتبار برای مردم و جامعه بهتر است به مفاسد اقتصادی پرداخت؟!
نکته دیگر این است که اساساً چرا باید به بهانه یک اولویتبندی غیر مستند و موهوم، برخورد با یک سری از تخلفات و آسیبها تعطیل یا معطل شود؟ آیا اگر با بیحجابی برخورد نشود دیگر شاهد مفاسد اقتصادی نخواهیم بود؟ آیا اگر با راننده خاطی که با عبور از چراغ قرمز جان خود و دیگران را به خطر میاندازد برخورد نشود مشکلات اقتصادی برطرف میشود؟
از اینها گذشته؛ درخصوص نظر آن عدهای که معتقدند مبارزه با مفاسد اقتصادی همچون دزدی یا اختلاس بر مبارزه با بیحجابی و هنجارشکنی در پوشش اولویت دارد باید گفت آیا اختلاس فقط در مسائل مالی است؟ آیا ربایش سرمایهای بسیار ارزشمند که اساس جامعه و خانوادهها بر آن استوار است کمتر از ربایش اسکناس و سرمایه مادی است؟
در توضیح چیستی این سرمایه باید گفت؛ علاوهبر تاکیدات شرع مقدس اسلام بر حجاب و عفاف و به تبع آن توجه قانون در کشورمان به این موضوع، هر عقل منصف و فطرت صحیحی بر اینکه رها بودن جاذبههای زن و مرد در جامعه و بیقید و بند بودن روابط آنها تهدید بزرگی برای کانون خانواده و آسیب به اجتماع است صحه میگذارد.
گذشته از اینکه حجاب و پوشش درست و رفتار عفیفانه تنها مختص زنها نیست و مردها نیز در این خصوص بر اساس شرع و عرف و عقل و فطرت تکالیف و هنجارهایی دارند، نمیتوان منکر این شد که با توجه به ویژگیهای آفرینش و جاذبههای ظاهری بیشتر، تکالیف و چارچوب ویژهتری برای حضور زنان در سطح جامعه دیده شده است که همانطور که گفته شد به دلایل مختلف قابل اثبات و توضیح و تفسیر است.
این آفرینش و ویژگیهای خاص که منجر به گرایش مردان به زنان میشود، چیزی است که خداوند متعال در فطرت انسان تعبیه کرده تا به واسطه آن زمینه و تمایل به تشکیل خانواده پاک و در چارچوب اخلاق و تعهد و در نتیجه رشد روحی و معنوی انسانها و جوامع بشری بیشتر شود.
نگاهی به احکام و تکالیف مربوط به حجاب نیز مبین این مسئله است که دستور به حجاب مربوط به زمان حضور زنان در اجتماع است، این یعنی اسلام با حضور هدفمند و ضروری زنان از جمله تحصیل علم، تفریح و... در عرصه اجتماع مخالفتی ندارد و البته این حضور را منوط به رعایت حدود و چارچوب در روابط و رعایت صحیح پوشش میداند وگرنه رعایت این دستورات و احکام در منزل یا در بین محارم و اعضای خانواده با این شکل نیاز نیست.
حال اگر زنانی بدون توجه به احکام حجاب و رعایت صحیح الزامات پوشش و ارتباطات صحیح در جامعه حاضر شوند و مردان بدون محدودیت با زنان بیحجاب مواجه شوند میتوان منکر این مسئله شد که طبیعت و نظم صحیح در روابط زنان و مردان دچار اختلال میشود؟
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
اختلاس در کف خیابان!(۲)
طبیعی است که اولین آسیب این شرایط به خانوادهها و روابط زوجین وارد میشود چرا که وقتی توجه مردان در بیرون از کانون خانواده به مشاهده و خدای نکرده نگاه آلوده و لذتجویی حرام عادت کند و نیاز و گرایش به جنس مخالف به جای چارچوب
خانواده در کوی و برزن پاسخ داده شود و بازار مقایسه و... ذهنها را درگیر کند، روابط زوجین پس از مدتی به سردی میگراید موضوعی که با منطق علمی و ارزشهای جوامع مختلف قابل اثبات است.
حال کسانی که مدعی اولویت داشتن برخورد با اختلاس و دزدی هستند باید پاسخ دهند که آیا ربودن تمرکز و مهر و محبت و عاطفه یک زوج که سرمایه اصلی و مقوم زندگی مشترک آنهاست و باعث سرد شدن روابط در کانون خانواده میشود توسط زنان بیحجاب و بدپوششی که شاید خودشان هم متوجه اثر کارشان نیستند و به احتمال قریب به یقین راضی به این خسارت هم نیستند کمتر از اختلاس اقتصادی است؟
آیا ایجاد احساس بینیازی به ازدواج در جوانان و خفه کردن گرایش فطری پاکی که زمینهساز تشکیل خانواده است به واسطه رواج بیحجابی و هنجارشکنی در پوشش و روابط خطا گناه کوچکی است؟
بر هم زدن تمرکز و اخلال در ذهن و تواناییهای دانشآموزان و دانشجویان به واسطه بیتوجهی به قوانین حجاب و پوشش، آن هم در کلیدیترین و سرنوشتسازترین سالهای عمر آنها کمتر از یک پرونده فساد اقتصادی است؟ از طرفی به حراج گذاشتن ثروت بینظیر گوهر وجودی و سرمایه غیرقابل ارزشگذاری یک زن یعنی حیا و عفتی که میتوانست سرمایه او در تشکیل یک زندگی مشترک پاک و انسانساز باشد در خیابان و پای نگاه هوسبازان، در نهایت بیشترین خسارت را برای خود او به ارمغان خواهد آورد.
عدهای نیز با تکیه بر کلمه جذاب آزادی، بدون توجه به معنی حرفشان میگویند بر اساس اصل آزادی، هر کس میتواند بدون حجاب و با پوشش دلخواه در جامعه حاضر شود! این افراد البته نمیگویند که در صورت پذیرفتن این ادعا، حد توقف این آزادی و رفتار بر اساس دلبخواه کجاست؟ آیا با این شرایط یک فرد میتواند برهنه در جامعه حاضر شود و کسی نتواند به بهانه اصل آزادی متعرض وی شود؟ البته در سکولارترین و بیدینترین کشورهای غربی هم برای پوشش آزادی مطلق وجود ندارد و در جوامع مختلف برای حضور در دانشگاه و مدرسه یا در محل کار و اماکن عمومی هیچ کس حق ندارد هر آنطور و با هر سطح پوششی که دوست دارد حاضر شود. مدعیان آزادی با این تعریف و منطق میتوانند مدعی شوند که آن کس که از چراغ قرمز هم عبور میکند، یا در ملاء عام مواد مخدر مصرف یا توزیع میکند هم آزاد است و آیا از نظر آنها این آزادی ظلم به بقیه نیست؟
واقعیت آن است که تجربه حداقل صد سال غرب و کشورهای دنبالهرو آنها در حوزه پوشش و آزادی در روابط، بزرگترین سند و تجربهایست که هشدارها درخصوص مسئله بیحجابی و عفتزدایی از جامعه ما را میتوان به آن ارجاع داد.
راهی که غرب در یک قرن گذشته در مسیر حیازدایی و زیر پا گذاشتن حجابی که زنها در آن کشورها در قرون گذشته داشتند کار را به جایی رسانده است که مثلا ماکرون رئیسجمهور فرانسه میگوید: «زنان بیشتر و بیشتر از ترس اینکه مورد حمله و تعرض قرار بگیرند، دیگر جرأت سوار شدن به وسایل نقلیه عمومی را ندارند. ما قصد داریم حضور پلیس در حملونقل را دو برابر کنیم، به ویژه در زمانهایی که حملات بیشتر رخ میدهد.» یا نشریه «دیلی میل» از 6500 مورد تجاوز جنسی در بیمارستانهای انگلیس گزارش میدهد!
خشونت و تعرض علیه زنان در کشورهایی همچون آمریکا نیز پدیده و خبری است که نمونههای فراوانی برای آن قابل ذکر است، از آزار جنسی زنان ورزشکار تیم ملی ژیمناستیک این کشور توسط مربیان مردشان تا پروندههای متعدد تجاوز در ارتش آمریکا و... نابودی کانون خانواده در این کشورها هم حکایت خود را دارد.
البته امروز در غرب به واسطه شبکههای شیطانی و ترویج تفکرات خطرناک، برخی از مرحله دینزدایی عبور کرده و به مرحله تاریک و وحشتناک انسانیتزدایی رسیدهاند که ترویج انبوه رفتارهای زشت و غیرانسانی همچون همجنسگرایی یک نمونه آن است.
بی توجهی به تجربهای که غرب پیشروی ما قرار داده است و خدای ناکرده سادهانگاری درخصوص مسئله عفاف و حجاب از سوی مردم، مسئولین و هر شخص و مجموعهای که امکان و توان برای اثرگذاری مثبت دارد و انفعال در برابر نقشه دشمن برای خلع سلاح مزیت دینداری و حاکمیت حیا و عفاف در جامعه اسلامی ما خطایی نابخشودنی است.
از این منظر در کنار لزوم توجه به مسئله فرهنگی و ارتقاء سطح آموزش به روز و جذاب در انتقال مفاهیم ارزشی، باید با مصادیق ترویج بیحیایی و بیعفتی و «اختلاسگران کف خیابان» برخورد مناسب و بازدارنده صورت گیرد.
عباس شمسعلی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🌍 #بین_الملل
🔹عقبنشینی ناگهانی آمریکا در برابر چین! /بلینکن: تایوان متعلق به چین است
در میانه تنشهای فزاینده میان پکن و واشنگتن، سفر وزیر خارجه آمریکا به چین توجهها را به خود جلب کرد. در جریان این سفر که به اعتقاد برخی از سیاستمداران آمریکایی از سر ضعف صورت گرفته است، بلینکن با
شیجینپینگ دیدار کرد و در موضعی که کمابیش عقبنشینی تلقی شده، گفت که از استقلال تایوان حمایت نمیکنیم! آمریکا چه در جنگ اوکراین و چه در تحولات منطقهای شرایط خوبی ندارد و متحدین سابقش مثل عربستان چرخش معناداری به سمت ایران داشتهاند.
روز یکشنبه 28 خردادماه بود که خبرگزاریها نوشتند، «آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا، با هواپیمای نیروی هوایی این کشور وارد پکن شده است تا عالیترین مقام دولت آمریکا باشد که از زمان روی کار آمدن «جو بایدن» در آغاز سال ۲۰۲۱، به چین سفر کرده است. پس از آنکه سفر چندماه پیش بلینکن به پکن بهدلیل پرواز «بالونهای جاسوسی چینی» بر فراز آمریکا به تعویق افتاد، اکنون او بالاترین مقام دولت آمریکا است که در زمان دولت بایدن به چین سفر میکند. اظهارات بلینکن که در ادامه به آن خواهیم پرداخت نشان از نوعی عقبنشینی از برخی مواضع این کشور در قبال چین دارد. این که چرا چنین عقبنشینیهایی در چنین زمانی صورت میگیرد، بیتردید با تحولات منطقه ما و وضعیت جنگ اوکراین ارتباط مستقیمی میتواند داشته باشد. عربستان، متحد نزدیک آمریکا و به تَبَع آن، طیفی از کشورهای عربی-که غرب، تلاش زیادی برای تبدیل کردنشان به دشمنان ایران کرده است- به سمت ایران قدرتمند چرخیدهاند! اوضاع در جنگ مهم و سرنوشتساز اوکراین نیز به نفع غرب پیش نمیرود. این را میشود از خبرهایی که درباره شکست اوکراین در ضدحمله به نیروهای روسیه منتشر میشود فهمید.
از همین منظر میتواند انتقادات برخی سیاستمداران آمریکایی به این سفر را به تحلیل نشست. این سفر به مذاق برخی چهرههای برجسته سیاسی آمریکا خوش نیامده و آنها این سفر را مثبت تفسیر نمیکنند. «مکمستر»، ژنرال بازنشسته آمریکایی که از سال ۲۰۱۷ الی ۲۰۱۸ در دولت «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور سابق آمریکا بهعنوان مشاور امنیت ملی این کشور خدمت میکرد، طی گفتوگویی با برنامه «فیس دِ نیشن» تلویزیون سی.بی.اِس گفت: «فکر میکنم که چین در حال ارسال چنین پیغامی به غرب و ایالات متحده است؛ ببین، ما اکنون صاحب اختیار هستیم. دوران شما تمام شد!»
آنطور که ایسنا نوشته، مکمستر افزود: «من فکر میکنم این بیانگر چیزی است که آنها (چینیها) نسبت به رسیدن به آن امیدوار هستند... یعنی ایجاد یک نوع منطقه انحصاری در سرتاسر منطقه هند- آرام. برای مثال آنها ادعایی را نسبت به دریای چین جنوبی مطرح کردهاند. بنابراین من فکر میکنم چنین چیزی پاسخ قاطع ما را میطلبد اما فکر میکنم سفر آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا به چین، احتمالا بیانگر اندکی ضعف باشد.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267311
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش کاربران فضای مجازی به کلاهبرداری علی کریمی از خواهرش
#حرف_مردم
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
تصویر فیش جعلی مولوی عبدالحمید برای حج!
🔹روز گذشته خبری با عنوان «استفاده یک مولوی مشهور از سند و فیش جعلی برای سفر حج» در تسنیم منتشر شد؛ علیرغم آنکه در خبر تسنیم اسمی از آن فرد مشهور برده نشده بود، اما یک روز بعد جناب مولوی عبدالحمید به این خبر واکنش نشان داد تا ضمیر، مرجعاش را پیدا کرده باشد.
🔹فیش ادعایی آقای مولوی عبدالحمید برای حج، دارای چنین مندرجاتی است که گویا وی آن را از فردی به نام «اصغر ک» به شماره ملی با ابتدای ۲۵۲ و به نشانی کاشان... خریداری کرده است.
🔹سایر قسمتهای این سند صلح مربوط به فیش هم با دادههایی پر شده امّا یک بخش مهم و تعیینکننده آن شماره سندی است که موضوع جعلی بودن را آشکار میکند.
🔹شماره سندی که برای این مصالحهنامه درج شده، ۱۳۹۸۲۲۴۵۵۸۷۱۰۰۰۰۴۱ است، امّا با بررسی آن در اسناد رسمی کشور مشخص میشود که این شماره مربوط به سند ثبتشده پیشین دیگری در سازمان ثبت و مربوط به مصالحه نامه دیگری است. هرچند اصلِ خرید فیش حج از استان دیگر نیز فینفسه بر اساس قانون تخلف است.
🔹سند اصلی و غیرجعلی، مربوط به مصالحهنامهای میان خانم امالبنی ع با وکالت آقای مهدی ت و خانم لعل بیبی ح با وکالت همان آقای مهدی ت در تاریخ ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ است. امّا تیم آقای عبدالحمید با شمارهی همین سند و با باقی گذاشتن بسیاری دیگر از دادههای مندرج در آن، اطلاعات دیگر مربوط به خود را با مدعای خرید فیش حج درج و در واقع سندی را جعل کرده است.
🔹تصویر مصالحهنامه جعلی و پرینتی از سند اصلی را به پیوست میتوانید مشاهده کنید.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
جنگ نرم؛ سواد رسانهاي،مفهومشناسي و مباني نظري
تعريف وانواع جنگ(۱)
از جنگ، تعريف واحدي ارائه نشده است. اصولاً درباره هيچيك از واژههاي مربوط به حوزه علوم انساني، مفهوم مورد توافق همگاني وجود ندارد. ازاينرو، هر كس و هر انديشهاي، جنگ را به گونهاي تعريف ميكند كه با تعريفهاي ديگر متفاوت و حتي ناسازگار است. تعدد در تعريف جنگ، تنوع در طبقهبندي و انواع آن را نيز پديد ميآورد. به باور آلن بيرو واژه جنگ از ريشه آلماني Werra گرفته شده كه به معناي آزمودن نيروها با استفاده از اسلحه در سطح ملتها (جنگ خارجي) يـا گروههاي رقيب در داخل يك كشور (جنگ داخلي) صورت ميگيرد. بنابراين، جنگ، ستيزه خشن و منظمي است كه بين دو يا چند اجتماع مستقل درميگيرد.گاستون بوتول پس از برشمردن تعدادي از ويژگيهاي جنگها، تعريفي از آن را ارائه ميدهد: جنگ، مبارزه مسلحانه و خونين بين گروههاي سازمانيافته است. به عقيده پيترماير، همراه با تكامل اجتماعي جوامع بشري و پابهپاي تحولات سياسي ـ اقتصادي، علتها، انگيزهها، گونهها و اهداف جنگها نيز تغيير ميكند و دگرگون ميشود. براي مثال بر اساس هدف، جنگ به جنگهاي عادلانه و ناعادلانه؛ بر مبناي مقياسهاي جغرافيايي، به جنگهاي محلّي، منطقهاي، فرامنطقهاي و جهاني (عمومي)؛ با توجه به انضباط و تاكتيك، به جنگهاي منظم (كلاسيك) و نامنظم (چريكي)؛ بر اساس سطح جغرافيايي، به جنگهاي دريايي، هوايي و زميني؛ و بر اساس قلمرو، به جنگهاي داخلي و خارجي تقسيم ميشوند. همچنين جنگها بر مبناي نوع ابزار، به جنگهاي هستهاي و غيرهستهاي قابل تقسيم است. اما نوعي ديگري از تقسيمبندي از جنگ به اندازه تاريخ بشر قدمت دارد و فقط ممكن است غلبه با يكي از آنها باشد. اين تقسيمبندي عبارت است از: جنگ سخت، جنگ سرد، جنگ نرم.
بررسي مقوله جنگ و منازعات ميان كشورها نيز نشان ميدهد تا پايان جنگ جهاني دوم، غلبه با جنگهاي سخت متكي بر قدرت سخت است، ولي از اين تاريخ به بعد، انواع جنگهاي ديگر كنار جنگ سخت موضوعيت مييابد. با بررسي اجمالي ميتوان اين جنگها را به صورت زير دستهبندي كرد:
يك ـ جنگ سخت1
تا پايان جنگ جهاني دوم (1945م) غلبه با اين نوع جنگهاست. جنگ سخت متكي بر قدرت سخت نظامي ـ امنيتي است.
دو ـ جنگ سرد2
در دوره نظام دوقطبي، از پايان جنگ جهاني دوم تا فروپاشي شوروي سابق (1991م) اين جنگ شكل گرفت و بر تهديدهاي نيمهسخت متكي بود. البته در اين دوره، جنگهاي سختي مانند جنگ تحميلي عراق عليه ايران با حمايت قدرتهاي غربي شكل گرفت و به مدت هشت سال به طول انجاميد.
سه ـ جنگ نرم3
مفهوم جنگ نرم در مقابل جنگ سخت است و تعريف يكساني در مورد آن وجود ندارد. جان كالينز، نظريهپرداز دانشگاه ملي جنگ امريكا، جنگ نرم را اينگونه تعريف ميكند: «استفاده طراحيشده از تبليغات و ابزارهاي مربوط به آن، براي نفوذ در مختصات فكري دشمن، با توسل به شيوههايي كه موجب پيشرفت مقاصد امنيت ملي مجري ميشود». (ناي، 2004: 3)
وزارت دفاع امريكا، جنگ نرم را اينگونه تعريف ميكند: «جنگ نرم، استفاده دقيق و طراحي شده از تبليغات و ديگر اعمالي است كه منظور اصلي آن، تأثيرگذاري بر عقايد، احساسات، تمايلات و رفتار دشمن، گروه بيطرف يا دولتهاست، بهگونهاي كه پشتيباني براي برآوردن مقاصد و اهداف ملي باشد». (نصر، 1387) اما مهمترين تعريف از جوزف ناي است. وي جنگ نرم را اينگونه تعريف ميكند: «توانايي شكلدهي به ترجيحات ديگران. بنابراين، جنگ نرم هرگونه اقدام نرم، رواني و تبليغات رسانهاي است كه جامعه هدف را نشانه ميگيرد و بدون درگيري و استفاده از زور و اجبار، به انفعال و شكست واميدارد. جنگ رواني، جنگ سفيد، جنگ رسانهاي، عمليات رواني، براندازي نرم، انقلاب نرم، انقلاب مخملي، انقلاب رنگي و... از شكلهاي جنگ نرم شمرده ميشود.
به عبارت ديگر، جنگ نرم با اصطلاحات بسياري در علوم سياسي و نظامي هممعناست. در علوم نظامي از واژههايي مانند جنگ رواني يا عمليات رواني استفاده ميشود. برداشت نگارنده نيز از تعاريف متعدد مطرح شده، چنين است كه: جنگ نرم، اقدامي پيچيده و پنهان متشكل از عملياتهاي سياسي، فرهنگي و اطلاعاتي از سوي قدرتهاي بزرگ جهان براي ايجاد دگرگونيهاي دلخواه و مطلوب در كشورهاي هدف است.
در واقع، جنگ نرم مجموعهاي از اقداماتي است كه در جهت تغيير هويت فرهنگي و الگوهاي رفتاري يك نظام سياسي دنبال ميشود. به عبارت ديگر، در جنگ نرم نيروهاي مهاجم به دنبال سلطه بر حكومت، اقتصاد و فرهنگ يك كشور بدون توسل به خشونت هستند. پشتوانه اصلي جنگ نرم، قدرت نرم است.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
جنگ نرم؛ سواد رسانهاي،مفهومشناسي و مباني نظري
تعريف وانواع جنگ(۲)
به اعتقاد ويليام وايتي، جنگ نرم عبارت است از: «مجموع اقداماتي كه از سوي يك كشور به منظور اثرگذاري و نفوذ بر عقايد و رفتار دولتها و ملتهاي ديگر، در جهت مطلوب و با ابزارهايي غير از ابزارهاي نظامي سياسي و اقتصادي انجام ميشود». (ناي، 2004: 4) به طور كلي، جنگ نرم عبارت است از: «طراحي و بهرهگيري هدفمند از تبليغات و ديگر اقدامات كه هدف اصلي طراحان آن، اثرگذاري و نفوذ در باورها، اعتقادات، عواطف، احساسات، تمايلات و رفتار ملت و دولتهاي متخاصم بيطرف و همپيمان، البته به منظور دستيابي به اهداف ايدئولوژيك و ملي» (عسكري، 1390: 23) كه براي اين كار از عمليات رواني استفاده ميشود.
عمليات رواني دو بُعد دارد: اول: ماهيت و منطق دروني كه عبارت است از: تلاش براي اثرگذاري بر افكار، احساسات، تمايلات و در نهايت رفتار با بهرهگيري از ارتباط امتناعي. دوم: منظور و كاربرد اين اثرگذاري و تغيير رفتار با توجه به هر دسته از مخاطبان است. با عنايت به تعريفهاي پيشگفته، معروفترين تعريف را به جوزف ناي، پژوهشگر برجسته امريكايي در حوزه «قدرت نرم» نسبت ميدهند.
اول ـ تهديد نرم4
مجموعه اقداماتي است كه موجب دگرگوني هويت فرهنگي و الگوهاي رفتاري مورد قبول يك نظام سياسي شود. تهديد نرم نوعي سلطه در ابعاد سهگانه حكومت، اقتصاد و فرهنگ است كه از راه استحاله الگوهاي رفتاري در اين حوزهها پديدار ميشود و نمادها و الگوهاي نظام سلطه جايگزين آنها ميگردد (اميري، 1386: 23) با اين نگرش، تمامي تحولاتي كه موجب شود اهداف و ارزشهاي حياتي يك نظام سياسي به خطر افتد يا سبب ايجاد تغيير و دگرگوني اساسي در عوامل تعيينكننده هويت ملي و ديني يك كشور شود، «تهديد نرم» به شمار ميآيد.
در تهديد نرم، بدون منازعه و لشكركشي فيزيكي، كشور مهاجم اراده خود را بر يك ملت تحميل و آن را در ابعاد گوناگون با روشهاي نرمافزاري اجرا ميكند. دگرگونيهاي حاصل از تهديد نرم، دروني، آرام، ذهني و تدريجي است. اين تهديد همراه با آرامش و خالي از روشهاي فيزيكي و با بهرهگيري از ابزارهاي تبليغات، رسانه، احزاب، تشكلهاي صنعتي و شيوه القا و امتناع انجام ميپذيرد.
برخلاف تهديدهاي سخت كه به روشهاي فيزيكي، عيني، سختافزارانه و همراه با اعمال و رفتارهاي خشونتآميز، براندازي آشكار و با استفاده از شيوه اجبار و اشغال سرزميني متكي است، تهديدهاي نرم، بدون منازعه و لشكركشي فيزيكي انجام ميپذيرد و محصول پردازش ذهني نخبگان اين حوزه و مسائل اجتماعي، فرهنگي و سياسي است؛ در حالي كه حوزه تهديدهاي سخت، امنيتي و نظامي است.
از سوي ديگر، در نگاه و نگرش سنتي با رويكرد سختافزارانه، هدف اصلي از تهديدها، تحميل اراده به منظور دگرگونيهاي اساسي در يك نظام سياسي يا تغيير الگوي رفتاري يك كشور است. كه به طور طبيعي به موجب آن تهديد، حيات سياسي آن كشور به خطر ميافتد.
ازاينرو، تهديد نرم را ميتوان مجموعه اقداماتي دانست كه موجب ميشود اهداف و ارزشهاي حياتي يك نظام سياسي (زيرساختهاي فكري، باورها و الگوهاي رفتاري در حوزه فرهنگ، اقتصاد و سياست) به خطر افتد يا موجب ايجاد دگرگوني اساسي در عوامل تعيينكننده هويت ملي يك كشور شود.
برخي از عناوين مهم تهديد نرم بر ضد ايران عبارت است از: تشديد اختلافها ميان جريانهاي سياسي، تضعيف اركان نظام، نفوذ فرصتطلبان در بدنه انقلاب اسلامي، تفرقه ميان اقوام، اديان و مذاهب، افزايش فاصله طبقاتي و بيتوجهي به قشرهاي محروم، تجملگرايي و مصرفزدگي، گسترش فساد، تهاجم فرهنگي، انزواي روحانيت و نيروهاي انقلابي، و شكاف ميان حوزه و دانشگاه. (شعيب، 1388: 247 ـ 293)
دوم ـ قدرت نرم5
جوزف ناي قدرت نرم را براي نخستين بار در سال 1990 م. مطرح كرد و در تعريف آن گفت: «قدرت نرم، توانايي كسب چيزي از راه جذب به جاي اجبار است». (بيگي، 1388: 36) قدرت نرم، به معناي توانايي رسيدن به اهداف مورد نظر از راه جلب نظر ديگران به جاي استفاده از زور است. قدرت نرم، محصول و برآيند تصويرسازي مثبت، ارائه چهره موجّه از خود، كسب اعتبار در افكار عمومي داخلي و خارجي و قدرت اثرگذاري غيرمستقيم همراه با رضايت بر ديگران دانسته شده است.
عصر اطلاعات، سبب افزايش قدرت نرم شده است. ديگر تنها داشتن توانايي بالاي نظامي و اقتصادي مهم نيست.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
جنگ نرم؛ سواد رسانهاي،مفهومشناسي و مباني نظري
تعريف وانواع جنگ(۳)
قدرت در عصر اطلاعات بين دولتها و بازيگران غيردولتي تقسيم شده است. حقوق بشر، فرهنگ و هنجارهايي كه جنبه جهاني يا محلي داشته باشد، منابع قدرت نرم هستند. قدرت نرم، موجب شكل دادن به رفتار ديگران ميشود. نهادهاي بينالمللي به قدرت نرم يك كشور كمك ميكنند. قدرت نرم در كنترل دولتها نيست، بلكه در كنترل جامعه مدني است؛ ازاينرو، موجب افزايش قدرت بازيگران غيردولتي شده است. (پوراحمدي، 1389: 523)
سوم ـ موازنه نرم
نظريه توازن (موازنه) قدرت، قديميترين، بادوامترين و مناقشهبرانگيزترين نظريه در سياست بينالملل است. اما در عصري كه نگره نئوليبراليستي بر آن حاكم شده و در كنار دولتها، كارگزاران و بازيگران قدرتمند ديگري عرصه بروز و ظهور يافتهاند، به قول الوين تافلر، برابري قدرت محال است و چنانچه قدرت طرف مقابل در جهت موازنه افزايش يابد، بيگمان نابرابريهاي جديدي ميآفريند. (تافلر، 1370: 36)
چهارم ـ براندازي6
براندازي در اصل، اصطلاحي نظامي است كه در فرهنگ واژههاي نظامي، چنين تعريف شده است: «همه اعمال و فعاليتهاي غيرقانوني كه بر ضد مصالح يك كشور انجام ميشود و هدف نهايي از آن، واژگون كردن حكومت وقت است.» به عبارت ديگر، عملياتي است كه به منظور كاهش قدرت يك دولت صورت ميپذيرد تا به تدريج يك رژيم براي سرنگون شدن آماده شود.
اين اقدام در واقع، برنامهاي حسابشده، مسالمتآميز و درازمدت براي نفوذ در اركان سياسي يك كشور به منظور تغيير نظام آن كشور يا ايجاد تغيير و تحول اساسي در باورهاي اصلي آن است. امروزه از براندازي نرم، تعبيرهاي گوناگوني ميشود كه هر چند ممكن است تفاوتهاي ظريفي داشته باشد، هدف مشترك همه، تغيير ارزشها و در صورت لزوم، افراد نظام حاكم با روشهاي مسالمتآميز و با بهرهگيري از ظرفيتهاي قانوني موجود در قوانين آن نظام است. چند مفهوم اقدام بدون خشونت،7 مبارزه بدون خشونت، توسعه دموكراسي و براندازي ديكتاتوري، مفاهيم مردمپسند و نوسازي شده جنگ نرم و براندازي به شمار ميآيد.
در واقع، براندازي يكي از شاخههاي جنگهاي نامنظم است. تعريف اصطلاحي ديگر از براندازي عبارت است از: «دگرگوني نظام سياسي يك كشور با ايجاد تغيير و تحول اساسي در ارزشهاي اساسي يك نظام. اين دگرگوني، گاه از راه رفتارهاي خشونتآميز مثل كودتا، ترور، تحصيل جنگ و... صورت ميگيرد و گاه از راه مسالمتآميز و با اجراي برنامهاي حساب شده و درازمدت براي نفوذ در اركان سياسي يك نظام قابل اجراست. نتيجه هر دو اقدام به تغيير نظام و در نهايت براندازي خواهد انجاميد. هدف مشترك همه اينها، تغيير ارزشها و در صورت لزوم، افراد نظام حاكم با روشهاي بيشتر مسالمتآميز و با بهرهگيري از ظرفيتهاي قانوني موجود در قوانين نظام حاكم است. (لطيفي: 1386: 127 ـ 128)
پنجم ـ جنگ نرم رسانهاي
اين جنگ، بهرهگيري از توان و ظرفيت رسانهها، اعم از رسانههاي نوشتاري، ديداري، شنيداري و بهكارگيري اصول تبليغات و عمليات رواني به منظور كسب منافع است. جنگ رسانهاي، از برجستهترين مؤلفههاي جنگ نرم شمرده ميشود؛ به طور مثال يكي از اقدامات مهم در اين زمينه، بهرهگيري از روش برچسبزني عليه نظام مورد نظر است. هدف جنگ رسانهاي آن است كه ايدئولوژي، گروه يا دولتي محكوم گردد، بيآنكه استدلالي در محكوميت آنها ذكر شود.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
⭕️چرا امامت امام جواد (ع) در كودكی يكی از بحث برانگيزترين مباحث عصر ايشان محسوب می گردد؟ (بخش سوم و پایانی)
🔹شیخ مفید - با اشاره به اینکه پس از شهادت امام رضا (ع) گروهی از شیعیان حتّی امامت آن حضرت را انکار کرد و به عقیده «واقفه» گرویدند و عده ای دیگر به امامت «احمد بن موسی» قائل شدند - بر امامت #حضرت_جواد (ع) که اکثریت شیعه آن را پذیرفته بودند تأکید کرد و برای اثبات آن، علاوه بر دلیل عقلی (کَمَالُ الْعَقْلِ لَایَسْتَنْکِرُ، لِحُجَجِ اللهِ مَعَ صِغَرِ السِّنِّ) به آیاتی که درباره حضرت عیسی (ع) نازل شده، استدلال می کند. همچنین اشاره به دعوت رسول خدا (ص) از امام علی (ع) برای پذیرش اسلام (در حالی که آن حضرت هنوز به سن بلوغ نرسیده بود) دارد، در صورتی که از دیگر افراد هم سنّ و سال وی هرگز چنین دعوتی به عمل نیاورده است، و در نهایت شرکت دادن امام حسن (ع) و امام حسین (ع) در مباهله، در حالی که در آن هنگام هنوز دو کودک خردسال بودند، شاهد دیگر شیخ مفید بر صحّت امامت_امام_جواد (ع) است. [۱]
🔹در امر امامت، آنچه مهم است، تنصیص امام سابق بر امامت امام پس از خود می باشد که شیخ مفید آن را از شماری از اصحاب بزرگ و نزدیک به امام رضا (ع) درباره #امامت_امام_جواد (ع) نقل کرده و راویان این نص را چنین بر میشمارد: علی بن جعفر بن محمد صادق (ع)، صفوان بن یحیی، معمّر بن خلّاد، حسین بن بشّار، ابن ابی نصر بزنطی، ابن قیام واسطی، حسن بن جهم، ابو یحیی صنعانی، خیراتی، یحیی بن حبیب بن زیّات و گروهی دیگر. [۲] شیخ، روایات برخی از نامبردگان را در کتاب «ارشاد» آورده و استاد «عطاردی» تقریباً همه آنها را در «مسند الامام الجواد (ع)» گرد آورده است. [۳]
🔹علّامه مجلسی نیز در «بحارالانوار»، فصلی را به ذکر نصوص وارد شده در امامت آن امام همام اختصاص داده است. [۴] از این روایات به خوبی برمی آید که #امام_رضا (ع) در موارد متعدد و مناسبتهای گوناگون، امامت فرزند بزرگوارش را گوشزد کرده و اصحاب بزرگ خود را در جریان امر گذاشته است. در واقع، استقرار اکثریت اصحاب امام رضا (ع) بر امامت #امام_جواد (ع) که پشتوانه اش همین فرمایشات امام رضا (ع) بوده، بهترین دلیل بر حقانیّت امامت آن بزرگوار است؛ زیرا فقها و محدثان شیعه، در پذیرش امامت امامان، دقت عجیبی از خود نشان می دادند و همانگونه که گذشت، با وجود نص، تنها بعد از سؤالات علمی متعدد، امامت آنان را می پذیرفتند. این بدان دلیل بود که گاه نصّ نسبت به چند نفر ابراز می شد تا دشمن حساسیت روی شخص خاصی نداشته باشد.
پی نوشت ها؛
[۱] الفصول المختارة، مفيد، كنگره شيخ مفيد، قم، ۱۳۷۱ ش، ص ۲۵۶ - ۲۵۷
[۲] الإرشاد فی معرفة حجج الله على العباد، مفيد، كنگره شيخ مفيد، قم، ۱۴۱۳ ق، چ اول، ص ۳۱۷؛ إعلام الورى بأعلام الهدى، طبرسى، دار الکتب الاسلاميه، قم، ۱۴۱۴ ق، ص ۳۳۰
[۳] مسند الامام الجواد(ع)، عطاردی، عزیزالله، آستان قدس رضوی. چ ۱، ص ۲۵۰ - ۳۳۳؛ ما از این مجموعه در این نوشته بهره کامل برده ایم.
[۴] بحارالأنوار، دار إحياء التراث العربيی، ۱۴۰۳ق، چ دوم، ج ۵۰، ص ۱۸ - ۳۶
📕حیات فکری و سیاسی امامان شیعه (ع)، جعفریان، رسول، موسسه انصاریان، قم، ۱۳۸۱ ش، چ ششم، ص ۴۷۲
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#امام_جواد
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥مشاهده این کار بسیار مهم👆🏼 برای همه، خصوصا مسئولین جمهوری اسلامی، بسیار ضروری است
🔹️اسلام را خلاصه نکنید در نماز و روزه
🔸️علاوه بر شکستن گردن، باید پوست برهنه ها و هرزه ها را هم کند 🤜
🔹️ترحم بر مجرمین، خیانت به مردم است
🔸️حرف خدا در هیچ شرایطی زمین نماند
🔹️در راه مبارزه با گناهکاران، از جنجال و هوچی گری ها نترسید
🔸️حکومت اسلامی وظیفه دارد در برابر گناه بایستد
🔹️علف هرز گناه را قبل از رویش در جامعه، نابود کنید
👈آقایان مسئول👇
سجاده تان را از امامتان جلو تر پهن نکنید و ترس ناشی از ضعف اعتقادتان را، به حساب مصلحت اندیشی و رافت اسلامی نگذارید😡
پلیس باید نماد عزت و صلابت و برخورد قاطع با مجرمین باشد، نه نظاره گر شدن بواسطه شناسائی هوشمند!!!
#امام_زمان #حجاب #غدیر
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سیاست در اسلام ۱۰.mp3
7.16M
❌ فایل صوتی دهم #سیاست_در_اسلام
اهمیت بیانیه گام دوم که رهبر انقلاب صادر کردند در چیست؟
#استاد_شجاعی 🎤
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سیاست در اسلام 11.mp3
6.28M
❌فایل صوتی یازدهم ۱۱ #سیاست_در_اسلام
بیانیه مهم رهبر انقلاب (بخش اول)
#استاد_شجاعی 🎤
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سیاست در اسلام 12.mp3
8.24M
❌فایل صوتی دوازدهم #سیاست_در_اسلام
بیانیه مهم رهبرانقلاب (بخش دوم)
#استاد_شجاعی 🎤
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سیاست در اسلام ۱۳.mp3
12.45M
❌فایل صوتی سیزدهم #سیاست_در_اسلام
بیانیه مهم رهبر انقلاب (بخش سوم)
#استاد_شجاعی 🎤
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💢فردای 29 خرداد
🔹در سال 1388 بود که بازندگان انتخابات سال 1384 با همه توان به میدان آمده بودند که جبران مافات کنند و اجازه ندهند که رئیسجمهور منتخب مردم که مورد علاقه آنان نبود! بار دیگر بر صندلی قدرت تکیه زند! در این مسیر همه تمهیدات لازم برای تحقق این پروژه را فراهم کرده بودند تا اگر نتوانستند با رأی هواداران، رقیب سرسخت خود را شکست دهند، با به کارگیری نسخههای کودتای رنگین، از رأی اقلی خود اکثریت بسازند! با اعلام تدریجی نتایج انتخابات و مشخص شدن ناکامی و شکست این جریان بود که فرمان آشوب و اردوکشی خیابانی صادر گردید و با طرح ادعای تقلب، خواستار ابطال انتخابات شدند!
🔸هفته پایانی روزهای غبارآلودی بود که بخشی از جامعه توان تشخیص حق و باطل را نیافت! در این میان همه منتظر بودند که حکیم انقلاب اسلامی راهگشای آنان باشد! حکیم در نماز جمعه حاضر شد و به ایراد سخن پرداخت؛ ابتدا از حماسه بزرگ ملت ایران تقدیر کرد!؛ «مردمسالاری دینی» را «راه سوم» خواند که همه دوستداران انقلاب در سراسر جهان را به وجد آورده و دشمنان را خشمگین و پرکینه نموده است؛ به نامزدهای حاضر در انتخابات اشاره کرده و همه را عناصر نظام خواندند که در رقابتی درونگروهی به مسابقه آمده بودند و رقابت میان آنها ارتباطی به فرصتطلبان و دشمنان این ملت ندارد! و تا دقایق پایانی با نگاهی پدرانه تلاش کرد تا دست همه بازیگران را گرفته و آنان را در چارچوب نظام و انقلاب تعریف کرده و مانع از واگرایی آنان شوند!
🔹اما حکم حکیمانه که پایانی بر مناقشات بود آنجایی بود که فرمودند: «بنده زیر بار بدعتهای غیرقانونی نخواهم رفت. امروز اگر چهارچوبهای قانونی شكسته شد، در آینده هیچ انتخاباتی دیگر مصونیت نخواهد داشت. بالاخره در هر انتخاباتی بعضی برندهاند، بعضی برنده نیستند؛ هیچ انتخاباتی دیگر مورد اعتماد قرار نخواهد گرفت و مصونیت پیدا نخواهد كرد. اگر واقعاً شبههای هست، از راههای قانونی پیگیری بشود.»
🔸فردای 29 خرداد دیگر غبار فروکاسته و حق آشکار شده بود و مردم تکلیف خود را دانسته بودند! اما فتنهگران که تاب شنیدن کلام حکیم را نداشتند، مسیر دیگری غیر از مسیر ملت را برگزیدند! آنان در برابر سخنان فصلالخطاب تمکین نکردند!، اقدامات غیرقانونیشان را ادامه دادند، بر طبل خشونت کوبیده و 30 خرداد را به روز آشوب علیه جمهوری اسلامی بدل کردند! مسجد را به آتش کشیدند، قرآن سوزاندند، چند کشته بر جای گذاشتند، به اموال عمومی خسارات وارد کردند و چهره از نفاق خود انداختند!
✍🏻مهدی سعیدی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🎯. *نسل رو به اتمام و پر ماجرای ما*
*اگر متوسط سن رزمندگان دفاع مقدس را ۲۳ سال در نظر بگیریم* *و سال ۶۳ را متوسط هشت سال دفاع مقدس محاسبه کنیم* *سن متوسط بازماندگان دفاع مقدس*
*( رزمندگان جانبازان و آزادگان )*
*در سال ۱۴۰۲ باید عددی حدود ۶۲ سال باشد* و البته آسیب های روحی و جسمی وارده به این افراد آنان را مشابه پیر مردانی ۷۰ تا ۸۰ ساله ( بسته به نوع و شدت آسیب های روحی و جسمی ) نشان میدهد*
.
*دیگر کم کم خبری از والدین شهدا نیست*
*و تقریبا پدران و مادران شهدا به آخر خط رسیده اند* و جمعیت بسیاری از آنان به فرزندان خود پیوسته اند*
*همسران معظم شهدا پیری زودراسی گرفتند و بعضی از آنها مظلومانه آسمانی شده اند!
* اکثر فرزندان محترم شهدا هم موهای سر و محاسن هایشان سفید شده است و بخاطر وضعیت فرهنگی و اجتماعی این روزها خون دل میخورند و همچنان دست از مبارزه بر نداشته اند.
.
*آرام آرام جانبازان ، ایثارگران و رزمندگان بار و بندیل سفر را می بندند* تا به رفقای آسمانی خود بپیوندند* و تقریبا هر روزه در هر کوی و برزنی صدای لا اله الا الله را برای تشییع اینان می شنویم*
.
*تا ده سال آینده اگر خبرنگارانی هوس مصاحبه و گفتگو با یکی از رزمندگان زنده مانده از جنگ و دفاع مقدس را داشته باشند*
*باید :*
*کو به کو*
*دیار به دیار*
*شهر به شهر*
*روزها و ماهها بگردند*
*تا شاید بتوانند یک کهنه سرباز پیر و فرتوت که نای سخن گفتن ندارد را پیدا کنند*
*تا مصاحبه ای نمایند*
*ما نسل انتقالیم*
*ما بی نظیرترین نسلیم*
*آخرین بازماندههای نسل سنتی*
*و اولین اهالی دهکده مجازی نسل مدرن*
*ما با تمام سختیهایی که داشتهایم نسلی بینظیریم*
.
▪️*نسلی هستیم که هم خانوادهی پرجمعیت را دیدیم* و هم خانواده کم جمعیت تک فرزندی را تجربه کردیم*
▪️*نسلی هستیم که عمو ، عمه ، دایی و خاله برایمان بسیار پررنگ بود* *و نسلی را دیدیم که کمکم با آن غریبه شد*
▪️*نسلی هستیم که همسایه و هم محلهای بخش مهمی از خاطراتمان بود*
*و نسلی را دیدیم که در یک آپارتمان چند واحدی کسی ، کسی را نمیشناسد* ▪️*نسلی که گروههای گفتگویمان*
*جمع شدن هایمان داخل کوچه بود*
*و نسلی را دیدیم که با ایسنتاگرام و واتساپ و تلگرام جمعهای مجازی تشکیل دادند*
*اما سال تا ماه یکدیگر را نمی بینند*
.
▪️*نسلی که روزها و هفتهها در خانه پدر بزرگ و عمو و دایی و… میماندیم*
*و نسلی را دیدیم که بعد از دو ساعت مهمانی در خانه پدر بزرگ و عمو و دایی در گوش پدر و مادر غر می زند که چرا نمی رویم ؟* ▪️*نسلی هستیم که تماشای آلبومهای خانوادگی یکی از سرگرمی مهمانهایمان بود*
*و نسلی را دیدیم که هزاران عکس بیحس را در حافظه گوشی و کامپیوتر ذخیره میکند*
*و هرگز هوس نمیکند آنها را بار دیگر ببینن▪️
.
💢*ما نسلی بی نظیریم*
💢*ما جنگ دیده ایم*
💢*آژیر قرمز شنیده ایم*
💢*دشمن بی رَحم دیده ایم*
💢*بمباران و توپ و تانک و موشک دشمن دیده ایم*
💢*ما بی رَحم ترین موجودات تاریخ را دیده ایم*
💢*داعش را تجربه کرده ایم*
💢*و از آن طرف مردِ میدان را داشته ایم*
*(( شهدا و جانبازان را )) ......*
.
*ما نسل انتقالیم*
*آخرین بازماندههای نسل سُنّتی*
*و اولین اهالی دهکده مجازی نسل مُدِرن*
*ما با تمام سختیهایی که داشتهایم*
*نسلی بینظیریم .*
*اگر دوباره جنگی شروع شد*
*و ما نبودیم* *از قول ما رزمندگان دیروز به *رزمندگان فردا بگوئید :( در حین مبارزه با دشمن متجاوز به بعد از جنگ هم بیاندیشید )*
*مبادا ( ارزشها ) در خاکریزها جا بماند*
*و ارزش ها مثل امروز ( عوض ) شود*
*و ( عوضیها ) ارزشمند شوند*
*می بینید که چگونه ما را ( غریبه ) میپندارند !*
*آن روزها :*
*( قطار قطار ) می رفتیم*
*( واگن واگن ) بر می گشتیم*
*( راست قامت ) می رفتیم*
*( کمر خمیده ) بر می گشتیم*
*( دسته دسته ) می رفتیم*
*( تنها تنها ) بر می گشتیم*
*بیهیچ استقبال و جشن و سروری*
*فقط ( آغوش گرم مادری )*
*چشم انتظارمان بود*
*و دگر هیچ..!*
*اما مردانه ایستادیم...*
*باور کنید که :*
*ما هم دل داشتیم*
*فرزند و عیال و خانمان داشتیم*
*اما*
*( با دل ) رفتیم...*
*( بی دل ) برگشتیم*
*با ( یار ) رفتیم...*
*با ( بار ) بر گشتیم*
*با ( پا ) رفتیم...*
*با ( عصا ) بر گشتیم*
*با ( عزم ) رفتیم...*
*با ( زخم ) برگشتیم*
*با ( شور ) رفتیم...*
*با ( شعور ) برگشتیم*
*ما اکنون ( پریشان ) هستیم*
*اما ( پشیمان ) نیستیم*
*ما همان کهنه ( رزمندگان ) پیادهایم*
*که ( سواری ) نیاموختهایم* ...
ما مدافعان ارزشهای انسانی و اسلامی هستیم که در مکتب حضرت امام روح الله درس ایثار و جهاد و مقاومت و شهادت را آموختیم،
ما سرباز ولایت هستیم.
ختم کلام،
ما تا آخرین نفس پاسدار حرمت خون شهیدان خواهیم بود. انشالله
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
♦️باند پیامکهای جعلی ابلاغیه ثنا و سهام عدالت رو دستگیر کردن؛ ۶ تا دانشآموز ۱۶ و ۱۷ ساله مشهدی بودن :))
🔹۱۰۰ هزارتا پیامک جعلی فرستاده بودن و از محل فعالیتشون ۱۸ تا موبایل، ۲۵ تا سیمکارت و ۷۰ تا کارت عابربانک کشف شده. یکی از اعضای باند، ۱۷ تا پرونده کلاهبرداری تو سال ۱۴۰۰ داشته
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
قابل توجه شورای نگهبان
🔰دو صورت بیشتر ندارد:
🔻یا اینکه این نماینده، اطلاع ندارد که براساس مبانی دینی و اصول انقلاب، در موضوع #حجاب، فقط نمی توان به کار فرهنگی بسنده کرد.
👈 در اینجا این سوال پیش می آید که چگونه چنین موضوع بدیهی را نمی داند و آن گاه برای بیش از 80 میلیون نفر در حال قانونگذاری در موضوعات مختلف است⁉️
این در حالی است که برای مثال در این زمینه ها با یک جستجوی ساده می توان نظر امام ره، رهبر انقلاب و سایر فقها را جویا شد. مثلاً رهبر انقلاب می فرمایند:
« اسلام مرتکبِ منکر را نصیحت و هدایت می کند؛ اما حد هم برای او می گذارد. با صِرف زبان و توصیه #نمیشود کاری کرد. قدرت نظام باید جلوِ سیرِ فحشا و فساد را بگیرد »
https://khl.ink/f/3076
یا در جایی دیگر می فرمایند:
« مردم باید متدین بشوند؛ در این شکی نیست. البته از طریق درست و به شکل درست. اینهم که حالا کسی بگوید «در اسلام در این زمینه زور وجود ندارد» حرف درستی نیست؛ [پس] این حدودشرعیه چیست؟ این «فَاجْلِدُوا... مِائَةَ جَلدَة» یا «فَاجلِدوهُم ثَمانینَ جَلدَة» پس چیست؟ اینها همان زور است ».
https://khl.ink/f/37721
🔻صورت دوم این است که این نماینده از واقع مسأله مطلع است و عامداً آب در آسیاب #دشمن و #ولنگاران می ریزد. در اینصورت هم واویلاست.
◀️ در هر دو صورت، این افراد، صلاحیت حضور در جای مهمی مانند مجلس شورای اسلامی را ندارند.
⚠️در واقع، فتنه اخیر، آزمون خوبی برای مشخص شدن افراد مسأله دار است و شورای نگهبان نباید در #عدم_صلاحیت این افراد برای نمایندگی مجلس، ذره ای تردید کند.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
حبس و اعترافگیری از طلبۀ سارق در مسجد مکی
🔹به گفتۀ یک منبع مطلع، افراد وابسته به مولوی عبدالحمید روز ۲۷ خرداد به بهانه سرقت به یک طلبۀ اهلسنت مظنون شدند و او را بهصورت غیرقانونی حبس کردند.
🔹نمایندگان عبدالحمید پس از ۳ روز حبس این فرد را تحویل نمایندگان دستگاههای امنیتی دادند و مدعی شدند که او قصد دزدی و مسمومسازی داشته اما آن فرد در حضور فرزند و مسئول دفتر عبدالحمید این ادعاها را رد کرد.
🔹براساس بررسیها فرد حبسشده توسط عوامل عبدالحمید اهل چابهار است و سابقهٔ حضور در مدرسه دینی و چند سرقت دارد. این فرد گفته که در ۳ روز حبس بهصورت مکرر بازجویی و شکنجۀ روحی و جسمی شده و عوامل عبدالحمید او را مجبور کردهاند که حرفهای آنها را تکرار کند.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔺 پاسخ کوبنده امام جمعه زابل به عبدالحمید اسماعیل زهی
🔹پاسخ امام جمعه زابل حجت الاسلام عزیزی به عبدالحمید اسماعیل زهی، امام جماعت مسجد مکی زاهدان که در سیزده خردادماه گفته بود:
🔹از کجا معلوم که انقلاب {اسلامی} به انقلاب مهدی وصل بشود. هر حکومتی چه اسلامی، چه دموکراسی و چه هر مدل دیگر، میآید و میرود
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سیاست در اسلام 14.mp3
9.04M
❌فایل صوتی چهاردهم #سیاست_در_اسلام
اهمیت دشمن شناسی در اسلام و قرآن (بخش اول)
#استاد_شجاعی 🎤
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
سیاست در اسلام 15.mp3
9.26M
❌فایل صوتی پانزدهم #سیاست_در_اسلام
اهمیت دشمن شناسی در اسلام و قرآن(بخش دوم)
#استاد_شجاعی 🎤
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
54.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 بتپرستی مدرن
🔹 این ویدئوها را ببینید تا متوجه واکنش های عجیب دختران ایرانی به مسائل سلبریتی ها و نوع جدید رویکرد غیر کلاسیک پنتاگون در جنگهای احساسی پسا هیبریدی را بشناسید.
🇮🇷 «دکتر محمد سجاد شیرودی»
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95