7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ناامیدی کارشناسان اینترنشنال از شرایط داخل ایران و اپوزیسیون خارجنشین برای راهاندازی اغتشاشات:
🔺️بدبختانه اعتراضات در داخل خوابیده و اختلافات اپوزیسیون هم رو به افزایش است؛ متأسفانه در شرایط آچمزی قرار داریم!
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d9
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
اهداف فرهنگي در جنگ نرم رسانهاي
اهداف فرهنگي در جنگ نرم
جنگ نرم نيز همانند ديگر شكلهاي قدرت، هدفهايي دارد، ولي عمدهترين هدف در تهديد نرم، اثرگذاري بر انتخابها و كنترل فرآيند تصميمگيري و شيوه اطلاعرساني و تغيير در نظام ارزشهاست كه به استيلاي سياسي، فرهنگي و اقتصادي آنها ميانجامد. ديگر هدفهاي فرهنگي جنگ نرم عبارتاند از:
الف) ايجاد تغيير در باورها
مهمترين و اصليترين هدف جنگ نرم را بايد ايجاد دگرگوني در باورهاي جامعه هدف جنگ نرم دانست. باورها، اساس حركت جامعهاند. بنابراين، اگر كساني بخواهند در مسير حركت يك ملت و جامعه خلل يا تغييري ايجاد كنند، بايد به سراغ تغيير باورهاي آنها بروند. ازاينرو، در جنگ نرم، اساسيترين هدف، ايجاد تغيير در باورهاست.
ب) ايجاد تغيير در افكار و انديشهها
چنانكه دشمنان ملت، با جنگ نرم بتوانند در باورهاي آن ملت نفوذ كنند و با ايجاد ترديد، آن باورها را مخدوش و متزلزل سازند، زمينهها و بسترهاي لازم براي هدف بعدي، يعني ايجاد تغيير در چگونگي انديشيدن در حوزههاي گوناگون فراهم ميشود. بنابراين، ديگر هدف عمده در جنگ نرم، ايجاد تغيير در انديشه جامعه است.
ج) ايجاد تغيير در رفتار
رفتارهاي جامعه، بر باورها و چگونگي انديشيدن افراد آن جامعه مبتني است. با ايجاد دگرگونيهاي اساسي در اين مباني، مدلهاي رفتاري در حوزههاي گوناگون تغيير ميكند. در واقع، مدلهاي رفتاري در هر جامعه، بر اساس نوع باورها و چگونگي انديشه در آن جامعه شكل ميگيرد. بيگمان با تغيير هر نوع باور و انديشه، مدلهاي رفتاري جديد بر اساس باورها و افكار جديد جايگزين مدلهاي پيشين ميشود.
د) ايجاد تغيير در ساختار سياسي
هدف نهايي در جنگ نرم بر ضد يك ملت، ايجاد دگرگوني در ساختارهاي سياسي آن جامعه و جايگزين كردن ساختارهاي جديد است. اهداف پيشگفته در يك فرآيند و به صورت خطي دنبال ميگردد. با ايجاد تغيير در باورها، افكار و رفتارهاي يك جامعه، به صورت طبيعي مدل رفتارهاي حمايتي از ساختار سياسي موجود، تغيير مييابد و مدلهاي چالشي جايگزين آن ميشود. در يك جامعه، مردم در شرايطي با نظام سياسي خود به چالش برميخيزند كه ديگران آن را مشروع ندانند و از نظر آنان، مسئولان سياسي مقبوليت خود را از دست داده باشند. بنابراين، مشروعيتزدايي و مقبوليتزدايي براي ايجاد بحران، ناآرامي و بيثباتسازي در جامعه هدف، از ويژگيهاي اصلي جنگ نرم به شمار ميآيد. هرگاه يك نظام سياسي مشروعيت و مقبوليت خود را در بين ملتش از دست دهد، به راحتي زمينههاي لازم براي تغيير آن ساختار و نظام سياسي و جايگزين شدن يك نظام و ساختار جديد فراهم ميآيد
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d9
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
بعد از اخراج به دلیل عدم صلاحیت علمی نوبت محاکمه «شریفی زارچی» است
در روزهای اخیر از شبکه تروریستی اینترنشنال گرفته تا رسانههای بدنامی همچون بیبیسی و صدای آمریکا و رادیوفردا، همگی به دفاع تمامقد از شریفی زارچی پرداختهاند. به نظر شما رسانههای معاند، دلواپس تحصیل دانشجویان عزیز کشورمان هستند؟!
اخیرا رئیسدانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف اعلام کرده که با اخراج شریفی زارچی مخالف است. این اظهارنظر غیرحرفهای و تأمل برانگیز در حالی است که شریفی زارچی از سوی مراجع ذیربط فاقد صلاحیت علمی برای تدریس در دانشگاه شریف شناخته شده است.
به عبارت دیگر، همان مرجعی که صلاحیت علمی رئیسدانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف را اعلام کرده است، به عدم صلاحیت علمی شریفی زارچی رأی داده است. اما گویا عدهای، به رفتارهای «دیکتاتورمأبانه» و «قبیلهای» و «باندی» عادت کردهاند.
در روزهای گذشته سخنگوی وزارت علوم اعلام کرد: هیئت جذب دانشگاه وی را فاقد صلاحیت علمی یا عمومی دانسته و قرارداد وی را تمدید نکرده است. همچنین طی نامهای به مرکز جذب اعضای هیئت علمی جذب وزارت علوم ارجاع شده و در هیئت مرکزی جذب هم به اتفاق آرا این حکم تأیید شده است.
اینکه فردی به دلیل عدم صلاحیت علمی، از مسند استاد دانشگاه کنار گذاشته میشود، اقدامی شایسته و قابل دفاع و البته قابل تقدیر است. اما ماجرا به همین جا ختم نمیشود. شریفی زارچی یکی از حامیان اوباش و تروریستها در اغتشاشات سال گذشته بوده است.
وی از جمله افرادی است که با سوءاستفاده از جایگاه خود، در آتش اغتشاشات دمیده و در خونهایی که به واسطه اغتشاشات سال گذشته بر زمین ریخته شد، شریک است.
بنابراین، علاوهبر اخراج این فرد به دلیل عدم صلاحیت علمی، وی باید به این خاطر که در آشوبهای سال گذشته فعال بوده است، بازداشت و محاکمه شود.
براساس مستندات موجود که در رسانهها نیز منتشر شده است، شریفی زارچی که امروز چهره اپوزیسیون به خود گرفته است، در زمان همهگیری کرونا، در وزارت بهداشت دولت روحانی حضور داشت و به عنوان «رئیسمرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت» آمار کرونا را دستکاری میکرد.
دو مورد ساده از وظایف زارچی در دوران حضورش در وزارت بهداشت، اعلام «رنگبندیهای کرونایی» و «مدیریت سامانه واکسیناسیون» بود. زارچی در ویدئویی اعتراف کرده است: «تمام رنگبندیها و اینکه کجا را قرمز کنیم، کجا را زرد کنیم، در چند ماه گذشته توسط شخص من، انجام میشده است. من در چند ماه گذشته، با همین آن و آف کردن، تصمیم میگرفتم که کدام امام جمعه نماز بخواند، کدام نخواند. من تصمیم گرفتم کدام شهر بسته یا باز شود.»
زارچی در ادامه اعترافات خود درخصوص آمارسازیهایش اشاره کرده است که بدون هماهنگی،
۴۳ شهر را بدون هیچ دلیل منطقی، سیاه کرده و وزارت بهداشت و ستاد کرونا را به این نتیجه رساند که این شهرها را قرنطینه کنند.
در فضای مجازی امروز از شریفی زارچی به عنوان «نخبه» یاد میکنند؛ این درحالی است که در زمان حضورش در وزارت بهداشت، انتقادات شدیدی به سامانه واکسیناسیون و رنگبندیهای کرونا تحت مدیریت زارچی، در رسانهها مطرح بود.
وی در مقطعی که استادیار پیمانی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف بود نیز با سوءاستفاده از جایگاه خود، بهجای انجام وظایف خود در کسوت استاد دانشگاه، مشغول توئیت بازی و حمایت از اوباش و تروریستها بود.
در روزهای اخیر از شبکه تروریستی اینترنشنال گرفته تا رسانههای بدنامی همچون بیبی سی و صدای آمریکا و رادیوفردا، همگی به دفاع تمام قد از شریفی زارچی پرداختهاند. به نظر شما رسانههای معاند، دلواپس تحصیل دانشجویان عزیز کشورمان هستند؟!
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d9
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
پهلوی ها برای سالگرد مهسا امینی شروع کردن بلیط فروشی!
کار بجایی رسیده که خود براندازا هم صداشون از بی صفتی خاندان پهلوی دراومده!
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d9
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از رصد و دستگیری تیم خرابکار موشکی/ افراد موساد چگونه در تور وزارت اطلاعات افتادند
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
✅ ۲ هزار محتوا ی فریب در ۲۰ ساعت در رابطه با فوت جواد روحی
از ساعت ۱۷ نهم شهریور تا ساعت ۱۲ ظهر دهم شهریور بیش از ۲ هزار محتوا توسط رسانههای فارسیزبان خارجی، اکانت های منتسب به براندازان، سلطنتطلبان و سلبریتیهای ایرانی تبار تولید شده است که در حدود ۹۵ درصد این تولیدات واقعیت ماجرا را وارونه به مخاطبان ارائه دادهاند.
♦️رسانههای فارسی زبان خارجی از زمان آغاز پوشش خبری این حادثه، تلاش کردند تا با استفاده از عکس آرشیوی مرحوم که متعلق به حضور وی در سال ۱۴۰۰ در بیمارستان بود، کلید واژه «مرگ مشکوک» را در افکارعمومی برجسته سازی کنند.
♦️رسانههای معارض موضوع سوابق پزشکی جواد روحی، دیدار تاریخ هشتم شهریور مرحوم با خانواده در سلامت کامل و... را سانسور کردند و با بمبباران اطلاعات سعی دارند تا توجه مخاطبان از واقعیت سوابق پزشکی و بیماری زمینهای او دور شود تا در نهایت بتوانند روایت خود را بعنوان روایت غالب در افکارعمومی نهادینه کنند
✍سعید قربانی
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
14.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تا دیروز با سلبریت ها
از امروز با اسنپ چت ها ما را مجبور به پذیرش زیبایی مورد پسند خودشان میکنند
🔹جدیدترین آسیب های اجتماعی که در حوزه بانوان شناسایی شده است،درخواست جراحی زیبایی و شبیه تصاویر اسنپ چت شدن است .
تصور بفرمایید نوجوانانی که با قرار دادن افکت های اسنپ چت جذاب تر شده ولایک بیشتری دریافت کرده اند به دنبال تجربه حقیقی همین چهره ساختگی اسنپ چت هستند(۱)
🔹اگر این ولع زیبایی ساختگی در بانوان ما کنترل نشود با این پیشرفت های عجیب تکنولوژی درچهره پردازی ، باید هر روز به فکر جراحی های جدید با تراز های زیبایی مدرن باشیم که رسانه های پیشرفته برای افزایش اختلال خودزشت پنداری آن را عرضه کرده و مارا مجاب به مصرف خدماتشان میکند.
🔹بانوان عزیز دلالانِ زیبایی نظام سرمایه داری به فکر سلامتی ما نیستند ،وبرای آنها سود شخصی مهم است، ولی ما برای نجات خود ودخترانمان از این طراحی ماتریکسی، میتوانیم با تقویت عزت نفس, خودآگاهی و مهارت های ارتباطی نیازی به مصرف این خدمات نداشته باشیم.
منبع:
https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2018/08/06/patients-are-desperate-to-resemble-their-doctored-selfies-plastic-surgeons-alarmed-by-snapchat-dysmorphia/
✍عالیه سادات
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
نقش بصيرت ياران ائمه عليهم السلام در تداوم شيعه
حر بن يزيد رياحي
حر پسر يزيد، فرزند ناجيه، فرزند قعنب، فرزند عتاب، پسر هرمي، پسر رياح، فرزند يربوع،1 از خاندانهاي معروف عراق و از بزرگان كوفيان بود. به درخواست ابنزياد، براي مبارزه با حسين عليه السلام فراخوانده و به سركردگي هزار سوار برگزيده شد. گفتهاند وقتي از دارالأماره كوفه، با مأموريت بستن راه بر امام حسين عليه السلام بيرون آمد، ندايي شنيد كه اي حر، مژده باد تو را بهشت... .2 در خانه قصر بني مقاتل3 يا شراف، راه را بر امام بست و مانع از حركت آن حضرت به سوي كوفه شد
رفتار و سخني مؤثر در دگرگوني حر
حر با هزار نفر سپاه در گرماي روز، روبهروي حسين عليه السلام قرار گرفت. امام و يارانش همگي شمشيرهاي آويخته داشتند. امام حسين عليه السلام به جوانان خود فرمود: اين قوم را سيراب كنيد و اسبهايشان را آب دهيد. مردان را سيراب و اسبها را خنك كردند
امام در يكي از خطابههاي كوتاه خود، اينگونه حر را آگاه كرد: «آيا آزادمردي پيدا ميشود كه اين تهمانده دنيا را به اهلش يعني اهل دنيا واگذارد؟ جان شما بهايي جز بهشت ندارد؛ آن را به غير از بهشت نفروشيد. همانا كسي كه از خدا به داشتن دنيا خشنود شود، به چيزي بيارزش و ناچيز، خشنود شده است.»2 شايد اين سخن امام حسين عليه السلام بود كه توفاني براي براندازي ظلمت در انديشه حر به پا ساخت.
رفتاري به نشان ادب و بصيرت
اقتدا به امام حسين عليه السلام
وقت نماز فرارسيد، امام به حجاج بن مسروق جعفي كه او را همراهي ميكرد، فرمود: اذان بگو. او اذان گفت و نماز به پا شد. امام درحاليكه پيراهن و ردايي به تن و نعليني به پا داشت، از خيمه بيرون آمد. پس از آن، حمد و ثناي الهي گفت و فرمود: اي مردم، اين گفتار، عذري در برابر خداي تعالي براي شماست. من به سوي شما نيامدهام، تا اينكه نامههايتان را دريافت كردم. سپس حضرت، خطبه را به پايان رسانيد، درحاليكه مردم سكوت كرده بودند. پس از آن به مؤذن فرمود: اقامه بگو. او نيز اقامه گفت. امام حسين عليه السلام به حر فرمود: آيا ميخواهي با اصحابت نماز بخواني؟ گفت: نه، بلكه به نماز شما اقتدا خواهم كرد. پس همه به امام حسين عليه السلام اقتدا كردند.
احترام به اهل بيت پيامبر
امام به يارانش فرمود: سوار شويد. همه سوار شدند و منتظر ماندند تا زنها سوار شوند. پس فرمود: راه بيفتيد. وقتي به راه افتادند تا از آنجا بگذرند، سپاه حر جلو ياران امام را گرفتند. امام حسين عليه السلام به حر فرمود: مادرت به عزايت بنشيند! چه قصدي داري؟ حر گفت: به خدا سوگند! اگر كسي به جز شما از عرب، در موقعيتي كه شما در آن به سر ميبري، چنين سخني به من گفته بود، به همان صورت پاسخ او را ميدادم، ولي به خدا سوگند! نميتوانم از مادرت جز به نيكوترين شكل ياد كنم
نيكوترين انتخاب
هنگامي كه عمر بن سعد قصد حمله كرد، حر بن يزيد به او گفت: خدا سلامتت بدارد! ميخواهي با اين مرد بجنگي؟ عمر گفت: به خدا سوگند! جنگي خواهم كرد كه كمترين نتيجهاش اين است كه سرها جدا ميشود و دستها ميافتد. حر گفت: آيا هيچ يك از پيشنهادهايي كه حسين داد، شما را راضي نميكند؟ عمر بن سعد گفت: به خدا اگر كار به دست من بود، ميپذيرفتم، ولي امير تو، عبيداللّه نميپذيرد
پس از اين گفتوگو، حر به گوشهاي از لشكر رفت. مردي از قومش نيز با او بود كه قرة بن قيس نام داشت.
حر گفت: اي قرة، آيا امروز اسبت را آب دادهاي؟ قرة گفت: نه. حر گفت: آيا ميخواهي سيرابش كني؟ قرة ميگويد: به خدا سوگند من، گمان كردم حرّ قصد دارد از لشكر دور شود و در جنگ شركت نكند. به همين دليل، نميخواهد من اين صحنه را ببينم و بر ضد او به افراد بالادست گزارش بدهم. ازاينرو، در پاسخش گفتم: آبش ندادهام، ميروم تا آبش بدهم. در نتيجه از او جدا شدم، ولي به خدا سوگند! اگر او به من ميگفت چه قصدي دارد، با وي نزد حسين عليه السلام ميرفتم
حر اندك اندك به خيمهگاه حسين عليه السلام نزديك ميشد. مردي از قوم حر به نام مهاجرين اوس رياحي به وي گفت: پسر يزيد، چه قصدي داري، آيا ميخواهي حمله كني؟ حر خاموش ماند و حالتي شبيه به تب و لرز به او دست داد. مهاجر گفت: پسر يزيد، واللّه حالت تو مرا به شك مياندازد! به خدا، هرگز تو را در جايي با اين وضعي كه اكنون ميبينم، نديده بودم! اگر به من گفته ميشد شجاعترين مرد كوفي كيست، جز تو را معرفي نميكردم. اكنون اين چه حالي است كه در تو ميبينم؟ حر گفت: به خدا قسم! خود را ميان بهشت و جهنم مخيّر ميبينم و به خدا سوگند، چيزي را به جاي بهشت برنميگزينم، اگرچه قطعه قطعه شوم و در آتش بسوزم. سپس به اسبش لگدي زد و به سوي امام به راه افتاد. 1
به روايتي، زماني كه حر به امام نزديك ميشد، ياران حضرت گمان كردند او براي نبرد با آنها ميآيد، ولي چون به نزديك لشكر رسيد، سپر خود را وارونه ساخت و به آنها سلام كرد و بدينگونه، توبه خود را نشان داد.
رویدادها و تحلیلها
نقش بصيرت ياران ائمه عليهم السلام در تداوم شيعه حر بن يزيد رياحي حر پسر يزيد، فرزند ناجيه، فرزند قع
نقش بصيرت ياران ائمه عليهم السلام در تداوم شيعه
جهاد و مبارزه (بصيرت ياران امام حسين عليه السلام )
توبه نصوح
وي در رويارويي با حسين عليه السلام گفت: اي پسر رسول خدا، من همان همصحبتي هستم كه از بازگشتتان جلوگيري كردم و در راه همراهتان بودم و شما را زير نظر گرفتم و در اين مكان به توقف واداشتم. قسم به خدايي كه هيچ پروردگاري جز او نيست! هرگز گمان نميكردم اين قوم، پيشنهادي را كه به آنان ميدهي، رد كنند و بدان عمل نكنند. با خودم ميگفتم: باكي نيست! در پارهاي از كارها از اينها (سپاه عبيداللّه) پيروي ميكنم، تا خيال نكنند من از فرمان آنان سرپيچي كردهام. آنها پيشنهادهايي را كه حسين بدانها ميدهد، ميپذيرند.
به خدا، اگر گمان ميكردم آنها پيشنهادهاي شما را نميپذيرند، به چنين كاري نميپرداختم و در ميان راه، از بازگشت شما جلوگيري نميكردم. دست از تعقيبتان ميكشيدم و شما را در اينجا وادار به توقف نميكردم. اكنون درحاليكه به دليل كار خويش، از درگاه پروردگار آمرزش ميخواهم و قصد دارم با جانم، شما را ياري كنم تا پيش رويتان بميرم، نزد شما آمدهام. آيا اين را به عنوان توبهام ميپذيري؟ امام فرمود: بله، خدا توبهات را بپذيرد و تو را ببخشد.
خطابهاي مؤثر براي سپاه
حر پس از كسب اجازه از امام، نزد هزار نفري رفت كه در لشكر عمر بن سعد به فرمان خودش بودند و با آنان چنين سخن گفت: مردم كوفه، مادرانتان گريان و چشمانتان اشكبار باد! شما فرزند رسول خدا صلي الله عليه و آله را دعوت كرديد و آنگاه كه نزد شما آمد، او را تسليم دشمن كرديد؟ شما مدعي بوديد كه در راه او جان خود را فدا خواهيد كرد، ولي به دشمني با او برخاستيد تا خونش را بريزيد. به جانش چنگ انداختيد و گلويش را گرفتيد و از هر سو وي را در تنگنا قرار داديد. نگذاشتيد در زمين پهناور خدا جايي بيابد تا خود و خاندانش در آسايش و امنيت به سر برند. چون اسيري در دست شما قرار گرفت؛ نه توانست براي خود سودي بجويد و نه زياني را از خويش دور گرداند.
آب فرات را كه يهود و نصاري از آن استفاده ميكردند و سگ و خوك اين ديار در آن ميغلتيدند، به روي آن بزرگوار و زنان و كودكان و يارانش بستيد. هان! ببينيد كه تشنگي، آنها را از پا درآورده است. شما پس از رسول اكرم صلي الله عليه و آله با فرزندان او چه بد رفتار كرديد. اگر از كار خود توبه نكنيد و از عملي كه امروز و در اين ساعت مرتكب ميشويد، دست برنداريد، خداوند در روز تشنگي رستاخيز، شما را سيراب نخواهد ساخت.
نزديك بود سخنان او، بر گروهي از سربازان عمرسعد اثر كند و آنها را از جنگ با سيدالشهدا منصرف سازد كه مردي از سپاه عمرسعد، به حر حمله برد و تيري به سويش پرتاب كرد. حر نيز سخنانش را قطع كرد و نزد حسين عليه السلام بازگشت.
آزادگي و بصيرت حر، از زبان امام و يارانش
پس از آنكه حر دلاورانه جنگيد و به زمين افتاد، ياران امام به سويش شتافتند و او را برداشتند و در برابر چادر امام كه در روبهرويش ميجنگيدند، بر زمين نهادند. امام در كنار او ايستاد و با نگاهي سرشار از نور خدا، به چهره مردانهاش مينگريست.
ياران امام نيز با حالتي از خشوع ايستادند. امام پيش رفت و خون از چهره حرّ پاك كرد و با اين كلمات، در سوگ او گريست: «تو آزاد هستي، همانگونه كه مادرت تو را نامگذاري كرد و تو در دنيا و آخرت آزاد هستي».1
حر آزاد بود و عقلش بر هواي نفسش غلبه كرده بود و در ياري سرور جوانان اهل بهشت، شهادت را بر زندگي در دنيا اختيار كرد و با مرگ كريمانه خود، در راه خدا درگذشت. در اين حال، يكي از ياران امام با حالتي از خشوع، مرثيه زير را براي او خواند
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
🔴 لطفاً ماله کش شبکه کثافت فرهنگی نشوید!
🔰سیدمحمد هاشمی معاون حقوقی و قائممقام وزیر ارشاد:
" ما از معدود کشورهایی هستیم که این صنعت را در کشور به طور جدی داریم و افقهای روشنی را برای آن مشاهده میکنیم. باید حواسمان باشد در یک کشمکش سیاسی یا رقابتی این مزیت را تبدیل به یک چالش بیهوده نکنیم. نگاه ما به عرصه #نمایش_خانگی باید فرصت محور باشد. "/
http://www.Javann.ir/004xWM
✍پ.ن:
🔻مزیت؟ آن هم در مورد شبکه نمایش خانگی که تبدیل به محلی برای نمایش #کثافت و #ابتذال فرهنگی شده؟!
🔻سوال ما این است که اساساً ارتباط " کشمکش سیاسی و رقابتی " به این قضیه چیست؟!!!
🔻به طور کلی، دعوا بر سر این حرف ها نیست.
متاسفانه با استفاده از فضایی که زیر سایه جمهوری اسلامی برای شبکه نمایش خانگی در این سال ها ایجاد شد _ که البته در جای خودش غلط بود _ این شبکه به محلی برای رد شدن از برخی خطوط قرمز و هنجارهای جامعه تبدیل شد و به سمت ابتذال و #فاضلاب_فرهنگی کشیده شد.
⏪ این نوع سخنان که معاون وزیر ارشاد در مورد شبکه ابتذال خانگی می گوید، نزد مردم نوعی #ماله_کشی و ندیدن عمق قضیه تعبیر می شود.
در سال های گذشته، همین نگاه ها بوده که وضعیت فرهنگی ما را به اینجا رسانده که اکنون می بینیم!
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
خبر آمد خبری در راه است(۱)
مهدی جبرائیلی تبریزی
کرین برینتون درکتاب «کالبد شکافی چهار انقلاب» میگوید؛ این انقلابها در یک واکنش چرخشی که او از آن بهعنوان واکنش «ترمیدوری» یاد میکند از جهاتی به شرایط قبل از انقلاب بازگشتهاند. به گمان او انقلابها در سیر تحولات خود پس از مراحل سرنگونی رژیم قبلی، حکومت دوگانه و سپس عصر وحشت و پاکدامنی، وارد مرحله ترمیدوری میشوند. این مرحله که در واقع دوران نقاهت پس از انقلاب است، زمانه بازگشت به ارزشهای رژیم پیشین و حذف رادیکالها از عرصه قدرت است و به تعبیری دورانی است که انقلاب فرزندان خود را میبلعد.
به نظر او نخستین ویژگی مشترک انقلابها دراین مرحله، تنزل آرمانهاست. گرچه هنوز عبارات بزرگ به گونهای منجمد در شعارها وجود دارند، اما در عمل کسی به دنبال این شعارها نیست. (برینتون، کری، کالبد شکافی چهار انقلاب، ترجمه محسن ثلاثی، تهران، انتشارات زریاب،1385، ص 248).
برخی این فرآیند قهقرایی را درباره انقلاب اسلامی ایران هم تسری میدهند. مثلاً مهدی بازرگان در کتاب «انقلاب ایران در دو حرکت»، با نگاهی بدبینانه حرکت انقلاب را بهسوی عقب تلقی میکند و در مصاحبهای در سال1372 میگوید: «ملت ایران و بسیاری از مسلمانان جهان حالت خسرالدنیا والاخره را پیدا کردند؛ هم گرفتار رنجهای شدید دنیا از جهات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و نظامی هستند و هم ایمان محکم به خدا و آخرت و امید نجات و سعادت ابدی را از دست دادهاند». (بازرگان، سیر اندیشه دینی، مصاحبه، مجله کیان، ش2، 1372).
اما نگرش دیگری معتقد است؛ «یک واقعیت شگفتآوری در انقلاب ما وجود دارد که این انقلاب را یک حالت استثنایی میبخشد و آن این است که در قوانین علوم اجتماعی درباره انقلابها، میگویند انقلابها همچنانی که یک فرازی دارند، اوجی دارند، یک فرودی هم دارند؛ مثل سنگی که شما پرتاب میکنید؛ تا وقتی که قدرت بازوی شما پشت سر این سنگ است، برخلاف جهت جاذبه زمین حرکت میکند؛ اما وقتی این قدرت از جاذبه زمین کمتر شد، این سنگ به سمت جاذبه طبیعی زمین برمیگردد. آن قوانین میگویند تا وقتی شور و انگیزه انقلابی در مردم هست، انقلابها به سمت جلو حرکت میکنند، اوج میگیرند، بعد هم به تدریج این شور و هیجان و این عامل حرکت به پیش، کم میشود و در مواردی تبدیل به ضد خود میشود؛ انقلابها سقوط میکنند و برمیگردند پایین. انقلابهای بزرگ دنیا که در تاریخ دویست سال اخیر ما اینها را میشناسیم، بنابر همین تحلیل، همه با آن نظریه قابل انطباق هستند؛ اما انقلاب اسلامی از این تحلیل جامعهشناختی به کلی مستثناست. در انقلاب اسلامی پادزهرِ فرود انقلاب در خود این انقلاب گذاشته شده است. بارها عرض کردهایم که تجسم انقلاب در «جمهوری اسلامی» و در «قانون اساسی جمهوری اسلامی» است. نویسندگان قانون اساسی که از نظر امام و مکتب امام درس گرفته بودند، در خود این قانون عامل تداومبخشِ انقلاب را گذاشتهاند: پایبندی به مقررات اسلامی و مشروعیت بخشیدن به قانون، مشروط بر این که برطبق اسلام باشد؛ و مسئله رهبری». (آیتالله خامنهای، ۱۴/۰۳/۱۳۸۵).
این نگره مبتنی بر انگارههای ایدئولوژیک و معرفتشناختی است. چنان که مؤلفههای ایجادی آن متمایز از دیگر انقلابهای عصر مدرن بودهاند. از اینرو پیامدهای آن هم متفاوت و مبتنی بر انگارههای دینی و هستیشناسی الهی خواهند بود.
به همین دلیل در بیان رهبران انقلاب، انقلاب اسلامی با ابعادی گسترده و پیوسته تعریف میشود که با ولایت الهی، با رهبری یک بزرگمرد الهی و با تمسک دینمدارانه و مداوم مردم به آن، در امتداد درگیری جبهه حق و باطل و در مسیر رشد و رفعت اجتماعی برای زمینهسازی امر ظهور امام عصر(عج) برپا شد.
بنابراین انقلاب اسلامی در امتداد بعثت و سیر اجتماعی انبیاء تلقی میشود که با غایت ایجاد تمدن توحیدی تکون یافتهاند که تحقق و تعین آن قطعی است:
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi
خبر آمد خبری در راه است(۲)
1. «وَلَقَدْ سَبَقَتْ کَلِمَتُنَا لِعِبَادِنَا الْمُرْسَلِینَ اِنَّهُمْ لَهُمُ الْمَنصُورُونَ وَاِنَّ جُندَنَا لَهُمُ الْغَالِبُون».(صافات/ ۱۷۱- ۱۷۳). و قطعاً فرمان ما درباره بندگان فرستاده ما از پیش(چنین) رفته است که آنان(بر دشمنان خودشان) حتماً پیروز خواهند شد و سپاه ما حتما غالب خواهند آمد».
2. «وَ یُرِیدُ اللّهُ أَنْ یُحِقَّ الْحَقَّ بِكَلِماتِهِ وَیَقْطَعَ دابِرَ الْكافِرِینَ لِیُحِقَّ الْحَقَّ وَیُبْطِلَ الْباطِلَ وَلَوْ كَرِهَ الْمُجْرِمُونَ».(انفال/ 7 و 8). خدای متعالی میخواهد كه حق را، با كلمات خویش، استقرار دهد و دنبالة كافران را بِبُرد تا حق را استقرار دهد وباطل را نابود كند، هرچند گناهكاران را بد آید.
3. «جاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْباطِلُ إِنَّ الْباطِلَ كانَ زَهُوقاً».(بنیاسرائیل/ 81). حق آمد و باطل از میان رفت، كه باطل از میان رفتنی است».
4. «بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَی الْباطِلِ فَیَدْمَغُهُ فَإِذا هُوَ زاهِقٌ».(انبیاء/ 18). «حق را برروی باطل میافكنیم و [حق]، آن [باطل] را درهم میشكند و آن [باطل] یكباره ازمیان میرود».
5. «فَإِنَّ حِزْبَ اللّهِ هُمُ الْغالِبُونَ».(مائده/ 56). «بهراستی گروه خدای متعالی است كه چیره است».
6. «ثُمَّ نُنَجِّی رُسُلَنا وَ الَّذِینَ آمَنُوا كَذلِكَ حَقًّا عَلَیْنا نُنْجِ الْمُؤمِنِینَ».(یونس/103). «آنگاه رسولان خود و نیز كسانی را كه ایمان آوردهاند نجات میدهیم. برعهدة ماست كه مؤمنان را رهایی دهیم».
رهبر معظم انقلاب:«ما فصل مُفصلّی را حرکت کردیم. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به قلهها نزدیک شدیم. نباید خسته بشویم. امروز روز خسته شدن نیست، روز ناامید شدن نیست. امروز روز شوق است، روز امید است، روز حرکت است».
براساس این سخن ایشان، ملت ایران از آن پیچ تاریخی مهم (22/۱۰/1401) عبور کرده و امروز به نزدیکی قلهها رسیده است.
البته انقلاب اسلامی از بدو تشکیل تا به امروز با چالشها و موانع زیادی در همه عرصهها مواجه بوده است. اما امروز؛ «انقلاب با قدرت و با نشاط دارد پیش میرود؛ چهل سالگی انقلاب دوران پیری انقلاب نیست، دوران عقبگرد انقلاب نیست، دوران پختگی و نشاط انقلاب است. انقلاب در چهلسالگی، بحمداللّه با قدرت، با حفظ شعارها و با برافراشته بودن پرچمهای اصلی، همچنان دارد به پیش میرود».(1/۱/1397).
طبق این شواهد، نمیتوان در تحلیل انقلاب اسلامی به مدلهای مبتنی بر نظریههای انقلاب در جهان مدرن، بسنده و تمسک کرد. زیرا تفاوت بنیادین و هستیشناختی در نوع نگاهها وجود دارد. به همین جهت در مختصات، راهبردها، خطمشیها و روشها و افق و چشمانداز با سایر حرکتها، تحولات و انقلابهای اجتماعی تفاوت دارد. انقلاب اسلامی را با الهام از مبانی معرفتشناختی وحیانی، باید از رهیافت فلسفه الهی تاریخ تحلیل کرد.
راز نوید آینده روشن در بیان ایشان، همین مبنای متفاوت از مدلهای مرسوم جامعهشناختی است. چنان که دالّ کانونی بیانیه گام دوم هم امید به آینده روشن است.
آری انقلاب اسلامی قلهها را فتح خواهد کرد.
.💥جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥کانال ما درپیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi