🌐 روایتی از شاهکار اقتدار ۳۶۰ درجه
نیروی دریایی ارتش در سالی که گذشت یک شاهکار در تاریخ نیروی دریایی ایران به یادگار گذاشت و توانست دنیا رو با ناوهای خودش دور بزنه. آیا میدونین این کار از جهات مختلف (بینالمللی، سیاسی، نظامی ...) چه تبعات و فوایدی برای کشورمون داره؟
بیشتر اینجا بخوانید
📆۱۴۰۲/۶/۹
🇮🇷 خـــــ♥️ــوشخبـر 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75
🍞🥖 صرفهجویی ۱.۵ میلیون تُن آرد یارانهای در کشور با هوشمندسازی یارانه نان
ایرانیان عزیز، فقط با هوشمندسازی یارانه آرد و نان، ۱.۵ میلیون تُن در مصرف آرد و نان صرفهجویی شد.
بیشتر بخوانید
📆۱۴۰۲/۹/۵
#اقتصادی
🇮🇷 خـــــ♥️ــوشخبـر 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3193438243C5161aeab75
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضرت آیت الله مصباح یزدی؛
خیانت فلان وزیر و کارگزار چه ربطی به نظام دارد؟!
مگر علی علیه السلام مشکل داشت که اشعث ابن قیس و ابن عباس و زیاد ابن ابیه خیانت کردند؟!
هدایت شده از حوزه قم
سخنگوی شورای علمای فلسطین دکتر شیخ محمد الموعد:
نوکران وهابی اسرائیل میگویند #غزه شیعه شده؛ ما دشمن وهابیت و تکفیر هستیم و آنها را مسلمان نمی دانیم. #محبت_اهلبیت ع واجب شرعی است و به فتوای علمای غزه اگر کسی محبت اهل بیت نداشته باشد و در نمازش بر خاندان پیامبر صلوات نفرستد، نمازش باطل است.
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
هدایت شده از حوزه قم
'٬ با دیدن این عکس، ناخودآگاه یاد یک سری از اساتید دانشگاه افتادم که بصورت میانگین هر دو تا سه روز، یک مقالهی ISI پرینت ... ببخشید ، نگارش میکنند. بعد به این دستگاه زیراکسها ... نه، به این اساتید میگن یک درصد نخبهی برتر جهان!
سلام نخبهی بینالمللی عزیز! راستی چند تا مشکل کشور رو حل کردی؟!!
● مهندس محمدعلی شکوهیانراد
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
هدایت شده از فکرت
🔘#رویداد ا #مدار
✔️ رسانه فکرت، هشتمین نشست تحلیلی «مدار» را برگزار میکند؛
☑️ ورزش و سیاست (واکاوی سخنان رهبر انقلاب در دیدار قهرمانان ورزشی)
با تأکید بر:
▪️راهبردهای مواجهه با استکبار در میدانهای ورزشی
▪️ظرفیتهای ورزش در ساخت تمدن ایرانی_اسلامی
با حضور:
👤حجتالاسلام دکتر رسول حسنیزدی، استاد دانشگاه و فعال عرصه ورزش
👤حسین کاوه، پژوهشگر و مجری کارشناس
⏰ زمان: پنجشنبه ۹ آذر ساعت ۱۰ تا ۱۱
مکان: قم، بلوار بسیج، مؤسسه شناخت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤦♂ببینید جریان اصلاحات چه فرشی زیر پای آمریکا پهن کردند🤦♂
ملت ایران خیانتکاران را بهتر بشناسند.
این فرش (تصاویر روئسای جمهور حدود ۲۵۰ سال آمریکا را نقاشی کرده) در دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی شروع شده است، در دوره حسن روحانی به آمریکا هدیه شده است (هدیه به جلاد که برای زیر سلطه در آوردن دهها کشور میلیونها نفر را کشتند).
اینهم ارتباط پشت پرده اصلاح طلبان که بافت این فرش ۱۹ سال طول کشیده و تصاویر همه روئسای جمهور جنایتکار آمریکا طی ۲۵۳ سال قاره آمریکاست بافته شده، همه نخ این قالی از بهترین ابریشم می باشد.
هزاران لعنت و ننگ و نفرین بر منافقین داخلی که این همه خوش خدمتی برای کسانی کردند و می کنند که در این مدت فلج کننده ترین و ظالمانه ترین تحریم های دنیا را به مردم ایران تحمیل کردند🤲
نکته: این طیف خائن و بعضاً معاند دوباره با ترفند می خواهند وارد مجلس شوند
گر چه تمام آنها مدارک مستند خیانت به ملت و نظام جمهوری اسلامی را دارند ولی مردم مواظب نوچه های آنها باشند که به میدان خواهند آمد .
هشدار ؛؛؛؛؛؛؛؛؛
هر نامزد انتخابات مجلسی که مورد تایید این خائنین باشند بدانید نوچه آنها هستند»۱۴۰۲/۷/۸
😡 روشنگری و تبیین وظیفه ی هر ایرانی باغیرت است .
کوتاهی کنیم ایران رو باختیم
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 آمریکا زدایی
🔹رهبر معظم انقلاب، صبح امروز: حادثه تاریخساز #طوفان_الاقصی علیه رژیم صهیونیستی است اما آمریکازدایی است؛
این یعنی افتادن پرده های تزویر و ریا و نفاق آمریکایی ها
نگاه به خودتان نکنید که در ایران چهره خبیث آمریکا به عنوان حامی اصلی رژیم صهیونیستی افشا شده است، اما در برهه هایی از تاریخ بعضی کشورها آمریکا را نه در طرف اسرائیل که حتی به عنوان میانجی پذیرفتند!!
پیمان های صلح "کمپ دیوید"(۱۹۷۸) بین مصر و اسرائیل و "اسلو" (۱۹۹۳) بین ساف و اسرائیل از نمونه های بارز این برداشت غلط از نقش آمریکا بوده است
این اواخر هم آمریکایی ها در نقش میانجی به دنبال اجرای عادی سازی روابط میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی بوده اند ...
#فلسطین
#غزه
✍ "قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
هدایت شده از بیداری ملت
🔴ته ته زن زندگی آزادی شما همین بود ؟
یعنی ته ته آزادی بیان، دموکراسی، حقوق بشر شد بردگی مدرن زن ؟؟؟؟
یعنی ته ته حق انتخاب این بود؟بهتر نبود همون انتخاب نمیکردید تا ما ندونیم سطح انتخابهای شما چیه ؟
واقعا چطور مردم اروپا این تصاویر رو میبینند و به جای نهی از منکر، براش حق انتخاب قائل میشن، چرا اروپا انسانیت رو فراموش کرده و نمیدونه حق انتخاب انسان باید در جهت ترقی و شکوفایی جامعه باشه و گرنه انتخاب لجن برای خوردن، حق انتخاب نیست بیماری و هرزهخواری است.
✍عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
هدایت شده از بیداری ملت
10.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این زن صهیونیست یک زن آمریکاییِ اهل نیویورک را که فقط تابلوی "آتشبس فوری"در دست گرفته بود، با چنین جملاتی آزار داد.
او خطاب به زن آمریکایی فریاد زد "باید به تو تجاوز شود. کودکانت باید در اجاق پخته شوند. چرا از آمریکا نمی روی؟ شما همه تان تروریست هستید"
#وحشیهای_نژادپرست
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻تحلیلی بر موضع اخیر رهبر انقلاب:
برادران و نابرادران
🖊 مهدی جمشیدی
۱. اختلافهای اجتماعی در جامعۀ اسلامی بر دو نوع هستند: «اختلافهای عقیدهای» و «اختلافهای سلیقهای». رهبر انقلاب بر این باور است که اختلافهای مبتنی بر «عقیده»، همچنان حجّت و اعتبار دارند و نباید تصوّر کرد که زمانۀ داوری بر اساس عقاید به سر آمده و دیگر نباید ارزشها را معیار و محک انگاشت. برخی گفتهاند که باید دامنۀ مرزبندیها را به فراتر از ارزشها گستراند و از جمله باید ملّیّت (به معنای تجدّدی و مستقل از دین) را مبنا انگاشت، اما بیان اخیر رهبر انقلاب نشان میدهد که باید خودی و غیرخودی و دوست و دشمن و بومی و بیگانه را از دریچۀ «ارزشهای دینی» تعریف کرد و به سوی معیارهای سکولار نچرخید. این ارزشها که وصل و فصل اجتماعی، برآمده از آنهاست عبارتند از «اسلام» و «انقلاب» و «ولایت فقیه». آنان که این ارزشهای بنیادی را باور دارند و هویت خود را ذیل آنها تعریف میکنند، برادر ما هستند. پس ملاک برادری و نابرادری، «ارزشها» هستند و نظر رهبر انقلاب این نیست که باید ایدئولوژی و لایهبندیهای ایدئولوژیک را کنار نهاد و شهروندی و ایرانیّت، ملاک است. آری، خدمات اجتماعی و عمومی، از آنِ همه هستند و شکافهای ارزشی در آنها دخالتی ندارند، اما پیوندها و اتصالها و اتحادها و ولایتهای اجتماعی، باید «ماهیّت ارزشی» داشته باشند. جامعۀ اسلامی، خنثی و بیجهت و بیهویّت نیست، بلکه حتی در درون خود، حامل ولاءهای ایمانیِ مثبت و منفی است و همبستگیهایش بر ارزشها تکیه دارد. این وضع، خواهناخواه، نوعی لایهبندی اجتماعی ایجاد میکند که البته حالت حداکثری و گسترده ندارد.
۲. اما دربارۀ «اختلافهای سلیقهای» باید گفت که حضورشان در زندگی اجتماعی، طبیعی است و این قبیل تنوّعها و تکثّرها، قابل زدودن نیستند. در این قلمرو باید تحمل و سعۀ صدر داشت و برتابید و همدلی کرد و حس غیریّت و دیگری نداشت. سلایق، در گسترۀ درون ارزشها تعریف میشوند و برخاسته از خصوصیّت «پیوستاری» و «طیفیِ» زندگی اجتماعی هستند. معتقدان به اسلام و انقلاب و ولایت فقیه، همگی در یک «سطح» نیستند، بلکه برخی اعتقاد راسخ دارند و عاملیّت عالی، و برخی فروتر هستند و دچار ضعف و کاستی. جامعۀ اسلامی به این اعتبار، جامعۀ یکدست نیست که در آن، همه همانند یکدیگر باشند و اثری از «درجات» و «مراتب» در آن به چشم نخورد. «مسائل بیخود» که در سخن رهبر انقلاب، نسبت به جبههبندی و غیریّتسازی پیرامونشان اعتراض شد، از همین اختلافهای سلیقهای حکایت میکنند. باید در مقابل این اختلافها، با دیدۀ اغماض نگریست و برآشفته نشد و طرد و حذف نکرد. از این جمله، میتوان به این واقعیت اشاره کرد که هر چند برترین و بهترین پوشش در منطق فرهنگیِ انقلاب، چادر است، اما این ارزشگذاری به آن معنی نیست که پوششهای دیگری که میتوانند بخش عمدۀ کارکرد چادر را برآورده سازند، ضدّارزش هستند و کسانی که در این جریان و جبهه قرار میگیرند، دیگریهای فرهنگیِ ما هستند.
۳. نکتۀ مهم دیگر این است که «معنا» و «مقوّمات» و «مرزها»ی اسلام و انقلاب و ولایت فقیه، دلخواهانه نیستند و اینگونه نیست که کسی بتواند ادعا کند به اسلام اعتقاد دارد اما خواهان حاکمیّت ارزشهای اسلامی بر جامعه نیست، یا انقلابی است اما نمیخواهد میان جهان فرهنگیِ انقلاب و جهان فرهنگیِ غرب، فاصله و حائل قرار بدهد، یا به ولایت فقیه باور دارد اما آن را زمینی و دورهای و وکالتی میانگارد. اعتقاد به این بنیانها به معنی اعتقاد به معنایی است که امام خمینی از آنها ارائه کرده است، نه هر «تفسیر رقیق» و «برداشت فروکاهیدهشده»ای که مرزبندی را موهوم و سیّال میسازد. کسی که میگوید به اسلام اعتقاد دارد اما نسبت به کشف حجاب، دلنگران نیست و معتقد است باید الزام را کنار نهاد و حجاب را به انتخابهای شخصی وانهاد، جامعۀ اسلامی را به سوی ولنگاری سوق میدهد و از این جهت، اعتقاد راستین و مؤمنانه به اسلام ندارد. همچنین کسانی که میگویند باید آرمانهای انقلابی را کنار گذاشت و در نئولیبرالیسم جهانی، هضم شد و جهان را همچون یک خانواده انگاشت و از جمله باید فضای مجازیِ غربی را پذیرفت، به آموزۀ بنیادین استقلال فرهنگی و هویّتی که جوهرۀ انقلاب را تشکیل میدهد، باور ندارند. به هر اندازه که اعتقاد واقعیِ دیگران به این ارزشهای بنیادین، بیشتر باشد، حس برادرانۀ ما به آنها نیز بیشتر خواهد شد و هرچه این اعتقاد، کمتر باشد، این حس نیز کمتر خواهد شد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi