⛔️ #نبایدهایتشکیلاتی
📚برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری
۷ . نباید راحت طلب باشید!
🔸یکی از لغزشگاه ها این است که انسان تصوّر کند دست یافتن به آرمان ها بدون هزینه امکان پذیر است. ما در دوران مبارزات هم می دیدیم بعضی ها بودند که اهداف مبارزات را قبول داشتند، امّا حاضر نبودند در راه این مبارزات، هزینه بدهند، قدمی بردارند .
🔹امروز چنین کسانی هم هستند، تصوّر می کنند که باید به هدفها رسید، امّا بدون دادن هزینه، لذا آنجایی که پای هزینه در میان است، عقب می کشند. این عقب کشیدن ها در بسیاری از موارد موجب می شود که انسان در محاسبه اشتباه کند.
🌱@Javaaneh_ir
🍃
آنقدر کارکنان تان را بخوبی آموزش دهید (توانمندسازی )* که آنها هوس کنند به سازمان های دیگری کوچ کنند و آنقدر با آنها بخوبی رفتار کنید که آنها مایل به اینکار نباشند.(نگهداشت)*
✍ریچارد برانسون
🌱@Javaaneh_ir
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
هرکهمیگویدحسن
زهرا دعایشمیکند . .
خیـــرِدنیـاوقیامتدر
دعــایمــــادراست . .🖤
#شهادت_امام_حسن
🔘 | @Javaaneh_ir
❇️ چهار ستون اصلی تربیت
تربیت بر این چهار پایه استوار است. به پدرها و مادرها یادآور میشوم که این چهار تا پایه، سقف خانۀ ما را نگه میدارد. شما چهار تا ستون دارید و تربیت بر این چهار ستون استوار است:
🏗ستون اول: #آگاهی دادن به بچه
🏗ستون دوم: #احترام گذاشتن به بچه
🏗ستون سوم: #محبت کردن به بچه؛ یعنی در چشم پدر و مادر عزیز باشد.
🏗ستون چهارم: اینکه به بچه #اعتماد کنند و قبولش داشته باشند و از او مسئولیت بخواهند
👈اینها عناصر تربیت صحیح فرزند است.
📚آیت الله #حائری_شیرازی
کتاب راه رشد، جلد یک
@Javaaneh_ir
-
عـینصـاد:
اگر شیعه باشیم،
حرفها و جمعهایمان
نباید جز این نتیجه داشتهباشد
که دلــــی زنــــده شــود..!
•📚جمعهاوحاصلجمعها|ص۱۶•
-
[ @Javaaneh_ir ]
🍂
امام خامنه ای :
محمود موقع انقلاب شاگرد ما بود
ولی حالا استاد ما شد.
#شهید_محمود_کاوه
#شهید_شهریور
#ارتفاعات_حاج_عمران
@Javaaneh_ir
-1352261886_-2040788847.pdf
18.12M
📖 #بخوانید | قیام لله، مَثْنَى وَ فُرَادَى «جلد اول»
#کار_تشکیلاتی
👤 سخنرانی امام موسی صدر پیرامون اهمیت کار تشکیلاتی
@Javaaneh_ir
⛔️ #نبایدهایتشکیلاتی
📚برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری
۸ . نباید محافظه کار باشید!
عاقل بودن و خِرَد را به کار گرفتن با محافظه کاری فرق دارد. محافظه کار، طرفدار وضع موجود است؛ از هر تحوّلی بیمناک است؛ هرگونه تغییر و تحوّلی را برنمی تابد و از تحوّل و دگرگونی میترسد؛ اما عقلانیّت اینطور نیست؛ محاسبه ی عقلانی گاهی اوقات خودش منشأ تحولات عظیمی می شود. انقلاب عظیم اسلامی ما ناشی از یک عقلانیّت بود. اینطور نبود که مردم همینطور بی حساب و کتاب به خیابان بیایند و بتوانند یک رژیمِ آنچنانی را ساقط کنند؛ محاسبات عقلانی و کار عقلانی و کار فکری شده بود. تا می گوییم محاسبه و عقلانیّت ، عدهای میگویند مواظب باشید، دست از پا خطا
نکنید، عقل را رعایت کنید؛ مبادا یک حرفِ آنچنانی بزنید که در دنیا آنطوری بشود؛ مبادا یک کارِ آنچنانی بکنید که دنیا صف آرایی کند. اینها عقلانیتِ محافظه کارانه است؛ من به این اصلاً اعتقاد ندارم.
محافظه کار نشوید. ممکن است گذشت سن، بعضیها را محافظه کار کند؛ اما موتور حرکت، جوانی است. جوان ما نباید محافظه کار شود. جوان باید آرمان گرا باشد. از آرمان ها کوتاه نیائید. آرمانها را بخواهید، قلّه ها را بطلبید، تا یقین بکنیم که به نیمه راه لااقل خواهیم رسید.
🌱@Javaaneh_ir
🔰مدیریت مذموم از دیدگاه امام رضا(ع)
🔹حضرت امام رضا(ع) مىفرمایند:
پنج چیز اگر در کسى نبود در امور دنیا و آخرت از او انتظار کار نیک نداشته باش:
اصالت خانوادگى، اخلاق نیکو، پایدارى در خلق و خوى، بزرگوارى روح و کرامت نفس و پرهیز از پروردگارش.
🔸مدیرى که از این خصال بهرهاى ندارد نه تنها در کارهاى خود موفق نخواهد بود و مردم به خیرش امیدى ندارند بلکه براى اقشار جامعه کارشکنى بوجود مىآورد و به فردى دردسر ساز و مشکل آفرین تبدیل مىگردد و سطح نارضایتىهاى عمومى را افزایش مىدهد دست اندازى به منصب مدیریت به عنوان ریاست و نه براى خدمت انحطاط و هلاکت هرچه بیشتر را رقم مىزند.
🔹مردى خدمت امام رضا(ع) درباه شخصى که این مقام را وسیلهاى براى ارضاى خودخواهىهاى خویش مىدانست سخن به میان آورد و عرض کرد او در چنین مسندى ریاستطلبى را بر خدمت ترجیح مىدهد. امام در مثالى قابل درک عموم فرمودند:
چنین ریاستى براى دیانت و اعتقادات مسلمانان زیان بارتر از آن است که دو گرگ گرسنه در میان گله گوسفندى بیفتند که چوپان نداشته باشد.
🔸در واقع در این بیان پرمعنا و در عین حال ساده، امام مدیر را همچون چوپانى امانتدار براى حفظ منافع مردم به حساب مىآورد و هرگاه به جاى چوپان، گرگهایى بر امور مردم مسلط گردند، فاجعهاى بزرگ در عرصه مدیریت پدید مىآید و زمینه زیان بار فرهنگى، اخلاقى و اقتصادى جامعه فراهم مىگردد، از نظر امام صادق(ع) حتى اراده و تفکر چنین مدیریتى هلاکت به شمار مىآید: «من اراد الرئاسة هلک».
🔹حضرت امام رضا(ع) تأکید نمودهاند: ولایفرض اللّه العباد طاعة من یعلم انّه یظلّمهم و یغویهم.
خداوند بر بندگان خود پیروى کسى را واجب نمىکند که مىداند بر آنها ستم کرده و گمراهشان مىنماید، پس دستورات مدیرى که از مسیر شرع و دیانت، قانون و عدالت خارج گردیده قابل اطاعت و اجرایى کردن نمىباشد و بر نیروى انسانى که در اختیارش مىباشد فرض است که از پیرامون چنین مدیرى پراکنده شوند و مردم نیز نباید از توصیهها، بخشنامههاى باطل و بیهوده و ظالمانهاش متابعت کنند.
@Javaaneh_ir