زمان:
حجم:
1.49M
▶️ شرح حکمت های نهجالبلاغه
🔸حکمت هفتاد و دوم
🎙️ استاد جواد محدثی
🔹
#فایل_صوتی #نهج_البلاغه #امیرالمؤمنین #شرح_حکمتهای_نهج_البلاغه
🔹
🍃 کانال برگ و بار...
مروری بر زندگی و آثار جواد محدثی
@javadmohadesi
📚معرفی کتاب
«درسهایی از نهج البلاغه »
🖋به قلم :جواد محدثی
برای آشنایی عموم بخصوص جوانان با نهج البلاغه، این میراث عظیم و سازنده از سخنان امام علی(ع)، طرح و شرح موضوعات پرکاربرد این کتاب،لازم و مفید است.
به پیشنهاد آستان قدس رضوی، قرار شد کتابچه هایی بصورت شرح موضوعی نهج البلاغه، با قلمی روان ،ادبی و جوان پسند، نگاشته شود.
کار در دو مرحله انجام می شد:
تحقیق و استخراج جملات مربوط به موضوع خاص از خطبه ها، نامه ها و کلمات قصار؛ سپس نگارش و تدوین و چاپ. این کار به مرور در چند سال نگاشته چاپ شد و به ۴۰ موضوع و جلد رسید.
عنوان کلی آنها «درسهایی از نهج البلاغه» بود، ولی هر جلد هم نام مستقلی داشت، ازقبیل :
خودسازی، گهرعمر، انفاق، امتحان، اعتدال، دشمن شناسی، فتنه، جهاد و شهادت، پیامبر اعظم، علی از زبان علی، سفرآخرت ، رزق و روزی، نگاه، معاشرت ، مشورت، تقوا، توبه، نعمت و سپاس ، زندگی ، ایمان، قرآن ، اخلاق پژوهش، زبان و سخن، اخلاص و...
ابتدا این جزوات در دو قطع رقعی و جیبی چاپ شد، سپس هر ۱۰ جلد در یک جلد با عنوان درسهایی از نهج البلاغه ،این بار درچهار جلد با قطع وزیری به چاپ رسید.
🔻
#زنگ_کتاب #آثار_جواد_محدثی #نهج_البلاغه #درسهایی_از_نهج_البلاغه #معرفی_کتاب_دینی_برای_جوانان #انتشارات_آستان_قدس_رضوی
🔻
🍃 کانال برگ و بار...
مروری بر زندگی و آثار جواد محدثی
@javadmohadesi
▫️بخشی از کتاب «تقوا»
از مجموعه کتابهای درسهایی از نهجالبلاغه
کاری از انتشارات آستان قدس رضوی
به قلم «جواد محدثی»
🔻
🗓 روزشمار عمر
این روز شمار، بر اساس اسناد ، یادداشتها و دفترهای خاطراتم تنظیم شده که در آن، حوادث و سرفصلهای مهم زندگی خویش را تا حدی که میدانم، می نویسم.
🖋جواد محدثی
🗓 روزشمار عمر (۱۷)
✍🏼جواد محدثی
💠 ۱۵ فروردین۱۳۶۴ ، شرکت در پنجمین کنگرۂ پنج روزۂ نهج البلاغه از طرف بنیاد نهج البلاغه در تهران، حسینیه ارشاد. با سخنرانیهای دانشمندانی از ایران، لبنان و سوریه.
من مقاله «نهج البلاغه کتاب دل» را خواندم، در کمیسیون تخصصی تربیت هم
دربارۂ «هنرتربیتی و تربیت هنری» سخنرانی کردم.
💠۱۶ اردیبهشت ۱۳۶۴ ، شرکت در پنجمین کنگره شعر و ادب و هنر در اصفهان از طرف وزارت ارشاد. آن موقع، استاندار آنجا کرباسچی بود و وزیر ارشاد هم سید محمد خاتمی.
من هم برنامه شعر خوانی داشتم. به اتفاق استاندار و وزیر،از مسجد جامع اصفهان، مرقد علامه مجلسی و کتابخانه جدید در
آن مسجد بازدید کردیم.
💠۲۲ شهریور۱۳۶۴، سفر تبلیغی فرهنگی دو ماهه من و تعداد ۱۲ نفر روحانی [که اغلب عربی دان بودند] به جنوب لبنان، اعزام از طرف سپاه پاسداران، در معیّت حدود ۲۰۰ پاسدار، ارتباط با حزب الله لبنان در دورۂ دبیر کلی شهید سید عباس الموسوی و فعالیتهای آموزشی و فرهنگی با نیروهای تحت آموزش.
در این سفر، مدتی در بعلبک، صیدا، نبطیه و جبشیت بودم .به بیروت هم سر زدیم، از بناهای باستانی هم دیدن کردیم. در این سفر دوبار هم به زینبیه در خاک سوریه رفتیم.
ادامه دارد...
🔻
#روزشمار_عمر #زندگینامه_جواد_محدثی #خاطرات
🔻
🍃 کانال برگ و بار...
مروری بر زندگی و آثار جواد محدثی
@javadmohadesi