19.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این نقاشی رو یک خانم هنرمند کویتی کشیده لطفاً تا آخر ببینید!
مداحی_آنلاین_روضه_حضرت_عباس_اتابک_عبداللهی.mp3
4.56M
🔳 #ترکی #تاسوعا #محرم
🌴یا قمر العشیره
🌴گلین حسینین سرداری جان وریر
🎙 #اتابک_عبداللهی
@Javanan montazer
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام روز عاشورا
سلام روز غمبار اوج بی معرفتیهای کوفیان .
سلام تشنگی طفلان
سلام شمشیر و سنان
سلام روز بی عباس
سلام مادر نالان ، خواهر گریان ، کودک عطشان
سلام تیر سه شعبه
سلام گلوی علی اصغر شش ماهه
سلام ای داغهای تازه ، نو به نو
سلام زینب ..سلام.زینب
سلام ای رنج اسیری حرم نشینان حسین (ع)
سلام آسمان بی باران ، ای فرات خجلت زده
چه گذشت دیروز ..... چه خواهد شد امروز ،
سلام نماز ظهر خونین عاشورا
سلام صدای ممتد گریه
سلام مردهای سر در گریبان
سلام زنان شیر خواره مرده
سلام اشک
سلام زمزمه های ریز ریز و اشک آلود
سلام عزای حسین
سلام داغ بر دل نشسته تاریخ
سلام شام غریبان
سلام شمعهای گریان سلام🏴
گفتی که انا بن مصطفی، نشنیدند
گفتی که انا بن مرتضی، خندیدند
گفتی که انا بن فاطمه، طاقتشان
سر رفت و تن تو را ز هم پاشیدند
#امام_حسین_ع_گودال_قتلگاه
#امام_حسین_ع_روز_عاشورا
🛑حدود ساعت ۱۵ عصر عاشورا
▪️امام حسین(ع) به طرف خیمهها برگشت تا خداحافظی کند. همچنین پیراهنش را پاره پاره کرد و پوشید تا بعدا در وقت غارت کردن توسط دشمن برهنهاش نکنند. وقت وداع با اهل بیت، کودک شیرخواره اش علی اصغر را به میدان برد تا شاید او را سیراب کنند اما نازدانه با تیر حرمله در آغوش حسین(ع) شهید شد. امام بدن شیرخواره را به پشت خیام برد تا دور از چشم دشمن به خاک بسپاردش...
▪️امام(ع) بازگشت و با بدنی مجروح و لبی عطشان به میدان رفت اما کمتر کسی حاضر به مقابله با ایشان میشد. بعضی تیر میانداختند و بعضی از دور نیزه پرتاب میکردند. شمر و ده نفر به مقابله امام(ع) آمدند. در مقاتل آمده زمانی که امام(ع) با محاصره گسترده لشگر در آستانه شهادت قرار گرفت، اهل حرم از صدای اسب بدون سوار ایشان "ذوالجناح" متوجه شده و بیرون خیمهها دویدند.
▪️کودکی به نام عبدالله بن حسن (ع) ناخوداگاه دوید و به طرف گودال قتلگاه آمد. اما او را نیز در بغل عمویش شهید کردند. امام سخت ناراحت شد و کوفیان را نفرین کرد و فرود: «خدایا باران آسمان و روییدنی زمین را از اینان بگیر!»
▪️ساعت شهادت امام(ع) را حوالی وقت نماز عصر گفتهاند. روایت تاریخ طبری به نقل از وقایعنگار لشگر عمر سعد چنین است: «حمید بن مسلم گوید: پیش از آن که حسین شهید شود شنیدم که میگفت «به خدا پس از من کسی را نخواهید دید که خدا از کشتن او بیش از کشتن من بر شما خشم آرد.»
▪️آنگاه شمر میان کسان بانگ زد که «وای شما منتظر چیستید؟ مادرهایتان به عزایتان بنشینند، بکشیدش!» گویند در این حال، سنان بن انس به تاثیر حرف شمر حمله کرد و نیزه را در قلب امام(ع) فرو برد سپس در حالیکه جان در بدن داشت به نقل از زیارت ناحیه مقدسه درحالیکه امام با گوشه چشمش خیمهها را نگاه میکرد ، شمر بر سینهاش نشست و با چندین ضربه سر مبارکش را از بدن جدا کرد
▪️بعد از شهادت امام حسین(ع)، بر پیکر مبارکش جای ۳۳ زخم عمیق نیزه و ۳۴زخم کاری شمشیر شمرده شده در نقلی صدها جای کوفتگی و اثر جراحت تیر از جمله تیر زهرآلود حرمله بر بدن ذکر شده، گویا هیچ نقطه سالمی بر بدن نمانده بود. با این حال ساعتی نگذشت که ده سوار بر پیکرش تاختند، تا گواهی شود در تاریخ که احدی همانند این بدن درهم تنیده نشده است... لعنت الله علی القوم الظالمین
▪️آغاز امامت حضرت زین العابدین سلام الله علیه در میان شعلههای خیام در این ساعت و تداوم نهضت عاشورا با فرماندهی حضرت زینب کبری سلام الله علیها
@Javanan montazer
🛑 حدود ساعت ۱۷ پس از شهادت امام
▪️بعد از شهادت امام حسین(ع)، عدهای باوجود اینکه لباسهای حضرت پاره پاره بود آنها را غارت کردند که نوشته اند تمام این افراد بعدها به مرضهای لاعلاج دچار شدند.
▪️غارت عمومی اموال امام حسین(ع) و همراهانش آغاز شد. عمر سعد ساعتی بعد برای حفظ دستاوردها و جلوگیری از خوی وحشی لشگریانش دستور توقف غارت را داد و نگهبانی برای برای اهل خیمهها گذاشت. سپس همصدا به پایکوبی پرداختند
▪️یکی از شیعیان بصره به اسم سوید بنمطاع حوالی غروب عاشورا و پس از شهادت امام به کربلا رسید وی برای دفاع از حرم امام به تنهایی جنگید تا اینکه شهید شد.
▪️نزدیک غروب آفتاب، سر امام را به خولی میدهند تا شبانه به هدف گرفتن جایزه نزد ابن زیاد ببرد.
▪️معروف است که در کربلا ۷۲ نفر شهید شدهاند. این رقم معمولاً وقت خواندن مقاتل با اعداد و اسامی موجود در متن جور درنمیآید؛ مثلاً گفتیم که ۵۰ نفر در حمله اول شهید شدهاند، ۲۸ نفر هم از بنیهاشم، بهعلاوه بریر و مسلم و حبیب و سعید و حر و زهیر. همینها جمعش بیشتر از ۷۲ است. بعضی تواریخ قدیمی هم اعداد دیگری دارند. مثلاً مسعودی تعداد شهدا را ۸۷ نفر میگوید (مروج الذهب)، یعقوبی ۱۰۵ نفر (تاریخ یعقوبی) و بلاذری ۱۰۰ مرد میگوید (مجمع الانساب).
▪️یکراه این است که بیاییم و تمام اسامی ذکرشده در منابع را کنار هم بگذاریم. نخستین بار این کار را کسی در قرن سوم انجام داد که در آن ۱۰۸ اسم فهرست شده. کسی به اسم فضیل بن زبیر، رسالهای نوشت با عنوان: «تسمیه من قُتِل مع الحسین بن علی (ع)» محققان جدید، این رقم را تا ۱۲۰ اسم رساندهاند. حالا برگردید به آن خبر کشته شدن حدود ۵۰ نفر از اصحاب در حمله اول. ۱۲۰، جمع همین عدد و ۷۲ است. پس ممکن است رقم ۷۲، شمار شهدایی باشد که بعد از حمله و تیرباران اول به شهادت رسیدهاند و جنگشان بهیادماندنیتر بوده.
▪️احتمال دیگر، توجه به این خبر است که عمر سعد وقتی در روز ۱۲ محرم لشگر خود و اسرا را از کربلا حرکت داد، دستور داد ۷۲ سر را به نیزه بکنند بیاورند. قاعدتاً در اینجا هم کوفیان سرهای افراد معروف و مشهور را با خود آوردهاند و سرهای افراد غیر مشهور برایشان ارزش نمایشی نداشته است.
▪️احتمال سوم به خاصیت خود عدد ۷۲ برمیگردد. این عدد، از قدیمالایام نشانه کثرت بوده. حافظ میگوید: «جنگ ۷۲ ملت همه را عذر بنه». یا حدیثی متواتر هست که پیامبر (ص) فرمود: «امتش ۷۲ فرقه میشوند که فقط یک فرقه از آنها ناجیه هستند.» شاید یک دلیل تأکید بر عدد ۷۲ شهید هم همین باشد.
@Javanan montazer
⭕️ تفاوت سپاه عمر سعد و سپاه امام حسینعلیهالسلام
🔻 فقط برای آخرین گزینه راهی جهنم شدند.
@Javanan montazer