🎊السلام علیک یا اباالفضل العباس علیه السلام
👌تصاویر مراسم شب جشن ولادت آقا ابالفضل العباس در مسجد عسکری خور
@javanankhor
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَدْخُلُوا بُيُوتًا غَيْرَ بُيُوتِكُمْ حَتَّىَ تَسْتَأْنِسُوا وَتُسَلِّمُوا عَلَىَ أَهْلِهَا ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ»
ای کسانی که ایمان آوردهاید! در خانههایی غیر از خانه خود وارد نشوید تا اجازه بگیرید و بر اهل آن خانه سلام کنید؛ این برای شما بهتر است؛ شاید متذکّر شوید!
(سوره مبارکه نور، آیه ۲۷)
#هر_صبح_یک_آیه
@ayehsobh
تفسیر:
در آیات بعد، بخشى از آداب معاشرت و دستورهاى اجتماعى اسلام که ارتباط نزدیکى با مسائل مربوط به حفظ عفت عمومى دارد، بیان شده است، و آن طرز ورود به خانههاى مردم، و چگونگى اجازه ورود گرفتن است.
نخست، مى گوید: اى کسانى که ایمان آورده اید! در خانه هایى که غیر از خانه شما است داخل نشوید، تا این که اجازه بگیرید و بر اهل آن خانه سلام کنید (و به این ترتیب تصمیم ورود خود را قبلاً به اطلاع آنها برسانید و موافقت آنها را جلب نمائید) (یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لا تَدْخُلُوا بُیُوتاً غَیْرَ بُیُوتِکُمْ حَتّى تَسْتَأْنِسُوا وَ تُسَلِّمُوا عَلى أَهْلِها).
این براى شما بهتر است، شاید متذکر شوید (ذلِکُمْ خَیْرٌ لَکُمْ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ).
🌺🌺🌺
جالب این که در اینجا جمله تَسْتَأْنِسُوا به کار رفته است نه تَسْتَأْذِنُوا زیرا جمله دوم، فقط اجازه گرفتن را بیان مى کند، در حالى که جمله اول که از ماده انس، گرفته شده، اجازه اى توأم با محبت، لطف، آشنائى و صداقت را مى رساند و نشان مى دهد حتى اجازه گرفتن باید کاملاً مؤدبانه، دوستانه و خالى از هر گونه خشونت باشد.
بنابراین، هر گاه این جمله را بشکافیم، بسیارى از آداب مربوط به این بحث در آن خلاصه شده است، مفهومش این است: فریاد نکشید، در را محکم نکوبید با عبارات خشک و زننده اجازه نگیرید، و به هنگامى که اجازه داده شد، بدون سلام وارد نشوید، سلامى که نشانه صلح و صفا و پیام آور محبت و دوستى است.
قابل توجه این که این حکم را که جنبه انسانى و عاطفى آن روشن است با دو جمله ذلِکُمْ خَیْرٌ لَکُمْ و لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ همراه مى کند، که خود دلیلى بر آن است که این گونه احکام، ریشه در اعماق عواطف، عقل و شعور انسانى دارد که اگر انسان کمى در آن بیندیشد، متذکر خواهد شد که خیر و صلاح او در آن است.
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۲۷ سوره مبارکه نور)
.#حدیث
#امام_حسين (ع) فرمود:
«گروهى خدا را از روى ميل به بهشت عبادت مىكنند، كه اين عبادت تجارتكنندگان است و گروهى خدا را از ترس دوزخ مىپرستند و اين عبادت بردگان است و گروهى خدا را به سبب شايستگى مىپرستند و اين عبادت آزادگان است كه برترين عبادت است».
تحف العقول، ص ۲۷۹ ح۴
🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃
🆔 @javanankhor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ایلان ماسک ثروتمندترین مرد جهان، پس از به دنیا آمدن فرزند یازدهمش گفت: فقط افراد باهوش فرزندان زیادی دارند و یک مغز عقب مانده جهان سومی است که پذیرفته سگ را بجای فرزند تیمار کند!!!
@javanankhor
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 با اختلاف بانمکترین مداح کوچولوی حسینیه معلی شبکه سه
با جزییات همه حرکاتش رو ببینید و کیف کنید؛ شما این ویدئو رو بیشتر از یک بار نگاه میکنید...
😂😂😂ا
@javanankhor
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ گزارشی برای اولین بار از منزل و افشای همسر و فرزندان محمد ضیف/ همسر محمد ضبف: منزل ما قبل و بعد جنگ همین است!
ما به خاطر ملاحظات امنیتی چند اسم داشتیم.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ فلسطینیای که پساز ۲۰ سال از اسارت، از زندان اسرائیل آزاد شده و پسرش را بعد از این همه سال دیده...
.
💠 چهار ویژگی حضرت عباس(ع) در کلام امام صادق علیه السلام
امام صادق (ع) در فرازی از زیارت حضرت عباس(ع)، چهار صفت در وصف آن حضرت را بیان می کند؛ که این اوصاف در وجود ما نیز باید تجلی پیدا کند.
۱- اولین توصیف این است که حضرت میفرمایند: کسی میتواند یار امام باشد، که «تسلیم» بودن جزو ویژگیهای اخلاقش باشد؛ تسلیم بودن یعنی هر گامی امام بر میدارد ما هم همان گام را برداریم، نه اینکه بگوییم دلمان چه میگوید. تسلیم بودن یعنی خواسته امام را بر دیگران ترجیح دادن و این در وجود حضرت عباس (ع) بود.
۲- دومین ویژگی درباره شخصیت حضرت عباس (ع) این بود که ایشان «تصدیق» بودند، یعنی با جان و دل تمام مباحث را میپذیرفتند و این رفتار یک گام فراتر از تسلیم است. حضرت عباس (ع) در مقام جان دادن و گوش فرا دادن به دستورات امام تصدیقگر بودند. یعنی هر آنچه خواستِ امام بود را با دل و جان قبول داشتند.
۳- سومین ویژگی شخصیت حضرت «وفا» بود. یعنی اینکه فرد با تمام وجود قدم بردارد اما همواره خود را بدهکار بداند. وفا یعنی در مقام یاری رساندن همواره خود را بدهکار بدانیم نه طلبکار.
۴- ویژگی چهارم حضرت عباس «نُصحِ به خلف نبی» است. در اینجا نصیحت برای امام؛ به معنای نصیحت کردن امام نیست بلکه به معنی خیرخواهی است. یعنی کار را زیباتر و بیشتر از آنچه که خواستند، انجام بدهد. یعنی حضرت همواره خیرخواه بودند و همواره خیر دیگران را در نظر میگرفتند و خواسته دیگران را بر خواسته خود ترجیح میدادند و درصدد بودند دست بندگان را در تمام مراحل بگیرند.
🌷 .....اَشْهَدُ لَک بِالتَّسْليمِ وَالتَّصْديقِ، وَالْوَفآءِ وَالنَّصيحَةِ، لِخَلَفِ النَّبِىِّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيهِ وَآلِهِ الْمُرْسَلِ.......
گواهی می دهم که تو تسلیم بودی و تصدیق نمودی و وفاء و خیرخواهی کردی نسبت به یادگار پیامبر صلی اللّه علیه و آله، آن پیامبر مرسل.
📗ابن قولویه، کامل الزیارت، باب هشتاد و پنجم، زيارت حضرت عباس(ع)
@javanankhor
10.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
✅پاسداران در روز پاسدار دورهم جمع شدند...🍀
.
🔻اثر جدید حسن روح الامین با نام «تبرک عرش» به مناسبت ولادت امام حسین (ع) رونمایی شد
✅️ @javanankhor
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_تصویری
🔰 فضائل حضرت عباس(علیهالسلام) در کلام اهل بیت(علیهمالسلام)
🎤 حجتالاسلام والمسلمین رفیعی
@javanankhor