doa-ahd-fani.mp3
21.06M
دعای عهد فراموش نشه رفقا
روزتون رو خوب و پربرکت شروع کنید🌿
#امام_زمان
#اللٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَالفَرَجْ
@javaneh10|🌱جوانه
AUD-20211010-WA0059.mp3
3.62M
بخوان دعای فرج را
دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است
و بال و پر دارد...🌸
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#امام_زمان|#دعای_فرج
@javaneh10|🌱جوانه
#قرص_مطالعه
بچه شیعه باذکر و یاد خدا،
سلاح در دست میگیرد؛
سلاحی در قالبِ قَلَم:)🌸🍃
یاعلی مدد
@javaneh10|🌱جوانه
سلام و نور🌱
خداروشکر،چشم🦋
رفقا بیاین امروز به نیت «شهید ابراهیم همت» درس بخونیم📚
@javaneh10|🌱جوانه
4_310226054725763862.mp3
3.92M
~🌼✨~
#نماز_سکوی_پرواز
{قسمت۲۷}
صوت مهم و حیاتی درمورد نماز 🌙
حتما گوش بدید
#پیشنهادی-
پ.ن: عاشقانه هایی با خدا در نماز 🍃
-نمازت درست بشه همه چیزت درست میشه
@javaneh10|🌱جوانه
فراتر از مطالعه: راهکارهای مؤثر برای یادآوری خواندهشدهها📚
گاهی اتفاق میافتد که قسمتی از کتاب را بارها خواندهاید؛ اما باز هم فکر میکنید مفهوم آن برایتان جدید است.❗️
زمان و مکان مطالعهی قبلی هم در ذهنتان تداعی میشود؛ اما جملات جدیدند...!
این یکی از چالشهای بسیار رایج در زمینهی مطالعه است.
راههای مختلفی برای غلبه بر تثبیتکردن آموختهها در ذهن وجود دارد که اگر کمی مصمم و پیگیر باشید، بهراحتی میتوانید این روشها را هنگام مطالعه پیادهسازی کنید.✅
برای یادگیرندگان بصری🏞
که تکیهی یادگیری و بهذهنسپاری مطالب در آنها بر دیدنِ تصاویر و اشکال است، استفاده از الگوهای تصویری تأثیر بیشتری در بازدهی یادگیری خواهد داشت.✨ تصویرها و علامتها برای این دسته از افراد ابزار کارآمدی برای یادآوری است.🌱 استفاده از روشهایی نظیر ترسیم نقشهی ذهنی فرایند مطالعه بر روی کاغذ، استفاده از علامتهای رنگی برای مطالب، ترسیم نمودار و دستهبندی از مطالب ترکیبی، فلشکارتها و کشیدن تصاویر مهم در دفتری جداگانه و جمعبندی، راهکارهای مناسبی برای تثبیت مطالب برای این دسته از یادگیرندگان است✔️.
برای یادگیرندگان صوتی🔊
که تکیهی یادگیری و تثبیت مطالب در آنها بر شنیدن و شکل صوتی اطلاعات است، استفاده از الگوهای شنیداری تأثیر بیشتری در کیفیت یادگیری و تثبیت آن دارد.
برای این دسته از افراد ضبطکردن جلسات درسی و بخشهای مهم مطالعاتی با صدای خود افراد، راهکار بسیار کاربردی است. حضور فیزیکی در گروههای مطالعاتی یا حضور آنلاین در این گروهها که یادگیری مطالب بهصورت مباحثه است، راهکار دیگری برای بهبود کیفیت یادگیری است. کدسازیهای صوتی از مطالب برای این افراد تأثیر زیادی در بهبود فرایند مرور و یادآوری مطالب دارد.✔️
برای یادگیرندگان نوشتاری✍🏻
که تکیهی یادگیری و آموختن در آنها بر نگارش مطالب است، یادداشتبرداری از مطالب مهمی که در کلاس درس گفته میشود یا نوشتن مطالب مهم در منزل، راهکار طلایی است.
این دسته افراد با نوشتن دوبارهی یادداشتهای اولیه میتوانند یادگیریهای ناقص خود را کامل کنند.
ثبت برداشتها و تحلیلهای دقیق متنی از تصاویر و جدول روش دیگری برای یادگیری این دسته از افراد است.📝
بهکارگیری دقیق این راهکارها در وهلهی اول مستلزم شناخت دقیق از روش شخصی یادگیری است.✅
برای این کار باید نگاهی به سوابق ذهنی یادگیری خود کنیم. این موضوع فقط محدود به یادگیریهای درسی نیست؛ میتوانید روش یادگیری خود را دربارهی یادگیری هر نوع مهارت بسنجید.📌
شما مطالب قدیمی را با چه روشی راحتتر به یاد میآورید؟
@javaneh10|🌱جوانه
🔸چگونه بازده مطالعاتی خود را افزایش دهیم؟
همهی ما دوست داریم در زمان محدودی که در اختیار داریم، با بهترین کیفیت و بیشترین میزان بازدهی، درس بخوانیم. دوست داریم حجم زیادی از مطالب را مطالعه کنیم و مطمئن باشیم که همهچیز را بهخوبی یاد گرفتهایم. برای رسیدن به این هدف، ناگزیریم در برنامهی روزانهی خود نکات خاصی را رعایت کنیم.
بهتر است همیشه بسته به میزان آمادگی خود، روز را با مناسبترین کار آغاز کنید. اگر بعد از بیدارشدن از خواب، بهترین عملکرد ذهنی را دارید،
بهتر است برنامهی روزانهی خود را با دشوارترین کار شروع کنید؛ اما اگر بعد از بیدارشدن چند ساعت طول میکشد تا عملکرد ذهنتان به ایده آل برسد، بهتر است روز خود را با درسی شروع کنید که برایتان سادهتر است و به آن علاقه دارید. با این کار، انگیزهی کافی برای ادامهی مسیر پیدا میکنید.
برای افزایش بازده عملکردتان، هر شب برای فردای آن روز، برنامه بنویسید و به تکتک بخشهای برنامهی خود فکر کنید. حتی بهتر است کارهایتان را با توجه به روزی که در پیش دارید، اولویتبندی کنید. فکرکردن به برنامه در لحظات قبل از خواب باعث میشود ذهنتان نظم مناسبی در اجرای برنامه داشته باشد.
برای داشتن انگیزه در بهاتمامرساندن برنامه، آن را در جایی قرار دهید که در معرض دیدتان باشد و بعد از تمامکردن هر بخش، آن را علامت بزنید.
از آشفتگی در برنامه و انجام چند کار همزمان پرهیز کنید. تا زمانی که یک کار را تمام نکردهاید، به سراغ کار بعدی نروید. گاهی پیش میآید که همزمان با درسخواندن، توجهتان به مقالهای مفید در اینترنت جلب میشود یا میخواهید به سؤالات دوستانتان در فضای مجازی پاسخ بدهید. این کار عملکردتان را کُند میکند و بازده کارتان را کاهش میدهد.
حتماً در بازههای زمانی منظم به خودتان استراحت بدهید تا ذهنتان برای یادگیری درسها در بازهی مطالعاتی بعدی آماده شود. استراحت را جدی بگیرید و از نظر جسمی و روحی به هشدارهای بدنتان توجه کنید
@javaneh10|🌱جوانه
•°•°•°
#پندانه
تمام محدودیت های زندگیت
ساخته ذهن خودت است...
پس همانطور که ایجادشان کردی.
از میان بردارشون:))
@javaneh10|🌱جوانه