eitaa logo
javedan.ir
16.2هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
339 ویدیو
1 فایل
حضرت آیت الله جاودان (حفظه الله) 👈در این کانال می توانيد کلیه ی بیانات، اخبار و رویدادهای مربوط به معظم له را دنبال نمایید. ‎
مشاهده در ایتا
دانلود
فايل صوتي مناجات و روضه خوانی حاج مهدی سماواتی 13 خرداد ١٣٩٧ حسینیه حضرت فاطمه الزهراء (سلام الله علیها) www.javedan.ir ⬇ ⬇⬇
به مناسبت شهادت حضرت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام اگر کسی در جنگ کسی را می‌کشت می‌توانست هماورد جنگی او را برای خودش بردارد؛ بر خلاف سایر غنائم جنگی که باید توسط پیامبر تقسیم می‌شد، ولی امیرالمؤمنین در جنگ خندق، تن عمرو را لخت نکرد و زرۀ او را از تنش بیرون نیاورد. وقتی خواهر عمرو بر بالین وی حاضر شد و این صحنه را دید، گفت بر تو نمی‌گریم؛ چون یک مرد تو را کشته‌است. امیرالمؤمنین علیه‌السلام در طی چهار سال و چند ماهِ حکومتشان کاری کردند که در آخر فرمودند در کوفه هیچ کسی نیست که آب آشامیدنی نداشته باشد. هیچ کسی نیست که سرپناهی نداشته باشد. هیچ کسی نیست که برای رفع گرسنگی نان نداشته باشد. این در حالی است که ایشان در همین مدگت حکومت، سه تا جنگ داشتند. جنگ صفین شش ماه طول کشید. این حرف، خیلی حرف بزرگی است. حال اگر از همان روز اول حکومت دست امیرالمؤمنین بود، چه اتفاقی می‌افتاد؟
آیت‌الله جاودان در حسینیۀ حضرت فاطمة الزهرا سلام الله علیها (۹۷/۳/۱۴): ✅ اهمیت 📝 احادیثی داریم با این مضمون که هر جه بنده بیشتر باشد یا محبت فرد نسبت به علیهم‌السلام بیشتر باشد (این دو تا در حقیقت یکی است؛ زیرا اگر ایمان یک نفر زیاد باشد، محبت بیشتری هم به اهل بیت دارد)، به خانواده‌اش بیشتر علاقمند است. البته باید توجه داشت که اگر علاقه به خانواده با دستورات الهی در تعارض قرار گرفت، نمی‌توان برای کسب رضایت خانواده، غضب الهی را خرید! 📝 صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم فرمودند: «بهترین مردان امت من (البته این مطلب برای خانم‌ها هم صادق است) کسانی هستند که نسبت به خانوادۀ خود مهربان هستند»؛ نه اینکه داد بزنند و چیزی را بشکنند و پا بکوبند! 📝 پیامبر فرمودند: «هر کس به بازار برود و هدیه‌ای برای خانواده‌اش بخرد و برای آنان ببرد، مانند آن است که به فقیران می‌دهد (اجر و ثواب صدقه را دارد) و باید را اول به دختران بدهد و بعد به پسران؛ پس هر که دخترش را شادمان کند، مثل این است که یک بنده از فرزندان حضرت اسماعیل را آزاد کرده‌است و هر کس [با دادن هدیه‌ای] چشم پسری را روشن کند، گویا از ترس خدا گریسته‌است و هر کس از ترس خدا بگرید، خداوند او را داخل نعمت‌های بهشت کند.» 📝 علیه‌السلام فرمودند: «با خانوادۀ خود مدارا کنید.» بنده وقتی برای جوانان خطبۀ عقد می‌خوانم، آنان را به سفارش می‌کنم و می‌گویم بعضی چیزها را اصلاً نشنوید. امام خمینی هم توصیه‌شان این بود که با هم بسازید. ما یک روزی به گذشت الهی نیاز داریم؛ پس باید همینجا از همدیگر بگذریم. 📝 علیه‌السلام: «همانگونه که مردان دوست دارند و را در همسرانشان ببینند(البته نه در جلوی نامحرم و نه در کوچه و خیابان)، زنان نیز دوست دارند زینت و آرایش را در مردانشان ببینند.
فايل صوتي سخنراني آيت الله جاودان 15 خرداد ١٣٩٧ حسینیه حضرت فاطمه الزهراء (سلام الله علیها) www.javedan.ir ⬇ ⬇⬇
آیت‌الله جاودان در حسینیۀ حضرت فاطمة الزهرا (۹۷/۳/۱۸): و اهمیت 📝 در اوایل غصب سرزمین فلسطین یک قیامی در سراسر عالم بپا شد؛ مثلاً مرحوم مردم را به تظاهرات دعوت می‌کرد؛ در و هم همینطور اجتماعاتی شکل گرفت؛ همۀ عالم اسلام به‌هم‌خورده بود؛ یعنی عالم اسلام در مقابل صهیونیست‌ها بود. اما کم‌کم نواحی مختلف عالم اسلام سکوت کردند و فقط عرب‌ها ماندند. عرب‌ها در شکست خوردند و در نتیجۀ آن ، بخشی از و بخشی از بدست افتاد. بعد از این جنگ سکته کرد و مرد. جانشین او گفت مصلحت کشور ما () سازش با اسرائیل است. بعد از این فقط فلسطینی‌ها در مقابل اسرائیل ماندند. بزرگ فلسطینی‌ها هم و بود. در نوشته‌های شهید هست که یک چریک فلسطینی به قمارخانه‌های لبنان می‌آمد و شتیل می‌گرفت! خود یاسر عرفات اولین میهمان خارجی بعد از بود؛ دوست ما که به استقبال وی رفته بود می‌گفت حالم در هواپیما از بوی گند مشروب داشت به‌هم‌می‌خورد؛ دهان خود یاسر عرفات هم بوی مشروب می‌داد. این وضع مبارزان فلسطینی بود! یکی از پاسداران هم اوایل انقلاب برای آموزش‌های چریکی به فلسطین رفته بود و تعریف می‌کرد که در شهر هر چه می‌پرسیدم کسی جهت را نمی‌دانست تا سرانچام یک نفر در شهر پیدا شد که قبله را بلد بود. دشمن با فلسطین اینطور کرده بود. انقلاب اسلامی، اسلام را به فلسطین بازگرداند. اکنون فلسطینی‌ها الله اکبر می‌گویند و به سمت صهیونیست‌ها سنگ پرتاب می‌کنند. فلسطین سرزمین اسلام است. از مرحوم آیت‌الله استفتاء کرده بودند که اگر کسی نمازخوان نباشد اما در جنگ با صهیونیست‌ها کشته شود، آیا است؟ فرموده بودند بلی! علت هم این است که فلسطین سرزمین اسلام است. فعلاً از دست ما کار زیادی برنمی‌آید جز اینکه در روز قدس شرکت کنیم و با ایجاد یک جمعیت زیاد از فلسطین حمایت کنیم.
فايل صوتي سخنراني آيت الله جاودان 17 خرداد ١٣٩٧ حسینیه حضرت فاطمه الزهراء (سلام الله علیها) www.javedan.ir ⬇ ⬇⬇
آیت‌الله جاودان در حسینیۀ حضرت فاطمة الزهرا (سلام الله علیها) (۹۷/۳/۱۴): ✅ ملاک 📝 این مطلبی که عرض می‌کنیم، برایش یکی دو حدیث وجود ندارد؛ بلکه شاید صد حدیث با این مضمون وجود داشته باشد که اگر می‌خواهید روی کسی حساب باز کنید به طول رکوع و سجودش نگاه نکنید؛ به ظاهر مذهبی او نگاه نکنید؛ بلکه به و وی نگاه کنید. این احادیث برای این است که اولاً کلاه سرمان نرود و ثانیاً دین‌دار را از غیر دین‌دار بشناسیم. ⚠️ آدم اگر می‌خواهد دینش، مالش، آبرویش یا ناموسش را به کسی بسپارد، باید از او مطمئن باشد و او را چندین بار امتحان کند و ملاک هم بر طبق احادیث، راستگویی و امانت‌داری است. ‼️ضمناً امانت هم فقط پول نیست؛ هم امانت است؛ حرف مردم هم امانت است؛ آبروی مردم هم امانت است.
آیت‌الله جاودان در حسینیۀ حضرت فاطمة الزهرا (سلام الله علیها) (۹۷/۳/۱۴): . ✅ چگونگی شکل‌گیری . . 📝 بعد از صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم تمام تعلیمات ایشان تعطیل شد. فتوحات هم بعد از پیامبر رخ داد. پس افراد بسیار زیادی به گرویدند، در حالی که از تعلیمات پیامبر چیزی نمی‌دانستند. فقط برای آن‌ها می‌خواندند. نتیجه این شد که از دل این تازه‌مسلمان‌ها جمعیتی بوجود آمد به نام خوارج. این‌ها بعد از پیامبر مسلمان شده بودند و از اسلام فقط قرآن را می‌دانستند. روزها روزه می‌گرفتند و شب‌ها قرآن می‌خواندند. قرآن هم فقط دستورات کلی دارد؛ چرا که اگر وارد جزئیات می‌شد و نام کسی مثل علیه‌السلام در آن می‌آمد، توسط دشمنان اسلام می‌شد و لذا برای اینکه قرآن از خطر تحریف در امان بماند، چاره‌ای نبود جز اینکه در آن کلیات بیان شود. خوارج فقط الفاظ قرآن را می‌دانستند و لذا تا قرآن بالای نیزه رفت، حضرت امیر را تهدید به قتل کردند. . . نکات ضمنی . 📌 خداوند در می‌فرماید که توابین را دوست دارد. توابین کسانی هستند که زیاد می‌کنند؛ یعنی تصمیم جدی بر ترک گناه می‌گیرند اما وسط راه نمی‌توانند و توبۀ خود را می‌شکنند، ولی باز هم توبه می‌کنند و دوباره تصمیم می‌گیرند. این کار چندین بار انجام می‌شود. خداوند چنین افرادی را دوست دارد. . . 📌 هر جا هست، نفر اولی که حضور دارد، است. گاهی ما اینجا فقط یک کلمه حرف می‌زنیم، ولی باید در آخرت بخاطر این یک کلمه صدهزار سال جهنم برویم. خدا از حق دیگران نمی‌گذرد. . . . .
نکاتی از بیانات آیت‌الله جاودان در ماه رمضان ۱۴۳۹ در حسینیۀ حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) (۹۷/۳/۱۶) 📌هر چه به اهمیت بیشتری بدهیم، برای تمام زندگی ما بهتر است؛ هم زندگی دنیوی و هم زندگی اخروی. 📌بر طبق روایات، نماز برای دعا می‌کند؛ اگر نماز، صحیح و اول‌وقت خوانده شود، نماز برای نمازگزار دعای خیر می‌کند و می‌گوید همانطور که مرا حفظ کردی، خدا تو را حفظ کند و اگر نماز در غیر وقت آن خوانده شود و حق آن ادا نشود، نماز، نمازگزار را می‌کند و می‌گوید همانطور که مرا ضایع کردی، خدا تو را ضایع کند. بسیاری از مشکلات زندگی ما بخاطر همین نفرین نماز است. 📌 در مورد امتحان کردن برادران دینی دو معیار طبق احادیث بیان شد؛ و . طبق حدیثی دیگر، دو معیار دیگر هم وجود دارد: و خدمت به برادران. 📌 صلّی‌الله‌علیه‌و‌آله فرمود: هر فرزند نیکو کاری که با مهربانی به پدر و مادرش نگاه کند در مقابل هر نگاه، ثواب یک کامل مقبول به او داده می شود، سؤال کردند حتی اگر روزی صد مرتبه به آنها نگاه کند؟ فرمود: آری! خداوند بزرگتر و پاکتر است. تجارتی از این بالاتر سراغ دارید؟ متأسفانه ما اهل نیستیم!
آیت‌الله جاودان در حسینیۀ حضرت فاطمة الزهرا (سلام الله علیها)(۹۷/۳/۱۸): ✅ جبهۀ پرقدرت در برابر ایران و راهکار برون‌رفت از این فشارها 📝 طبقۀ ثروتمندی در دنیا با جمعیتی حدود سه تا چهار هزار نفر وجود دارد که سالی یک بار دور هم جمع می‌شوند. اکثر این‌ها هستند. عده‌ای از آن‌ها پارسی (از هندوستان) هستند. بخشی هم از این جمعیت هندوها و مسیحی‌ها هستند. یک نفر هم در این جمعیت راه داده نمی‌شود و فرضاً اگر کسی هم مسلمان باشد، آن مسلمان کاملاً ضد و در جهت منافع جمع تصمیم می‌گیرد. این جمع، تعیین‌کنندگان سیاست در جهان هستند. و هر دو طبق سیاست این جمع رفتار کردند و می‌کنند. در زبان فارسی کتابی در مورد این طبقۀ ثروتمند تعیین‌کننده وجود دارد به‌نام «»؛ به زبان انگلیسی کتاب‌های متعددی در مورد این طبقه وجود دارد. طبق رأی صهیونیست‌ها که در این جمع بسیار تعیین‌کننده هستند، فشارها از همه جهت روی است. 🔴 اما به هر حال اگر ما داشته باشیم و در برابر سختی‌ها داشته باشیم، پیروزی طبق وعدۀ الهی با ماست (إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا لا يَضُرُّكُمْ كَيْدُهُمْ شَيْئا) نه با این طبقۀ ثروتمند؛ اما متأسفانه ما از حیث تقوا مشکل داریم. گاهی در بعضی زمینه‌ها غرق در هستیم. اگر اینگونه نبود خیلی بهتر و بیشتر می‌توانستیم در مقابل و و و ... بایستیم و زور این‌ها به ما نمی‌رسید.
اطلاع رسانی جلسه سخنرانی استاد جاودان 🗓 چهارشنبه ٣٠ خرداد ١٣٩٧ 🕰 از ساعت ١٩ 📪 آدرس: پایین ترازچهارراه سیروس، کوچه شهید بالاگر 🏠حسینیه شیخ مرتضی زاهد(ره) 📌 ویژه برادران وخواهران
| اطلاع رساني جلسه عزاداري سالروز تخريب قبور ائمه بقيع www.javedan.ir ⬇️⬇️⬇️
فايل صوتي سخنراني آيت الله جاودان 30 خرداد ١٣٩٧ حسینیه شیخ مرتضی زاهد(رحمة الله علیه) www.javedan.ir ️ ⬇ ⬇⬇
فايل صوتي 30خرداد 1397 حسینیه شیخ مرتضی زاهد(رحمة الله علیه) www.javedan.ir ⬇⬇️⬇️
آیت‌الله جاودان در حسینیۀ آیت‌الله شیخ مرتضی زاهد رحِمَهُ الله (۹۷/۳/۳۰) . ✅ . 📝 ما یک زندگی حیوانی داریم که ما را در زمرۀ جانداران قرار می‌دهد. اگر فقط این زندگی حیوانی باشد، ما هم در سطح سایر جانداران هستیم و با مرگمان تمام حیات ما به پایان می‌رسد. اما برای انسان حیاتی بالاتر فرض دارد و آن، حیاتی است که آدمیزاد خودش آن را کسب می‌کند و این حیات با هیچ حادثه‌ای از آدم گرفته نمی‌شود؛ حتی با نفخۀ در ! طبق آیۀ قرآن تمام موجودات صاحب شعور با نفخۀ صور از هوش می روند جز کسانی که خدا بخواهد؛ یعنی دسته‌ای از بندگان هستند که هیج اتفاقی برایشان نمی‌افتد. این‌ها فقط یک بار می‌میرند؛ این مرگ هم در حقیقت یک انتقال است. دو حیات دارند و یک مرگ. در مرگ، فقط بدن را از دست می‌دهند و بعد از آن چیز دیگری از دست نمی‌دهند. . . 📝 در مقابل این افرادی که حیات برتر را بدست آوردند، افراد معمولی قرار دارند؛ مثلاً قرآن از قول کفار می‌گوید: «رَبَّنا أَمَتَّنَا اثْنَتَيْنِ وَ أَحْيَيْتَنَا اثْنَتَيْن»؛ «پروردگارا، دو بار ما را به مرگ رسانيدی و دو بار ما را زنده گردانيدی»؛ این‌ها دو بار می‌میرند.
آیت‌الله جاودان در حسینیۀ آیت‌الله شیخ مرتضی زاهد رحِمَهُ الله (۹۷/۳/۳۰) ✅ نوری که در اثر بدست می‌آید 📝 «أَ وَ مَنْ كانَ مَيْتاً فَأَحْيَيْناهُ وَ جَعَلْنا لَهُ نُوراً يَمْشي بِهِ فِي النَّاسِ كَمَنْ مَثَلُهُ فِي الظُّلُماتِ لَيْسَ بِخارِجٍ مِنْها»؛ «آيا كسی كه مرده[دل] بود و زندهاش گردانيديم و برای او نوری پديد آورديم تا در پرتو آن، در ميان مردم راه برود، چون كسی است كه گويی گرفتار در تاريكي‌هاست و از آن بيرونآمدنی نيست؟» 📜 بطور عمومی همه میت حساب می شوند، مگر اینکه آن حیات برتر را کسب کنند. اگر کسی آن حیات را کسب کند، برای او نوری قرار داده می‌شود که با این نور زندگی می‌کند و راه می رود. مؤمنین وقتی در حاضر می‌شوند سمت راست و جلویشان نور است و از خدا می‌خواهند که نورشان را تمام کند. تمام سرمایه و لذت و خوشی انسان در آخرت وابسته به همین نور است. این نور، همان حیات است.
آیت‌الله جاودان در حسینیۀ آیت‌الله شیخ مرتضی زاهد رحِمَهُ الله (۹۷/۳/۳۰) نکات ضمنی 📌 آدم با چیزی را باور می‌کند که قبلاً باور نداشته‌است؛ وقتی از این عالم رفتیم، می‌فهمیم که ما این جسم نبودیم؛ بلکه این جسم یک مرکب بوده‌است. بعد از مرگ اصل وجود خود را می‌فهمیم. 📌 جسم بسان است؛ لذا اساتید می‌فرمودند که از این مرکب خوب استفاده کن و به آن آسیب نزن تا بتواند تو را بیشتر با خود ببرد نه اینکه پنجاه شصت سالگی از دنیا بروی! آدم اگر داشته باشد با دستورات صحیح، می‌تواند عمر درازی کند و جسم خوبی داشته باشد و البته به مقامات عالیه هم برسد.