🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
هرز اندیشانِ بد سیرت بدنبال روابط نامشروع و کاشتِ بادمجانِ پر آفت در بین مزارع سیاه و پر از باکتری و
اخیراً کلیپ های تبلیغاتی سرویس های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در اینترنت و شبکه های اجتماعی درحال انتشار است تا از این طریق اقدام به جذب و عضویابی جاسوس برای موساد اسرائیل همچون شناسایی اماکن حساس ، انرژی اتمی و نظامی بکنند.
فراموش نکنید که هیچ خیانتی بزرگتر و بد تر از خیانت به ملت و وطن نیست !
هیچ وقت به وعده های دروغین سرویس های غربی اعتماد نکنید در هر مرحله ای که قرار دارید سریعا با حفاظت اطلاعات محل خدمت خود ارتباط برقرار کنید و آنها را نسبت به این مسائل مطلع سازید.
@jaykhas🇮🇷⏳ | #SH
⭕️آغاز نوسازی تاسیسات هسته ای ایران در دوران پسا انقلاب از کجا کلید خورد
🔹 فعالیت هسته ای ایران در پسا انقلاب از دولت هاشمی رفسنجانی کلید خورد، او در سفر به پاکستان سعی کرد با پدر اتمی این کشور دیدار کند که مقامات پاکستانی مانع شدند اما بعد ها توانستند با عبدالقدیر خان ارتباط برقرار کنند و به صورت شفاهی اطلاعاتی را کسب کنند که به خاطر همین موضوع عبدالقدیر خان مجازات شد.
🔹برخی منابع ادعا میکردند برخی از تجهیزات برای غنی سازی از پاکستان و کره شمالی و برخی از بازار آزاد تجارت اسلحه در جهان خریداری شده بود.
@jaykhas🇮🇷⏳ | #GR
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بوسه بر عکست زنم ،
ترسم که قابش بشکند ؛
قاب عکس تــوست ،
اما!!!
شیشه ی عمر مـن است ....
#روز_دختر
نازدانه ی
#شهید_سعید_انصاری
@jaykhas🇮🇷⏳ | #FZ
#توئیت_جدید
جاداره روز دختر رو به اون خوشکل پسرای توی آلبانی که با اکانت مجازی دخترونه دارن فعالیت میکنن هم تبریک بگم
@jaykhas🇮🇷⏳ | #FZ
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی مرد جنگی به از صد هزار .
این شیر مرد وقتی توریست های اسقاطیلی دید با پرچم رژیم صهیونیستی، مثل یک مرد جنگی با فریاد #FreePalestine رفت وسط جمعیت .
همونطور که آقامون فرمودن هیچ چیز به قبل برنمیگرده
بیداری جهانی یعنی همین...
@jaykhas🇮🇷⏳ | #FZ
تاریخ امانتدار فریاد
"هل من ناصر" حسین است
و فطرت گنجینه دار آن ...
#ناصرالحسین
#اختصاصی
@jaykhas🇮🇷⏳ | #HS
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
⭕️ روایت کارمند ترخیص گمرک شهید رجایی از لحظه انفجار در مرکز کانتینرها مصدوم حادثه بندرعباس: 🔹وقتی
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا