13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
19.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷یه جای خاص🇮🇷
🔻 اینکه تو بوق کرنا شده که فلانی گفت ایران آماده مذاکره با آمریکاست چیز عجیبی نیست! ما همیشه آماده م
⭕️ حکایت ملانصرالدین و خرش!
● بخوایم مذاکره کنیم یه عده فحش میدن، یه عده مسخره میکنن، یه عده هم میذارن به حساب ضعف!
● بخوایم تهدید کنیم به جنگ و تلافی و انتقام، باز هم یه عده فحش میدن، یه عده مسخره میکنن، یه عده هم میگن نمیتونید و مال این حرفا نیستید!(البته نشون دادیم که میتونیم یا نه)
● در دشمنی دشمنان و بیرونی ها که شکی نیست، اما در عجبیم از اظهارات نسنجیده و بیهوده بعضی از به ظاهر دوستان در داخل! متاسفانه یاد نگرفتیم حرف نزنیم و اگر زدیم رو حساب کتاب و منظق بزنیم! کاش یاد بگیریم گاهی سکوت کردن بهتر از هیجانات زودگذر و صحبت های پوچ و بیهودست!
@jaykhas🇮🇷🔥 | #AM
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اردوغان ابله: ما وارثان ابوعلی سینا هستیم!
رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه:
● ما بهعنوان وارثان تمدنی بزرگ و جغرافیایی که شفابخشی در ژنهای آن نهفته است، باید جایگاه خود را بشناسیم و رسالتمان را درک کنیم.
● فراموش نکنیم که ما وارثان لقمان حکیم و ابن سینا هستیم؛ کسانی که پایههای علم پزشکی را در غرب بنا نهادند.
● اجداد ما برای جستجوی بشریت در مسیر شفا و درمان، راهحلهای نهادی ارائه دادند.
خدا شفات بده مردک
@jaykhas🇮🇷🔥 | #AM