eitaa logo
اخبار ویژه و جذاب
485 دنبال‌کننده
9.6هزار عکس
13.9هزار ویدیو
92 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم عجل لولیک الفرج گلچین مطالب سایر کانال‌ها (عمدتاً سیاسی) @Hassan_Bidar :مدیریت ✍️ لینک‌های عضویت: 👇 https://eitaa.com/joinchat/2893545718C09e944073d
مشاهده در ایتا
دانلود
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پل دالی، خوزستان باشکوه (منبع) @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️بالا رفتن از دیوار صاف با دوچرخه! @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
♦️مردی که با گرفتن مسلسل تروریست، در روسیه قهرمان شد 🔹یک مرد روس که با تروریست‌ها در سالن کنسرت درگیر شد، توجه افکار عمومی را جلب کرده است. این شهروند روس که تصویر او از پشت، نمایش داده شد و هویت وی اعلام نشد، به شبکه‌ روسیه ۲۴ گفت: 🔹در زمان حمله، در نیم طبقه سالن بودم. ابتدا متوجه سه تروریست شدم. نفر چهارم تروریست‌ها را نیز دیدم که از پشت دیوار کاذب بیرون آمد و با خونسردی به چند نفر شلیک کرد. 🔹زمانی که آن تروریست شروع به عوض کردن خشاب مسلسل خود کرد، به همسرم نگاه کردم؛ وحشت را در چشمانش دیدم و فهمیدم که باید کاری انجام دهم. 🔹به سمت تروریست دویدم،‌ سلاح را با دست چپم گرفتم و به سمت پایین نگه داشتم و با دست راست، شروع به ضربه زدن به سر تروریست کردم. 🔹در این زمان، شهروند دیگری به سمت من دوید و چند ضربه محکم به تروریست جنایتکار وارد کرد و ما او را از پای درآوردیم. 🔹پس از گرفتن سلاح و از پای درآمدن تروریست چهارم، من و دیگر افراد حاضر در محل، موفق به فرار از سالن شدیم./ایرنا و خبرفوری @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فرآیند دریافت خدمت تقسیم دارایی «میراث» @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 شبکه 12 : ایرانیان با تمام قدرت در این میدان علیه ما حضور داشته و مشکل‌ساز شده‌اند.! @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️بمب خبری شبکه «کان» رژیم صهیونیستی به نقل از خاندان پادشاهی سعودی: پس از جنگ ، دنیا به حماس، حزب‌الله، حوثی‌ها و ایرانی‌ها به عنوان یک نگاه می‌کند و کشورهای عربی را خائن می‌داند؛ پس عادی‌سازی روابط فعلا تعلیق می‌شود! «روعی کیس»، تحلیلگر شبکه کان رژیم صهیونیستی: 🔹منبعی از خاندان پادشاهی سعودی به ما گفت که همدردی بین‌المللی در جنگ غزه، به نفع طرف فلسطینی تغییر کرده است و جهان، ما کشورهای عربی که خواهان صلح با هستیم را می‌بیند! 🔹به همین دلیل، در مورد مسأله سازش نخواهد کرد و از رسیدن اسرائیلی‌ها به یک توافق جامع و تشکیل کشور فلسطینی، کوتاه نخواهد آمد! 🔹حکومت افراطی نیز نباید ادامه داشته باشد!/خبرفوری @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
♦️نقاشی با نور؛ سی و سه پل اصفهان (منبع) @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️بازجویی از ۱۹ ساله مجروح در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستانی در ./خبرفوری @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
♦️آنچه تا به حال در مورد تروریست‌های می‌دانیم 🔹همه به شدت ضعیف روسی صحبت می‌کنند (یا وانمود می‌کنند که بد صحبت می‌کنند) و یکی از طریق مترجم به زبان تاجیکی ارتباط برقرار می‌کند. 🔹فردی بدون نام و نام خانوادگی از طریق تلگرام تماس گرفت و خود را «» نامید. نام واعظ ذکر نشده است؛ اما یکی از تروریست‌ها اعتراف کرده که به درس (خطبه) او گوش داده است. 🔹حمله تروریستی برای پول انجام شد. در حالی که فرد بازداشت‌شده نتوانست مَبلغ دقیقی را ذکر کند. ابتدا گفت که وعده‌ی نیم میلیون روبل؛ سپس در جای دیگر، یک میلیون روبل اعلام کرد. 🔹«دستیار واعظ» نیز مختصات محل حمله تروریستی را خودش ارائه کرده؛ در حالی که سازمان‌دهندگان، اسلحه کلاشینکف را در اختیار آنها قرار داده‌اند. 🔹تروریست‌ها در یک خوابگاه در شمال با هم زندگی می‌کردند. آنها تقریباً دوستان قدیمی بودند؛ حداقل دو نفر از چهار عامل، فقط ۱۰-۱۲ روز گذشته را با هم زندگی کرده‌اند./خبرفوری @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .