eitaa logo
اخبار ویژه و جذاب
486 دنبال‌کننده
9.6هزار عکس
13.8هزار ویدیو
92 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم اللهم عجل لولیک الفرج گلچین مطالب سایر کانال‌ها (عمدتاً سیاسی) @Hassan_Bidar :مدیریت ✍️ لینک‌های عضویت: 👇 https://eitaa.com/joinchat/2893545718C09e944073d
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️اطلاعیۀ ارتش اسرائیل برای جبهۀ داخلی: ایران دقایقی پیش چندین موشک [کروز] به ما شلیک کرده؛ آماده باشید! 🔹دقایقی پیش، ایران چندین موشک [کروز] از خاک خود به سوی اسرائیل شلیک کرده و از شما می‌خواهم که در حالت آماده‌باش باشید و بر اساس دستورات فرماندهی جبهه داخلی عمل کنید. 🔹هر منطقه‌ای تهدید شود، آژیر خطر، آن را اعلام می‌کند. یادآوری می‌کنم که فارغ از مکان تهدید، شما به منطقه امن بروید و حداقل ده دقیقه آنجا بمانید. 🔹هم‌اکنون جنگنده‌ها در آسمان هستند و آماده مقابله با تهدیدات هستند؛ شاید صدای انفجار یا اصابت موشک‌ها را بشنوید./خبرفوری @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺برخورد دقیق به هدف💪👏 🚨 تصاویری از برخورد موشک‌ها و پهپادهای شلیک‌شده در عملیات به اهداف در اراضی اشغالی💪 از آسمون داره میاد یه دسته موشک واسه صهیون بخرید یه بسته پوشک 😂😂 مدارس از فردا تا اطلاع ثانوی در بستر برگزار می‌شود‌‌😅 🚨مقاومت اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد که در حمایت از و مقاومت ، در واکنش به تجاوز اسرائیل، دقایقی پیش، مقر پدافند هوایی و موشکی اسرائیل در پایگاه در جولان اشغالی را با دهها راکت هدف قرار داده است. 🚨یک منبع آگاه در نیروهای مسلح: نیروهای نظامی کشورمان با دقت، تحرکات در جریان حمله تنبیهی به رژیم صهیونیستی را تحت رصد دارند و در صورت مشارکت در اقدام احتمالی، هدف بعدی خواهند بود! 🚨 هشدارهای لازم پیش از عملیات، به اردن و کشورهای منطقه داده شده است. 🚨 رو گرفتیم تا پول پهبادها و موشکها در بیاد! 😁 ما حتی از جیبمونم برای نابودی اسقاطیل خرج نمی‌کنیم😂 🪶مطالب جذاب بیشتر ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
🛑 نگرانی رسانه‌های بین‌المللی از تبدیل ایران به امپراطوری بزرگ: 🔹۱- نیویورک پست: امپراتوری پارس زنده شد و این امپراتوری احیاشده، دنیا را خواهد لرزاند... 🔹۲- روزنامه آمریکایی واشینگتن پست نوشت: ایرانیان دوباره در حال احیا کردن امپراتوری باستانی خود هستند. 🔹۳- روزنامه روسی روسیاالیوم: به نظر می‌رسد تمدن کهن و وسیع ایران دوباره احیا می‌شود؛ با این تفاوت که تمدن جدید، یک تمدن آریایی نیست، بلکه رنگ و بوی اسلامی دارد... 🔹۴- ماوراءالخبر، چاپ مراکش در این باره گفت: ایرانی‌ها برای ورود به خاک همسایگان‌شان از هیچکس اجازه نمی‌گیرند ... آنها همه جا هستند و هیچ جا نیستند. جهان عرب به گوش باشید.! صدای پوتین‌های سپاهیان ایران به گوش می‌رسد! 🔹۵- تایمز درباره عمق استراتژیک ایران در منطقه، گفت: دستور از تهران صادر می‌شود و بی چون و چرا در بغداد و بیروت و دمشق و دوشنبه و کابل و خارطوم و اسلام آباد و غزه و صنعا و... اجرا می‌شود! 🔹۶- نایب رئیس پارلمان بحرین: ایران به دنبال احیای امپراتوری پارس است! 🪶مطالب جذاب بیشتر ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فرار دسته‌جمعی شهرک‌نشینان صهیونیست در جنوب فلسطین اشغالی 🪶مطالب جذاب بیشتر ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇵🇸🇮🇷جشن عظیم فلسطینی‌ها در مسجدالاقصی به دلیل شنیدن خبر حمله موشکی و پهپادی ایران 🇮🇷 🇵🇸 🪶مطالب جذاب بیشتر ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ وعده صادق ✌️💪 🪶مطالب جذاب بیشتر ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرار بی‌نظیر شهرک‌نشینان اشغالگر و چندملیتی به پناهگاه... ! 😂😂 🪶مطالب جذاب بیشتر ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| ویژگی موشک‌های خیبر از زبان فرمانده هواوفضای سپاه/ هر موشک در منطقه دشمن، تبدیل به 80 راکت می‌شود!! 🔹سردار حاجی‌زاده: هر موشک قابلیت هدف قرار دادن 80 هدف را داراست. درصورت شلیک 100 فروند موشک، امکان انهدام 8 هزار هدف در سرزمین دشمن وجود دارد. 🪶مطالب جذاب بیشتر ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹داره می‌ریزه از آسمون داره می‌ریزه😂 فارس‌پلاس 🪶مطالب جذاب بیشتر ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✨﷽✨ •┈••✾🍃🌼🌺🌼🍃✾••┈ 🔴 فووووری 🌸🌸🌺🌸 🌸🌺🌸 🌸 اعزام کاروان زیارتی و سیاحتی سه شب دو شب دو شب همراه با مداح و مولودی‌خوانی 😂😂 الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج 🌸 🌸🌺🌸 🌸🌺🌸🌺🌸 •┈••✾🌼🌺🌼✾••┈ 🪶مطالب جذاب بیشتر ⬇️ @jazabtarin جذابترین‌ها 🇮🇷 .