eitaa logo
اخبار جبهه مقاومت
137 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
2.8هزار ویدیو
4 فایل
┄┅═✧ اخبار جبهه مقاومت ✧═┅┄ #شبکه_مدیران_جبهه_حماسه_سازان_ایران @Jebhe_News1
مشاهده در ایتا
دانلود
10- گمان می‌کنم در بازار سیاسی فعلی، گفتارهایی که تنها احوال شخصی افراد را ملاک قرار می‌دهند و برای تبدیل شدن به گزینه انتخاب، مدام بدبختی‌های خصوصی و جزئی زندگی مردم را برای آنها واگویه می‌کنند، خواسته یا ناخواسته قدرت و توان اثرگذاری واقعی آنان را، روی اوضاع کلی جامعه به کمترین حد ممکن می‌رسانند. در این بازار اما کالاهای دیگر هم هست که هدفشان تغییر اوضاع زندگی است. پنجره انتخاب این فرصت‌ها همیشه باز نیست اما در دسترس‌ترین گزینه برای قدرت‌مند شدن و اثرگذاری بیشتر و پایدارتر مردم است. انتخابات، بهترین فرصت برای انتخاب نقطه بهینه عمل سیاسی است.
رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در یادداشتی در نشریه فارن‌افرز اعتراف کرده که واشنگتن دیگر قدرت بلامنازع دنیا نیست.
محمد ناصر العاطفی وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن گفته: این کشور بسیار قدرتمندتر از این است که از حملات آمریکا، انگلیس و اسرائیل، آسیبی ببیند.
العاطفی به آمریکاییها هم هشدار داده و گفته: از دریای سرخ به آنان می‌گوییم که ما، به هژمونی آمریکا، پایان خواهیم داد و شورای عالی سیاسی نیز تمامی تدابیر را اتخاذ کرده است و برای یک جنگ طولانی مدت آمادگی داریم.
هژمونی رو خیلی خوب گفته
هژمونی تسلط یا کنترل سیاسی، اقتصادی یا نظامی یک دولت بر دیگران است در معنی کلی‌تر نفوذ و تسلط یک جمع یا نهاد بر یک جامعه.
پس از جنگ‌های جهانی اول و دوم، گروه جدیدی از دولت‌های فرادست (مسلط) شکل گرفت؛ این دولت‌ها عبارت بودند از: چین، فرانسه، اتحاد جماهیر شوروی، انگلیس و ایالات متحده؛ که تا کنون به عنوان کشورهای دارای حق وتو در سازمان ملل متحد حضور دارند. این کشور ها دارای بالاترین سطح فرادستی (هژمونی) در جهان هستند.
این واژه اغلب به مفهوم مورد نظر «آنتونیو گرامشی» متفکّر مارکسیست و نویسندهٔ ایتالیایی به کار می‌رود که دلالت بر تسلّط و استیلای یک طبقه نه فقط از جنبه اقتصادی بلکه از همهٔ جنبه‌های اجتماعی، سیاسی و ایدئولوژیک دارد. به نظر «گرامشی»، سلطهٔ سرمایه‌داران تنها به‌وسیلهٔ فاکتورهای اقتصادی تأمین نمی‌شود. بلکه نیازمند قدرت سیاسی و نیز یک سیستم یا دستگاه عقیدتی یا ایدئولوژیک است که کارش فراهم کردن موجبات رضایت طبقه تحت سلطه می‌باشد.
ایالت متحده آمریکا صاحب بزرگترین ارتش دنیا و قوی ترین نیروی هوائی، دریائی، زمینی و فضائی جهان با تصمیم خود برای حمله به یمن، در برابر یک شکست ژئوپلیتیکی مقابل «حوثی‌ها» (انصارالله) یک گروه کوچک قرار گرفته است. شکستن هژمونی یعنی این.
مذاکره یا تسلیم شدن در برابر یک گروه «شبه نظامی» (انصارالله) در یکی از فقیرترین کشورهای جهان یک توهین برای آمریکاست و محبوبیت حوثی‌ها را افزایش می‌دهد.
پیش از این سعودی‌ها نیز در جنگ با یمن تصور می‌کردند که می‌توانند حوثی‌ها را بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای، از نظر نظامی شکست دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر شیوه مسلمانی این است، بنده از مسلمان بودنم خجالت میکشم. 📌کانال حسین مهدی زاده: https://eitaa.com/Hossain_mahdizadeh
♨️از پیام بعضی از رفقا متعجبم!! بعضی دوستان با دیدن خبر آتش سوزی خط لوله گاز در آمریکا که امروز کار کردیم خطاب به امثال من پیام میدن و میگن چطور انسان میتونه اینقدر بی رحم باشه که آرزو کنه این آتیش خاموش نشه؟! یکی دیگه میگه چرا به فکر مشکلات زیست محیطی که این آتیش سوزی ایجاد میکنه نیستید؟! یکی هم میگه چطور شما میتونید اینقدر کینه ای باشید؟! گرچه تعدادشون زیاد نیست اما حقیقت اینه که نشون دهنده تفکر بخشی از جامعه ما هستن که محصول سیستم غلط اطلاع رسانی حکومتی ماست! اولا که این یک مزاح رسانه ای بود! دوما این آتش سوزی جزو ساده ترین نوع آتش سوزی گازی هست که کمتر از یکساعت مهار میشه چون خط لوله هست و قابل کنترل! سوما خط لوله از بیابون رد میشه و آدمیزاد اونجا نیست با لوله کشی گاز خونگی فرق داره! فقط نمیدونم چطور بعضی از ماها برای این همه جنایت در غزه سکوت میکنیم اما جایی که فکر میکنیم پای جون آمریکاییها در خطر هست بشردوست میشیم!! چطور بعضی از ماها نمیخوایم بپذیریم همین الان که در حال خوندن این متن هستیم همون آمریکایی در حال تدارک ضربه به چاههای نفت و خطوط لوله گاز و پالایشگاه و زیرساختهای ماست که آسیب جدی این اقدامات به مردم ایران وارد میشه که اگه ترسی از نیروهای مقتدر نظامی ما نداشتن لحظه ای درنگ نمیکردن! چطور بعضی از ماها وقتی صهیونیستها با حمایت آمریکایی ها که بنا به تخمین کارشناسها به اندازه ۴ بمب اتم در مدت کمتر از دوماه روی مردم غزه ریختن ،به فکرمردم فلسطین که هیچ، به فکر مشکلات زیست محیطی هم نبودیم! چطور بعضی از ماها با این بهانه که مردم آمریکا از دولت آمریکا حسابشون جداست برای خودمون توجیه اخلاقی درست میکنیم که اونها دشمن ما نیستن و باید براشون طلب خیر داشته باشیم! مگه دولت آمریکا رو مریخی ها انتخاب و تعیین میکن؟ مگه مردم آمریکا نمیدونن ترامپ دستور ترور شهید عزیزمون حاج قاسم رو صادر کرده که این روزها با حمایتهاشون اونو پیشتاز رقابت انتخاباتی امروز آمریکا کردن و نمک به زخم مردم ایران پاشیدن؟ بله در مناسبات وروابط بین المللی به این نکته تکیه و اشاره میشه که مردم آمریکا از دولت آمریکا حسابشون جداست اما آیا حقیقت همینه؟ ۴۰ سال تحریم ظالمانه و حمایت از صدام برای تحمیل جنگ بر ما و پرپر شدن جوانهامون و حمایت از اغتشاشات خیابونی و دهها اتفاق دیگه که توسط دولت منتخب مردم آمریکا بر علیه ما انجام شده، کافی نیست تا دشمن واقعی و درجه یک ایران اسلامی رو تشخیص بدیم و در گمراهی قرار نگیریم؟
. ♨️ بیانیه جدید عربستان سعودی و کویت: 🔹میدان الدره/آرش، کاملا در مناطق دریایی کویت قرار داره و منابع طبیعی در این میدان دریایی، مشترکه و ما ادعای حقوق ایران را بر سر مالکیت این میدان رد می کنیم. 🔹کویت و عربستان میگن که ایران هیچ حقی در این میدان ندارد. ✍ کویت و عربستان نفهمیدن چی دارن میگن جای نگرانی نیست! یا ما بازی یا بازی خراب...
ذخیره درجا گاز طبیعی میدان آرش حدود ۲۰ تریلیون فوت مکعب و ذخیره نفت خام درجای این میدان هم نزدیک به ۳۱۰ میلیون بشکه برآورد میشه که سهم ایران رو حدود ۴۰ درصد تخمین زدند. عدم توافق میان ایران و کویت موجب شده تا سرنوشت بهره‌برداری از میدون آرش در هاله‌ای از ابهام قرار بگیره
در مقاطعی دولت کویت و در زمان‌هایی دولت ایران به دنبال آغاز بهره‌برداری از ذخایر انرژی این منطقه حساس بودند که به دلیل برطرف نشدن اختلافات و عدم امضای قراردادی دوجانبه به بعدها موکول کردند.
متأسفانه تسلط انگلیس در قرن‌های ۱۹ و ۲۰ در منطقه خلیج فارس منجر به وضع فعلی شده که کشورهای منطقه همراه با به وجود آمدن اختلافات متعدد و استخوان‌های لای زخم شکل بگیرند، همین الان ده‌ها اختلاف مرزی و دریایی مختلف میان کشورهای حوزه خلیج فارس وجود داره و میدان آرش یکی از آن ده‌ها مورد اختلافی هستش. هرچند کشورهای منطقه تلاش دارند با کاهش تنش‌ها و تداوم اصل توسعه روابط به دنبال حل و فصل اختلافات و گسترش همکاری‌ها حرکت کنند.
وقتی روابط ما با عربستان هفت سال پیش قطع شد، دولت کویت با سو استفاده از این تنش، با ریاض هم پیمان شدش تا با هم افزایی دیپلماتیک با سعودی ها توان کویت را برای حل مسئله اش با ایران ارتقا بده.
به گفته بعضی از کارشناسان منطقه مورد مناقشه ایران و کویت، پیچیده‌ترین جغرافیای سیاسی در کل دریاهای جهان را داره.
پیروز مجتهدزاده استاد ژئوپولیتیک و جغرافیای سیاسی در خصوص اختلاف‌های مرزی بر سر میدان گازی مشترک آرش در شمال خلیج فارس، گفته: بر اساس مطالعاتی که انجام داده‌ام به دلایل مختلف دشواری‌ها و پیچیدگی‌های فنی و جغرافیایی منطقه شمال خلیج فارس، تقریباً از تمامی مناطق دریایی جهان، مشکل‌تر و پیچیده‌تر است.
عرب‌ها به میدان آرش، الدوره می‌گویند که میدان گازی بسیار بزرگی است و در ابتدای اکتشافات و بر اساس بررسی‌های به عمل آمده تکنیکی میزان ذخایر گاز آن ۳۶۵ تریلیون فوت مکعب بود؛ مسلماً با پیشرفت تکنولوژی امروز ذخایر این میدان به مراتب بیشتر تخمین زده می‌شود. هرچند رقم اولیه هم بسیار بزرگ است.
به نظر میرسه تصمیم در این خصوص و در این منطقه حتی برای دادگاه بین‌الملل هم سخت باشه. مگر آنکه طرف‌های مورد اختلاف با یکدیگر همکاری‌های مشترکی را با دادگاه داشته باشند و بپذیرند هر چه دادگاه حکم دهد قبول کنند، در این صورت بهتر است خودشان مسائل فی‌مابین را حل کنند و این کار را خود انجام بدهند.
بعضی ها فکر می کنند ماه عسل روابط ما با عربستان تمام شده، اما این اشتباهه، سعودی‌ها در تلاش هستند تا این مسئله در روابط بهبود یافته اونها با ایران تأثیری نذاره. دولت کویت هم از عقلانیت مناسبی برخورداره، بیشتر مسئله در میان مخالفان دولت کویت و در پارلمان این کشور شکل می‌گیره، جریان‌های خاص عربی سلفی بیشتر به مسئله دامن می‌زنن.
این بچه های مقاومت انصارالله از شکار کشتی های آمریکائی خسته نشدند؟ 😂
دیشب یک کشتی تجاری آمریکایی به نام «کول» که عازم بنادر فلسطین اشغالی بود، توسط موشک‌های نیروی دریایی یمن مورد نوازش قرار گرفت. امشب هم ناوشکن آمریکایی یو اس اس گریلی رو با چند موشک در دریای سرخ مالش حسابی دادند. 😁 آمریکائی ها عاشق ماساژ هستند. یمن هم به این نیاز واقفه😁 هر روز یک کشتی چند ده میلیون دلاری شون رو ماساژ اساسی میدن.