زهرا محمدی دارای مدرک لیسانس در رشته مهندسی برق بوده و همچنین در سال جاری مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته اقتصاد از دانشگاه صنعتی شریف تهران به پایان خواهد رساند. او در طول دوره کارشناسی ارشد خود هماهنگ کننده سخنرانی های هفتگی اقتصادی در دانشکده تحصیلات تکمیلی مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف بوده است و به عنوان عضو بنیاد HAND، امیدوار است با سازماندهی به تربیت نسلی از روشنفکران اقتصادی در ایران ادامه دهد. گفتگوهای دانشمندان ایرانی در دانشکده های اقتصاد ایران.
مریم فربودی استادیار مالی در دانشکده مدیریت MIT Sloan است. علایق تحقیقاتی او در زمینههای اصطکاک مالی، امور مالی شرکت، اقتصاد کلان و طراحی مکانیزم است. پیش از این، فربودی استادیار مرکز مالی Bendheim در دانشگاه پرینستون بود. قبل از آن، او عضو فوق دکتری در دانشگاه پرینستون بود. او دارای مدرک کارشناسی ارشد اقتصاد از دانشگاه تگزاس در آستین، کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر از دانشگاه مریلند در کالج پارک، و همچنین دکترای اقتصاد از دانشگاه شیکاگو است.
مریم قبل از پیوستن به دانشگاه شیکاگو، تحقیقات نظری در مورد کاربردهای طراحی مکانیزم در حراجهای جستجوی حمایتشده انجام داد و بهترین مقاله سال دوم را برای کارش در استراتژیهای حراج بهینه در حراجهای موقعیت دریافت کرد. او در حال حاضر روی مکانیسمهای بهینه حراج آنلاین کار میکند که در برابر اختلالات در رفتار جستجوی مصرفکننده مقاوم هستند. وی همچنین دارای مدرک لیسانس از دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی کامپیوتر است.
محمد مروج که رتبه 9 کنکور سراسری خود را کسب کرده است دارای مدرک لیسانس مهندسی برق و مهندسی نفت از دانشگاه صنعتی شریف تهران و کارشناسی ارشد مهندسی نفت از دانشگاه استنفورد است. پایان نامه کارشناسی ارشد وی در مورد به حداکثر رساندن NPV و راندمان تولید میادین نفتی با پیشنهاد سناریوهای تولید بهینه با استفاده از الگوریتم ژنتیک پیوسته بود. او علاقه مند به مدل سازی بازار انرژی و طراحی سیاست هایی است که پایداری انرژی و حفاظت از محیط زیست را تضمین می کند. سایر زمینه های مورد علاقه او شامل اقتصاد خرد کاربردی، سازماندهی صنعتی و نظریه بازی است. محمد برای تحصیل در مقطع دکترا در رشته اقتصاد در دانشگاه شیکاگو بورسیه بنیاد HAND را دریافت کرد.
سید احسان آذرمسا دانشجوی دکترای اقتصاد در دانشگاه شیکاگو است. او دریافت کننده بورسیه 2015 HAND Foundation است. احسان در سال 1388 موفق به کسب مدال برنز پنجاهمین المپیاد بین المللی ریاضی شد. وی مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق و کارشناسی ارشد خود را در رشته اقتصاد از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرد. او کتاب ریاضی را عمدتاً برای دانشآموزان دبیرستانی به منظور گسترش و بهبود درک ریاضی در بین دانشآموزان ایرانی نوشت.
هانیه محمدی مشاور اقتصادی وزارت کار و رفاه اجتماعی ایران است که مشاور ویژه معاونت اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. او دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و توسعه بینالملل از دانشکده کندی هاروارد و لیسانس مهندسی مکانیک و MBA از دانشگاه صنعتی شریف است. زمانی که در دانشگاه شریف بود، برنامه مشترکی را در زمینه توسعه انرژی آغاز کرد. متعاقباً او یک شرکت تجاری نوپا در زمینه تهویه مطبوع تأسیس کرد. اماس. محمدی برای MPA خود در مدرسه کندی هاروارد، بورسیه ACCC - Chen Family Foundation را دریافت کرد.
بهرنگ کمالی در سال 2012 برای اولین سال تحصیل در مقطع دکترا در رشته اقتصاد در دانشگاه پنسیلوانیا، بورسیه بنیاد HAND را دریافت کرد. بهرنگ پس از اخذ مدرک دکترا در سال ۱۳۹۵ به عنوان استادیار اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف منصوب شد. بهرنگ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی سیستم اقتصاد اجتماعی و کارشناسی خود را در رشته مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرد.
رضا صالح نژاد کارشناسی ارشد و دکتری خود را از دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن انگلستان دریافت کرد. او اقتصاد را در دانشگاه کمبریج و سیتی تدریس کرده است. او همچنین کتابی در زمینه عقلانیت، عقلانیت محدود و بنیادهای خرد نوشته است که توسط پالگریو مک میلان (2006) منتشر شده است. رضا مدرس اقتصاد در مدرسه بازرگانی منچستر، دانشگاه منچستر، انگلستان است.
نگین موسوی دانشجوی دکترای اقتصاد در دانشگاه شیکاگو است. او دریافت کننده بورسیه 2015 HAND Foundation است. وی مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق در سال 1392 و کارشناسی ارشد خود را در رشته اقتصاد در سال 1394 از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کرد. او در المپیاد ملی ریاضی در سال های 1386 و 1387 موفق به کسب دو مدال نقره شد.
میلاد شهیدی برای تحصیل در مقطع دکترا در رشته اقتصاد در دانشکده اقتصاد لندن بورسیه بنیاد HAND را دریافت کرد. وی دارای مدرک لیسانس مهندسی برق و فوق لیسانس اقتصاد از دانشگاه صنعتی شریف در تهران است. او همچنین به تازگی مدرک کارشناسی ارشد خود را در اقتصاد در LSE به پایان رسانده است، جایی که بورسیه تحصیلی PJD Wiles به او اعطا شد و با ممتاز گذراند.
سید جلیل کاظمی تبار متخصص در مدل سازی خرد کاربردی برای استنتاج علی و تحلیل پیش بینی است. جلیل زیرساخت تجزیه و تحلیل دادهها را در Scientific Revenue توسعه میدهد، جایی که او مسئول ایجاد و نگهداری راهحلهای تحلیلی پیشبینیکننده برای شناسایی ارزش کاربر است. او در سال 2010 بورسیه بنیاد HAND برای تحصیل در مقطع دکترا در UC Berkeley دریافت کرد. وی دارای مدرک لیسانس ریاضی از دانشگاه شریف است و برنده مسابقات ریاضی ملی و بین المللی متعددی شده است.
کیان سمایی برای تحصیل در مقطع دکترا در رشته اقتصاد در دانشگاه پنسیلوانیا بورسیه بنیاد HAND را در سال 2014 دریافت کرد. کیان مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته اقتصاد از دانشگاه صنعتی شریف گرفته است. او قبل از ثبت نام در دانشگاه پنسیلوانیا، دو سال را در برنامه دکترای اقتصاد در دانشگاه تگزاس در آستین گذراند.
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
سید علی مدنی زاده - استادیار اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف، گروه مدیریت و اقتصاد. وی دکترای اقتصاد خود ر
در حوزه فعالیتهای غیردانشگاهی از سال ۱۳۹۲-۱۳۹۶ مدیر گروه مدلسازی پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی بوده و از سال ۱۳۹۷ به عنوان مشاور معاونت اقتصادی سازمان برنامه و بودجه فعالیت میکند!
#بچه_های_شیکاگو
#بنیاد_HAND
#بنیاد_پارسا
#بنیاد_کارنگی
#نوشین_هاشمی
#راکفلر
#HAND
⚠️میلتون فریدمن از اجداد نئولیبرالیسم که در متن آقای جبرائیلی، توضیحات آن داده شده است، در مورد گری بکر، او را بهترین دانشجوی خود در طول دوران تدریسش معرفی می کند و همین گری بکر راه فریدمن را ادامه داد و در دانشگاه شیکاگو به تدریس پرداخت. جالب اینجاست که یکی از کارهای او، پذیرش دانشجویانی از ایران در دانشکده اقتصاد شیکاگو بود که احسان ابراهیمی در صندوق بینالمللی پول، سیدعلی مدنیزاده در دانشکده اقتصاد شریف، مریم فربودی در دانشکده اقتصاد پرینستون، حسین جوشقانی، محمد مروج، محسن میرطاهر، رسول زندوکیل و دانشجویان ایرانی دیگری، از جمله این افراد بوده اند.
افرادی که می توانید مشاهده کنید توسط بنیاد HAND از طریق صندوق بورسیه تحصیلی ایران و آمریکا(IASF) بورسیه های تحصیلی برای تحصیل در شیکاگو شده اند و الان در حال حاضر در کشور، سال های سال هست که به دنبال ترویج افکار نئولیبرالی هستند و جالب توجه هست که بعضی از این افراد در مناصب دولتی مشغول بوده و برای مثال سید علی مدنی زاده از سال ۹۷، سمت مشاور معاونت اقتصادی سازمان برنامه و بودجه رو دارا هستند!
ماجرا از این قرار هست که می بینیم در سند تحول دولت گه توسط این نخبگان اقتصادی نئولیبرالی نوشته شده، به گفته اقتصاددان های اسلامی، ردّپاهای لیبرالی دیده می شود و یکی ازتوصیه های اساسی این طیف در اقتصاد بحث یارانه زدایی می باشد که در سال ۹۸، در اصلاحیه ساختار بودجه، این کار رو انجام دادند و منجر به آبان ۹۸ شد!
#بچه_های_شیکاگو
#بنیاد_HAND
#بنیاد_پارسا
#بنیاد_کارنگی
#نوشین_هاشمی
#راکفلر
#HAND
@jebhetse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️بخش هایی از مستند جنجالی "شب نامه" در مورد "نایاک"
#بچه_های_شیکاگو
#بنیاد_HAND
#بنیاد_پارسا
#بنیاد_کارنگی
#نوشین_هاشمی
#راکفلر
#HAND
@jebhetse
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
⚠️بخش هایی از مستند جنجالی "شب نامه" در مورد "نایاک" #بچه_های_شیکاگو #بنیاد_HAND #بنیاد_پارسا #بنی
📌ارتباط بنیاد های HAND، PARSA، NIAC و پروژه های مختلف نفوذ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی در ایران
✍🏻سید محمد کریمی
بخش اول
⚠️نمی دانم مستند جنجالی "شب نامه" را در سال 95 دیده اید یا نه و چقدر در مورد نایاک یا همان شورای ملی آمریکایی های ایرانی تبار(NIAC) و شخصی به نام تریتا پارسی، اطلاع دارید، اگر مستند شب نامه را ببینید که بخشی از آن را در کلیپ می توانید مشاهده بکنید، پروژه نفوذ آمریکا در مذاکرات هسته ای و جریانات دیگر در کشور را می توانید مشاهده کنید، پیشنهاد می کنم اگر مستند شب نامه را تا به حال ندیده اید، حتما ببینید.
👈🏻سالیان درازی هست که غرب با تاسیس موسسات مختلف در قالب خیره و غیره، سعی در نفوذ در ایران دارد.
📍یکی از این بنیادها، بنیاد پارسا(Parsa community foundation) است که یکی از حامیان سیاسی و مالی نایاک و تریتا پارسی بوده است که مبالغ هنگفتی به این بنیاد نایاک کمک می کرده است. بنیاد پارسا در 6 سپتامبر 2011 منحل شد. ولی وقتی نگاه دقیق تری می کنیم می بینیم که درواقع بنیادی به نام HAND، رهبری بنیاد PARSA را به عنوان اولین بنیاد جامعه ایرانی - آمریکایی می کرده است تا به استناد خود سایت بنیاد HAND، مشارکت مدنی، داوطلبانه و بشر دوستی را در جامعه ایرانی تشویق کند.
HAND Foundation makes history, leading the first Iranian-American community foundation, PARSA, to encourage civic participation, volunteerism and philanthropy within the Iranian community.
در سایت بنیاد HAND نوشته شده است که این بنیاد نیز به بنیاد نایاک، کمک های مالی برای پیشبرد منافع جامعه ایرانی - آمریکایی برای مشارکت بیشتر مدنی ایرانیان آمریکایی می کرده است.
The National Iranian American Council is a nonpartisan, nonprofit organization dedicated to advancing the interests of the Iranian-American community. We accomplish our mission by supplying the resources, knowledge and tools to enable greater civic participation by Iranian Americans and informed decision making by lawmakers.
وقتی به موسسین بنیاد PARSA که در سال 2011 منحل شد و بنیاد HAND نگاه می کنیم، فردی به نام نوشین هاشمی در هر دو مشترک می باشد. درواقع سرمایه گذار شرکت HAND و رئیس این موسسه، نوشین هاشمی می باشد که درواقع سرمایه اولیه این دو بنیاد که در بنیاد HAND به مبلغ یک میلیون دلار می باشد، از کمک های خانواده نوشین هاشمی بوده است. نوشین هاشمی که از سال 2003 بنیاد خانوادگی خودش به نام HAND را اداره میکند در کنار بنیاد معروف و خبیث راکفلر و موسسه وودرو ویلسون، هم فعالیت کرده است.
⛔️یکی از فعالیت های اصلی بنیاد HAND، اعطای بورسیه سالانه به افراد ایرانی با رتبه علمی بالا که متعهد به ادامه تحصیل در مقطع دکترا در زمینه اقتصاد هستند، می باشد که کمک های مالی تا سقف 30 هزار دلار می کند که اسامی 20 نفر از آن ها در خود سایت بنیاد HAND آمده است، افرادی که بعدها با اخذ دکترای اقتصادی از دانشگاه های شیکاگو، پنسیلوانیا، کالیفرنیا برکلی، بریتیش کلمبیا، ماساچوست، تگزاس و نورث وسترن که همه آن ها تحت تاثیر تفکرات میلتون فریدمن و گری بکر که از اجداد نئولیبرالیسم هستند، راهی ایران می شوند و در ایران در یکی از معروف ترین دانشکده های اقتصاد، فعالیت می کنند و در زمان های مختلف، بویژه در دولت آقای روحانی، مناصب مهم دولتی در حوزه اقتصاد را برعهده می گیرند و در سازمان های مهم مانند سازمان بودجه و برنامه نفوذ می کنند و در سال هایی در نوشتن برنامه بودجه کشور و حتی طرح تحول نظام بانکی، سهیم بوده اند. این طیف از اقتصاد دان های لیبرالی، سال های متمادی، نسخه های اقتصاد لیبرال را برای کشور پیچیده اند و نتایج آن هنوز هم در کشور قابل مشاهده هست.
⚠️سوال اساسی ای که مطرح می شود، این است که دقیقا چرا باید بنیاد های آمریکایی مانند HAND که ارتباطات فراوانش با شبکه فساد بنیاد نایاک آشکار هست، برای اقتصاد خواندن تعدادی مهندس ایرانی که غالبا افراد نخبه از دانشگاه شریف، می باشند، هزینه کند و در نهایت آن ها را به ایران برگرداند؟! آمریکایی که با سخت ترین تحریم های تاریخ بشر به خون مردم ایران تشنه است و در موارد متعدد نخبگان علمی کشور ما را به مهاجرت تشویق می کرده است و در سازمان های علمی خود مشغول به کار می کند، چرا باید تحصیل کرده های اقتصادی دانشگاه های امثال دانشگاه شیکاگو را به ایران برگرداند؟! چیزی به جزء پروژه نفوذ در فکر دارند؟! همانند پروژه های نفوذ اقتصادی در کشورهای در حال توسعه که در مقاله "بچه های شیکاگو؛ از سانتیاگو تا تهران" آقای سید یاسر جبرائیلی به آن اشاره شده است.
ادامه در بخش دوم
#بچه_های_شیکاگو
#بنیاد_HAND
#بنیاد_پارسا
#بنیاد_کارنگی
#نوشین_هاشمی
#راکفلر
#HAND
@jebhetse