✨️یک نکته مهم در سخنان امروز حضرت آقا✨️
💡یک نکته ای که مسئولین باید در سخنان امروز رهبری دقت کنند، کلیدواژه "بسیج مردمی" در اقتصاد هست.
📌این کلیدواژه یعنی مشارکت مردم در اقتصاد، فقط به معنای سپردن اقتصاد به بنگاه های بزرگ اقتصادی نیست بلکه به معنای مشارکت عموم مردم جامعه در اقتصاد هست.
⚠️یکی از لازمه های این مشارکت عمومی هم ترویج هرچه بیشتر بنگاه های کوچک اقتصادی در جامعه می باشد.
👈🏻فلذا دولت باید زمینه بنگاه های کوچک اقتصادی را فراهم کند که یکی از نیازهای مهم بنگاه های کوچک اقتصادی هم، ابزار تولید می باشد. ابزار تولید هم اعم از ابزار فیزیکی و مادی می باشد.
🔸️به بیان دیگر، بسیج مردمی به معنای واقعی کلمه، با اجرای کامل بند دوم اصل ۴۳ قانون اساسی، محقق می شود.
@jebhetse
هدایت شده از آنسوتر | سید محمدرضا رضی
«#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم» خود یک جابهجایی در مرزهای دانش اقتصاد است. مصداق کامل مشارکت، عاملیت و فاعلیت و موتور پیشران بودن مردم است؛ نه اینکه سرمایهسالاران تولید کنند و مردم هم شریک باشند، نه. این یک حرف نو است و دانش رایج اقتصادی توان فهم، توضیح و تحقق آن را ندارد.
🖌سید محمدرضا رضی بهابادی
https://virasty.com/Seyedrazy
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
بسیج مردمی تولید
🔹 رهبر انقلاب امروز از ضرورت بسیج مردمی برای تولید سخن گفتند.
🔸 در نازلترین معنابخشی، شاید به ذهنمان بیاید که باید به سرعت نهاد بسیج مردمی تولید را به راه بیاندازیم. که البته این هم کار لازمی است. اما پیش از این پیشنهاد، شاید خوب باشد نگاهی به بسیجهای موجودمان بیاندازیم. بسیج اصناف، بسیج سازندگی، بسیجهای وزارتخانههای تولیدی همچون جهاد کشاورزی و صنعت و ...
این بسبج ها در واقع همگی بسیج اقتصادی هستند. اما چه نقصی در این بسیجها وجود دارد که کفایت نمیکنند برای حل مسئله؟ چه پدید آمده که رهبر انقلاب باز از ضرورت بسیج در امر تولید سخن میگویند؟
🔸 به نظر میرسد که آنچه امروز در این بسیجها و البته به طور ویژه در تولید ضرورت دارد، روح معنا و شوریدگی بسیجی است. همان که در دهه اول انقلاب جهاد سازندگی را سبب شد. همان که پایگاههای مقاومت مساجد را به محفلی برای حفظ امنیت کشور تبدیل کرد. همانکه در برهههایی از زمان، سازندگی را توسط اقشار مختلف در قالب بسیج سازندگی راهی مناطق محروم کشور کرد.
🔸 تولید امروز، روح معنا ندارد. تولید امروز شوریدگی ندارد. نهضت ندارد. هیجان ندارد. نیت قرب ندارد. آنچه امروز در سازوکار تولید حاکمیت میکند، سودپرستی کوتاهمدت فردی است. تولید امروز روح جمعی ندارد. تولید نیازمند یک برانگیختگی است. بسیج تولید هم خانقاهی است برای این برانگیختگی. برای این احساس تقرب. برای این نهضت عظیم اجتماعی.
🔸 در نهضتهاست که روح جمعی حاکم میشود و مردم برانگیخته میشوند و شوریدهحال میشتابند. این نهضت که راه بیفتد، دستگاه تولید مردمی روشن میشود. دانش مورد نیازش را احضار میکند و نیل را میشکافد.
🔸 بسیج مردمی امروز را باید در شعارهای اصلی دولت راهاندازی کرد. نهضت ملی مسکن، محملی مناسب است برای حضور جمعی مردم. کافی است زمینها را واگذار کنیم و به مردم بگوییم بسازید. تسهیلات و زیرساخت را هم رفته رفته فراهم کنیم. کافی است شابلونهای ساخت را در اختیار مردم قراردهیم و بدنه کارشناسی را صرفا پشتیبان آنها قرار دهیم. فرمانده بسیج مردمی در نهضت ملی مسکن میتواند وزیر مسکن و شهرسازی باشد. کسی که مسئولیت واگذاری به مردم را میپذیرد و پیشگام آنها موتور ساخت را روشن میکند.
🔸 نهضت اشتغالآفرینی میتواند رکن دوم این ماجرا باشد. با فرماندهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی.
و همچنین سایر طرحها.
🔸 باید به این باور برسیم که مردم هم دانشبنیانتر، هم سریعتر و هم ارزانتر و به عبارت کلی بهینهتر تولید میکنند. به این باور که برسیم، امکانات را به سوی آنها گسیل میکنیم. در این صورت است که بسیج مردمی به راه میافتد. روح معنای بسیج پدیدار میشود و شورانگیزی، بدنه اجتماع را فرا میگیرد. تنها از چنین جامعهای میتوان انتظار جهش اقتصاد را داشت.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام خدا بر مادر مومنان، حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها🖤
@jebhetse
هدایت شده از عبدالله محمدی
📚بانوی بت شکن حجاز
✅روشن ترین و ساده ترین راه برای نشان دادن جایگاه زن در اسلام، معرفی دیدگاه اسلام در تکریم زنان است. منجی موعود اسلام، حضرت مهدی (عج) الگوی خویش را یک زن یعنی حضرت فاطمه (س) معرفی کرده و پیامبر اسلام(ص) نیز خدیجه (س) را درصدر بهترین های تاریخ قرار داده است.(ما ینطق عن الهوی، ان هو الّا وحی یوحی)
🔵درباره حضرت خدیجه(س) عبارت های متعددی گفته شده است: یار پیغمبر(ص)، نخستین زن مؤمن، همسر فداکار و... اما میخواهم او را با وصفی جدید معرفی کنم: بانوی بت شکن حجاز.
🔴نقطه مقابل توحید، شرک است، شرک دل بستن به هر چیزی غیر از خداست. «کلما یشغلک عن الله فهو صنمک»، خدیجه (س) توحید عملی را در سیره خویش محقق کرد و بتهای گوناگون را درهم کوبید.
🔶خدیجه (س) در زمانه خویش، بت ثروت پرستی را شکست. بانویی که چهارصد غلام و کنیز داشت، تمام ثروت خویش را در راه اعتلای عبودیت بخشید. در واپسین ساعات، کفنی برای خود نداشت، با اینحال از اینکه مستقیماً از رسول خدا(ص) کفن درخواست کند، شرم نمود و فاطمه اش را واسطه کرد.
🔷خدیجه(س) بت مادی گرایی در ازدواج را در هم کوبید. با وجود خواستگارانی از اصحاب زر و زور، فقط محمد(ص) را به خاطر توحید او پسندید و خود در ازدواج پیشقدم شد.
🔴زیباترین و عفیف ترین زنان مکه، بت عشق های مادی را در هم کوبید. آنچنان عشق خود به محمد(ص) را رنگ الهی بخشید که ماجرای لیلی و مجنون، شیرین و فرهاد و ... را در خاطره ها فراموشاند.
🔶ام المومنین، بت «اکثریت پرستی» را شکست. در شرایطی که اکثریت، رسول خدا(ص) را تکذیب کردند، او حقانیت را بر اکثریت ترجیح داد. زنان قریش او را تنها گذاشتند و هنگام تولد فاطمه(س) هیچکس در کنارش نبود. «صدّقتنی حین کذبونی»
✅«بانوی بت شکن حجاز» زنده است و با هر تکبیر مسلمانی، در حال اوج گرفتن، او در توحید و عبادت تمام مسلمانان شریک است.
👤عبدالله محمدی
عضو هیئت علمی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران
https://eitaa.com/abmohammadi
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
⁉️ کارگر در سال ۱۴۰۳ چقدر حقوق میگیرد؟
🔻دریافتی کارگر مجرد= ۹ میلیون و دویست هزار تومان
🔻 دریافتی کارگر با یک فرزند= ۱۰ میلیون و چهارصد هزار تومان
🔻 دریافتی کارگر با دو فرزند= ۱۱ میلیون و صد و شصت هزار تومان
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از آنسوتر | سید محمدرضا رضی
مشارکت مردم در تولید ریل میخواهد. همانطور که سپاه ریل حضور بسیج مردمی در جنگ نظامی شد، باید برای بسیج عمومی تولید در جنگ اقتصادی ریل ایجاد کنیم. سالها تدبر در اقتصاد انقلاب و ایران حقیر را به این نتیجه رسانده است: این ریل، «تشکیل جهاد اقتصاد مقاومتی» در کشور است؛ الگویی به روز شده از جهاد سازندگی.
🖌سید محمدرضا رضی بهابادی
https://virasty.com/Seyedrazy
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌کلیپ تصویری با عنوان «هجمه و دروغ بستن به حضرت خدیجه سلام الله علیها»؛ برگرفته شده از قسمت دهم برنامه تلویزیونی «ماه من» ویژه سحرهای ماه مبارک رمضان ـ ۱۵ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹
@jebhetse
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 طرح جنجالی در مجلس دوازدهم:
حبس ابد برای نفرتپراکنی در فضای مجازی
✍ حمید رسایی
فکر میکنید اگر حامیان ولنگاری فضای مجازی و سکوهای خارجی و غربپرستان بشنوند که قرار است در مجلس آینده طرحی به تصویب برسد که مطابق آن، فردی که در فضای مجازی نفرتپراکنی کرده به حبس ابد محکوم خواهد شد، چه واکنشی خواهند داشت؟ تردید نکنید که زمین و زمان را بهم خواهند دوخت و تیترهای جنجالی و گزارشهای خیالی خواهند نوشت که چه نشستهاید قرار است فضای مجازی را ببندند و ...!
البته چنین طرحی برای مجلس بعد مطرح نیست اما بشنوید که بر اساس قانونی در کانادا، در صورت نفرتپراکنی در فضای مجازی، مجازات حبس ابد در نظر گرفته شده! نخست وزیر کانادا هم حمایتش از این قانون را اعلام کرده. این حکم بخشی از قانون آزار و اذیت آنلاین در کاناداست که برای امن ساختن سکوهای مجازی تنظیم شده.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از حمید وحیدی
اطلاعیه شورای حوزه علمیه امام خمینی(ره) در زمینه امور مطرح شده درباره مؤسسه «پیروان اندیشه های قائم(عج)»
@SADIQI_IR
توضیحات میثم نیلی در خصوص اتهام زنی ها به شخصیت آیت الله صدیقی بعد از جلسات با متولیان مدرسه و بررسی ابعاد مسئله
https://virasty.com/Meisam_n/1710888656339520607
هدایت شده از بازگشت || محمدامین رضایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از راههای اصولی برای گسترش #مشارکت_مردم در اقتصاد، ایجاد و گسترش شرکتهای #تعاونی است
در چنین شرکتهایی که نمونههای موفقی مانند باشگاه ورزشی بارسلونا، شرکت موندراگون و ... (معرفی ۳۰۰ شرکت تعاونی برتر ۲۰۲۲) بجای اینکه تمرکز ثروت در دست یک فرد باشد و همه برده و نوکر او باشند، همه کارگران خود مالک و سهامدار شرکت و تصمیمگیرنده در آن هستند.
در این کلیپ توضیحات کوتاهی در مورد شرکت موندراگون را ملاحظه میفرمایید.
👈دولتها بجای تصدیگری مستقیم(اقتصاد کمونیستی) و واگذاری اقتصاد به سرمایهداران(اقتصاد سرمایهداری) باید به ایفای نقش جدیِ حمایتی، هدایتی و نظارتی در ایجاد و گسترش تعاونیها داشته باشند!
#جهش_تولید_بامشارکت_مردم
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
آقا! یه سوال!🙋🏻♂️
👈🏻نرخ رشد نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در مهرماه ۱۴۰۰ به ۲۵ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسید!
⚠️ولی چرا تورم از ۴۰.۲ در سال ۱۴۰۰ به ۴۲.۵ در سال ۱۴۰۲ رسیده؟!🤔
⛔️یجور میگن نرخ رشد نقدینگی کم شده، انگار قرار بود کاهش نرخ رشد نقدینگی موضوعیت داشته باشه و حالا که کم شده، باید خوشحال باشیم! قرار بود کاهش رشد نقدینگی، طریقیت برای کاهش تورم داشته باشه!
💡بشینید یه بار دیگه بررسی کنید شاید علت تورم توی ایران، نقدینگی صرف نباشه!
#نرخ_ارز
@jebhetse
هدایت شده از حسین زمانی میقان
خوشا به آن لحظه ای که پیکرت روی دست دوستان، از سرازیری باب القبله، به سمت محبوب رود💔
پیکر یکی از شهداء حشدالشعبی در ورودی باب القبله اباعبدالله الحسین علیه السلام⚘️
#شب_زیارتی
@jebhetse
هدایت شده از جذبه عشق
🫂دلِ رفیقِ ایمانی
✍حضرت آیة الله حاج سَیّد محمّد صادق حسینی طهرانی حفظه الله تعالی
⚪️ @jazbeh_eshgh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_نوشت | ارتباط مومنانه
🔖 پیام امام رضا علیه السلام به مومنان از طریق حضرت عبدالعظیم حسنی
@Abedini
@jebhetse
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
#کلیپ_نوشت | ارتباط مومنانه 🔖 پیام امام رضا علیه السلام به مومنان از طریق حضرت عبدالعظیم حسنی @Ab
... و خرج عن ولایتی و لم یکن له نصیب فی ولایتنا
هدایت شده از خبرگزاری فارس
صفر تا صد دروغ بزرگ زمینخواری توسط حجتالاسلام صدیقی
🔹در پی انتشار اخباری مبنی بر زمینخواری توسط تولیت حوزه علمیه امام خمینی، تحقیقات حاکی از آن است که از چند ماه گذشته، اصلاحاتی برای منافع حوزه انجام شده بود و شایعۀ زمینخواری، یک دروغ بزرگ است.
🔹خبرنگار فارس از همان ابتدای انتشار خبر تحقیقات خود را آغاز و در جلسهای که با شخص حجتالاسلام صدیقی برگزار شد، چندوچون اتفاقاتی که در چند ماه گذشته رقم خورده را بررسی و ابهامات دربارۀ زمین متعلق به حوزۀ علمیه امام خمینی را برطرف و شفاف کرد.
🔗گزارش کامل را اینجا بخوانید
@Farsna
هدایت شده از آنسوتر | سید محمدرضا رضی
بصیرت اقتصادی 01.mp3
33.09M
🔻سلسله سخنرانیهای «بصیرت اقتصادی»
🎙سید محمدرضا رضی بهابادی
🔶جلسه اول
🌴تبیین شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» با رسانه منبر در جمع مردم باصفای روستا
زمان: چهارشنبه، اول فروردین ۱۴۰۳، شب دهم ماه مبارک رمضان
مکان: مسجد جامع روستای آسفیچ، شهرستان بهاباد، استان یزد
#منبرهای_اقتصادی
#تبیین_شعار_سال
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy
هدایت شده از آنسوتر | سید محمدرضا رضی
بصیرت اقتصادی 02.mp3
36.06M
🔻سلسله سخنرانیهای «بصیرت اقتصادی»
🎙سید محمدرضا رضی بهابادی
🔶جلسه دوم
جلسه اول
🌴تبیین شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» با رسانه منبر در جمع مردم باصفای روستا
این جلسه: نگاهی به شعار سال گذشته:
🔻ریشههای گرانی و تورم در ایران:
🔶مفهوم شناسی تورم:
معرفی چهار مفهوم: گرانی، تورم، قدرت خرید، کاهش ارزش پول ملی
🔶ریشههای تورم و گرانی در ایران:
۱. دلار
تاریخچه
🔶نقشهای سهگانه دلار: دلار به عنوان ارز، سلاح، رسانه
زمان: پنجشنبه، دوم فروردین ۱۴۰۳، شب یازدهم ماه مبارک رمضان
مکان: مسجد جامع روستای آسفیچ، شهرستان بهاباد، استان یزد
#منبرهای_اقتصادی
#تبیین_شعار_سال
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
🇮🇷#آنسوتر
@seyedrazy
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
نظام سرمایه داری صدها سال تلاش کرده تا ساختارهای لازم برای پیشبرد اهدافش را ایجاد کند. مثلا برای ایجاد بورس اوراق بهادار که چیزی جز یک بازار نیست، هزاران صفحه مقررات تدوین کردند، ساختارهای حقوقی و نرمافزاری گستردهای ایجاد کردند و مدام تکمیلش کردند. با این وجود، هنوز کامل نیست و در بحرانها، سوراخهای جدید کشف میشود. اونوقت تا حرف از قالبهای اقتصادی اسلامی مثل تعاون، مشارکت، انفاق،.. میزنیم، در حالی که به لحاظ نظری قابل خدشه نیستند، همان اول میگویند "نمیشود"
چقدر تلاش کردید؟ کدام مقررات را تدوین و کدام ساختار را ایجاد کردید که به "نمیشود" رسیدید؟
@DrRezaGholami