🟦اینستاگرام احتمالاً دکمه دانلود ویدیوهای ریلز را به پلتفرم خود اضافه خواهد کرد
🔺 اینستاگرام در طول سال گذشته با توجه به رقابت شدید خود با تیکتاک، ویژگیها و قابلیتهای جدیدی را در دسترس کاربران خود قرار داده است.
🔹 اکنون گفته میشود که این شبکه اجتماعی قصد دارد گزینه جدیدی را برای کاربران فراهم کند تا بتوانند ویدیوهای Reels را بهصورت مستقیم از برنامه اینستاگرام دانلود کنند.
🔹 عدم وجود گزینهای برای دانلود ویدیوهای Reels باعث شده بود تا کاربران از برنامههای شخص ثالث برای این منظور استفاده کنند، اما بهنظر میرسد متا روی ویژگی هیجانانگیز جدیدی کار میکند.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🔴واتساپ برای همیشه در ایران مسدود شد؟
🔺سایت گجت نیوز در گزارشی اعلام کرد، مخابرات ایران امکان دریافت پیامک ورود برای کاربرانی که به هر دلیلی از واتساپ خارج شده و یا قصد نصب این پیامرسان بر گوشی تلفن جدید دارند را مسدود کرده است.
🔺بر اساس گزارش سایت گجت نیوز کاربران هنگام ورود مجدد به واتساپ و درخواست دریافت کد تایید با پیام «ما نتوانستیم به شماره شما پیامک ارسال کنیم و لطفا شماره خود را بررسی و دوباره در ۱ ساعت بعد امتحان کنید» مواجه میشوند.
🔺اپراتورهای تلفن همراه در ایران، سال ۹۸ این محدودیت را بر پیامکهای شرکت تلگرام نیز فعال کرده بودند که تلگرام تماس تلفنی جهت تایید را به گزینههای خود اضافه کرد.
🔺شرکت متا بهعنوان مالک واتساپ هنوز واکنش رسمی به این خبر نداشته و وزارت ارتباطات نیز این محدودیت جدید را رسما تایید نکرده است.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🔴 قابلیت ردیابی موبایل گوگل بهزودی از دستگاههای خاموش هم پشتیبانی میکند
🔺 گزارشهای غیر رسمی ادعا دارند که گوگل درحال کار روی بهبود قابلیت Find My Device اندروید است تا دستگاههای مبتنی بر این سیستمعامل بتوانند حتی در صورت خاموش بودن هم قابل ردیابی باشند.
🔺 یک توسعهدهنده بهتازگی متوجه شده است که گوگل روی افزودن قابلیتی به سرویس Find My Device کار میکند که موقعیتیابی دستگاههای خاموش را مشابه با اپلیکیشن Find My اپل، ممکن میسازد.
🔺 ویژگی اشاره شده با نام Pixel Power-off Finder روی گوشیهای گوگل ارائه میشود؛ اما مشخص نیست که محصولات سایر شرکتها نیز از آن بهرهمند خواهند شد یا خیر.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
⚪️ کاربران مختلف در سابردیت گزارش دادهاند که مبالغ مختلفی پول را در سرویس گوگل پی دریافت کردهاند. ظاهراً پیامی هم در کنار این پرداختها به دست کاربران رسیده است که نشان میدهد این مبالغ برای آزمایش سرویس حواله پول گوگل پی به کاربران پرداخت شده است. البته نکته اینجاست که کاربران درعمل واقعاً در آزمایش خاصی شرکت نکرده بودند.
🔹به عبارت دیگر، این مبالغ صرفاً باید به دست افرادی میرسید که معمولاً توسعهدهنده هستند و میخواستند اپلیکیشن Google Pay را آزمایش کنند. بااینحال، عده دیگری از کاربران هم اشتباهاً این مبالغ را دریافت کردهاند.
🔹 «میشال رحمان» توسعهدهنده در پستی در صفحه شخصی خود در توییتر توضیح داده که گوگل ظاهراً در یک ایمیل این اشتباه را به اطلاع کاربران رسانده است. این غول فناوری میگوید ارسال این مبالغ غیرعمدی بوده است. اگر امکان بازگشت پول وجود داشته باشد، گوگل این کار را انجام داده است، ولی اگر کاربران مبلغ دریافتی را خرج کرده باشند، مشکلی برای حساب آنها بهوجود نخواهد آمد.
👇👇
https://dgto.ir/2zve
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🔴میزان جستجو برای کلمه VPN در ایتالیا بعد از مسدود شدن دسترسی کاربران ایتالیایی به هوش مصنوعی ChatGPT به خاطر نقض قوانین حریم شخصی این کشور، چند برابر شده و در روز قطع دسترسی به این سرویس، به اوج خودش رسیده.
🔺این قطع دسترسی، نه تنها جستجو برای ChatGPT رو کم نکرده بلکه جستجو برای اون به بالاترین حد خودش در سه ماهه اخیر رسیده!
🔺دانلود ده VPN محبوب هم در پلی استور و اپ استور در روز اعلام خبر مسدود شدن توسط سازمان حفاظت از اطلاعات ایتالیا، ۱۲۱ درصد رشد و در روز قرار گرفتن پیام قطع دسترسی توسط OpenAI بیش از ۴۰۰ درصد رشد رو شاهد بوده!
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
⚪️ «اریک اشمیت»، مدیرعامل سابق گوگل، در مصاحبهای درباره درخواست فعالان دنیای فناوری مانند ایلان ماسک و استیو وزنیاک برای ممنوعیت ششماهه توسعه هوش مصنوعی گفته:
🔺«من طرفدار این توقف ششماهه نیستم؛ زیرا درواقع به نفع چین خواهد بود. من طرفدار این موضوع هستم که همه در سریعترین زمان ممکن دور یکدیگر جمع شوند تا در مورد شیوههای محافظتی مناسب بحث کنند.»
⏺بااینحال، اشمیت ادعا میکند که بشریت ممکن است هنوز نتواند خطرات ناشی از هوش مصنوعی را بهدرستی درک کند. او با اشاره به توسعه مدلهای هوش مصنوعی توسط شرکتهای فناوری گفت:
🔺«فکر میکنم نگرانیهای مربوط به این زمینه را میتوان دستکم گرفت. فکر میکنم اوضاع میتواند از چیزی که مردم میگویند نیز بدتر باشد. در این حوزه، سناریویی دارید که در آن مدلهای زبانی بزرگ وجود دارند که با بزرگترشدن، رفتارهای نوظهوری از خود نشان میدهند که ما نمیتوانیم آنها را درک کنیم.»
👇👇
https://dgto.ir/2zws
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🔹آزمایشگاه تحقیقاتی مستقل Midjourney از ویژگی جدیدی تحت عنوان «/describe» برای برنامه هوش مصنوعی مولد تصویر خود رونمایی کرده است که میتواند برای عکسهای آپلودشده، توصیفات متنی ارائه کند. این شرکت ویژگیهای بیشتری ازجمله «repeat» و «permutations» را نیز برای مشترکین حرفهای خود معرفی کرده و همچنین از امکان ساخت همزمان 64 عکس خبر داده است.
🔸یکی از بهترین جنبههای ویژگی جدید Midjourney، بهبود دسترسپذیری بیان شده است. برای افرادی که از اختلالات بینایی رنج میبرند، گشتوگذار در وب میتواند بسیار چالشبرانگیز باشد.
👇👇
https://dgto.ir/2zwn
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🔴طبق گزارشی، بلافاصله پس از اینکه بخش نیمه هادی سامسونگ اجازه استفاده از ChatGPT را به مهندسان خود داد، کارمندان غول فناوری حداقل در سه نوبت اطلاعات محرمانهای را به آن لو دادند. گفته میشود یکی از کارمندان از چتبات OpenAI درخواست کرده تا کد منبع پایگاه داده حساسی را از نظر خطا بررسی کند، کارمند دیگری بهینهسازی کد را درخواست کرده و نفر سوم جلسه ضبطشدهای را برای ChatGPT ارسال کرده است تا آن را به یک یادداشت تبدیل کند.
🔸علاوهبراین، گفته شده که سامسونگ با محدودکردن طول دستورات ChatGPT به یک کیلوبایت یا 1024 کاراکتر، تلاش کرده است تا از بروز مشکلات مشابه در آینده جلوگیری کند. همچنین این شرکت ظاهراً درحال بررسی سه کارمند اشاره شده و ساخت چتبات اختصاصی خود برای جلوگیری از حوادث مشابه است.
👇👇
https://dgto.ir/2zvt
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🪙یک فعال حوزه فناوری موفق به کشف یک فایل PDF از وایتپیپر اصلی بیت کوین روی مک شده. حالا عدهای این نظریه را مطرح کردهاند که شاید «ساتوشی ناکاموتو»، خالق افسانهای بیت کوین همان استیو جابز باشد. این فایل PDF ظاهراً از سال 2018 در تمام نسخههای macOS Mojave به بعد مخفی شده است.
🔹در کنار وایتپیپر بیت کوین، ساتوشی در ماه دسامبر 2010 ناپدید شد و جابز هم در ماه اکتبر 2011 از دنیا رفت. بنابراین از نظر زمانی هم مشکلی پیش نمیآید. اما با توجه به مرگ جابز در 2011 چه کسی از این موضوع خبر داشته و این وایتپیپر را در 2018 در سیستمعامل مک اواس مخفی کرده است؟
🔹اگرچه وجود وایتپیپر بیت کوین در مک اواس اتفاق عجیبی است، اما بهخودیخود نمیتواند مدرک خاصی باشد. جابز بهعنوان یکی از خلاقترین نیروهای سازنده محصولات منحصربهفرد اپل شناخته میشود، اما استیو وزنیاک گفته بود که او از نظر برنامهنویسی مهارت بالایی نداشت.
🔹از سوی دیگر، با توجه به اینکه جابز در حوالی زمانی انتشار وایتپیپر بیت کوین مشغول توسعه و عرضه آیفون بود، بعید بهنظر میرسد که او بهطور همزمان روی این مقاله کار کرده باشد.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
❌ماه گذشته میلادی یک هکر با حمله به پلتفرم Euler Finance که به کاربران خود داراییهای دیجیتال وام میدهد، ۱۹۷ میلیون دلار از آن سرقت کرد. اما حالا این هکر تمام سرمایه سرقتشده را به این پلتفرم پس داده است. هکر همچنین با ارسال پیامهایی از این حمله ابراز پشیمانی کرده است.
🔹مبلغ ۱۹۷ میلیون دلار از داراییهای دیجیتال Euler Finance در یک حمله پیچیده که ۱۳ مارس (۲۲ اسفندماه) انجام شد به سرقت رفت. برای بازگشت وجوه سرقتشده، این شرکت ۱۰ درصد پاداش به ارزش ۱۹.۸ میلیون دلار به هکر پیشنهاد کرد.
🔹هکر با این پیشنهاد، روند بازگشت وجوه را در ۱۸ مارس با بازگشت ۵.۴ میلیون دلار آغاز کرد. در طول روزهای بعد، وجه سرقتشده در چند تراکنش بهصورت نامنظم برگردانده شد و بزرگترین تراکنش آن ۱۰۲ میلیون دلار به شکل اتریوم بوده است.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚪️ویژگی تایملپس گوگل ارث با نمایش تغییرات زمین تا سال 2022 بهروزرسانی شد
🔹در بهروزرسانی جدید تایملپس گوگل ارث، غول فناوری دادههای مربوط به سالهای 2020 تا 2022 را به ویژگی Timelapse اضافه کرده و کاربران میتوانند تغییرات زمین ازجمله تأثیر تغییرات آبوهوا، شهرنشینی و بلایی طبیعی را در طول سالهای گذشته (از 1984 تا 2022) مشاهده کنند.
🔺در بالا میتوانید تغییرات مربوط به این بهروزرسانی جدید را در چند ویدیوی مربوط به یک آبادی در مصر، جنگل ملی لاسن در کالیفرنیا و جنگل آمازون مشاهده کنید.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
💬 شیوههای مدیریتی ایلان ماسک همیشه محل بحث بوده است و از زمان خرید توییتر این بحثها شدت بیشتری پیدا کردهاند.
🔻 او حالا در واکنش به یک بحث جدید دراینباره در توییتر اذعان کرده است که همیشه باهوش نیست و درواقع بسیار بیشتر از آنچه که خودش میخواهد، ابله است.
🔹 کاربری در توییتر با نام TSLAFanMtl در پاسخ به توییتی از ایلان ماسک اعلام کرد که با تأکید مدیرعامل تسلا بر مقرونبهصرفگی محصولات این شرکت مخالف است و این مسئله را با میزان تقاضا مرتبط نمیداند.
🔸 در پاسخ به این اظهارنظر، یکی از طرفداران ماسک خطاب به این کاربر نوشت نباید فکر کند که او از ایلان ماسک باهوشتر است.
🔹 کاربر TSLAFanMtl در جواب اعلام کرد: «آیا من فکر میکنم باهوشتر از ایلان هستم؟ نه. آیا این یعنی او یا تیم مدیریت [تسلا] در 100 درصد مواقع درست عمل میکنند؟ نه. بیایید فرقهای عمل نکنیم و بیطرف باشیم. پاسخ تو پاسخ فرقهای است.»
🔻 در ادامه اکانت Whole Mars Catalog که در گذشته هم تعاملاتی با ایلان ماسک داشته، نوشت: «چیزی که من را عاشق تسلا و توییتر میکند، این است که میتوانیم بحث کنیم و بگوییم شرکت باید چه کار کند و کارمندان و تیم مدیریت را در بحثهایمان داشته باشیم و درنهایت سعی کنیم شرکت را به جلو حرکت دهیم.»
این اکانت همچنین اضافه کرد: «ایلان بهتر میداند استدلال فاجعهای است. او آدم فوقالعادهای است، اما همچنین میتواند ابله باشد.»
⬜️در پاسخ به این توییت، خود ایلان ماسک هم به بحث پیوست و نوشت: «من خیلی بیشتر از آنچه که دوست دارم، ابله هستم.»
👇👇
https://dgto.ir/2zy2
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🔒 چطور رمز عبوری بسازیم که به راحتی با هوش مصنوعی هک نشود؟
🔹 هوش مصنوعی این روزها در حوزه امنیت نگرانیهای زیادی را ایجاد کرده است. در این شرایط اعلام شده که بیش از نیمی از رمزهای عبور در کمتر از یک دقیقه توسط هوش مصنوعی پیشرفته رمزگشایی میشوند.
🔹بد نیست بدانید یک پلتفرم «حدس زدن رمز عبور» مبتنی بر هوش مصنوعی به نام PassGAN توانسته 51 درصد از رمزهای عبوری را که سعی در شکستن آن داشت در کمتر از 60 ثانیه بیابد.
🔹 اما چطور رمز عبوری بسازیم که این سادگیها هک نشود؟ برای این کار بهتر است رمزهای عبور خود را حداقل 12 کاراکتر با استفاده از ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک به اضافه اعداد و نمادها بسازید.
راههایی برای جلوگیری از هک شدن رمز عبور توسط هوش مصنوعی
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
♨️ تلگرام امکانات ربات ها را محدود کرده است
در 6 نوامبر 2021، تغییراتی در Bot API ظاهر شد که رباتها یاد گرفتند درخواستهای پیوستن به گروهها و کانالها را تأیید یا رد کنند.
این ویژگی مدیریت درخواست عضویت در کانال یا گروه را برای مدیران آسان تر کرد، اما باعث نارضایتی بسیاری از کاربران پلتفرم تلگرام شد.
این ویژگی به طور گسترده توسط اسپمرها مورد استفاده قرار گرفت: کاربر یک درخواست عضویت ارسال میکند و در ادامه یک ربات جدید در لیست چت ظاهر میشود شروع به ارسال پیام های تبلیغاتی مزاحم می کند.
در ابتدای آوریل 2023، مدیریت تلگرام Bot API را تغییر داد و قابلیتهای رباتها را محدود کرد.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🔴 کلاهبرداری 6 هزار دلاری با جعل هویت همسر رئیس جمهور سابق افغانستان
⭕️ یک کلاهبردار اینترنتی موفق شده است با جعل هویت رولا غنی همسر رییس جمهور پیشین افغانستان (اشرف غنی) از یک حسابدار 71 ساله بیش از 500 هزار روپیه (چیزی در حدود 6 هزار دلار) کلاهبرداری کند.
⭕️ براساس گزارشهای منتشر شده این حسابدار ابتدا نامهای را از شخصی دریافت میکند که خود را رولا غنی همسر رییس جمهور پیشین افغانستان معرفی میکند، فرستنده ایمیل از حسابدار بختبرگشته تقاضا میکند که برای یک سرمایهگذاری هنگفت 22 میلیون دلاری در هند به او کمک کند.
⭕️ کلاهبردار به این حسابدار میگوید که به زودی تماسی از مدیر اجرایی بانکی در اندونزی دریافت میکند تا برای ادامه روند سرمایهگذاری حساب بانکی در اندونزی افتتاح کند و اینگونه با تله اول مبلغ 360 دلار از این حسابدار کلاهبرداری میکند.
⭕️ با ادامه ماجرا، این فرد کلاهبردار توانسته با ترفند کلاهبرداری فیشینگ بیش از 6 هزار دلار از این حسابدار با تجربه کلاهبرداری کند.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🐦توییتر تا چند ماه پیش یک شرکت عادی بود، اما امروز دیگر حتی وجود ندارد و شرکت X Corp ایلان ماسک این شبکه اجتماعی را تصاحب کرده است. این اقدام هنوز رسماً اعلام نشده و احتمالاً تأثیری آنی بر این شبکه اجتماعی یا خدمات آن نخواهد داشت، اما باید اولین گام ایلان ماسک برای حرکت بهسمت رؤیای بزرگتر خود باشد: اپلیکیشن «همهچیز» که او چند بار درباره آن صحبت کرده بود.
🔹ماسک قبلاً گفته بود که توییتر میتواند به اپلیکیشنی برای «همهچیز» با نام X تبدیل شود و کارکردی شبیه به سوپراپلیکیشن WeChat چین داشته باشد. این اتفاق میتواند اقدامی برای ایجاد یک شرکت والد بزرگ برای مدیریت تمام کسبوکارهای ایلان ماسک ازجمله تسلا و اسپیسایکس باشد.
👇👇
https://dgto.ir/2zzd
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🤖گوگل امروز در خبری اعلام کرد که قابلیت آرشیوکردن خودکار را به اندروید میآورد. هدف از این قابلیت، آزادسازی فضای داخلی دستگاه بدون نیاز به حذفکردن سایر برنامههاست.
🔹با این کار، سیستم عامل تا 60 درصد از فضای اشغالشده توسط برنامهها را آزاد میکند، اما برنامهها را بهطور کامل حذف نمیکند. درنتیجه، کاربر میتواند همچنان آیکون اپها را ببیند و درصورت نیاز به دادههای شخصی خود روی این برنامهها دسترسی پیدا کند.
🔹گوگل در راهنمای خود میگوید اگر کاربر بخواهد اپلیکیشن جدیدی را روی دستگاه نصب کند و فضای کافی وجود نداشته باشد، یک پنجره پاپآپ باز میشود و از او میخواهد که قابلیت آرشیوکردن خودکار را فعال کند.
👇👇
https://dgto.ir/2zzk
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
هر تغییری میخوای تو فایل PDF بده!
🔹با سایت فوق العاده کاربردی https://smallpdf.com/ میتونید تغییرات زیادی تو فایل های PDF بدین
به طور مثال:
🔹فشرده سازی، چرخش صفحهها، بازگشایی، تکه تکه کردن و ادغام فایلهای PDF
🔹تبدیل فایلهای PDF به اسناد Word و برعکس
🔹تبدیل فایلهای PDF به اسناد صفحه گسترده اکسل و برعکس
🔹تبدیل فایلهای PDF به تصاویر با فرمت JPG و برعکس
🔹تبدیل فایلهای PDF به فرمت PPT و برعکس
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
♨️علیبابا از هوش مصنوعی رقیب ChatGPT با نام Tongyi Qianwen رونمایی کرد. این ابزار که از زبان چینی و انگلیسی پشتیبانی میکند، میتواند پیشنویس نامهها را بنویسد، برنامه سفرها را تدوین کند، خلاصه گزارشها و ایمیلها را به شما ارائه نماید و کارهای بسیار بیشتری انجام دهد.
🔸این ابزار در DignTalk، نرمافزار ارتباطات کاری این شرکت و Tmall Genie، بلندگوی هوشمند این شرکت پیادهسازی خواهد شد. مدیرعامل علیبابا میگوید این فناوری تغییرات بزرگی را در نحوه تولید، انجام کارها و زندگی ما ایجاد خواهد کرد.
🔸علیبابا از جمعه همین هفته دسترسی به Tongyi Qianwen را باز میکند تا مشتریان بتوانند از آن استفاده کنند. بهعلاوه، امکان شخصیسازی این چتبات با اطلاعات و دادههای اختصاصی مشتریان هم وجود دارد تا شرکتها بتوانند با صرف کمترین هزینه به مدل زبانی بزرگ خود دسترسی پیدا کنند.
جزییات بیشتر این خبر را در دیجیاتو بخوانید:
👇👇
https://dgto.ir/2zzg
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🚗 مدیرعامل اوبر اخیراً در مصاحبهای اعلام کرده است که چند ماه پیش بهصورت نامحسوس در نقش راننده ظاهر شده بود تا ببیند چرا این شرکت نمیتواند رانندگان بیشتری استخدام کند.
🔺 او حین این آزمایش با مشکلاتی روبهرو شد که رانندگان را آزار میداد و البته میگوید برخی از مسافران با لحنی بیادبانه با او صحبت میکردند.
🔹 دارا خسروشاهی میگوید این شرکت در گذشته تمام تمرکز خود را روی تجربه مسافران گذاشته بود، اما حالا برای رقابت با سرویسهایی مثل Lyft باید به رانندگان هم توجه بیشتری داشته باشد.
🔹 در این آزمایش او یک خودروی دستدوم تسلا مدل Y را خرید تا در شهر سانفرانسیسکو مسافر جابهجا کند.
🔺 او میگوید اگرچه مشکلاتی در اپلیکیشن اوبر باعث میشد که استفاده از این برنامه دشوار باشد، اما رفتار بد برخی از مشتریان بیش از همه او را متعجب میکرد.
جزئیات بیشتر از تجربه خسروشاهی را در دیجیاتو بخوانید:
👇👇
https://dgto.ir/2zyp
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🔴۸ هزار #حمله_سایبری به ایران در سال ۱۴۰۱
رئیس سابق مرکز ملی فضای مجازی، در مراسم تودیع خود، شدت حملات سایبری به جمهوری اسلامی را بیش از حملاتی اعلام کرد که به روسیه صورت گرفته است.
طبق گفته رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت در سال۱۴۰۱ بیش از ۸ هزار حمله سایبری به شبکه زیرساختی کشور دفع شد.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1