hossein.haghighi-man.ba.to.mimoonam(320).mp3
8.42M
🕊من با تو می مونم ...
حسین حقیقی🎙
https://eitaa.com/joinchat/3124822210Cd37f3fdf0c
a313
23.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗯حمیدرسایی توضیح می دهد که چرا
وعده صادق ۳ اجرا نمیشود؟
https://eitaa.com/joinchat/3124822210Cd37f3fdf0c
a313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗯روایتی از حرمت شکنی فتنهگران در عاشورای ششم دی ماه سال ۸۸
https://eitaa.com/joinchat/3124822210Cd37f3fdf0c
a313
#نهج_البلاغه
▫️خُذْ مِنَ الدُّنْيَا مَا أَتَاكَ، وَ تَوَلَّ عَمَّا تَوَلَّى عَنْكَ؛ فَإِنْ أَنْتَ لَمْ تَفْعَلْ، فَأَجْمِلْ فِي الطَّلَبِ.
🟠از دنيا آن مقدار كه به تو مى رسد، بردار، و از آنچه پشت كند، روى گردان، و اگر نتوانى، در جستجوى دنيا نيكو تلاش كن.
✍اشاره به اين كه هر انسانى در شرايط معمولى و كسب و كار عادى، درآمدى دارد كه اين درآمد خواه ناخواه به سراغ او مى آيد. مثلاً هنگامى كه زراعت مى كند معمولاً اين زراعت درآمدى دارد و همچنين دامدارى و تجارت و صنعت. ولى بسيار مى شود كه اضافه بر آن به سراغ انسان نمى آيد. امام عليه السلام مى فرمايد: چه بهتر كه تو هم به سراغ آن نروى و اين حقيقت زهد و بى اعتنايى به دنياست.هرگز منظور امام(عليه السلام) اين نيست كه انسان در خانه خود بنشيند تا رزق و روزى اش به سراغ او بيايد اين همان چيزى است كه با صراحت در روايات از آن نهى شده است. بلكه منظور آن است كه اصرار بر افزودن مال و ثروت در جايى كه اسبابش فراهم نيست نداشته باشد چراكه هم مشقت زيادى را بر انسان تحميل مى كند و هم ممكن است آلوده انواع گناهان و انحراف از مسير شرع شود و اى بسا اگر به آن نرسد زبان به ناشكرى و كفران بگشايد و در جمله اشاره به اين كه اگر اصرار دارى بر مال و جاه خود بيفزايى، تندروى مكن عاقلانه تلاش كن و آلوده گناهان مشو و به تعبير ديگر مانند افراد حريص و دنياپرست كه به هر درى مى زنند مباش.
📘#حکمت_393
https://eitaa.com/joinchat/3124822210Cd37f3fdf0c
a313
#سفیانی
#بخش_چهارم
▪️مراحل گوناگون جنبش سفیانی
🔹بر پایه احادیث،جنبش سفیانی،حرکتی سریع و خشن است، زیرا اوضاع
جهانی به خاطر کشمکش بین ابرقدرتها تا سر حد جنگ، وخیم می شود و سرزمین
شام که فتنه فلسطین آن را همچون آب درون مشک متزلزل ساخته، گرفتار رنج و
افسردگی می گردد. از همین رو، غربیها در صدد انتخاب زمامداری مقتدر برمی آیند تا بتواند مناطق اطراف اسرائیل را برای سلطه این کشور، تحت فرمان درآورد و بتوانند نقش مؤثری در دفاع از اسرائیل و غرب، بر عهده گیرد. به همین جهت غربیها دست او را در جنگ عراق و اشغال آن باز می گذارند همچنانکه دست او را در یاری به حکومت ضعیف حجاز و درهم شکستن جنبش نوینی که نهضت امام مهدی علیه السلام در مکه مکرمه ایجاد میکند، باز می گذارند
🔸این نکات،که در روایات مربوط به جنبش سفیانی بدان اشاره شده بیانگر آن
است که سفیانی برای موفقیت خود نیاز به سرعت عمل و خشونت شدید دارد. از
امام صادق علیه السلام روایت شده که فرمود: سفیانی از نشانههای حتمی ظهور است. خروج او از آغاز تا انجام، پانزده ماه طول میکشد،شش ماه کارزار میکند، همین که بر پنج شهر تسلط یافت نه ماه فرمانروائی میکند بی آنکه یک روز بر آن افزوده شود [۱]
🔹آن پنج شهر عبارتند از: دمشق، اردن، حمص، حلب و قنسرین که مراکز
فرمانروائی منطقه، سوریه،اردن و لبنان است. روایات بر وجود اردن میان آنها
تصریح میکنند، اما لبنان که جزئی از سرزمین شام و تابع پنج شهر به حساب میآید، بعید نیست که در قلمرو حکومت سفیانی قرار گیرد.ولی برخی روایات، گروههایی را از سیطره سفیانی جدا کرده اند چرا که آنان ملازمان حق اند و خداوند آنها را از شر همراهی با سفیانی حفظ میکند، ممکن است مردم لبنان از آن دسته باشند
🔸بعضی روایات زمان جنبش وی را در ماه رجب میدانند،از امام صادق علیه السلام روایت شده است که فرمود:از نشانههای حتمی ظهور،خروج سفیانی در ماه رجب است [۲] این حوادث نشان میدهد که خروج سفیانی شش ماه قبل از ظهور حضرت مهدی علیه السلام است. چرا که حضرت در شب یا روز دهم محرم همان سال در مکه ظهور خواهد کرد. همچنین معلوم میشود که تسلط سفیانی بر منطقه شام و لشکرکشی به عراق و حجاز، قبل از ظهور و با انگیزه پیروزی بر یاران امام و نهضت او انجام می پذیرد
🔹بنابراین جنبش سفیانی در سه مرحله به اجرا در میآید نخست: مرحله تثبیت
سلطه وی در شش ماهه اول، سپس هجوم و پیکار او در عراق و حجاز. و سر انجام عقب نشینی از توسعه طلبی در عراق و حجاز و دفاع در برابر سپاه حضرت
مهدی علیه السلام، جهت حفظ باقیمانده حکومتش در سرزمین شام، اسرائیل و قدس
🔸روایات مربوط به سفیانی، جنگهای شش ماهه اول وی را به اختصار ترسیم می کنند، جنگهای داخلی او با اصهب و ابقع وسپس با نیروهای اسلامی و غیر اسلامی مخالف خود، تا تسلط او بر سرزمین شام.
ولی با توجه به نوع جنبش او، طبیعی است که این شش ماه، مملو از عملیات
متراکم نظامی خواهد بود تا بتواند سیطره خود را استوار و نیروهای زیادی را برای
نبردهای گسترده نه ماه آینده تجهیز و آماده نماید. و ممکن است سفیانی در کنار
جنگهای مهم شش ماهه اول خود، علاوه بر ابقع و اصهب با فرمانروایان اردن و
لبنان و دیگر نیروهای مخالف درگیریهایی داشته باشد.
🔹روایتی، به شدت جنگهای سفیانی با ابقع و اصهب اشاره میکند و آن را موجب نابودی شام میداند. از امام باقر علیه السلام روایت شده که فرمود: از نشانههای ظهور، فرو رفتن یک آبادی به نام جابیه از روستاهای شام، فرود آمدن ترکها در
جزیره و رومیها در رمله و درگیریهای فراوان در سراسر زمین است تا آنکه شام ویران گردد و در روایتی آمده است: نخستین سرزمینی که ویران شود شام است، علت ویرانی شام، اجتماع طرفداران سه پرچم (نیرو) در آنجاست، نیروهای اصهب، ابقع و سفیانی[۳]
🔸اما خرابی دمشق که در کلام امیر مؤمنان علیه السلام بدان اشاره شد که فرمود: دمشق را قطعا تخریب خواهم کرد.. آن را مردی از خاندان من انجام خواهد داد ظاهرا ویرانی ای است که در نبرد بزرگ آزادسازی قدس اتفاق میدافتد. نبردی که میان امام مهدی علیه السلام با
سفیانی، یهودیان و رومیها به وقوع می پیوندد
🔹اما سفیانی در نه ماهه پایانی حکومت خود، دست به نبردهای بزرگی میزند که
مهمترین آنها با ترکها و هوادارانشان در قرقیسیا و سپس نبردهای او در عراق با
ایرانیها است که زمینه سازان ظهوراند طبق برخی روایات یمنیها نیز با ایرانیان
همراهی میکنند. ممکن است سفیانی در مدینه منوره نیز دارای نیروهایی باشد که در کنار نیروهای حکومت حجاز در نبردی که احتمالا توسط حضرت مهدی علیه السلام برای آزادی مدینه انجام می پذیرد وارد پیکار شوند
سفیانی پس از شکست در عراق و حجاز، به شام و فلسطین بازمیگردد تا در بزرگترین نبرد خود با حضرت مهدی یعنی نبرد بزرگ فتح قدس به مصاف بپردازد
https://eitaa.com/joinchat/3124822210Cd37f3fdf0c
a313
جدال سرخ
#سفیانی #بخش_چهارم ▪️مراحل گوناگون جنبش سفیانی 🔹بر پایه احادیث،جنبش سفیانی،حرکتی سریع و خشن است،
منابع:
۱.بحار:۵۲ / ۲۴۸
۲.بحار:۵۲ / ۲۴۹
۳.ارشاد مفید ص ۳۵۹
🔻شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم:
🔹️شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
1⃣ ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط دولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
2⃣ صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
3⃣ زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
4⃣اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔹️ بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔹️شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔹️همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔹️ لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
🔹️ در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
https://eitaa.com/joinchat/3124822210Cd37f3fdf0c
a313
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادتونه گفتم تو دوساعتی که در محضر هاشم الحیدری بودیم، افق دیدمون به آقا به نظام رو تغییر داد؟
این دو دقیقه رو گوش بدید
چه نفسی، چه نفسی
حالا حساب کن دوساعت برات اینطوری صحبت کنه
تا میشه باید صحبتهای ایشون رو ترجمه کرد و داد بیرون. البته کلیپ فارسی هم کم نداره
https://eitaa.com/joinchat/3124822210Cd37f3fdf0c
a313
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو خارج نمیگذارن تو ثروتمند بشی...
با این کلیپا میخوایم بگیم ایران گل و بلبله؟ نه اصلا
میخوایم بگیم اونجا گل و بلبل نیست😃
https://eitaa.com/joinchat/3124822210Cd37f3fdf0c
a313
💻 رئیسجمهور در گفتگو با KHAMENEI.IR به تشریح جلسه امروز خود با رهبر انقلاب پرداخت؛
👈 دغدغه اصلی: تورم، کنترل قیمتها و حل مشکل معیشت مردم/ میتوانیم همهی مشکلات و معضلات کشور را حل کنیم.
💬 دکتر پزشکیان:
هر موفقیتی در کشور به خاطر انسجام و هماهنگی بوده است. مشکلات مملکت با وحدت، راحتتر قابل حل است.
💬 یکی از بزرگترین دغدغههای این جلسهمان با رهبر انقلاب، تورم و روند قیمتهاست و اینکه چگونه هم ارزش پول ملی را حفظ کنیم و هم معیشت مردم را حل کنیم.
💬 باید با هدفمندی، یارانهها باید به دست مصرفکنندهی نهایی برسد. تیمی برای بررسی روند قاچاق سوخت و رسیدن یارانهها به مصرفکنندهی نهایی تشکیل شده است.
💬 دغدغه دیگر رهبر انقلاب ارتباط با کشورهای همسایه است که در حقیقت خودشان یک قدرتیاند، ولی دیگر زیر پرچم آمریکا نیستند و میتوانند مستقل عمل بکنند و این برای بهبود اقتصاد، اهمیت دارد.
💬 چند روز بعد از اینکه مشکل تأمین انرژی کشور را با رهبر انقلاب مطرح کردم، وقتی آمدم دیدم چراغهای اتاقشان نصفش خاموش است.
💬 اگر همه در مصرف برق و انرژی صرفهجویی کنند و دو درجه پایین بیایند، خیلی کارها میتوانیم انجام بدهیم و این امکانپذیر است، هیچ فشاری هم به مردم وارد نمیشود.
💬 قدم اول در حل مسائل کشور، وفاق و وحدت داخلی است. اگر ما با هم وحدت و انسجام و وفاق داشته باشیم، هیچ مشکلی نیست که نتوانیم حل کنیم.
💻 Farsi.Khamenei.ir
https://eitaa.com/joinchat/3124822210Cd37f3fdf0c
a313
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رئیسجمهور: در ملاقات اول که مشکل تأمین انرژی را خدمت رهبری مطرح کردیم، بار دوم دیدم ایشان نصف چراغهای اتاقشان را خاموش کردهاند/ با صرفهجویی انرژی میتوان معیشت مردم را بهبود بخشید
💬 دکتر پزشکیان در گفتگو با رسانه KHAMENEI.IR مطرح کرد:
💬 وقتی مشکل تأمین انرژی را با مقام معظم رهبری مطرح کردیم، در دیدار بعدی متوجه شدم که ایشان چراغهای اتاق را نصفش را خاموش کردهاند و گفتند: «ما روشنایی را کاهش دادهایم.» این موضوع بسیار مهم بود، زیرا اگر مردم کشور نیز صرفهجویی کنند، میتوانیم منابع حاصل از این صرفهجویی را به معیشت، اشتغال، حقوق و تأمین نیازهایی مانند گندم اختصاص دهیم.
💬 اگر بتوانیم ۲۰ میلیارد دلار از محل صرفهجویی انرژی تأمین کنیم، بسیاری از پروژهها را بدون فشار به مردم اجرا خواهیم کرد. ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
https://eitaa.com/joinchat/3124822210Cd37f3fdf0c
a313
#سفیانی
#بخش_پنجم
▪️آغاز جنبش سفیانی
🔹تقریبا همه روایات در اینکه سفیانی جنبش خود را از خارج دمشق از منطقه حوران یا درعا در مرز سوریه و اردن آغاز میکند، متفقند، البته روایات، منطقه
خروج وی را " وادی یابس و اسود(دره خشک و سیاه) مینامند.
از امیر مؤمنان علیه السلام روایت شده است که فرمود: پسر (هند) جگرخوار از وادی یابس (دره خشک) خروج کند. او مردی است میان قامت، با چهره ای
ترسناک، سری بزرگ و صورتی آبله گون، به قیافه اش که بنگری، یک چشم به نظر میرسد، نامش عثمان و نام پدرش عنسبه (عیینه) و از فرزندان ابو سفیان است.. تا اینکه به سرزمینی آرام که دارای آبی
گواراست میرسد، آنگاه بر منبر آنجا قرار میگیرد [۱]
🔸روایات دیگر، جنبش او را سریع میدانند، شدت یورش وی نزد راویان شیعه امری شناخته شده است، بطوری که یکی از
راویان، درباره اینکه شیعیان هنگام خروج سفیانی چه باید بکنند از امام صادق (ع) سؤال میکند.
از حسین بن أبی العلاء حضرمی چنین روایت شده که گفت: از امام صادق (ع) پرسیدم: وقتی سفیانی خروج کند ما چه کنیم؟ حضرت فرمود: مردان چهره خود را از او پنهان سازند، بر زنان و فرزندان مشکلی نیست. پس چون بر پنج شهر، یعنی شهرهای شام مسلط شد، شما به سوی ولی امر خود (حضرت مهدی ع) کوچ کنید. [۲]
🔸به نظر میرسد که سرسخت ترین رقبای سفیانی ابقع و هوادارانش باشند
برخی روایات نشانگر این معنی است که شیعیان منطقه شام هنگام خروج
سفیانی، از دشمنان عمده وی شمرده نمیشوند، بلکه طرفداران ابقع و اصهب
هستند که دشمن شیعه و سفیانی هر دو هستند، از امام باقر علیه السلام روایت شده که فرمود: سفیانی، برای انتقام گرفتن از دشمنانتان، برایتان کافی است. او برای شما یکی از نشانه هاست.
🔹آن فاسق اگر خروج کند، یکی دو ماه بعد از خروج او آرام میمانید و از سوی او به شما زیانی نرسد تا آنکه جمعیت زیادی از غیر شما را به قتل رساند. بعضی از یاران حضرت پرسیدند: در آن وقت زنان و
فرزندانمان را چه کنیم؟ امام فرمود: مردان شما خود را از او پنهان دارند زیرا هراس و شرارت او متوجه شیعیان ماست، اما زنان ان شاء الله مشکلی نیابند. پرسیدند: مردان کجا بروند و به کجا بگریزند؟ امام فرمود: هر کس بخواهد به مدینه یا مکه و یا شهری دیگر برود. ولی شما را به مکه توصیه میکنم چرا که آنجا محل اجتماع و وعده گاه شماست. مدت این فتنه به مدت بارداری زن، نه ماه طول کشد و بخواست خدا بیش از آن نخواهد شد.[۳]
این روایت حاکی از آن است که هجوم سفیانی بر شیعیان شام، پس از خروج
وی و در ماه رمضان رخ میدهد. همچنین روایات یادآور میشوند که سلطه او بر
منطقه، مقتدرانه و مطلق است بگونه ای که بر تمام مشکلات داخلی پیروز میگردد.
" مردم شام از او اطاعت کنند بجز دستههایی از رهروان حق که خداوند آنها را از شر همراهی سفیانی حفظ کند.[۴]
🔸برخی از علما، از این روایت این گونه برداشت میکنند که شیعیان لبنان و شام در
قلمرو حکومت سفیانی نبوده و از او اطاعت نمیکنند که احتمال آن نیز هست. و
میتوان گفت دست کم، گروههایی از اهل شام از گردن نهادن به فرمان او خودداری
خواهند کرد. و گروههایی آگاه، از شیعیان و غیر شیعیان عراق و حجاز را خداوند از
مشارکت در جنبش سفیانی و عملیات نظامی سفیانی بر کنار میدارد. و بعید نیست که آنها از شرایط سیاسی ویژه ای نسبت به هموطنان عادی در دولت سفیانی
برخوردار باشند و بتوانند تا این اندازه مستقل باقی بمانند. همچون استقلال فعلی لبنان نسبت به کشور سوریه.
🔹به هر حال، وقتی سفیانی از استیلای خود بر منطقه آسوده خاطر شود، عملیات مهم برون مرزی خود را آغاز میکند و لشکر خود را برای رویارویی با ایرانیانی که زمینه ساز ظهور حضرت اند آماده میکند. آنگاه سفیانی همه تلاش و کوشش خود را متوجه عراق کند و سپاه وی وارد قرقیسیا شود و در آنجا به کارزار پردازد " [۵]
۱. بحار: ۵۲ / ۲۰۵.
۲. بحار: ۵۲ / ۲۷۲.
۳. بحار: ۵۲ / ۱۴۱.
۴. بحار: ۵۲ / ۲۵۲.
۵. بحار: ۵۲ / ۲۳۷.
https://eitaa.com/joinchat/3124822210Cd37f3fdf0c
a313