هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
✅در هر دو حوزه (دیپلماسی و میدان)، تمامی ارکان نظام، از دولت تا نیروهای مسلح، در یک همافزایی و هماهنگی کمسابقه در حال طراحی و اجرای برنامهها و سیاستهای مربوطه هستند.
✍محسن رضایی
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی ونخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
۲۰ فروردین
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
✅ مذاکره غیر مستقیم یعنی چه ؟
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی ونخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
۲۰ فروردین
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حمله به یک وزیر حرام زاده ٱمریکائی در حین مصاحبه گفت که ، بله به دنبال کشتن همه فلسطینیها هستم 🇵🇸، تا این حرف را زد مورد حمله یک خبرنگار مسلمان قرار گرفت...
ببنید چطو..... پرش کرد.
دمش گرم ، شیر مادرت حلال
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی ونخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
۲۰ فروردین
🔴 اتفاق جدیدی رخ نداده است
✍ مسعود اکبری
....
با بررسی اخبار رسمی و منتشر شده در رسانهها، میبینیم که در 4 سال اخیر، مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا حداقل 4 مرتبه برگزار شده است. مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا پیرامون پرونده هستهای (با رابرت مالی) درآوریل 2021 میلادی، مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا پیرامون پرونده هستهای (با رابرت مالی) در آگوست 2022، مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا برای آزادسازی پولهای بلوکه شده و زندانیان (با برت مک گورک) در آگوست 2023 و مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا پیرامون افزایش تنشها در منطقه (با آبرام پیلی و برت مک گورک) در می2024 میلادی.
3- همانطور که رهبر حکیم انقلاب بر پایه تجربههای گذشته تاکید کردند که مذاکره مستقیم و راهبردی و بر سر حل تمام مسائل با آمریکا رخ نخواهد داد، این روند بدون تغییر همچنان ادامه دارد و در کنار آن و کما فیالسابق مذاکرات غیرمستقیم در چارچوب خاص، محدود، موقت، و بر پایه عزت، حکمت و مصلحت پیگیری میشود.
رهبر معظم انقلاب- 1 فروردین 1392- فرمودند:«من به این گفت وگوها خوشبین نیستم. چرا؟ چون تجربههای گذشته ما نشان میدهد که گفت وگو در منطق حضرات آمریکائی به این معنی نیست که بنشینیم تا به یک راهحل منطقی دست پیدا کنیم ـ منظورشان از گفت وگو این نیست ـ منظورشان از گفت وگو این است که بنشینیم حرف بزنیم تا شما نظر ما را قبول کنید! هدف، از اول اعلام شده است؛ باید نظر طرف مقابل قبول شود. لذا ما همیشه اعلام کردیم و گفتیم که این، گفت وگو نیست؛ این تحمیل است و ایران زیر بار تحمیل نمیرود. من به این اظهارات خوشبین نیستم، اما مخالفت هم ندارم.»
4- جریان غربگرا همزمان با فضاسازی دروغین درباره عقبنشینی و تغییر ریل ایران، پروژه شرطیسازی اقتصاد ایران را نیز به صورت پرحجم و گسترده در پیش گرفته است. این طیف روز گذشته با جنجال و هیاهو مدعی شد که «دیدید که دلار روند نزولی گرفت و بورس سبز شد، این تازه نتیجه خبر مذاکره بود، حالا ببینید که اگر خود مذاکره انجام شود، چه گشایش بزرگ اقتصادی رخ خواهد داد.»!
....
...رهبر حکیم انقلاب، در مهرماه 1394 و همزمان با فضاسازی گسترده جریان غربگرا در داخل کشور مبنی بر حل تمامی مشکلات اقتصادی به واسطه برجام، در بخشی از نامهای خطاب به رئیسجمهور وقت تاکید کردند:
«در خاتمه همانطور که در جلسات متعدد به آنجناب و دیگر مسئولان دولتی یادآور شده و در جلسات عمومی به مردم عزیزمان گوشزد کردهام، رفع تحریمها هر چند از باب رفع ظلم و احقاق حقوق ملّت ایران کار لازمی است، لیکن گشایش اقتصادی و بهبود معیشت و رفع معضلات کنونی جز با جدّی گرفتن و پیگیری همهجانبه اقتصاد مقاومتی میسّر نخواهد شـد. امید است که مراقبت شود که این مقصود با جدیّت تمام دنبال شود و بخصوص به تقویت تولید ملّی توجه ویژه صورت گیرد.»
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/001IEJ
۲۰ فروردین
۲۰ فروردین
۲۰ فروردین
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
.
چند نکته درباره مذاکره -۱
آیا میان نگاه راهبردی رهبر انقلاب به برآیند مذاکره با آمریکا، و اجازه مذاکره غیر مستقیم در عمان (به درخواست و مشورت دولت) تناقضی وجود دارد؟ قطعا نه.
پس از اظهارات دیشب ترامپ، آقای عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان عنوان کرد: "ايران و آمريكا، روز شنبه در عمان برای گفتوگوهای غیرمستقیم در سطح بالا دیدار خواهند کرد. این به همان اندازه که یک فرصت است، یک آزمون نيز هست. توپ در زمین آمریکاست".
آقای عراقچی همچنین گفت: ما مذاکرات غیرمستقیم را انتخاب کردهایم. دلیل این انتخاب این است که مذاکراتی که آنها به وسیله فشار و تهدید نکات خود را تحمیل کنند، در واقع دیکته کردن است و ما به این شیوه اعتقادی نداریم. مذاکره غیرمستقیم میتواند تضمینکننده یک گفتگوی واقعی و مؤثر باشد.
رهبر انقلاب ماه گذشته (۱۲ اسفند) درباره مذاکره تاکید کردند:
«من میخواهم عرض بکنم اگر هدف از مذاکره رفع تحریم است، مذاکرهی با این دولت آمریکا رفع تحریم نخواهد کرد؛ یعنی تحریمها را برنمیدارد، [بلکه] گره تحریمها را کورتر خواهد کرد. مذاکرهی با این دولت، فشار را افزایش خواهد داد.
من چند روز قبل از این در صحبت مسئولین هم گفتم. مطالب جدیدی را مطرح میکنند، توقّعات جدیدی را مطرح میکنند، مطالبات زیادهخواهانهی جدیدی را مطرح میکنند؛ مشکل بیش از آنچه امروز هست خواهد بود. بنابراین مذاکره هیچ مشکلی را حل نمیکند، هیچ گرهی را باز نمی کند».
آیا این نگاه راهبردی و مستظهر به تجارب فراوان معاصر، در تعارض با مجوز مذاکره مستقیم است؟ خیر!
رویکرد رهبری در جامعه اسلامی، رویکرد هدایت است، نه خودکامگی. پیامبر اسلام (ص) در موضوع جنگ اُحد، معتقد به ماندن در مدینه و مقابله با سپاه مشرکان از آنجا بودند؛ اما در عین حال مشورت کردند و وقتی تلقی برخی اصحاب این شد که بیرون شهر با سپاه دشمن مواجه شوند، پیامبر (ص) با وجود مخالفت، پذیرفتند.
در موضوع مذاکره نیز باید میان راهبرد و تاکتیک ها، و همچنین خاستگاه و خروجی تفاوت قائل شد. از مذاکره صلح حدیبیه تا مذاکره حکمیت و مذاکرات امام حسن (ع)، عنوان همه شان مذاکره و با جواز ولی خداست. اما با نتایج کاملا متفاوت.
میدان دادن به اصحاب در مشورت و اقدام و عمل، مایه رشد جامعه است. اما نوع برخورد خواص و مسئولان و صاحبان نفوذ با اراده و جمع بندی رهبری جامعه نیز نقش اساسی در پیشرفت و موفقیت یا عقبگرد و ناکامی دارد.
در دو آیه متفاوت قرآن حکیم دقت کنیم:
به رنج و زحمت افتادن در صورت نافرمانی، سنت قطعی الهی است. چنان که در سوره حجرات، پس از آنکه مومنان را از بالا بردن صدای خود در مقابل صدای پیامبر (ص) برحذر داشت، فرمود:
«وَاعْلَمُوا أَنَّ فيکُمْ رَسُولَ اللهِ لَوْ يُطيعُکُمْ في کَثيرٍ مِنَ الْأَمْرِ لَعَنِتُّمْ... بدانید که میان شما پیامبر خداست، اگر در بسیاری از امور از شما پیروی و اطاعت کند، همانا به رنج و هلاک میافتید».
آیه دوم، مربوط به سوره فتح است؛ هنگامی که مومنان، رهسپار مراسم حج بودند و از سوی مشرکان محاصره و حتی تهدید شدند و حال آن که ماه های حرام بود و بدون ساز و برگ نظامی، عزیمت کرده بودند.
هنگامی که مومنان، بیعت رضوان را با پیامبر خدا (ص) به جا آوردند (که تا پای جان بایستند و اطاعت کنند)، بشارت بزرگ الهی نازل شد و خبر از فتح بزرگ در آینده داد، با وجود اینکه شرایط تهدید حاکم بود:
"لَقَدْ رَضِيَ اللَّهُ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ إِذْ يُبَايِعُونَكَ تَحْتَ الشَّجَرَةِ فَعَلِمَ مَا فِي قُلُوبِهِمْ فَأَنْزَلَ السَّكِينَةَ عَلَيْهِمْ وَأَثَابَهُمْ فَتْحًا قَرِيبًا. وَمَغَانِمَ كَثِيرَةً يَأْخُذُونَهَا ۗ وَكَانَ اللَّهُ عَزِيزًا حَكِيمًا.
همانا خداوند از مؤمنان راضى شد، آنگاه كه (در حديبيّه) زير آن درخت با تو بيعت كردند، پس خداوند آنچه را در دلهايشان (از ايمان و صداقت) بود، دانست، بنابراين آرامش را بر آنان نازل كرد و پيروزى نزديكى را پاداش آنان قرار داد و غنیمت های فراوانی است که آن را به دست می آورند؛ و خدا همواره توانای شکست ناپذیر و حکیم است".
💢ادامه دارد
@kayhan_online
۲۰ فروردین
۲۰ فروردین
🔴بازی خطرناک مذاکره
غــرب چگونه از مذاکـره برای تحمیل سلطه استفاده میکند؟
✍یوسف پورجم
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای استفاده از تجربه «دو سال مذاکره و امتیاز دادن و کوتاه آمدن اما به نتیجه نرسیدن» را ضروری برشمردند و افزودند:
آمریکا همان معاهده را با وجود نقصهایی که داشت نقض کرد و از آن خارج شد. بنابراین، مذاکره با چنین دولتی غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است و با آن نباید مذاکره کرد.
رسانه KHAMENEI.IR در ادامه مطالب پرونده «دلیل؟ تجربه!»، در یادداشتی به قلم یوسف پورجم به واکاوی مستندات تاریخی، تحلیل گفتارهای سیاسی و بررسی الگوهای رفتاری غرب، در بازی خطرناک « #مذاکره_فریبکارانه» پرداخته است.
هدف نهائی، نهتنها افشای این تاکتیکهاست، بلکه ارائه راهکاری برای تبدیل مقاومت به گفتمان مسلط در برابر سلطهگری بینالمللی است.
۲۰ فروردین
💐در زلال مکتب اهل بیت علیهمالسلام
در ناامیدی بسی امید است
امام صادق(عليه السلام) در حديث پرمعنايى مى فرمايد:
«کُنْ لِمَا لاَ تَرْجُو أَرْجَى مِنْکَ لِمَا تَرْجُو;
نسبت به آنچه اميدى به آن ندارى از آنچه اميد به آن دارى اميدوارتر باش».
جالب اين که در ذيل اين حديث اشاره به داستان موسى(عليه السلام) شده و مى فرمايد:
«موسى براى به دست آوردن شعله آتشى به دنبال نورى که از درخت برمى خواست روان شد ولى در آنجا پيام نبوت را دريافت داشت».
کافى، ج 5، ص 83، ح 2.
۲۱ فروردین
🔴 پشت پرده احضار نتانیاهو از سوی ترامپ
✍ دکترسعدالله زارعی | کارشناس مسائل غرب آسیا
بسیاری از خبرگزاریها سفر نتانیاهو به آمریکا رانوعی احضار ازسوی ترامپ ارزیابی کردند؛ درهمین راستا ترامپ طی دیدار با نخستوزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در حال توافق با ایران هستیم. این مطلب به این معنا است که آمریکاییها، خواستار تغییراتی هرچند محدوددررویکرد نتانیاهو نه درارتباط با ایران بلکه درباره تحولات غزه هستند.
ارزیابیها این بود که این سفر عمدتا با هدف هماهنگسازی نتانیاهو با ترامپ انجام شد و نه ترامپ با نتانیاهو؛ بنابراین برخی رسانههای نزدیک به نتانیاهو تلاش کردند تا این دیدار را به موضوع تعرفهها و تعدیلهای تجاری مرتبط کنند و ادعا داشتند که آمریکا توافق کرده برخی تعرفههای مربوط به کالاهای مرتبط با اسرائیل را کاهش دهد.با این حال، ترامپ در همین گفتوگو اعلام کرد: «ما سالانه ۴۰ میلیارد دلار به اسرائیل کمک میکنیم.» بنابراین، هدف اصلی این دیدار، هماهنگسازی نتانیاهو در پرونده غزه با ترامپ بود.
این موضوع یکی ازمحورهای اصلی مباحث آنهابهشمار میرفت.فارغ ازاین دیدار،موضوع دیگراین است که طی هفتههای اخیر که شاهدحملات دوباره رژیم صهیونیستی به غزه بودیم،یک بار دیگر ثابت شد که توافق با آمریکا و رژیم صهیونیستی بیمعناست و هیچ عاقبت روشنی ندارد.توافق آتشبس غزه که نزدیک به یک سال روی آن کار شده بود، مورد توافق طرفهای مختلف، شامل آمریکاییها، اسرائیلیها، فلسطینیها و دولتهای عربی قرار گرفته بود.این یک توافق جامع بینالمللی بود که به اجرا درآمد اما طرفی که همواره بر مبنای منافع خود حرکت کرده و هیچ قاعده حقوقی یا سیاسی را برای رفتار خود درنظر نمیگیرد، پس از پایان مرحله اول توافق اقدام به ازسرگیری حملات خود کرد در حالیکه این توافق سهمرحلهای بود و باید تا پایان ادامه پیدا میکرد.بنابراین میتوان این اقدام را ضربهای به ساختارهای حقوقی و تلاشهای حقوقی دانست. این خسارتی جهانی است که جبرانپذیر هم نیست.
نکته دوم این است که با وجود مخالفتهای زبانی با اقدامات اسرائیل در غزه، هیچ نوع اقدام عملی از سوی دولتهای اروپایی یا سازمانهای حقوقی بینالمللی برای مهار اسرائیل مشاهده نمیشود.
از سوی دیگر علیرغم رای دیوان لاهه و در متن این جنایات، نتانیاهو از مجارستان دیدار میکند و به این ترتیب، نهتنها اروپا برای مهاراسرائیل اقدامی انجام نداده بلکه باآن نیزهمراهی میکندکه همین دلیل اصلی تداوم جنایات رژیم صهیونیستی است.از سوی دیگر مقاومت، بهصورت واقعی ادامه دارد و متوجه است که با روشهای سیاسی نمیتوان دشمن را از تجاوز خود پشیمان ساخت و به همین دلیل، راه مقاومت را انتخاب کردهایم.
منطقه ما میداند این تجاوزات و نقض قوانین، محدود به فلسطینیان نمیشود و منجر به گسترش تجاوزات به کشورهای پیرامون نیز میگردد.کما اینکه همزمان شاهد تجاوز اسرائیل به غزه لبنان، سوریه و یمن نیز هستیم. این نشان میدهد که اگر این تجاوزات متوقف نشود، امنیت جهانی و بهویژه امنیت مسلمانان به مخاطره خواهد افتاد.
بنابراین مسیر مقاومت راهی جز ادامه مسیر فعلی ندارد، اگرچه هزینههای قابلتوجهی را به دنبال داشته باشد اما درمجموع و درنهایت، راهی جز مقاومت در شرایط کنونی وجود ندارد. ایستادن در برابر روند ظالمانه نه فقط مشروع بلکه موفقیتآمیز نیز هست.مسیر فعلی راهی است که اسرائیل و آمریکا پیش پای دولتها گذاشتهاند؛ چراکه وقتی همهچیز را نقض میکنند، راهی جز مقاومت باقی نمیماند.
سیاستهای تجاوزکارانه، منجر به #گسترش_بیشتر_مقاومت و تأکید بر روشهای آن خواهد شد.
نتانیاهو در سفر اخیر خود به مجارستان گفت که ما به نمایندگی از اروپا و در جهت دفاع از امنیتشان میجنگیم؛ این بیان یک بار دیگر اعتراف به واقعیت #نیابتی_بودن_رژیم_صهیونیستی است.
رهبر انقلاب هم با تکیه بر مسیر ۱۰۰ سال اخیر اسرائیل و تاسیس این رژیم به طور مستند و با تکیه بر اسناد فرمودند تنها نیروی نیابتی در منطقه، اسرائیل است.
https://jamejamonline.ir/006HuL
۲۱ فروردین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌سکانس عبرت آموز
✅ مشاور چرچیل: با توجه به میانجیگری ایتالیا، باید با هیتلر مذاکره کنیم تا بهترین شرایط را به دست آوریم.
📣جواب چرچیل به مشاور :
کی میخوای درست را یادبگیری؟
وقتی سر تو در دهان ببر🐯 است چه مذاکره ای؟
#چرچیل
#مذاکره
#گذشته_چراغ_راه_آینده
۲۱ فروردین