هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فهرست بلند علمای اصفهان؛ نشانه دینداری مردم اصفهان
🔹رهبر انقلاب: دینداری مردم اصفهان را از فهرست بلند علمای اصفهان میشود شناخت. حالا شما مرحوم آسیّد ابوالحسن اصفهانی را اسم آوردید؛ خب بله، ایشان ملّای بزرگی بودند. اگر نگاه کنید در دورهی اساتید خود آسیّد ابوالحسن اصفهانی (رضوان اللّه علیه) در اصفهان، اینقدر علمای بزرگ در اصفهان در سطح استادِ مرحوم آسیّد ابوالحسن اصفهانی و میرزای نائینی که اینها همه طلبهی اصفهانند، وجود دارد که انسان متحیّر میماند که اینهمه عالِم را چه جوری توصیف کند.
🔸بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگرهی ملی شهدای استان اصفهان. ۱۴۰۳/۸/۲۱
@TasnimNews
🔴به جای نصیحت کردن به غرب عهدشکن اعتماد نکنید!(خبر ویژه)
❇️معاون راهبردی رئیسجمهور میگوید: مبنای توافق جدید حتماً برجام است.
....
ظریف افزود: «مبنای توافق جدید حتماً برجام است، توافقی که ماهها و شاید دهها هزار نفر ساعت در ایران، آمریکا، اروپا، روسیه و چین روی آن کار شده است. توافقی که به تعبیر اروپاییها، یکی از مهمترین دستاوردهای دیپلماتیک جهان است. لازم است مجدداً درباره بعضی موضوعات و تاریخهایی که به دلیل نقض برجام توسط آمریکا از آنها عبور کردهایم، صحبت کنیم».
شاید نقطه کانونی اظهارات آقای ظریف این عبارت است که گفته است «مبنای توافق جدید، حتماً برجام است». این اظهارات فارغ از اظهارات به ظاهر انتقادی آقای ظریف، عبور از حقوق پایمال شده ایران در برجام و دل خوش کردن به مذاکره و توافق دیگر است.
⁉️همین جا باید سؤال کرد که تکلیف وعدههای خلاف واقع درباره برجام مبنی بر این که آمریکا نمیتواند از برجام خارج شود، امضای کری تضمین است، و تحریمهای یکجا در روز اجرای برجام لغو میشود و برگشتناپذیر است و...، چه میشود؟ و همینطور خسارتهای ایران ناشی از اجرای یکطرفه تعهدات به مدت پنج سال و نقض تعهدات طرف غربی از سوی آمریکا و آژانس؟
⁉️صرفنظر از مشکل حقوقی و منع قانونی تصدی معاونت در دولت برای آقای ظریف، او از نظر سیاسی و سوابق مدیریتی باید پاسخگوی این خسارتها باشد و نمیتواند به جای پاسخگویی و دستکم عذرخواهی از اشتباهات زنجیرهای فاحش در تدوین غلط و اجرای غلطتر برجام، حقوق پایمال شده را ببخشد و توافق جدید را در حالی زمزمه کند که حتی طرف اروپایی در همین یک ماه گذشته دو تحریم هوائی و کشتیرانی و یک قطعنامه در آژانس را علیه ایران به اجرا گذاشته است.
⁉️در بلاتکلیفی و سرگردانی امثال ظریف همین بس که حتی نمیدانند با کدام طرف و درباره کدام موضوع مذاکره کنند؟
با دولت ترامپ که توافق موجود را پایمال کرد، 13 شرط برای مذاکره گذاشت و نشان داد تعهدات دولت آمریکا برایش محترم نیست؛ یا با طرفهای بیاراده و ناتوان اروپایی که به تعبیر چند سال قبل آقای ظریف، همه شرافت خود را به ترامپ فروختند؟
⁉️با طرف فاقد شرف درباره چه چیزی باید مذاکره کرد؟ واگذاری برنامه هستهای یا توان دفاعی و قدرت منطقهای ایران؟
آقای ظریف روندی را با برجام ریلگذاری کرد که نتیجه آن بیش از دو برابر شدن تحریمها، امکان نقض بیهزینه توافق از سوی غرب و ضمناً تعبیه مکانیسم ضدایرانی ماشه در برجام بود؛ و حالا ایشان بدون هیچ شرمندگی و خجالتی میگوید: مبنای توافق جدید حتماً برجام است(!)
متن کامل در زیر:
https://kayhan.ir/001GDU
#سؤالات_مهم
#ظریف
🔴دانشجو، جامعه و رسالت ها
❇️دو عنصر اصلى در تربیت دانشجو هست، که هیچکدام نبایستى مغفولٌ عنه بماند؛ اگر مغفولٌ عنه ماند، ما ضرر خواهیم کرد:
یکى عنصر علم و تحقیق و کارایى علمى و جوشیدن استعدادهاى علمى و این قبیل چیزهاست؛
یکى هم عبارت است از روحیه و تدین و حرکت صحیح و سالم سازى معنوى و روحى دانشجو.
در دانشگاه ها، این دو عنصر بایستى بدون تفکیک از یکدیگر، با قدرت و با ظرفیت کامل کشور، تعقیب بشود...
دانشگاهى که نتواند علم و تحقیق را به دانشجو منتقل بکند، و نتواند دانشجو را یک عالم، یک استاد، یک صاحب صلاحیت، یک مبتکر، و بالاخره یک مدیر بالفعل براى بخشى از بخش هاى بى شمار اداره جامعه بسازد، آن دانشگاه، دیگر دانشگاه نیست. در این زمینه، مسئله استاد، مسئله کتاب درسى، فضاى آموزشى، آزمایشگاه و مجلات علمى هست؛ از این چیزهایى که دائم ورد زبان ماهاست و همه ما هم آن را دنبال مى کنیم.
عنصر دوم، عبارت است از روحیه و تدین و حرکت صحیح و سالم سازى معنوى و روحى دانشجو ... در فضاى عمومى دانشگاهى کشور، به این نکته دوم یعنى مسئله روحیه و تدین و آگاهى دانشجو و بیرون آوردن او از حالت یک عنصر علمى بى جهت و بى هدف، به سمت یک عنصر علمى جهت دار توجه کافى وجود ندارد. انسان با کامپیوتر متفاوت است.
به کامپیوتر برنامه مى دهند، آن هم برایشان جواب مسئله را حاضر مى کند؛ اما انسان که اینطور نیست. انسان خودش برنامه خودش را تنظیم مى کند؛ خودش تصمیم مى گیرد و خودش جهت گیرى پیدا مى کند.
اگر ما از این جهت دوم غفلت بکنیم، دانشگاه همان چیزى خواهد شد که در بیانات امام، مکرر در مکرر نسبت به آن هشدار داده شده است.
📚( در دیدار با اعضاى شوراى عالى انقلاب فرهنگى، 20/9/1370.)
📣یک انسان نخبه زمانى سربلند است که بتواند در بهبود اوضاع کشور و ملت خودش نقش ایفا کند.
✅باید مشکل را حل کرد. در بخش هایى که خلأ وجود دارد، هرچه مى توانید، کمک کنید تا خلأ برطرف شود.
✅یکى دیگر از آفات، به دام احزاب و گروه ها افتادن است؛ که این را قبلاً هم گفتم. مواظب باشید؛ اختاپوس خطرناک احزاب و گروه هاى مختلف به سراغتان نیاید و شما را به دام نیندازد.
✅یکى دیگر از آفات مهم جنبش دانشجویى، سطحى شدن است. عزیزان من! از سطحى اندیشى به شدت پرهیز کنید. خصوصیت دانشجو، تعمق و تدقیق است. هر حرفى را که مى شنوید، رویش فکر و دقت کنید. چرا در اسلام هست که یک ساعت فکر کردن، ارزشش از عبادت سال ها بیشتر است؟
نباید سطحى بود. به هر شعارى، به هر حرف گرمى، به هر دهان گرمى، به هر نقلى، نمى شود اعتماد کرد؛ باید فکر کرد. اساس قضایا فکر است.
✅یکى از آفات این جنبش، پشت کردن به آرمان ها، فراموش کردن آرمان ها و از یاد بردن آرمان هاست ... .
کشورهاى معروف بزرگى هستند که از این که ملتى این جا وجود دارد که با همه قدرت در مقابل افزون طلبى آمریکایى ها به صراحت حرف مى زند، آن ها احساس هیجان مى کنند و خوشحال اند! در چنین شرایطى، حالا یک عده بیایند به عنوان دانشجو، نقطه مقابل حرکت شانزده آذر را عَلَم بکنند؛ یعنى گرایش به آمریکا تحت عناوین بسیار پوچ و سست و غیرمنطقى و غیرمستدل؛ این پشت کردن به جنبش دانشجویى است؛ این اصلاً جنبش دانشجویى نیست؛
✅در محیط بده بستان هاى اجتماعى، هر کسى هر حرفى که مى زند، مواظب است ببیند از این حرف چه گیرش مى آید و چه از دست مى دهد؛ حالا بسته به این است که چه قدر زرنگ، چه قدر پشت هم انداز و چه قدر عاقل باشد یا در نقطه مقابلش قرار گرفته باشد تا چیزى از دست بدهد، یا چیزى به دست بیاورد؛ اما در محیط حرکت دانشجویى، نه؛ حرف را براى خوب بودنش، براى درست بودنش، براى جاذبه داشتنش براى خود و براى حقیقت بیان مى کنند و دنبال و تعقیب مى کنند.
✅دانشجو، جوان و آزاد فکر است. به طور طبیعى حسّاس و احساساتى است. ممکن است تحت تأثیر هر حرف پر هیجان، یا حرف خوش ظاهرى قرار گیرد. باید به این توجه داشته باشید. این یک نقطه ضعف است.
✅کسانى داشتیم که عالم و متدین بودند؛ ولى نداشتن فهم و آگاهى و شعور سیاسى، موجب شد که جزو یکى از مهره هاى همان رژیم فاسد و ضدّ دینْ بشوند. پس، دانشجو بایستى آگاهى و فهم و درک سیاسى داشته باشد، مباحث سیاسى را بداند؛ آنچه در جهان مى گذرد، بداند.
ممکن است فردى به حدّ اعلاى علم هم برسد، خیلى هم متدین باشد، اما دشمن او را به قیمت بسیار ارزانى بخرد!
✅چون محیط دانشجویى، محیط احساسات است ـ جوان احساساتى است ـ همیشه یک عده رند ناقلاى کمین گرفته، مایل اند که اگر بتوانند، براى کارهاى مختلف، از این مجموعه حسّاس آماده به تحرّک استفاده اى بکنند ...
✅حسّاس و قابل اشتعال و زود پذیر بودن و نرم و لطیف بودن روح و دل جوان، مثل یک شمشیر دو لب است. هم تفکرات صحیح مى توانند این فرصت را مورد بهره بردارى قرار بدهند.... هم تفکرات و روش هاى غلط.
🔴تمثیلات و مصادیق قرآنی صهیونیسم
در این مطلب به بعضی از تشبیهات ومصادیق قرآنی صهیونیسم دولتی کودک کش اشاره خواهیم کرد؟
متن کامل در زیر
https://rasekhoon.net/article/show/1644508
🔴فحاشی به رئیس مجلس فقط به خاطر یادآوری قانون!(خبر ویژه)
اظهارات روشن و دقیق رئیس مجلس به عنوان رئیس نهاد قانونگذاری مبنی بر این که انتصاب آقای ظریف در دولت خلاف قانون موجود است، با پرخاشگری عجیب و نقاب از چهره انداختن مدعیان اصلاحات همراه شد.
در این زمینه روزنامه زنجیرهای هممیهن ضمن حمله به آقای قالیباف با ادبیاتی سخیف، اظهارات وی را «عبور از وفاق»، «تکرار خودزنی سیاسی» و «خود را نشناختن» توصیف کرد! هممیهن توضیح نداده که آیا معنای وفاق، توافق و تعامل با یکدیگر است؟ یا توقع تسلیم یکطرف در مقابل طرف دیگر و اعتراض نکردن به نقض قانون؟!
این روزنامه نوشت: «مسئله مربوط به فرزندان محمدجواد ظریف از سوی تندروهای مجلس به جای اینکه یک مسئله حقوقی و قانونی تلقی شود، رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته است.
به نظر میرسد در مجلس ارادهای برای حذف وجود دارد و نه حل مشکل. در جلسه علنی مجلس، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در پاسخ به تذکر رسایی اظهار داشت: «در مورد مسئله مربوط به آقای ظریف، حتی در روز بررسی فوریت لایحه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس نیز بیان کردم که این امر تخلف است و حتماً آنجا خلاف قانون انجام شده و باید پیگیری شود و شکی در این نیست. البته غیر از روند بررسی طبق ماده 234 مسیرهای دیگری نیز دارد، باید منتظر باشیم تا گزارش کمیسیون بیاید. طبق قانون این انتصاب، انتصاب غیرقانونی است، انشاءالله دولت نیز در این راستا خودش تدبیر کند و ما هم به عنوان مجلس حتماً اقدامات قانونی خودمان را پیگیری میکنیم، فعلاً گزارش مربوطه در کمیسیون هست و رئیس کمیسیون نبوده، حال گزارش را بررسی کرده و ارسال کنند، اینکار انجام میشود.»
....
هممیهن در مطلب دیگری با عنوان «تکرار خودزنی سیاسی» نوشت: «جناب آقای قالیباف! قرار نیست هر فرد بیصلاحیتی به دلیل حمایت شما یا وابستگی به شما همچنان در مصدر کار بماند. بهتر است خودزنی سیاسی را پایان دهید آقای قالیباف عجیبترین است. هیچگاه نتوانسته است نوعی ثبات و پایداری که لازمه سیاستورزی مؤثر است را از خود نشان دهد. گویی باید از یک سوراخ چندبار گزیده شود. افق بلندمدتی ندارد؛ لذا درگیر مسائل جزئی و تاکتیکی میشود. این اشتباهها از انتخابات سال ۱۳۸۴ که تا حالا ۲۰سال گذشته همواره تکرار شده است. در همه موارد نتوانست دوست و دشمن سیاسی خود را بشناسد و در دام افتاد و مکرر شکست خورد؛ در حالی که در همه موارد شانسهای قابلتوجهی داشت. او همیشه از خودش شکست خورد و اکنون دوباره در حال تکرار این اشتباه است. اکنون مواضع وی درباره ظریف و اینکه انتصاب قانونی نیست؛ روی دیگر این بیثباتی را نشان میدهد. اول اینکه نیاز نبود سه ماه بگذرد که چنین صحنهای را رقم بزنند. ایشان جلسات زیادی با آقای پزشکیان داشتهاند. میتوانستند و میبایست همانجا و با حضور رئیس قوه قضائیه مسئله را حلوفصل میکردند.
واقعاً باید به حال سیاستورزی در ایران گریه کرد که در چنین شرایط بحرانی کشور که در تاریخ بیسابقه است؛ مسئلهای را که یا نباید بهوجود آید یا با چند جمله درونساختاری حلوفصل میشود، از جانب قدرتطلبان بیمسئولیت فقط به دلیل کینهورزی و نفرتپراکنی این جماعت تبدیل به مسئله اصلی کشور شود و رئیس مجلس را هم به دنبال خود بکشاند. چنین وضعیتی است که ناظر سیاسی را وامیدارد قالیباف را خطاب قرار دهد و به او بگوید: پیش و بیش از آنکه بخواهی جای ظریف باشی یا جایگاه او را به او بنمایی، جایگاه خودت را بشناس و خیر و صلاح خودت را.»....
نکته قابلتأمل این که ادعای عدم رعایت اولویتها و مسائل اصلی و فرعی هم قبل از همه متوجه سیاسیکاری مدعیان اصلاحات در دولت است و گرنه به جای این که لایحه فوریتدار را برای دور زدن قانون موجود و قانونی کردن انتصاب غیرقانونی آقای ظریف در دولت به مجلس ارائه کنند، لایحهای مرتبط با مشکلات اقتصادی مردم ارائه میکردند یا رأساً با لایحهنویسی برای یک شخص، وقت محترم مجلس را نمیگرفتند.
⭕️متن کامل در زیر👇
https://kayhan.ir/001GEZ
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلنگر_به_مجلسیان
🔴قانون قانونه !
حتی برای حضرتعالی!
اجرای قانون استثنا ندارد.
دو تابعیتی و یک تابعیتی نمی شناسد!
پزشک و حقوقدان نمی شناسد!
عارف و عامی نمی شناسد!
ظریف و لطیف نمی شناسد!
📣⭕️افراد را بخاطر قانون عوض کنید نه قانون را بخاطر افراد!
#اجرای_قانون
#تساوی_دربرابر_قانون
#قانون_نحوه_انتصاب_اشخاص_در_مشاغل_حساس
هدایت شده از تاملات حقوقی
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢کدام فوریت؟ کدام مصلحت؟
در نشست علنی #مجلس، پیرامون مخالفت ۲۰۷ نفر از نمایندگان با فوریت لایحه اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس، با تأکید بر اینکه فوریت امروز کشور معیشت، اقتصاد و رفع ناترازی انرژی است، حضور آقای #ظریف یا هر فرد دیگری با تابعیت مضاعف خودش یا خانوادهاش را نیز در مشاغل حساس به مصلحت کشور نمیدانیم.
✅ @alikhezrian
هدایت شده از تاملات حقوقی
18.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌قانون را پاس بدارید
🔴نیکزاد، نائب رئیس مجلس:
آقای ظریف نمیتواند مسئولیتی بگیرد
⭕️افرادی که فرزند و همسرشان تابعیت خارج از کشور دارند نمیتوانند مسئولیتی بگیرند.
🔴قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی:
اگر جای ظریف بودم با ظرافت از معاونت رئیسجمهور کنارهگیری میکردم.
❇️رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست خبری روز گذشته در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه گفت: من اگر جای آقای ظریف بودم خیلی با ظرافت به آقای پزشکیان میگفتم اجازه دهید چند صباحی من نباشم....
...رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: سلایق سیاسی و موافق و مخالف دولت واقعیتی است که باید بپذیریم. درست یا غلط دو گرایش و سلیقه در کشور داریم ولی در برنامه هفتم هم اساس کار را همگی قبول داریم ولی روش اجرا متفاوت است.
وی افزود: وقتی بحث از همکاری و تعامل میزنیم نباید خلاف قانون عمل کنیم. وقتی لایحه مربوط به تابعیتها به فوریت رأی نیاورد، خود من هم رأی ندادم و به صورت عادی کمیسیون آن را بررسی میکند. آیا ما باید کار خلاف قانون را تمجید کنیم؟
رئیس مجلس با تاکید بر اینکه بر اساس قانون جاری کشور قرار گرفتن آقای ظریف در آن موقعیت خلاف است، تصریح کرد: من اگر جای آقای ظریف بودم خیلی با ظرافت به آقای پزشکیان میگفتم اجازه دهید چند صباحی من نباشم. لایحهای هم که به مجلس رفته، آنجا تعیین تکلیف میکنند و اگر قانونی شد، من برمیگردم و اگر قانونی نشد خب؛ نمیآیم. چرا مطرح میکنید که چون به فوریت رأی ندادهاند پس وفاق به هم خورده است؟ اگر اینطور باشد که نمیشود کار کرد. چون ما در موضوعات مهمی مثل انرژی و مسکن خیلی باید منسجمتر کار را پیش ببریم.
وی با بیان اینکه اتفاقاتی مثل استیضاح، سؤال و تحقیق و تفحص فردی آغاز میشود ولی به صورت جمعی پیش میرود، گفت: جنس نظارتهای ما با بازرسان سازمان بازرسی فرق میکند و مجلس کار را متوقف نمیکند بلکه پیگیری میکند و ما در نظارت مچگیری نمیکنیم.
رئیس مجلس همچنین پیش از نشست خبری در صحن علنی متذکر شد؛ انتصاب ظریف غیرقانونی است.
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/001GDS
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔴مطالبهگریِ آرمانها #نیاز_مبرم
آنچه من بر آن تأکید میکنم، این است که ما امروز در جامعهمان #نیاز_مبرم داریم به اینکه آرمانها را مدام #تکرار کنیم، مدام بگوییم، مدام روی آن کار کنیم، مدام مطالبه کنیم. این مطالبهگری خیلی چیز خوبی است.
#مطالبهگریِ_آرمانها از آن چیزهایی است که از آن نباید دست برداشت.
📌اگر چنانچه این حجم عظیم و وسیع تهاجم به افکار عمومی از سوی ضدّ انقلاب با این مطالبهگریها مواجه نشود، قطعاً #ویرانگری خواهد کرد.
❇️یادآوری آرمانها، مطرح کردن آرمانها، خواستن آرمانها، طلبکاری نسبت به تحقّق این آرمانها یک سدّی است در مقابل تخریب افکار عمومی و فضاهای نخبگانی -که متأسّفانه روی فضاهای نخبگانی هم دارند کار میکنند- و فضاهای #مدیریّتی؛ که در مواردی هم #متأسّفانه_بیتأثیر_نبوده.
📣 اینجا یک #لشکری_از_جوانهای_مؤمن و انقلابی لازم است که وارد میدان بشوند، مطالبه کنند آرمانها را و خودشان کمک کنند به تحقّق این آرمانها که البتّه اینکه حالا چهجوری کمک کنند، جای بحث دارد؛
پس بنابراین، احتیاج است به یادآوری این آرمانها با همان زبانِ ویژهی جوانِ مؤمنِ انقلابی که از خصوصیّاتش صراحت است، از خصوصیّاتش شجاعت در گفتار است؛ اینکه شجاعانه حرف خودش را بزند. امروز نسبتاً همینجور هم بود؛ ما احساس کردیم یک انگیزهی شجاعانهای وجود دارد برای اینکه بگویند یک چیزهایی را. اگرچه من بعضی حرفها را قبول ندارم امّا شجاعت را قبول دارم؛ این احساس #روحیهی_تهاجم را در جوان دانشجو و جوان انقلابی، من #کاملاً_قبول_دارم.
بایستی این ارزشها بهصورتِ صریح، هوشیارانه، #دائماً_مطالبه_بشود؛ [از سوی] جوانِ پای کار.۱۳۹۷/۰۳/۰۷
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=5399&p=20#69373
#لشکری_از_جوانهای_مؤمن
#فلسفه_وجودی_نظام
#تحقق_ارزشها
#مطالبهگریِ_آرمانها
#احکام_اسلام
#اعمال_حاکمیت_لازمه_تحقق_ارزشها
#نفوذ #تقی_زاده_های_امروزی
هدایت شده از خبرگزاری فارس
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا ۱۶ آذر روز دانشجو است؟
🔹۴ ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد، رژیم پهلوی اعلام کرد که معاون رئیسجمهور آمریکا به ایران خواهد آمد.
🔹این سفر بوی خون میداد. دانشجویان معترض در دانشگاه تهران تجمع کردند و به دست ارتش شاهنشاهی به گلوله بسته شدند. ۳ دانشجو در این درگیری جان باختند تا ۱۶ آذر تا ابد به رنگ خون آنها دربیاید و روز دانشجو نام بگیرد.
@Farsna
هدایت شده از تاملات حقوقی
⁉️ همسرنوشتی مسئولیت آفرین است.
📣ما همه کشتی نشینانیم با یک سرنوشت/
میکشاند فعلمان سوی جهنم یا بهشت
⭕️ تواکل و ترک مسئولیت، ترک سنگر است؛
غیر از نفوذ و تسلط اشرار و نااهلان! میوه و نتیجه دیگری انتظار دارید؟
لطفاً لطفاً
غفلت و اشتباه نکنید.