هدایت شده از کیهـــان آنلاین
نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
🔰 ناسخ و منسوخ «مذاکره» با آمریکا از «زبان مدعیان اصلاحات»
🔸اظهارات ضد و نقیض روزنامههای زنجیرهای در رابطه با شخص و شخصیت «ترامپ» و ایضاً «مذاکره» با آمریکا، نهتنها نشان از ناسخ و منسوخ مطالب درج شده در این جراید دارد؛ بلکه ماموریت مدعیان اصلاحات مبنی بر تحمیل مذاکره با آمریکا را روشن میکند.
🔸یکی از راههای تحمیل مذاکره و فشار بر شخصیتهای حقوقی یا حقیقی پیش از گفتوگو، استفاده از تکنیک «تهدید و اجبار» (Threat and Coercion) است. آمریکا و اروپا پیش از این بارها با استفاده از همین تکنیک درصدد مهار ایران و بازداشتن از دستیابی به حق مسلم در حوزه هستهای بر آمدند.
🔸به همین منظور چندی پیش تروئیکای اروپا با استفاده از «مکانیسم ماشه» سعی در تهدید ایران داشت؛ این در حالی است که روز گذشته روزنامه زنجیرهای «آرمان ملی» ذیل تیتر «تروئیکای اروپا در نقش میانجی» به اروپا اعتبار ویژه داده و این کشورها را تسهیلگر جا میزند.
🔸روزنامه زنجیرهای «آرمان ملی» همچنین ذیل تیتر «تروئیکای اروپا در نقش میانجی» نوشت:
🔻به نظر میرسد ترامپ با اضافه نکردن تحریم جدید در ابتدای کار، دنبال آن است که از سیاست فشار حداکثری فاصله بگیرد. این تصمیم، همسو با دیدگاه تحلیلگران حوزه ایران و آمریکا است که بر لزوم استفاده از دیپلماسی برای کاهش تنش تأکید دارند. احتمالاً رئیسجمهور آمریکا سعی دارد از موضعگیری تند علیه ایران خودداری کند تا راه گفتوگو برای حل مسائل هستهای مسدود نشود...
🔸چندی پیش، قبل از مراسم تحلیف، روزنامه «آرمان امروز» ذیل تیتر «ترامپ در فوریه در مورد ایران تصمیمگیری میکند» به نقل از «مایک والتز»، مشاور رئیسجمهور منتحب آمریکا نوشت:
🔻«مشاور امنیت ملی ترامپ در پاسخ به اینکه آیا از حمله احتمالی اسرائیل به تاسیسات هستهای ایران حمایت میکند، گفت اقدامات اسرائیل، ایران را در موقعیت ضعف قرار داده است. پدافند هوائی ایران ضربه خورده و اکنون لحظه گرفتن آن تصمیمات کلیدی است و در ماه آینده این کار را (تصمیمگیری) خواهیم کرد».
🔸سایت روزنامه «شرق» چندی پیش، قبل از مراسم تحلیف ترامپ با تیتر «پالس روبیو برای مذاکرات ایران و آمریکا» به نقل از «مارکو روبیو» یکی از گزینههای احتمالی وزارت خارجه آمریکا در دولت ترامپ نوشت: «نمیتوان اجازه آن را داد که تهران از منابع و تواناییهای لازم برای شروع دوباره حمایت از آن چیزی که به زعمش «تروریسم» نامیده شده، برخوردار باشد».
🔸روزنامه اعتماد نیز ذیل تیتر «ترامپ و معماي ايران» به نقل از «ماركو روبيو» نوشت: «بايد با ايران به توافق برسيم، اما نبايد به گونهاي باشد كه ايران قدرتمند شود».
🔸با توجه به مطالب پیشگفته، هدف از طرح مجدد مذاکرات توسط اروپا و آمریکا، تحدید ایران در نیل به اهداف و مقاصد سیاسی- امنیتی است و مدعیان اصلاحات بیاعتنا به این مسئله با تکرار و اصرار به مذاکره درپی معامله اقتدار ایران هستند.
🔻به نظر میرسد غرب (آمریکا و اروپا) با فضاسازی علیه برنامه هستهای ایران و با استفاده از تکنیکهای سلطهگری در مذاکرات همچون «لنگر کردن» (Anchoring)، مقدمه و مدخل ورود به بحث را بر سر توان نظامی، نقش ایران در منطقه و مسائل هستهای تعریف کرده است. این درحالی است که مدعیان اصلاحات با پافشاری بر مذاکره با آمریکا این سیاست و تکنیک را نادیده میگیرند.
🔸با توجه به سخنان ترامپ مبنی بر بهکارگیری سیاست «فشار حداکثری» که پیشتر ذکر آن رفت، ترامپ بر سیاست قبلی پافشاری میکند، اظهارات روبیو نیز بر طراحی فشار بر ایران تاکید دارد. با توجه به این موضوع و درج این مطلب در جراید مدعی اصلاحات، اصرار به مذاکره عبارت «ناسخ و منسوخ» را به ذهن متبادر میکند.
🔸معالوصف، مذاکره با شخص دیوانه (به اذعان روزنامه زنجیرهای مردمسالاری) و بدعهدی چون ترامپ با هیچ منطقی، عقلانی به نظر نمیرسد.
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001HC3
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 از دست دوستان، فریاد! (۱)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸هفته اول تیرماه 1403 روزهای پرهیجان انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری ایران بود. با نزدیک شدن به زمان انتخابات در 8 تیر 1403 «مسعود پزشکیان» روز به روز در اکثر نظرسنجیهای معتبر بالاتر میآمد و در روزهای آخر با اختلافی اندک بالاتر از همه رقبایش قرار گرفت.
🔸5 تیر 1403 فقط سه روز به برگزاری دور اول انتخابات مانده بود که رهبر انقلاب در دیدار با مردم به مناسبت عید غدیر در توصیه به نامزدهای انتخابات گفتند: «با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفّق شدید و توانستید مسئولیّتی به دست بیاورید، کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرّهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرّهای زاویه داشته باشد، او به درد شما نمیخورد؛ او همکار خوبی برای شما نخواهد بود. آن کسی که دلبسته آمریکا باشد و تصوّر کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، او برای شما همکار خوبی نخواهد بود، او از ظرفیّتهای کشور استفاده نخواهد کرد، او خوب مدیریّت نخواهد کرد؛ آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنائی قرار بدهد، برای شما همکار خوبی نخواهد بود.»
🔸10 روز بعد «مسعود پزشکیان» توانسته بود ابتدا به همراه «سعید جلیلی» با اختلاف حدود 900 هزار رأی به دور دوم انتخابات رفته و در نهایت با کمتر از 3 میلیون رأی بیشتر از رقیب خود، چهاردهمین رئیسجمهور ایران شود. حدود دو هفته بعد، او نه در قامت رئیسجمهور که در کسوت نمایندگی مجلس به همراه همکاران سابقش در مجلس شورای اسلامی، 31 تیر 1403 به دیدار رهبر انقلاب رفت. رهبری در آن دیدار تشکیل کابینه چهاردهم را «مسئولیت مشترک» مجلس و رئیسجمهور منتخب دانستند و برای انتخاب مسئولین کشور خطاب به آقای پزشکیان و دیگر نمایندگان مجلس توصیه کردند: «آن کسی را باید میداندار کرد که «امین» باشد، «صادق» باشد، «متدیّن» باشد، از بُن دندان «معتقد به جمهوری اسلامی و به نظام اسلامی» باشد.
🔸«ایمان» یک شاخص مهم است. «امید به آینده»، نگاه مثبت به افق، یکی از شاخصهای مهم است. به آنهائی که افق به نظرشان تاریک است و [معتقدند] کاری نمیشود کرد، نمیشود مسئولیّتهای اساسی و کلیدی داد. «تشرّع»، متشرّع بودن، یکی از معیارهای مهم است. «اشتهار به پاکدستی و صداقت» یک معیار است.»
🔸یک هفته بعد در مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری «مسعود پزشکیان» باز هم رهبر انقلاب «انتخاب همکاران خوب» را تذکر دادند و با شمردن ظرفیتهای فراوان کشور گفتند: «ما میتوانیم کارهای بزرگی را به اتّکاء این منابع انسانی و ثروت انسانی و ثروت طبیعی انجام بدهیم؛ شرطش این است که همّت بلند داشته باشیم، کارها را بجد دنبال کنیم و همکاران خوبی را انشاءالله انتخاب کنیم.»
🔸ماه بعد در 6 شهریور 1403، دیگر هیئت دولت چهاردهم کاملا مشخص شده بود که آقای پزشکیان به همراه وزرای کابینه خود به دیدار رهبر انقلاب رفت. اگرچه کار انتخاب وزیران دولت چهاردهم به پایان رسیده بود اما آقای رئیسجمهور و همکارانش همچنان مشغول تغییر و تحول و انتخاب دیگر مدیران ارشد دولتی بودند. رهبری در این دیدار باز هم درباره انتخاب همکاران مناسب هشدار دادند و با اشاره به سخنان رئیسجمهور درباره رجوع به کارشناسان برای تصمیمگیری، گفتند: «بنده تأیید میکنم و بر کار کارشناسی تأکید میکنم، منتها یک نکتهای اینجا وجود دارد در انتخاب کارشناس: گاهی اوقات، در مواردی، تهنشینهای ذهنیِ غلطِ یک کارشناس، با ادبیّات کارشناسی به میدان میآید، با لباس کارشناسی به میدان میآید، آنوقت مشکل درست میکند و آن نظرات غلط حاکم بر ذهن آن کارشناس را یا خصوصیّات اخلاقی او را به شما تحمیل میکند... خُلقیّات یک کسی که طرف مشورت ما است، میتواند در رأی مشورتی او اثر بگذارد و کار دست ما بدهد. بنابراین، مواظب باشیم از کارشناسی استفاده کنیم که مؤمن باشد، صادق باشد، به توانمندی داخلی و ملّی کشور معتقد باشد، سرمایههای ملّی را بشناسد. از کارشناسهایی استفاده نکنیم که دنبال نسخههای نسخشده خارجیاند.»
🔸رهبر انقلاب طی دو ماه، چهار مرتبه (به طور میانگین هر دو هفته یک بار) و به تفصیل درباره لزوم بهرهگیری از «همکاران خوب» به دولت تازهکار چهاردهم «تذکر علنی» دادند و مسلما این توصیهها در جلسات هفتگی غیرعلنی با رئیسجمهور نیز وجود داشته است. این میزان از تکرار یک تذکر میتواند حاکی از دغدغه رهبری در این زمینه برای دولت چهاردهم باشد. دغدغهای که مثل همیشه درست و بهجا بوده است چرا که طی ماههای گذشته از آغاز به کار دولت چهاردهم شواهدی از تأثیر منفی اطرافیان بر رئیسجمهور دیده میشود.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 از دست دوستان، فریاد! (۲)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸بامداد 10 مرداد 1403 بود که رژیم صهیونیستی «اسماعیل هنیه» میهمان عزیز جمهوری اسلامی ایران را که برای شرکت در مراسم سوگند ریاستجمهوری آقای پزشکیان به ایران سفر کرده بود، در تهران ترور کرد و به شهادت رساند. «مسعود پزشکیان» همان روز پیامی به مناسبت شهادت او منتشر کرد و در آن وعده پاسخی «زودهنگام» به این ترور داد: «جمهوری اسلامی ایران در پاسداری از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی و عزت و اعتبار خود کوتاهی نخواهد کرد و رژیم صهیونیستی به زودی نتایج اقدام بزدلانه و تروریستی خود را خواهد دید.» وعده «به زودی» آقای رئیسجمهور اما بیش از 60 روز طول کشید؛ به نظر میرسید شخص یا اشخاصی، «مسعود پزشکیان» را در واکنش «زودهنگام» به ترور رژیم صهیونیستی مردد کردهاند. آقای پزشکیان خودش 8 مهر 1403 و پس از اعلام خبر شهادت سید مقاومت؛ در این زمینه گفت: «ادعاهای سران آمریکا و کشورهای اروپایی نیز که در ازای عدم پاسخ ایران به ترور شهید هنیه وعده آتشبس میدادند، تماما دروغ بود و فرصت دادن به چنین جنایتکارانی صرفا آنها را در ارتکاب به جنایات بیشتر جریتر خواهد کرد.» ظاهرا برخی اطرافیان آقای پزشکیان با ارائه نظرات و تحلیلهای خوشبینانهشان، او را نسبت به وعده اروپا و آمریکا امیدوار کرده بودند.
🔸27 خرداد 1403 «مسعود پزشکیان» هنوز به ریاستجمهوری نرسیده و سرگرم تبلیغات انتخاباتیاش بود که به عنوان نامزد چهاردهمین دوره ریاستجمهوری ایران در برنامه «صف اول» رسانه ملی حضور یافت و شعار دولت خود را «برای ایران بر اساس حق و عدالت» اعلام کرد: «شعار دولت من برای ایران با ایرانیان بر اساس حق و عدالت است». نهم مرداد، دو روز پس از تنفیذ حکم ریاستجمهوریاش اما شعار دولت بر خلاف نظر اولیه آقای پزشکیان به چیز دیگری تغییر یافت: «دولت وفاق ملی». ظاهرا باز هم شخص یا اشخاصی توانسته بودند نظر او را تغییر دهند. این تغییر نظر به این دلیل قابل تأمل بود که شباهت زیادی به طرح «آشتی ملی» یکی از سرکردگان آشوبهای 1388 داشت. طرحی که پس از شکست آشوبها مطرح شد و خواستار به کارگیری عوامل آن آشوبها در صحنه سیاسی و مدیریت اجرائی کشور میشد.
🔸اطرافیان آقای پزشکیان اقدام به تئوریزه کردن شعار تازهساز «وفاق ملی» نیز کردند و با خرج بیتالمال برای آن همایش ترتیب دادند. رئیسجمهور اما باز هم در آن همایش با کنار گذاشتن متنهای از پیش آماده شده اطرافیانش، بیش از تأکید بر «وفاق ملی» بر «حق و عدالت» در برنامه خود تأکید کرد. اتفاقی که نشان میداد حرف اصلی «مسعود پزشکیان» برخلاف بازنمایی برخی همکارانش همان چیزی است که در 27 خرداد 1403 گفته بود.
🔸18 دی 1403 خبری منتشر شد که در رسانهها بسیار مورد توجه قرار گرفت و جنجال به پا کرد. «مسعود پزشکیان» در گفتوگو با شبکه آمریکایی NBC گفته بود: «ایران به طور اصولی آماده مذاکره با دولت دوم ترامپ است.» موضعی که به وضوح در تعارض با سخنان رهبر انقلاب بود. آقای پزشکیان چنین جملهای را در حالی بر زبان آورده بود که پیشتر سخنانی کاملا متضاد با این اظهارات را بیان کرده بود. او پس از خروج آمریکا از برجام به عنوان نایبرئیس اول مجلس شورای اسلامی طی نطقی در مجلس گفته بود: «ترامپ تمام تعهدات بینالمللی را راحت و یکطرفه زیرش میزند و اجرا نمیکند؛ بعد میگوید بیا با هم مذاکره بکنیم! تو که اهل مذاکرهای چرا همین [توافقی] که نوشتند را زیرش میزنی؟! آن وقت چنین آدمی میگوید ایران بیاید مذاکره بکند! ایران که مذاکره کرده؛ به تعهدش عمل کرده؛ از کجا معلوم ما دوباره با شما مذاکره کنیم؛ شما دوباره زیرش نزنید؟! در نتیجه با قاطعیت ما و همه انسانهایی که آزادند [و] آگاهند؛ در مقابل ظلم، ستم و قلدری خواهند ایستاد و خواهیم ایستاد و سر خم نخواهیم کرد.» این موضع اصولی و قاطعانه تفاوت فاحشی با سخنان آقای پزشکیان در گفتوگو با NBC داشت و به نظر میرسید این بار هم برخی همکاران اطراف رئیسجمهور با ارائه تحلیلهای غلط خود در پوشش کارشناسی؛ باعث این تغییر نظر شده بودند. این گمان وقتی بیشتر تقویت شد که متن کامل سخنان مسعود پزشکیان با شبکه NBC در اختیار رسانهها قرار گرفت. آقای پزشکیان در کنار این سخنان بحثبرانگیز و نادرست، نکات مهم و قابل توجهی نیز مطرح کرد بود اما اطرافیان او در دولت ترجیح داده بودند از میان تمام سخنان او موضوع «مذاکره با ترامپ» را بیرون بکشند و به مدت چند روز در رسانههای وابسته خود برجسته کنند.
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 از دست دوستان، فریاد! (۳)
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸اینکه نظرات یک فرد پس از بررسی، تأمل و مشورت بیشتر، تغییر کند اصلا عجیب و دور از ذهن نیست. آنچه در مورد مسعود پزشکیان نگرانکننده به نظر میرسد این است که مواضع قاطعانه و اصولی او غالبا پس از مشورت با اطرافیان به نفع طرفهای غربی و جریانهای داخلی وابسته به آنها تعدیل شده است.
🔸متأسفانه آنچه از شواهد بر میآید رئیسجمهور نه در معرض مشورتهای مثبت و سازنده که بیشتر در معرض مشورتهای مخرب و تضعیفکننده منافع ملی قرار دارد. این شرایط وظایف مهم نهادهای قانونی و نظارتی برای پالایش برخی اطرافیان آقای رئیسجمهور و کمک به او را بیش از پیش گوشزد میکند؛ اتفاقی که باید ماهها پیش رخ میداد اما با دلایل غیرموجه انجام نشد.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 لطفا شکایتتان را تا آخر پیگیری کنید!
🔸ماجرای ملاقات سید محمد خاتمی با جورج سوروس ظاهرا برای غربگرایان مدعی اصلاحات خیلی حیثیتی شده و سعی میکنند هر جور شده این ننگ را از پیشانی خود پاک کنند. این بار آنها ادعا کردهاند وکلای محمد خاتمی از مدیرمسئول کیهان شکایت کرده و حسین شریعتمداری به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شده است. ادعای آنها در حالی است که تا این لحظه چنین چیزی به مدیر مسئول کیهان ابلاغ نشده است!
🔸اما به همین مناسبت بد نیست مروری بر برخی از آنچه تاکنون در کیهان به عنوان مستندات دیدار محمد خاتمی به عنوان یکی از سرکردگان کودتای رنگی ناکام ۱۳۸۸ با جورج سوروس منتشر شده؛ داشته باشیم.
1️⃣ ۱۵ سپتامبر ۲۰۰۶ (جمعه، ۲۴ شهریور ۱۳۸۵) «کنت تیمرمن» (رئیس میز ایران در سیا در دهه ۱۹۹۰ و مدیر بنیاد دموکراسی برای ایران) در پایگاه خبری NewsMax نوشت: «مخالفان دولت بوش در هتل «هايت» گردهم آمده بودند تا تعامل دولت با تهران را خواستار شوند. سوروس خطاب به شركتكنندگان در اين نشست كه به همت «بنياد آمریکاي نوين» برگزار شده بود، درباره يك «معامله بزرگ» با تهران سخن گفت... چندین منبع روز پنجشنبه به «نيوز مكس» گفتند كه سوروس اين هفته طی يك مراسم شام خصوصی در بوستون، درباره اين «معامله بزرگ» با «محمد خاتمي» رئيسجمهوري سابق ايران گفتوگو كرد. يك ايراني كه در آن مراسم شام حضور داشت، گفت: خاتمي به ما گفت كه آمريكا بايد مذاكره با ايران را آغاز كند.»
🔺تیمرمن از «استیون کلمنز» مدير «برنامه راهبرد آمريكا» در بنياد «آمريكاي نوين» و همچنین «هومن مجد» مشاور و مترجم خاتمی در آن سفر به عنوان حاضران دیگر مراسم شام نام میبرد.
2️⃣ «هومن مجد» کسی است که بعدها تصاویر حضورش در بالکن هتل کوبورگ در کنار محمدجواد ظریف طی مذاکرات برجام بارها دست به دست شد. او سال ۲۰۰۹ کتابی به نام «آیتالله میخواهد متفاوت باشد؛ پارادوکس ایران مدرن» نوشت.
🔺در صفحه ۲۰۷ این کتاب آمده است: «جورج سوروس و ویلیام بلوم (یکی از نزدیکان جیمی کارتر) برای ملاقات با خاتمی به بوستون پرواز کردند.»
3️⃣ به دنبال یک دعوای حقوقی در آمریکا؛ «تریتا پارسی» رئیس وقت «شورای ملی ایرانیان آمریکا» (نایاک) متهم به لابی غیرقانونی برای ایران میشود؛ دادگاه او را در دسامبر ۲۰۰۹ مجبور به انتشار برخی ایمیلها و مکاتبات خود از جمله در ارتباط با «محمدجواد ظریف» (سفیر سابق ایران در سازمان ملل) میکند که پس از چند بار طفره رفتن او از این دستور دادگاه سرانجام ناچار به انتشار ایمیلهای خصوصیاش میشود.
🔺در یکی از این ایمیلها با عنوان «سوروس در ضیافت شام ظریف برای خاتمی» به تاریخ ۶ سپتامبر ۲۰۰۶ (۱۵ شهریور ۱۳۸۵) «پارسی» از «کلیتون سویشر» خبرنگار الجزیره و عضو دورهای شورای روابط خارجی آمریکا میپرسد: «آیا از آلفر خبری داری؟» سویشر پاسخ میدهد: «نه! خبر خاصی نیست؛ شب گذشته در ضیافت شام «ظریف» با خاتمی و دیگران بودم. باید بدانی که «استیو کلمنز» در مورد تو چیزهای خوبی به «جورج سوروس» گفت.»
4️⃣ مرداد ۱۳۸۸ «کیان تاجبخش» مشاور «بنیاد سوروس» در چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده عوامل آشوبهای ۱۳۸۸ از دیپلماسی «مسیر دو»(Track Two) میان چهرههای سیاسی ایرانی و آمریکایی با حمایت مالی «بنیاد راکفلر» و «بنیاد سوروس»گفت و به مصداقی از آن اشاره کرد: «اگر ما یکی از اولین نمونههای این برگزاری ارتباط، [را] سفر آقای «عطریانفر» به بنیاد سوروس ببینیم، میتوانیم نهایتا [آن را در] ملاقات مستقیم جناب آقای «خاتمی» همراه با جناب آقای «ظریف» با آقای «سوروس» در نیویورک در سال ۱۳۸۵ ببینیم، بنابراین این یک ارتباط مستمری بوده که ادامه داشته است.»
🔸فقط با احتساب همین موارد؛ چهار روایت از چهار فرد مختلف و البته جدای از یکدیگر وجود دارد که از دیدار محمد خاتمی با جورج سوروس خبر میدهند. به این موارد میتوان چندین روایت مستند دیگر را هم افزود که اگر ادعای رسانههای زنجیرهای درباره شکایت محمد خاتمی از مدیرمسئول کیهان صحت داشته باشد، مشتاقانه در انتظار دادگاه مینشینیم تا مستندات دیگر را نیز در آنجا ارائه کنیم.
🔸جورج سوروس یکی از کلانسرمایهداران یهودی و صهیونیست در آمریکاست و به پشتیبان کودتاهای مخملی (به قول خودشان انقلابهای رنگی!) در کشورهای مخالف و دشمن آمریکا و اسرائیل، شهرت دارد. دقیقا همان کودتای مخملی که مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس تحت عنوان «جنبش سبز»! علیه جمهوری اسلامی ایران طراحی کرده و با همکاری مستقیم خاتمی و میرحسین موسوی و چند تن دیگر از مدعیان اصلاحات به صحنه آورده بودند. از این روی خاتمی و برخی از مدعیان اصلاحات حق دارند از افشای خیانت خود نگران باشند. و این قصه سر دراز دارد.
@Kayhan_online
هدایت شده از تاملات حقوقی
🔴آیت الله کعبی:
«آقای ظریف»!
به نام ملت ایران به دشمن پیام ضعف و عقب نشینی ندهید/
مذاکره با آمریکا جاده یکطرفه است
آیتالله کعبی مصاحبه اخیر ظریف را پیام عقب نشینی از سبک زندگی اسلامی و پیام توأم با ضعف و حقارت آمیز دانست و گفت: آمریکا از مذاکره به عنوان سازوکاری برای توقف حرکت و پیشرفت انقلاب استفاده میکند.
پیامی که آقای ظریف در مصاحبه اخیر خود می دهد که قوای سه گانه و شورای امنیت ملی قبول کردند صیانت از حجاب و عفاف اجرایی نشود، پیام عقب نشینی از سبک زندگی اسلامی و پیام ذلیلانه و توام با ضعف و حقارت آمیز بود.
آقای ظریف در چنین جایگاهی حق ندارد چنین پیامی را به نام ملت ایران بدهد. ملت ایران هرگز از باورها و ارزش های خود دست برنمی دارد.
⁉️چرا دولتمردان ما مرتب برای مذاکره با آمریکا خواهش و تمنا می کنند؟ این پیام ضعف و عقب نشینی است.
آمریکا با مذاکره به دنبال فریب انقلاب اسلامی است و پشت پرده به دنبال طرح براندازی است.
امروز آمریکا در موضع ضعف قرار دارد و مقاومت در موضع قدرت قرار دارد. موقعیت آمریکا از نظر اقتصادی، فرهنگی و حتی سیاسی به خطر افتاده و روبه افول است پس باید در مذاکره با آمریکا از خط قرمزها عبور نکنیم.
خط قرمز اول باورها، ارزش، فرهنگ و سبک زندگی اسلامی است که رسماً می خواهند انقلاب اسلامی از خطوط قرمز اسلامی عبور کند. حجاب را برنمی تابند و اجراء قوانین غربی را می خواهند و اگر برخی سست عنصران از حجاب اسلامی کوتاه بیایند نوبت به بیشتر از بی حجابی و بی عفتی در جامعه خواهد رسید.
⭕️متن کامل در زیر
https://rasanews.ir/003FFg
🔴 مسئولان دیپلماسی به تهدید رسمی ترور امام جمعه اردبیل توسط آذربایجان متوهم واکنش رسمی نشان دهند.
♦️علمای مجاهد ما مانند آیت الله عاملی را از چه می ترسانند؟
این واکنش سیره همیشگی علمای مجاهد شیعه است
: هزار دشمنم اَر میکنند قصد هلاک. گرم تو دوستی از دشمنان ندارم باک.
♦️بهتازگی فیلمی از رسانههای جمهوری آذربایجان منتشر شده که در آن رئیس شورای عالی جمهوری باکو و مشاور ارشد علیف از ترور امام جمعۀ اردبیل به ضرب گلوله سخن گفته.
♦️ترامپ پیروزی خود را مدیون ماسک است
روحالله مومننسب، دبیر کل جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی در #گفتگو باخبرفوری:
🔹تحلیل رفتار گلوبالیستها نشان میدهد آنها در کنار هر نامزد سالخورده ریاستجمهوری، یک جوان مشهور شده توسط فضای مجازی قرار میدهند.
🔹با توان رسانهای آن جوان، فرد سالخورده را رئیس جمهور میکنند تا اینگونه هم آیندهشان تضمین شود و هم عملیات انتقال ارگانیک اعتبار به نسل بعد انجام شود.
🔹اکنون ترامپ سالخورده انتصاب خود را مدیون ماسک جویای نام میداند و ماسک جوان هم مزدش را با دریافت اعتبار ترامپ پیر میگیرد.
*-پيامبراکرمصلیاللهعلیهوآله:
رجَبٌ شَهْرُ اَلاِسْتِغْفَارِ لِأُمَّتِي أَكْثِرُوا فِيهِ
اَلاِسْتِغْفَارَ فَإِنَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ..
ماه رجب برای اُمّت من ماه استغفار است..
در این ماه زیاد استغفار کنید
که خداوند بخشنده و مهربان است🌱
#ماه_رجب
زیدآبادی، فعال اصلاح طلب: دیدار با جرج سوروس ذنب لایغفر نیست!
🔹اگر من جای آقای خاتمی بودم، به صراحت اعلام میکردم که برای ملاقات با چهرههای بینالمللی نیازی به اجازۀ مدیر مسئول کیهان ندارم و دیدار با آقای سوروس را عملی مجرمانه یا ناموجه نمیدانم که بخواهم از موضع متهم با آن برخورد کنم.
🔹 گویی در صورت صحت خبر، ذنب لایغفری اتفاق افتاده است! شاید هم تصورشان بر این است که این موضوعی قابل راستیآزمایی است
🔹روزنامۀ کیهان یهودی بودن جرج سوروس را بهانهای قرار داده تا هر اتهامی را به او بچسباند، حال آنکه سوروس از منتقدان سرسخت نتانیاهو و ترامپ است و بارها سیاست دولت اسرائیل در برابر فلسطینیها را مورد حملات شدید خود قرار داده است
✍ جورج سوروس یکی از کلانسرمایهداران یهودی و صهیونیست در آمریکاست و به پدر کودتاهای مخملی (انقلابهای رنگی) در کشورهای مخالف و دشمن آمریکا و اسرائیل، شهرت دارد. دقیقا همان کودتای مخملی که مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس تحت عنوان «جنبش سبز»! در سال ۸۸ علیه جمهوری اسلامی ایران طراحی کرده و با همکاری خاتمی و موسوی و چند تن دیگر از مدعیان اصلاحات به صحنه آورده بودند.
قبلا هم اصلاح طلبان برای موفق بودن توافق نامه برجام می گفتند نتانیاهو مخالف این قرار داد ننگین برجام است پس چی شد ؟ حالا می گویند جورج سروس حامی فتنه ها و انقلاب های رنگی مخالف نتانیاهو است!!
اصلا خیالتان را راحت کنم این جماعت اهل استدلال هستند که نمونه بارزش می گفتند چون موسوی داماد لرها است امکان ندارد لر ها به غیر موسوی رای بدهند و یا موسوی ترک است همه ترکها حتما بهش رای داده اند ، چون رای موسوی در لرستان و تبریز و... پایین است پس تقلب شده است.
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش