❇️بیانیه ۴۶۴ تن از #مدیران_مسئول_رسانههای_کشور
در بیانیه ۴۶۴ تن از مدیران مسئول رسانههای کشور عنوان شد که #تغییر_به_نفع_مردم_از_درون و از رهگذر صندوق رأی رقم میخورد.
در بخشی از این بیانیه آمده است:
«بهرغم وجود کاستیها و نارساییها در کشور عزیزمان ایران و اذعان جامعه رسانهای به آن، بر این باوریم که رسانه همواره وظیفه دارد با درک مفهوم #خیر_جمعی و احساس تعلق به میهن، ملت و آیین و آرمان جامعه اسلامی به طرح مسائل و مشکلات کشور و نیز سنجش، تحلیل و ارائه راهحل برای آنها مبادرت ورزد و درصدد کاهش دغدغههای مردم و کمک به بهبود شرایط برآید.
همچنین به این حقیقت که اصلاحات و اعمال هرگونه تغییر به نفع مردم ایران از رهگذر #صندوق_رأی میگذرد، عمیقاً باور داشته و تأکید داریم که #اصلاح_عیوب اداره کشور و رفع مشکلات، لزوماً از طریق ملت ایران و در پیوند با صندوقهای رأی معنا مییابد.
با چنین انگارهای، تلاش رسانههای بیگانه در تخریب مبانی جمهوریت و اسلامیت و تحریف مطالبات واقعی ملت ایران را که ملتی مستقل و دارای قدرت تشخیص است، به صواب و صلاح جامعه ایرانی نمیدانیم.»
⁉️لیستی رای بدهیم یا نه؟
مدیر مسئول روزنامه همشهری، در یادداشتی به بیان نظرات خود درباره رای لیستی پرداخته است. وی در بخشهایی از این یادداشت آورده است:
«پیش از ورود به بحث این تذکر ضروری است که اگر نسبت به فردی نفیا و یا اثباتا #شناخت_کامل داریم، باید به #حجت_شخصی عمل کنیم و اساسا لیستی رای دادن و ندادن مساله ثانوی است، اما اگر #شناختمان_اجمالی است؛ اینجا رای لیستی خودش موضوعیت دارد...
لیستی که از دل #فرایندهای_ائتلافی بیرون میآید اهمیت بالاتری دارد. چرا؟ چون وحدت و ائتلاف ثمره بلوغ سیاسی گروههاست.»
توضیحات دبیرکل جبهه پایداری درباره ائتلاف
دبیرکل جبهه پایداری گفت: اگر ائتلاف کنیم و بعد از آن حرف دیگری بزنیم که دیگر اسم آن ائتلاف نیست. بنابراین قطعا لیست اصلی جبهه پایداری و دوستان ائتلاف همین لیستی است که اعلام شده است.
محصولی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: جبهه پایداری بهسمت سکولاریسم نمیرود؛ جبهه پایداری حزبی سیاستزده نیست و خط اصلی خود را در راستای آموزههای فقاهتی آیتالله مصباح دنبال میکند؛کمااینکه هماکنون نیز مبانی ایدئولوژیک خود را با حضور سه فقیه ادامه میدهد
🔲مراسم چهلمین روز درگذشت همسر جناب آقای دکتر علی رضائیان
استاد گرانقدر دانشکده مدیریت دانشگاه شهید بهشتی
✳️كُلُّ نَفۡسٖ ذَآئِقَةُ ٱلۡمَوۡتِۗ وَنَبۡلُوكُم بِٱلشَّرِّ وَٱلۡخَيۡرِ فِتۡنَةٗۖ وَإِلَيۡنَا تُرۡجَعُونَ
هركسى مزۀ مرگ را مى چشد (و قطعا مى ميرد، اعم از پيغمبر و غير پيغمبر چرا كه زندۀ جاويد تنها خدا است و بس) ما شما را با سود و زيان و بديها و خوبيها (در زندگى دنيا) كاملا مى آزماييم، و سرانجام به سوى ما برگردانده مى شويد (و جزا و سزاى اعمال خود را دريافت مى داريد).
❇️به اطلاع همکاران دانشگاهی بویژه اساتید گرامی میرساند که مراسم چهلم همسر استاد گرانقدر در زمان و مکان زیر برگزار می شود.
⭕️ پنجشنبه ۱۰ اسفند ماه، بعد از نماز مغرب و عشا
⭕️مسجد جامع لویزان، اتوبان امام علی علیهالسلام، خیابان جعفریان، کوچه شهید رضائیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷معرفی ائتلاف محققان اقتصاد اسلامی «آما» توسط آیتالله یوسفی(استادتمام رشته اقتصاد)🇮🇷
🟩برای حل مشکلات اقتصادی مردم
❇️انقلاب اقتصادی، فساد ستیزی، تورم زدایی، مردم مداری
⭕️ دیدگاههای محققان اقتصاد اسلامی(آما) برای حل مشکلات اقتصادی کشور:
🔻۱. صیانت از سفره مردم و محرومیتزدایی باید هدف اصلی نمایندگان مجلس و سیاستگذاران اقتصادی باشد.
🔻۲. کنترل تورم مستلزم ثبات نرخ ارز با پیمانسپاری صددرصدی ارزی است.
🔻۳. مهار خلق پول بانکهای غیردولتی باید محور اصلاح قانون بانکداری باشد.
🔻۴. ایجاد شفافیت و ایجاد پایگاههای اطلاعرسانی پیشنیاز هر نوع اصلاح در نظام اقتصادی کشور است.
🔻۵. نهضت مردمی حذف ربا میتواند سرمایهها را به سمت فعالیتهای تولیدی گسیل دارد.
🔻۶. رونق تولید تنها از مسیر وضع مالیات بر سفتهبازی و دلالی امکانپذیر است.
🔻۷. مقابله با مافیای زمین، مسکن و ارز ضرورتی اساسی برای مقابله با فساد اقتصادی است.
🔻۸. مردمیسازی ثروتهای عمومی و همچنین مردمیسازی ساخت مسکن راهی برای کنترل سریع تورم است.
🔻۹. دلارزدایی داخلی و خارجی باید محور اصلاحات ساختاری در اقتصاد ایران باشد.
🔻۱۰. تقویت توان داخلی در همه فعالیتهای اقتصادی از جمله خودروسازی باعث بیاثرشدن تحریمهای اقتصادی میشود.
.
امام صادق (علیه السلام):
🔹 صلَةُ اَلرَّحِمِ تُهَوِّنُ اَلْحِسَابَ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ وَ هِيَ مَنْسَأَةٌ فِي اَلْعُمُرِ وَ تَقِي مَصَارِعَ اَلسُّوءِ.
🔸 صله رحم، حساب روز قيامت را آسان و عمر را طولانى کند و انسان را از مرگ بد نگاه دارد.
📚 اصول کافی (باب ایمان و کفر)
جلد ۲ صفحه ۱۷۵
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
⁉️ #مقابل_هجوم_غرب_چه_كنيم؟
✍محمدكاظم انبارلويي
1- خدا رحمت كند مرحوم #جلال_آل_احمد را ، او در اردیبهشت سال 1346يك سال قبل از فوت خود به يك جلسه پرسش و پاسخ در دانشگاه تبريز به ميان دانشجويان رفت.
اولين مطلبي كه در اين نشست مطرح كرد اين بود كه ؛ «خودتان را براي آينده روشن آماده كنيد» . او خطاب به دانشجويان گفت : «با نحوه نفوذ استعمار نو آشنا شويد.» او از #غربزدگي سخن گفت و با طرح اين سؤال كه آخرين مسئلهاي كه به آن انديشيدهايد چيست فضاي نشست پرسش و پاسخ را به اين سمت هدايت كرد كه ؛ « #مقابل_هجوم_غرب_چه_كنيم؟»
او در اين وادي سفارش كرد : « تا ميتوانيد بخوانيد، بحث كنيد و بينديشيد تا به نتايجي برسيد.»
او سخنان خود را با اين جمله به پايان برد : «امام زماني (عج) كه منتظر ظهورش هستيم درتن تك تك ما نشسته است. من مبلغ هيچ چيز جز حق نيستم كار ما روشنفكران اين است كه سؤال ايجاد كنيم در جستجوي مجهول و عنقا باشيم.»
2- نهاد علم در كشور و به تبع آن ، جامعه روشنفکران واقعی ما در دهه 40 و 50 در پاسخ به اين سؤال كه با هجوم غرب چه كنيم به تأسيس جمهوري اسلامي به رهبري امام (ره) رسيد.
اكنون 45 سال است با مبارزه مستمر در همه حوزهها گفتمان فهم اميدوارانه از آینده را ساختارمند كرده است و در حوزه فهم «اسلاميت» و درك «جمهوريت» در مرتبت رفيعي ايستاده است.
حوزه، دانشگاه و دانشجويان به عنوان نهاد علم در كشور با سدّ نفوذ استعمار نو پنجه در پنجه امپرياليسم و صهيونيسم بينالملل انداخته و فرسنگها آنها را در سنگر 50 سال پيش كه در برابر پيشرفت كشور كنده بودند عقب رانده است. سلطه آمريكا در منطقه در حال فروپاشي است. سايه انقلاب اسلامي در غرب آسيا و حتي در ديگر نقاط جهان را به خوبي مي شود ديد.
3- ملت بزرگ ايران در 11 اسفند به پاي صندوقهاي رأي ميروند تا با حضور حماسي خود در پاي صندوقهاي رأي روح تازهاي به كالبد حكمراني بدمند.
انتخابات مجلس شوراي اسلامي و خبرگان پرتعدادترين انتخاب شونده را در انتخاباتهاي پس از انقلاب دارد.رقابت جدي و قوي در اين دوره ديده مي شود. طبيعي است مشاركت را ارتقاء ميدهد و يك ركورد جديد به جاي خواهد گذاشت.
مردم اميد دشمن را در بيرونق كردن انتخابات با حضور وسيع و گسترده خود از بين خواهند برد. با اين انتخابات، سنگ بناي جديدي در ريلگذاري براي حل مشكلات مردم ايجاد خواهد شد.
آن زمان كه جلال آل احمد در دانشگاه تبريز در مذمت غربزدگي سخن ميگفت و پرسش «مقابل هجوم غرب چه كنيم؟» را مطرح ميكرد، فهرست نمايندگان مجلس در سفارتخانههاي غرب جمعبندي ميشد.
امروز كه دست آنها كوتاه شده است ميبينند فهرستي ندارند حكم به تحريم انتخابات ميدهند. اين حكم نشان ميدهد انتخابات ما آزاد و رقابت جدي است و ملت فارغ از مداخله خارجي ميخواهد سرنوشت خود را تعيين كند. قدر اين نعمت را بايد بدانيم.
اصل اين است كه مردم حاكم هستند. مردم حاكمان را عوض ميكنند . رجوع به آراي مردم واقعي است و اين يكي از #بزرگترين_دستاوردهاي_انقلاب اسلامي است.
به پرسش صدر مقاله كه در مقابل هجوم غرب چه كنيم بايد پاسخي عملي داد. #پاسخ_عملي آن است از فرصت #انتخابات براي تحكيم مباني «جمهوريت» و ترويج «اسلاميت» استفاده کنیم.
ما براي حل مشكلات كشور نياز به اقتدار ملي داريم تا به رفاه ملي برسيم . گفتمان «ايران قوي» هيچ وقت نبايد از دستور كار مردم و انقلابيون خارج شود.
💐 در زلال اندیشه امام خامنهای
ایام باقیمانده از ماه شعبان و بعد از آن ماه رمضان فرصت مغتنمی برای دعا، مناجات و تقویت ارتباط با پروردگار است و توصیه من بهخصوص به جوانان که دارای دلهای پاک و زلال هستند این است که از دعاهای وارد شده از ائمه اطهار(ع)، استغفار و صلوات غفلت نکنند زیرا این ادعیه متضمن معارف و مضامین عالی است و انس شما را با خالق هستی افزایش میدهد.
https://khl.ink/f/55376
هدایت شده از تمدناسلامی|محمدرضاباقرزاده
در استان تهران حجت ما لیست جامعه محترم مدرسین است.
از همه دوستان و آشنایان درخواست می کنم لیست جامعه محترم مدرسین را به دیگران معرفی کنید.
حضور گسترده ما در پای صندوق های رای تیری به چشم بدخواهان ملت ایران است.
✍محمدرضا باقرزاده
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
📌حدیثی تکان دهنده و روشنگر در شناخت انسان ها
🔴انسانها را با کلام معصوم ع بشناسید.
❇️چگونگى دنياگرايىها و گونهگونى دنياطلبى با تعابيرى بس آموزنده و تنبّهآفرين در كلام امام سجّاد عليهالسلام آمده است.
دقت کنید :
إذا رَأَيتُمُ الرَّجُلَ قَد حَسُنَ سَمتُهُ و هَديُهُ ، و تَماوَتَ في مَنطِقِهِ ، و تَخاضَعَ في حَرَكاتِهِ ، فَرُوَيدا لا يَغُرَّنَّكُم ! فَما أكثَرَ مَن يُعجِزُهُ تَناوُلُ الدُّنيا و رُكوبُ الحَرامِ مِنها لِضَعفِ نِيَّتِهِ و مَهانَتِهِ و جُبنِ قَلبِهِ، فَنَصَبَ الدّينَ فَخّا لَها ، فَهُوَ لا يَزالُ يَختِلُ النّاسَ بِظاهِرِهِ، فَإِن تَمَكَّنَ مِن حَرامٍ اقتَحَمَهُ ! و إذا وَجَدتُموهُ يَعِفُّ عَنِ المالِ الحَرامِ فَرُوَيدا لا يَغُرَّنَّكُم! فَإِنَّ شَهَواتِ الخَلقِ مُختَلِفَةٌ؛ فَما أكثَرَ مَن يَنبو عَنِ المالِ الحَرامِ و إن كَثُرَ ، و يَحمِلُ نَفسَهُ عَلى شَوهاءَ قَبيحَةٍ فَيَأتي مِنها مُحَرَّما ! فَإِذا وَجَدتُموهُ يَعِفُّ عَن ذلِكَ فَرُوَيدا لا يَغُرَّكُم! حَتّى تَنظُروا ما عَقَدَهُ عَقلُهُ ، فَما أكثَرَ مَن تَرَكَ ذلِكَ أجمَعَ ، ثُمَّ لا يَرجِعُ إلى عَقلٍ مَتينٍ ، فَيَكونُ ما يُفسِدُهُ بِجَهلِهِ أكثَرَ مِمّا يُصلِحُهُ بِعَقلِهِ ؟ فَإِذا وَجَدتُم عَقلَهُ مَتينا فَرُوَيدا لا يَغُرَّكُم! حَتّى تَنظُروا أ مَعَ هَواهُ يَكونُ عَلى عَقلِهِ ؟ أو يَكونُ مَعَ عَقلِهِ عَلى هَواهُ ؟ وكَيفَ مَحَبَّتُهُ لِلرِّئاساتِ الباطِلَةِ وزُهدُهُ فيها؟ فَإِنَّ فِي النّاسِ مَن خَسِرَ الدُّنيا وَ الآخِرَةَ؛ بِتَركِ الدُّنيا لِلدُّنيا ، و يَرى أنَّ لذَّةَ الرِّئاسَةِ الباطِلَةِ أفضَلُ مِن لَذَّةِ الأَموالِ وَ النِّعَمِ المُباحَةِ المُحَلَّلَةِ ، فَيَترُكُ ذلِكَ أجمَعَ طَلَبا لِلرِّئاسَةِ ، حَتّى إذا قيلَ لَهُ : اِتَّقِ اللّهَ، أخَذَتهُ العِزَّةُ بِالإِثمِ ، فَحَسبُهُ جَهَنَّمُ و لَبِئسَ المِهادُ ! فَهُوَ يَخبِطُ خَبطَ عَشواءَ ، يَقودُهُ أوَّلُ باطِلٍ إلى أبعَدِ غاياتِ الخَسارَةِ ، و يُمِدُّهُ رَبُّهُ ـ بَعدَ طَلَبِهِ لِما لا يَقدِرُ عَلَيهِ ـ فِي طُغيانِهِ ، فَهُوَ يُحِلُّ ما حَرَّمَ اللّهُ ، و يُحَرِّمُ ما أحَلَّ اللّهُ ، لا يُبالي بِما فاتَ مِن دينِهِ إذا سَلِمَت لَهُ رِئاسَتُهُ الَّتي قَد شَقِيَ مِن أجلِها ، فَاُولئِكَ الَّذينَ غَضِبَ اللّهُ عَلَيهِم و لَعَنَهُم و أعَدَّ لَهُم عَذابا مُهينا .
و لكِنَّ الرَّجُلَ كُلَّ الرَّجُلِ نِعمَ الرَّجُلُ هُوَ الَّذي جَعَلَ هَواهُ تَبَعا لِأَمرِ اللّهِ ، و قُواهُ مَبذولَةً في رِضَا اللّهِ ؛ يَرَى الذُّلَّ مَعَ الحَقِّ أقرَبَ إلى عِزِّ الأَبَدِ مِنَ العِزِّ فِي الباطِلِ ، و يَعلَمُ أنَّ قَليلَ ما يَحتَمِلُهُ مِن ضَرّائِها يُؤَدّيهِ إلى دَوامِ النَّعيمِ في دارٍ لا تَبيدُ و لا تَنفَدُ ، و أنَّ كَثيرَ ما يَلحَقُهُ مِن سَرّائِها إنِ اتَّبَعَ هَواهُ يُؤَدّيهِ إلى عَذابٍ لَا انقِطاعَ لَهُ و لا زَوالَ . فَذلِكُمُ الرَّجُلُ نِعمَ الرَّجُلُ ؛ فَبِهِ فَتَمَسَّكوا ، و بِسُنَّتِهِ فَاقتَدوا ، و إلى رَبِّكُم بِهِ فَتَوَسَّلوا ؛ فَإِنَّهُ لا تُرَدُّ لَهُ دَعوَةٌ ، و لا تُخَيَّبُ لَهُ طَلِبَةٌ .
❇️اگر ديديد فردى خوش رفتار و خوش سلوك است و در سخن گفتن ، آهسته [ و مردهوار] و در حركاتش فروتن است، مواظب باشيد گولتان نزند! چه بسيار كسانى هستند كه به خاطر ضعف اراده و تصميم و ترسو بودن، از دستيابى به دنيا و خوردن حرام آن، ناتواناند و از اين روى، دين را دام دنيا قرار مىدهند. چنين كسى همواره با ظاهر خود، مردم را گول مىزند و اگر بتواند به حرامى دست يابد، به آن دست مىيازد. و اگر ديديد كه از مال حرام، روى گردان است، مواظب باشيد گولتان نزند؛ چون تمايلات مردم، گوناگون است. چه بسيار كسانى كه از مال حرام گرچه فراوان باشد روى بر مىتابند، ولى به زنِ زشتْ چهرهاى دل مىبندند و ارتباط حرام با وى برقرار مىكنند. و اگر ديديد كه از چنين زشتىهايى خويشتندارى مىكند، مواظب باشيد كه گولتان نزند و بنگريد كه خِردش بر چه قرار مىگيرد؛ چون افراد زيادى هستند كه از همه اينها خود را نگه مىدارند، امّا از خرد استوارى برخوردار نيستند. چنين كسى به خاطر نادانىاش فسادى كه به وجود مىآورد، بسيار بيشتر از اصلاحى است كه با خردش انجام مىدهد. و اگر ديديد كه عقلى استوار دارد، گولتان نزند. ببينيد تمايلاتش هم بر پايه خردش است و يا خِردش در اختيار نفسش است و ببينيد علاقهاش به رياستهاى باطل، چگونه است و چه قدر از آنها دورى مىگزيند؛ چون كسانى هستند كه در دنيا و آخرت، زيانكار هستند و دنيا را براى دنيا ترك مىكنند. [چنين كسى] گمان مىكند كه لذّت رياستهاى باطل، از لذّت مال و نعمتهاى حلال و مباح، بيشتر است و همه اينها را براى رياست، ترك مىكند، به طورى كه اگر گفته شود: «از خدا تقوا داشته باش»، بزرگ منشى، او را به گناه وا مىدارد.
ادامه در ص👇
ادامه از صفحه قبل👆
او را جهنّم، بس است و بد جايگاهى است!
چنين كسى، اشتباه شب كوران را مرتكب مىشود و نخستين باطل، وى را تا نهايت خسارت مىبَرَد و پروردگارش بعد از تصميم او بر آنچه بدان توانا نيست، وى را در طغيانش رها مىكند. وى حرام خدا را حلال و حلال خدا را حرام مىكند و هنگامى كه رياستى كه به خاطر آن، خود را به زحمت افكنده بود به وى داده شود، باكى ندارد كه چه چيزى از دينش از دست رفته است.
اينان همانهايى هستند كه خدا بر آنان خشم گرفته و نفرينشان كرده است و عذاب دردناكى برايشان آماده ساخته است.
امّا مرد كامل و خوب، كسى است كه تمايلش را تابع امر خدا قرار مىدهد و توانش را در راه رضاى خدا صرف مىكند، خوارى در كنار حق را در دستيابى به عزّت ابدى از عزّت در كنار باطل، نزديكتر مىشمارد و مىداند كه سختىهاى اندكى كه تحمّل مىكند، او را به نعمت مداوم در جايگاه ابدى و پايانناپذير مىرساند و بسيارى از خوشىهايى كه در پيروى از هواى نفسش به او مىرسد، وى را به عذابى دائمى و پايانناپذير مىكشانند.
📣اين مرد، مرد خوب است. به چنين كسى چنگ زنيد و به روشش اقتدا كنيد و به چنين كسى براى رسيدن به خدا توسّل بجوييد؛ چون دعايش رد نمىشود و درخواستش [از خدا]، بىجواب نمىماند.
📚الاحتجاج : ج ۲ ص ۱۵۹ ح ۱۹۲ ، التفسير المنسوب إلى الإمام العسكرى عليه السلام : ص ۵۳ ح ۲۷ .
🔴فردا هنگامیکه فتنه ها صف کشیده مانند پاره های ظلمت و تاریکی به شما حمله میکنند به دستور قرآن به خدا و دستور او روی آورید.
📣امام زمان ع روز انتخاباتی جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ ناظر اعمال و منتظر اقدام ما و حضور و مشارکت پرشور ماست.
🎋 جمعه #همه_با_هم یکصدا و یکدل و یکنیت با مشارکت همگانی، دل امام زمانعج را شاد کنیم تا
مدیون شهدا نشویم
شرمنده امام زمان مان نباشیم
با اطاعت از نایب برحقش به استقبال ظهورش برویم انشاءالله.
❇️جاده وصل
دلم گرفته از این جمعههای تکراری
که بیحضور تو هر هفته میشود جاری.
چقدر جاده وصلت ترَکترَک شده است!؟
سحابِ رحمتِ حق، کِی دوباره میباری؟
شنیدهایم که وقتی ز راه میآیی
درون باغچه گلهای تازه میکاری.
به ما امیدِ هدایت مبند، خود باید
موانعِ فرَجَت را زِ راه برداری!
برای ما به خداوند تا که رو بزنی
دمی که ما همه خوابیدهایم، بیداری.
خودت دعای فرَج را برای خویش بخوان
دعای ما که برایت نمیکند کاری!
اگر که زحمتتان نیست، آرزو دارم:
به خاک کرب و بلایم به خاک بسپاری.
✍محمد بیابانی
🤲🌼💔🍀
انشاءالله انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ گامی به سوی ظهورت باشد💚
💐📣امکان برقراری "تماس تلفنی" در ایتا خدمت کاربران عزیز ایتا مبارک باشد.
الحمدلله رب العالمین، امکان برقراری "تماس تلفنی" در ایتا فعال گردید.
برای استفاده از آن، لازم است به ایتا را روزرسانی نمایید.
این موفقیت بر برادران مسئول در ایتا نیز مبارک باشد.
انشاءالله ایتا بتواند توفیقات بیشتری را کسب کند.
جزاهم الله خیرا انشاءالله.
🔴لزوم توجه به #فیلم_زندگی_افراد
در انتخابات معصوم انتخاب نمی کنیم.
❇️دقت کنیم که افراد در معرض انتخاب هیچکدام معصوم نیستند.
حتی امام معصوم هم برای کشورداری از غیر معصوم استفاده می کند.
امام على عليه السلام : لَيْسَ الْعاقِلُ مَنْ يَعْرِفُ الْخَيْرَ مِنَ الشَّرِّ وَ لكِنَّ الْعاقِلَ مَنْ يَعْرِفُ خَيْرَ الشَّرَّيْنِ؛. عاقل، آن نيست كه خوب را از بد تشخيص دهد. عاقل، كسى است كه از ميان دو بد،آن را كه ضررش كمتر است، بشناسد. [مطالب السئول، ص 250]
گاهی گزینش صالح تر مطرح است و گاهی انتخاب کمتر بدتر.
لذا وقتی ناچار به انتخاب هستیم لزوماً باید از افراد صالح تر یا #کمتر_بدتر استفاده کرد که نیازمند دقت و بررسی و مشورت است.
در ارزیابی برای انتخاب باید فرایندی نگاه کرد نه نقطهای. تحلیل دقیق آن است که ما #فیلم_زندگی_افراد را ارزیابی کنیم نه یک #اسلاید آن ها را.
با یک اسلاید کسی را تأیید یا رد نکنیم بلکه #فیلم_زندگی_افراد را مقایسه کنیم.
انشاءالله خدا آنچه صلاح اسلام و انقلاب است بر ذهن و زبان و قلم و قدم ملت و مسئولان ساری و جاری کند. به برکت صلوات بر محمد و آل محمد.
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴حکم رأی لیستی
🗳س 2443: آیا رأی دادن به فهرست اسامی که از طرف احزاب و گروه های سیاسی منتشر می شود، بدون تحقیق در مورد افراد آن جایز است؟ اگر برخی از افراد آن در انتخابات رأی آورند و صلاحیت منصب را نداشته باشند، ما در پیشگاه خدای متعال مسئول خواهیم بود؟
✅ج: می توانید به فهرست و افرادی رأی دهید که معرفی کنندگان آنها افرادی متعهد، مؤمن، بصیر و انقلابی و قابل اعتماد باشند، مگر آنکه حجت شرعی بر خلاف داشته باشید.
📕منبع: leader.ir
#انتخابات
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🇮🇷شرکت در انتخابات
🗳س 2448: آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟
✅ج: واجب عینی است.
📕منبع: leader.ir
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🚨تفسیر به رای سخنان رهبری توسط مشاور رئیس مجلس/ آیا لیستی رای دادن حجت شرعی دارد؟
🔹در روزهای نزدیک به انتخابات، پرسش مهم «رای دادن بهصورت لیستی یا غیرلیستی»، بسیار پرتکرار میشود و کنشگران سیاسی سعی میکنند بر اساس منافع حزبی و جناحی خود به آن پاسخ بدهند. اما مهدی محمدی، مشاور رئیس مجلس، با تفسیر سخنان رهبری به نفع جریان متبوع خود، تلاش کرد تا «لیستی رای دادن» را مورد تأیید رهبری بداند.
🔹رهبر انقلاب روز گذشته با تبیین ملاکهای نامزدهای اصلح، درباره راه شناخت و تطبیق این ملاکها با نامزدهای انتخابات بیان فرمودند: «کاری سخت و نشدنی نیست. مثلاً در تهران فهرستهای مختلفی وجود دارد که برخی را میشناسیم، بعضی را از دیگران پرسوجو میکنیم و برخی را هم به افرادی که معرفی کردهاند اعتماد میکنیم و نامشان را در برگه رأی مینویسیم؛ بنابراین هر مقداری که ممکن است باید در این زمینه تلاش کرد.»
🔹رهبر انقلاب در این سخنان بهصورت واضح و صریح با اولویتبندی، شناخت و تحقیق را بالاتر از اعتماد به لیستها مطرح کردند و اما به شکل عجیبی، مهدی محمدی این سخنان را به تأیید رای لیستی تفسیر کرد و در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «رهبر معظم انقلاب امروز مجدداً فرمایش قبلی خود درباره رای دهی لیستی را تکرار فرمودند. درون لیست باید به اعتبار کسانی که میشناسیم، به کسانی که نمیشناسیم اعتماد کرد.»
🔹این تفسیر به رای در حالی صورت گرفت که هفته گذشته مستند «غیررسمی» واکنش رهبر انقلاب به گلایه یک کارگردان تئاتر از تفسیرکنندگان سخنان رهبری را نمایش داد. ایوب آقاخانی در این دیدار به رهبر انقلاب گفت: برخی مسئولان صحبتهای شما را تفسیر به رای میکنند؛ درخواست داریم که مسائل فرهنگی را به مسئولان با صراحت بگویید و رهبر انقلاب به ایشان پاسخ دادند: «کسی که تفسیر به رای میکند، حرف صریح را هم تفسیر به رای میکند.» حالا یک هفته بعد، یکی از مصادیق این رفتار نمایان شد.
🌐https://t.me/rajanews_com/205389
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توصیه آیت الله جاودان برای رای دادن به لیست جامعه مدرسین در انتخابات خبرگان تهران و سراسر کشور
✅️ @Rajanews_com
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب خطاب به مرددین شرکت در انتخابات: در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست!
✏️ حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز جمعه یازدهم اسفندماه ۱۴۰۲ در اولین دقایق آغاز رأیگیری:
و اما پاسخ به سؤال آقای خبرنگار که آخرین حرف من خطاب به مرددین چیست، آخرین حرف من این است که در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست. ۱۴۰۲/۱۲/۱۱
🖼 #بسته_خبری | #انتخاب_قوی، #مجلس_قوی، #ایران_قوی
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
انتشار شماره جدید کیهان فرهنگی
تازهترین شماره کیهان فرهنگی به همراه گفتوگوهای اختصاصی درباره «مجلس و ضرورت افراد متخصص و انقلابی»، « انتخابات؛ تجلی قانونِ مردم محور و مردم قانونمحور» و نیز موضوعات متنوع دیگر چاپ و برروی پیشخوان روزنامهفروشیها قرار گرفت.
«#الزامات_مجلس_شایستهسالار » عنوان طلیعه این شماره کیهان فرهنگی با اشاره به #انتخابات پیشرو اینگونه نوشته است: تداوم انقلاب در مسیر صحیح و اصیل و جلوگیری از انحراف و اعوجاج آن، و ممانعت از ورودش به مرحله ترمیدور یا چرخش از مواضع و اصول و ارزشها مستلزم وجود قانون دقیق انتخابات از یک سو و اجرای بدون ملاحظه و قاطع آن از سوی دیگر است.
نظام انقلابی و کارگزارانش بیهیچ انفعالی، بر رعایت آرمانها پافشاری و تداوم نهضت انقلابی را تضمین میکنند و آن را به پیش میبرند
در پایان تأکید شده: #مراقب_باشیم با انتخاب ناصحیح خودمان مخرب ارزشهایی نباشیم که #فلسفه_وجودی انقلاب و نظام ما را تشکیل میدهد! مراقب باشیم کنش و واکنش ما برخلاف تابلو و پرچمی نباشد که برافراشتهایم و برای اهتزاز آن خونهای مطهر بهترینهای این امت نثار شده است.
به ماجرای رفاعه بن شداد بَجلی بنگریم و عبرت بگیریم.مبادا مانند رفاعهها به خونخواهی امام حسین(ع )و یارانش قیام کنیم و از لج مختار پشت سر شمر نماز بخوانیم و از او انتظار انتقام از قاتلان کثیف امام حسین علیهالسلام را داشته باشیم!
حضور و #مشارکت_هوشیارانه امت در عرصه انتخابات، که مطالبه جدی امام المسلمین است برای تضمین سلامت انقلاب ضروری است. غفلت نکنیم!
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/fa/news/284087
و اینک «فصلی تازه» پس از «انتخاباتی پرشور»(یادداشت روز)
https://kayhan.ir/fa/news/284181
الزامات مجلس شايسته سالار.pdf
117.6K
⭕️الزامات #مجلس_شایستهسالار
فرازهایی از سرمقاله کیهانفرهنگی
بهمن و اسفند ۱۴۰۲
رهبری انقلاب مانند طبیبی حاذق و حکیمی بصیر در بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب در بهمن ماه سال ۱۳۹۷ با دقتی وصف ناشدنی، انقلاب را با نگاهی آسیب شناسانه مورد ارزیابی قرار داده و فرمودهاند:«اگر بیتوجهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برهههایی از تاریخ ۴۰ ساله نمیبود که متأسفانه بود و خسارت بار هم بود بیشک دستاوردهای انقلاب از این بسی بیشتر و کشور در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ بسی جلوتر بود و بسیاری از مشکلات کنونی وجود نمیداشت.»...
عمل به رهنمودهای امامین انقلاب در مورد آسیبهایی که از این ناحیه انقلاب و نظام را تهدید میکند نه تنها باید مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد بلکه مردم نیز مورد خطاب هستند و نمیتوانند و نباید از آن غفلت کنند.
مطالعه فصل ویژه درباره آفات انقلاب در کتاب«نهضتهای یکصد ساله اخیر» مرحوم استاد شهید مطهری و نیز «آفات نهضت» نوشته سید علیاکبر پرورش نیز میتواند راه گشا باشد.
هشدارهای مکرر رهبر معظم انقلاب در زمینه تحلیل عبرتهای عاشورا و ماجراهای صدر اسلام و رخنه فساد درکارگزاران حکومت اسلامی، همچنین خطرات پیوند قدرت و ثروت که به #قدرت_زایی_ثروت و #ثروت_زایی_قدرت میانجامد و میان آرمانها و واقعیت فاصله ایجاد میکند و نظام اسلامی را از درون پوک و بیمحتوا و سیرت آن را نابود میسازد،در همین رابطه باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
ملت ما همچون همیشه به پیروی از امام حاضر امت اثبات خواهد کرد که پای ارزشها و آرمانها ایستاده است.
#چشمها_را_باز_کنید_و_اشخاص_را_مطالعه_کنید