هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
خنجر از پشت به مردم
یعنی دفاع از گرانسازی
🔹روزنامه هممیهن به بهانه حمایت از رشد مصنوعی بورس که در اثر گرانسازی دولتی قیمت خودرو و ارز اتفاق افتاده، از گران شدن ارز و کاهش ارزش پول ملی حمایت کرد.
🔻این روزنامه در تیتری با عنوان «عبور از شاخص سه میلیونی؟/ بورس در آسـتانه رکوردشکنی» نوشت: بورس، چند ماهی میشود که روند نسبتاً صعودی گرفته و توانسته کانالهای جدید را فتح کند. شاخص کل از مرز ۲/۹ میلیون واحد عبور کرده؛ و میتواند به شاخص ۳ میلیونی برسد و پس از آن با تکیه به سیگنالهای سیاسی مثبت، کانال ۳/۵ میلیونی را نیز فتح کند.
🔹رشد شاخص درحالی رخ میدهد که در هفته جاری ورود نقدینگی به بورس نسبت به هفتههای اخیر کاهش محسوسی را تجربه کرده که علت را میتوان ریسکهایی همانند خبر استیضاح وزیر اقتصاد دانست؛ هرچند این موضوع منتفی شد اما به صورت موقت توانست تاثیری روی بازار داشته باشد.
🔻اما یکی از مهمترین و خاصترین شرایط و اتفاقات پیش روی بازار، رویدادها و فضای سیاسی است که بسیاری از افراد دلیل کم افت و خیز شدن و یا فاصله گرفتن جریان پول از بازار در برخی روزها را این موارد میدانند. بسیاری جریان حضور ترامپ در کمتر از دو هفته آتی را جریان مهمی برای بازار میدانند و از این رو این جریان میتواند مؤثر و اثرگذار باشد که بسیاری از افراد در سودهای نسبتاً خوبی قرار دارند و دست آنها برای فروش به راحتی روی ماشه فروش میرود.
🔹هممیهن در ادامه نوشت: "متاسفانه چون مجلس ساز مخالف با دولت میزند، ریسکهایی نظیر استیضاح وزیر باعث ترس در بازار میشود. متاسفانه ما آنقدری که از نمایندگان مجلس خودمان میترسیم از ترامپ نمیترسیم. در سال ۱۳۸۴ که دلار ۸۰۰ تومان شده بود آقای صمصامی که اکنون نیز نماینده مجلس هستند این نظر را داشتند که قیمت تعادلی دلار زیر ۴۰۰ تومان است. بیست سال گذشته اما رویکرد ایشان هنوز تغییر نکرده است، بورس ما از صمصامیها و امیرحسین ثابتیها میترسد".
🔻معنای دیگر تحلیل هممیهن در حمله به منتقدان گرانسازی نرخ ارز (کاهش ارزش پول ملی)، این است که حذف ارز نیمایی و رساندن نرخ دلار به ۸۰ هزار تومان (و آثار تورمی آن در زندگی ۸۵ میلیون نفر) کار درستی بوده، چون موجب رشد حبابی و مصنوعی شاخص بورس برای چند ده هزار سهامدار بوده است!
🔹روزنامه مذکور، چند ماه قبل در تحلیلی به دفاع از گران کردن بنزین پرداخته و مدعی شده بود: «بهترین راه حل مسئله بنزین این است که قیمت بنزین واقعی شود و دولت یک بار برای همیشه خود را از قیمتگذاری نرخ بنزین خلاص کند»!
🔻این روزنامه غربگرا همچنین، پس از آن که اعلام شد صادرات نفت ایران از جمله به چین با وجود تحریمها افزایشی شده، با وقاحت تمام ادعا کرد این افزایش صادرات، به خاطر چراغ سبز ترامپ بوده است!
🔹نشریه صدا نیز که سردبیر آن با هممیهن یکی است، اخیرا، از حذف ارز نیمایی (و گران شدن نرخ ارز) جانبداری و در کنار تصویر عبدالناصر همتی تیتر زد: «پوپولیسم علیه لیبرالیسم»!
🔹مواضع سوپر کاپیتالیستی تیم هممیهن در حالی است که این نشریه هر از گاهی هم ژستهای مردمی و چپگرایانه میگیرد. چنان که چند هفته قبل، کاریکاتوری را منتشر کرد که سیاست گران کردن خودرو و گاز و برق و لبنیات و... را به مثابه خنجر زدن دولت از پشت به مردم تصویر کرده بود!
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
🛑 روابط عمومی سپاه محمد رسولالله(ص) تهرانبزرگ:
🔹️ خبر روزنامه شرق به نقل از سردار حسنزاده کذب و ساختگی است/شکایت حقوقی از این اقدام غیرحرفهای در دستور کار است/ با تولید اخبار جعلی، خط دشمن برای تضعیف رزمایش مهم «راهیان قدس» را دنبال میکنند
🔹️در پی انتشار خبر کذب و کاملا ساختگی از سوی روزنامه شرق و طرح ادعای «ثبت نام ۲۷ هزارتبعه افغانی برای شرکت در رزمایش» به نقل از فرمانده سپاه تهرانبزرگ، روابط عمومی این سپاه، ضمن تاکید بر ساختگی بودن این نقل قول، مطلب زیر را منتشر کرد:
🔹️انتشار یک خبر ساختگی، عجیب و مشکوک به نقل از سردار حسنزاده، فرمانده سپاه تهرانبزرگ از سوی روزنامه شرق پس از استیصال رسانههای معاند خارجی از استقبال مردم و رسانهها از برگزاری رزمایش ۱۱۰ هزار نفری پایتخت، یک اتفاق نادر و کم سابقه درباره نیروهای نظامی و اقتدار دفاعی کشور است.
🔹️در شرایطی که حضور ۱۱۰ هزار نیروی بسیجی مردمی سازمان یافته از اقشار مختلف، مومن و پای کار با دریایی از کمک های مومنانه، پیام آرامش و امنیت برای داخل و آمادگی دشمنشکن مقابل دشمن خارجی را مخابره می کند، یک رسانه رسمی با داستان سرایی از قول فرمانده سپاه تهرانبزرگ، مدعی ثبت نام اتباع بیگانه برای شرکت در رزمایش راهیان قدس می شود!
🔹️برخی در داخل با تولید اخبار جعلی، خط دشمن برای تضعیف رزمایش مهم، وحدتآفرین و دشمنشکن «راهیان قدس» را دنبال میکنند.
🔹️روابط عمومی سپاه محمد رسولالله(ص) تهرانبزرگ ضمن تاکید مجدد بر کذب بودن خبر روزنامه شرق، ناظر به این اقدام غیرحرفهای که احتمالا با هدف تضعیف نیروهای مسلح به ویژه بسیج مردمی انجام شده است، موضوع را از مراجع قضایی و قانونی پیگیری خواهد کرد.
@baseeratt
📍 بعد از سخنان جناب پزشکیان که گفت ؛ چین از ما نفت میخره و به جا پول جنس بنجل میده، چینی ها هم خرید نفت از ایران رو به صفر رسوندن‼️
آیا هنوز فکر میکنید این مطالب ذهن خود اوست ؟!
#منافع_ملی
#اطرافیان
@smj_abtahi
نپذیرفتن FATF تأثیری در روابط چین با ایران نمی گذارد
https://www.alef.ir/news/3990621001.html
آیا پول نفت صادراتی ایران به چین به کشور بازمیگردد؟ - مشرق نیوز
https://www.mashreghnews.ir/amp/1280801/#aoh=17366189074450&csi=1&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=%D8%A7%D8%B2%20%251%24s
🔴بازخوانی پاسخهای مستند کیهان
⭕️ «افایتیاف (FATF) «تله» دشمن برای تحریم و «بهانهای» برای کمکاری در داخل
....
افایتیاف یکی از راههای فرار و بهانههای دولتهایی است که بدون طرح و برنامه و آمادهسازی، همه مسائل را به پیوستن به سازوکارها و معاهداتی حواله میدهند که در سال 2025 میلادی کارایی خود را به واسطه افول سلطه غرب در سیاست و اقتصاد جهان از دست دادهاند....
....
آنان هنوز هم حاضر به پاسخگویی در برابر سادهلوحی خود درباره برجام و اینکه برجام چه دستاوردی داشت؟ نیستند و از پاسخ به این سؤال طفره میروند که با وجود سابقه برجام چه تضمینی برای ثمردهی توافق جدید در شرایط فعلی و تاثیر FATF بر بهبود اقتصاد و تجارت کشور دارند.
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/001GvQ
🔴بازخوانی پاسخهای مستند کیهان
افایتیاف (FATF) «تله» دشمن برای تحریم و «بهانهای» برای کمکاری در داخل
....
افایتیاف یکی از راههای فرار و بهانههای دولتهایی است که بدون طرح و برنامه و آمادهسازی، همه مسائل را به پیوستن به سازوکارها و معاهداتی حواله میدهند که در سال 2025 میلادی کارایی خود را به واسطه افول سلطه غرب در سیاست و اقتصاد جهان از دست دادهاند.
افایتیاف نه آغازی بر حل مسائل موجود با غرب است و نه پایانی بر دشمنی غرب با ملت ایران، این مسیر اساسا بر این مبنا طراحی شده است که اگر هر تصمیم و عقبنشینی ما نیز منجر به اصلاح رفتار غرب نشد، کرنش دیگری را انجام میدهیم، دلیل مشکلات را عدم کرنش بیشتر معرفی کرده و نظام را به سنگ اندازی در این مسیر متهم میکنیم.
بر این اساس اگر FATF نیز کمکی به مسیر رفع تحریم و حل مسائل میان ایران و غرب نکرد، معاهده، توافق یا سازوکار بیتاثیر دیگری را پیدا میکنیم و دلیل مشکلات را نپیوستن به آن سازوکار معرفی میکنیم.
بدون برجام و بدون FATF
کارنامه برخورد سه دولت با فشارهای غرب به خوبی پوچی بهانهتراشیهای واهی دولتمردان روحانی و مسئولین کنونی را نشان میدهد، دولت شهید رئیسی در شرایطی که با شکست و اثبات ضعفهای بیشمار برجام و بیمسئولیتی و سوءمدیریت دولت روحانی، کشور را تحت شدیدترین تحریمهای آمریکا (با وجود قطعنامه 2231) تحویل گرفت، بدون پیوستن به FATF و بدون برجام، توانست تا حد زیادی بر این فشار فائق آمده و فروش نفت کشور را از 200 هزار بشکه (در روز) به 1میلیون و هشتصد هزار بشکه در پایان این دولت رسانده و سرمایهگذاریهای خارجی و تبادلات تجاری کشور را در وضعیت خوبی قرار دهد.
اقداماتی که بیش از هر چیز مصروف فائق آمدن بر آوار بزرگ نقدینگی دولت حسن روحانی و بازسازی اقتصاد آسیب دیده کشور در 8 سال بیعملی دولتهای یازدهم و دوازدهم شد.
پیش از این نیز گرچه از سال 1388 تا پایان دولت دهم ایران در لیست سیاه FATF قرار گرفته و تحت تحریم 6 قطعنامه شورای امنیت قرار داشت ولی آمار فروش نفت هیچگاه به رقمی پایینتر از 1 میلیون بشکه نرسیده و سرمایهگذاریهای خارجی در ایران و تراز تجاری کشور در وضعیت به مراتب بهتری نسبت به دولت روحانی قرار داشت.
دنیای در حال تغییر و بندگی عاشقانه برای غرب
در حالی که جهان در روزهای ابتدائی سال 2025 بیش از هر زمان دیگری به تحولات عظیم در صحنه سیاست جهان اذعان و باور دارد و سیاستمداران آمریکایی نیز صراحتا آمریکا را ضعیف شده دانسته و خود را ناجی آمریکا معرفی میکنند(Make America Great Again) برخی از ساده اندیشان در داخل هنوز معتقدند سلطه غرب به پایان نخواهد رسید و سازوکارهای غربی تا ابد پای برجاست.
در شرایطی که متحدان سنتی غرب و آمریکا نیز امروزه مشتاق پیوستن به اتحادهای سیاسی، اقتصادی و مالی جدید در جهان غیر غربی هستند و در وضعیتی که بریکس در بسیاری از آمارها از جی 7 پیشی گرفته است، جای تعجب دارد که بر چه اساسی عدهای مشکل اصلی اقتصاد و تجارت ایران را در نپیوستن و همراهی با سازوکارهای غربی همچون افایتیاف میبینند؟
این طیف اساسا کوچکترین اعتقادی به تحول در نظم سیاسی و اقتصادی جهان نداشته و در حالی که صاحب نظران آمریکایی و افرادی همچون ریچارد نفیو (که یکی از اصلیترین افراد در طراحی تحریم بر علیه ملت ایران به شمار میآید) به ناکارآمدی ابزار تحریم در سال 2024 و 2025 اذعان کرده و نفیو در مقاله خود در فارن افرز به روشنی از تخطی و عدم پیروی چین و روسیه از تحریمهای ایران سخن به میان میآورد، هنوز هم معتقدند تمام همت کشور باید مصروف کرنشی دوباره در برابر غرب شود و احتمالا در صورت اثبات بیتاثیری FATF نیز، معاهده و سازوکار دیگری را بهانه کرده تا از پاسخگویی خود فرار کنند....
...
این تیترها نشانگر این است که پس از نزدیک به یک دههای که از روزهای برجام میگذرد، این افراد خواسته یا ناخواسته هیچ درسی از برجام نگرفته و تیترهایی که در سال 93 و 94 در رسای برجام میسرودند را این بار نیز برای FATF استفاده میکنند.
آنان هنوز هم حاضر به پاسخگویی در برابر سادهلوحی خود درباره برجام و اینکه برجام چه دستاوردی داشت؟ نیستند و از پاسخ به این سؤال طفره میروند که با وجود سابقه برجام چه تضمینی برای ثمردهی توافق جدید در شرایط فعلی و تاثیر FATF بر بهبود اقتصاد و تجارت کشور دارند.
یکی از فعالان رسانهای نکته جالبی را درباره تیترهای زنجیرهای عنوان کرد: تیتر روزنامه آرمان ملی درباره FATF صادقانه است. (احتمالا از دستشان در رفته است) یعنی میدانند که FATF در حل مشکلات بانکی ایران با دنیا اثری ندارد و صرفا گامی برای مذاکره با غرب است و امتیازدهی یکطرفه برای اعتمادسازی است.
⭕️متن کامل در زیر
https://kayhan.ir/001GvQ
🔴۳ نکته درباره آتشسوزی لسآنجلس
✍ جعفر بلوری
1- در جامعهشناسی میخوانیم، اندیشمندان غربی- بهخصوص اندیشمندان قرن 19 و 20- غالبا «مسئلهمحور» بودهاند. یعنی، بسیاری از نظریات در این حوزه مهم علوم انسانی، به دلیل درگیر بودن جامعه دورانِ زندگی آن اندیشمند به یک «مسئله» و «بحران»، ظهور و بروز یافتهاند. مثلا افرادی مثل پارسونز و مرتون و امثالهم که روی نظریه «ساختی کارکری» کار کردهاند یا افرادی که بعد از آنها، روی نظرات «کشمکش» و «تضاد» مطالعه کردهاند یا آنهایی که تلاش کردهاند این دو نظریه را با هم آشتی داده و تلفیقی از این دو داشته باشند، به دلیل این بوده است که، جامعه آن روزهای این افراد، درگیر مسائل حادی شده بود و آنها برای حل این مسائل حاد و خطرناک، شروع به تحقیق و مطالعه و پژوهش کردهاند. «مسئلهمحور بودن» یعنی اول مسئله و مشکلی ایجاد میشود بعد، کارهای مطالعاتی و پژوهشی برای حل آن مسئله آغاز میگردد. «مسئلهمحور» بودن، مهم و کارگشا است اما نه همیشه. بسته به نوع و جنس مسئله، فرق میکند که باید «مسئلهمحور» بود یا پیش از مسئله شدن یک معضل، به فکر چاره افتاد. برخی مسائل پس از بروز، میتوانند جامعهای را ویران کنند. مثل مسائل محیط زیستی که امروز در آمریکا به شکل «یکی از پرهزینهترین فجایع تاریخ جهان» خود را به نمایش گذاشته و در حال بلعیدن لسآنجلس است.
.....
در کار رسانه، اصطلاحی داریم با عنوان «دروازهبانی خبر». این اصطلاح یعنی، شناخت بموقع اخبار و سوژههای خبری مهم و بازنشر آن. به عبارتی، وقتی خبری «مهم» بود و افکار عمومی دنیا را درگیر کرد، رسانهها مثل یک دروازهبان، آن را گرفته و روی آن مانور رسانهای میدهد. اخبار مربوط به آتشسوزی بیسابقه آمریکا، به لحاظ خبری «مهم» است چون تمام عناصر لازم برای «مهم» بودن را دارد. هم حادثهای عظیم و بیسابقه است - چرا که به قول بایدن، لسآنجلس را شبیه به شهری بمباران شده و جنگزده کرده است - و هم جای پرداختن از زوایای گوناگون مثل همین زاویه محیط زیستی، سوء مدیریت و یا مقایسه آن با شرایط غزه را دارد - اما بخشی از طیفی که در ایران آنها را «غربزده» مینامند، دیروز شنبه اخبار این آتشسوزی عظیم و خسارتبار را در صفحات نخست خود به طور کامل «سانسور» کردند. دلیل این امر در خوشبینانهترین حالت این است کارشان غیرحرفهای است و کار رسانه را بلند نیستند! اما این امر میتواند دلایل دیگری هم داشته باشد. واقعیت این است که برخی در ایران، غربیتر از خود غربیها هستند. چرا که امروز، بزرگترین انتقادات علیه بیکفایتی نظام سیاسی حاکم بر آمریکا در مهار این آتشسوزی را همین کارشناس غربی و رسانههایشان میکنند. اما غربگرایان ما، غرب را «همیشه قهرمان، پیروز و موفق» میخواهند. یکی از آنها اخیرا در جلسهای با عنوان وفاق ملی گفته است: «واقعیت این است که از این بین تنها آمریکاست که مؤلفههای قدرت جهانی را دارد و الباقی همگی قدرتهای منطقهای هستند و تا 25 سال آینده هیچ کشوری نمیتواند قدرت آن را به چالش بکشد.»(!) این در حالی است که ترامپ با شعار «آمریکا را دوباره بزرگ میکنیم» به پیروزی رسید. «آمریکا را دوباره بزرگ میکنیم» یعنی اولا؛ آمریکا بزرگ نیست و ضعیف شده است و ثانیا؛ مردم آمریکا هم این واقعیت را پذیرفتهاند که اگر نپذیرفته بودند، به آن رای نمیدادند. اما غربگرایان ما این واقعیت را نمیتوانند بپذیرند!
https://kayhan.ir/001H0Q
🔴کینه شتری دشمن و خوشخیالی دوستان
✍عباس شمسعلی
چند روز قبل مصاحبهای از یکی از کسانی که سابقه طولانی در سطح وزارت در دولتهای مختلف داشته است منتشر شد که از چند منظر قابل تأمل است؛ توجه کنید: «دنیا با ما دشمنی نداره؛ 46 ساله انقلاب کردیم، ترامپ ۴ سال اومده رفته
۴ سال دیگه هم میاد میره گورشو گم میکنه میره. ما ۴۶ سال سیاست خارجیمون غلطه از زمانی که ریختن سفارت آمریکا رو گرفتن دنیا رو با ما دشمن کردند تا به امروز ما در همون راستا حرکت کردیم. ما اصلا از سیاست خارجیمون تعریف درستی نداریم بله تو تئوری میگن که نمیدونم استقلال و فلان و بهمان، ولی ما دنیا رو با خودمون دشمن کردیم،... آقا دنیا که خودش رو آماده نکرده که با جمهوری اسلامی دشمنی بکنه این سیاستهای ماست که دنیا رو با خودمون دشمن کردیم...»
شاید باور اینکه این اظهارات نسنجیده و بسیار دور از واقعیت را فردی که در دو دولت مرحوم هاشمی و آقای خاتمی وزیر بوده و در دولت آقای روحانی یکی از معاونتهای دولت را در اختیار داشته است بیان کرده، دور از ذهن باشد، اما متاسفانه این نوع مواضع و این سطح نازل از تحلیل از برخی کسانی که سالها در این کشور در مسئولیتهای بالای اجرائی حضور داشتهاند، اولین بار نیست که مطرح میشود.
این نوع اظهارات بدون پشتوانه مستند و بدون تفکر که نشان از محرومیت این طیف و همفکرانشان از قدرت تحلیل و دور بودن از بدیهیات حافظه تاریخی چند دهه کشور دارد در حالی است که امروز یک دانشآموز نوجوان هم با اندک مطالعه کتابهای درسی تاریخ معاصر کشورمان، متوجه میشود که با وجود لیست بلند بالایی از دشمنیهای آمریکا از سالها قبل از انقلاب تا کنون، مسئول دشمنی آمریکا با مردم و کشور ما کیست؟
شاید ذکر چند نمونه از این لیست بلند بالای کینهتوزی و عداوت آمریکا با مردم و کشورمان خالی از لطف نباشد.
......
بهتر است این دوستان خوشباور یا مرعوب آمریکا که با تحلیل غلط خود به مردم و دولت آدرس غلط میدهند و میخواهند یک بار دیگر به طرق مختلف کشور را معطل لبخند و گوشه چشم دشمنی که کینه شتری دارد نمایند، اندکی تفکر کنند و منافع ملت را قربانی این برداشتها و نسخههای بیسرانجام از سیاست خارجی نکنند.
رهبر انقلاب در همین دیدار اخیر خطاب به این افراد گفتند: «... مخاطب حرف من، بیشتر، آن کسانی هستند که مرعوب سیاستهای آمریکایند: مرعوب نباشند. آمریکاییها در این چهل و چند سال، در اغلب سیاستهایی که علیه جمهوری اسلامی به کار بردند اشتباه کردند. مثلاً تحریم کردند؛ برای چه تحریم کردند؟ تحریم کردند که اقتصاد ایران را به زانو دربیاورند دیگر؛ ما بیشترین پیشرفت علم و فنّاوری را در همین دورانِ تحریم کردیم؛ بیشترین نفوذ منطقهای را در همین دوران انجام دادیم؛ ما بیشترین جوان آماده به کار در زمینههای گوناگون را، در همین دوران تحریم در مقابل خودمان مشاهده کردیم. محاسبه آمریکا غلط از آب درآمد؛ خواست ایران را فلج کند، ایران فلج [نشد]. بله؛ البتّه تحریم ضررهایی به کشور زد؛ اینجور نبود که ضرر نزند، ضرر زد؛ انشاءالله ملّت ایران به حساب این ضررها هم یک روزی خواهد رسید.»
در این میان انتظار از دولت و رئیسجمهور محترم این است که انرژی و ظرفیتهای کشور را برای رفع مشکلات و موانع به کار گیرند و این فرصت خدمت را مغتنم شمرده و با تجربه گرفتن از دل بستنهای بیحاصل گذشته به مذاکره با دشمنی که با ما کینه شتری دارد و درس گرفتن از خسارتهای معطل کردن ظرفیت عظیم کشور به امید گره گشایی دشمن، زمان و سرمایه و توانمندیهای کشور را پاسداری کنند. این روزها باز هم شاهد گره زدن حل مشکلات کشور از سوی برخی افراد در دولت به FATF هستیم. جدای از اینکه دولت شهید رئیسی نشان داد بدون FATF هم چه کارهای بزرگی میتوان انجام داد، آیا دولتمردان ما میتوانند باور کنند غرب و آمریکایی که تمام تلاشش بستن کوچکترین روزنهها بر روی مردم کشورمان است و با برجام و مذاکره هم تحریمها را لغو نکرد، با پیوستن ایران به FATFبه یکباره با ما مهربان شود؟ آیا غیر از این است که این دام هم پرده دیگری از تلاش دشمن برای تنگ کردن عرصه بر مردم و کشورمان است؟
به گفته رهبر انقلاب، «مسئولین کشور، بایستی مراقب باشند و تسلیم خواسته کسانی نشوند که از بُن دندان با ملّت ایران و با جمهوری اسلامی دشمنند و ایران را ویران میخواهند و آرزو میکنند.»
https://kayhan.ir/001Gz7
تعریف از خود، زشتترین راستی(چراغ راه)
قالالامام علی(ع): «اقبح الصدق، ثناء المرء علی نفسه».
امام علی(ع) فرمود: زشتترین راستی، ثناگویی انسان از خویشتن است. ( مستدرک نهجالبلاغه، ص 179)
____________
47.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥گفتگوی فرشته سادات رحیمی با دکتر دَن کوالیک، استاد حقوق دانشگاه پیتسبرگ پنسیلوانیا و وکیل آمریکایی درباره FATF ( اِف اِی تی اِف ) + زیرنویس فارسی
مباحث:
💥چیستی و چرایی تأسیس FATF
💥الزام بازگشت ایران به زمان شاه برای پذیرفته شدن در FATF
💥 تعریف آمریکا از تروریسم مانع پیوستن ایران به FATF
💥عدم حل مشکلات اقتصادی حتی در صورت پیوستن به FATF
💥پیوستن به FATF مانند سپردن مرغداری به دست روباه است
💥فروپاشی لیبی و سوریه درست در زمان توافق با آمریکا
💥مشکل آمریکا با ایران هیچ ربطی به اسلام ندارد
🎋حضرت آیت الله امام خامنه ای ادام الله ظله🎋
🎄در دیدار مردم قم🎄
🔹[از لحاظ] علم و فنّاوری؛
🔸کشور از عقبافتادهترین کشورهای دنیا در علم و در فنّاوری بود(در رژیم پهلوی)!
🔻در ردیفهای آخر، [بین] کشورهای عقبافتاده [بود]. علم و فنّاوری ما این بود.
🔹از لحاظ فرهنگی؛
🔸گسترش فساد و ابتذال، دوری روزافزون از ارزشهای اخلاقی و دینی و مذهبی، ترویج فرهنگ غربی، ترویج بیحیائی به طور روزافزون در کشور،
🔻حتّی بیش از کشورهای اروپایی!
🔹که آن روز قضاوت کسانی از خودهایشان در مطبوعات ما همین بود!
🔸که اینجا وضع زنهای کشور در پوشش و لباس و حجاب و حیا و مانند اینها،
🔻از کشورهای اروپایی، بدتر است! این هم وضع فرهنگی !
🔹خب، ایران این بود؛
🔸آن وضع سیاستش، آن داخلیاش، آن خارجیاش، آن اقتصادش، آن علمش، آن فرهنگش،
🔻این [ایران] را رئیسجمهور آمریکا میپسندید و تعریف میکرد و تمجید میکرد و محمّدرضا را به خاطر ایجاد یک چنین ایرانی، بالا میبرد که حتّی خودهایشان هم میگفتند ــ دُوروبَریهایش ــ که نطق او مبالغهآمیز بود، امّا این مبالغه را کرد!
🔹اینها برای ایران، این [وضع] را دوست داشتند، این را آرزو میکردند؛
🔸امروز هم برای کشور، این را آرزو میکنند؛
🔻کارتر این آرزو را به گور برد، اینها هم این آرزو را به گور خواهند برد.
🔹درس دوّم از حادثهی نوزدهم دی:
🔻خطای محاسباتی دستگاه آمریکا.
🔹این کسانی که به ظواهر آمریکا دل میبندند و عظمت معنوی ملّت خودشان را از یاد میبرند،
🔸خدا را از یاد میبرند و آمریکا در نظرشان جلوه میکند، توجّه کنند:
🔻«خطای محاسباتی آمریکا».
🔹روز دهم دی سال ۱۳۵۶، کارتر آمد اینجا، نطق کرد و تمجید کرد و سفارش کرد و گفت اینجا «جزیرهی ثبات» است و مانند اینها،
🔸روز نوزدهم دی، یعنی نُه روز بعد از آن،
🔻حادثهی قم اتّفاق افتاد؛ خطای محاسباتی [داشتند]. اینجور میفهمیدند و اینجور غلط محاسبه میکردند.
🔹مردم قم هم به نیابت از ملّت ایران قیام کردند؛
🔸مردم قم با انگیزهای آمدند وارد میدان شدند که آن انگیزه، در سرتاسر کشور وجود داشت؛ بعد نشان داده شد و همه دیدند.
🔻آن روز قمیها بودند که توانستند پیشرو این حرکت بشوند و نشان بدهند.(۱۴۰۳/۱۰/۱۹).🔻🔹🔻
🎄قال الإمامُ الصّادقُ عليه السلام :
🌷اِعلَمْ أنّهُ مَن لَم يُنفِقْ في طاعَةِ اللّه ِ ابتُليَ بأن يُنفِقَ في مَعصيَةِ اللّه ِ عَزَّ و جلَّ ، و مَن لَم يَمشِ في حاجَةِ وَليِّ اللّه ِ ابتُلِـيَ بأن يَمشيَ في حاجَـةِ عَـدُوِّ اللّه ِ عَزَّ و جلَّ ؛
🌾بدان كه هركس در راه طاعت خدا خرج نكند، به خرج كردن در راه معصيت خداوند عزّ و جلّ گرفتار شود! و هر كه در راه رفع نياز دوست خدا قدم برندارد، به قدم برداشتن در راه رفع نياز دشمن خداوند عزّ و جلّ گرفتار آيد !
📚 بحار الأنوار : ج ۹۶ ، ص ۱۳۰ .
*✨✨✨قسمتی از داستان زندگی✨✨✨*
*#بی_بی_سکینه*
🅾 خاطرات مادر یکی از نیروهای شهید سلیمانی که قابل تامل است؛
✅ "خدا در هر عصری حجتی دارد که با او به انسان احتجاج میکند"
🌷من سختی زیاد کشیدم تا تنها پسرم بزرگ شد. هم مادر خانه بودم هم مرد خانه! شوهرم و دختر سه سالهام،
مریض بودند و هر دو در یک سال مردند. در کل شهر کرمان کسی را نداشتیم. من بودم و همین یک پسر، به نام علی!
میرفتم سر کوره آجرپزی و بعدازظهرها که از سرکار برمیگشتم توان راه رفتن نداشتم و از خستگی از خدا میخواستم جان مرا هم بگیرد!
حتی گاهی زندگی چنان سخت میشد که زیر باران و برف، گدایی هم میکردم. علی که کوچک بود نمیگذاشتم بفهمد چه کار میکنم با خودم میگفتم این بچه گناهی ندارد و غصه میخورد.
شب میگفت مامان!
#چرا_پاهایت_تاول_زده؟
میگفتم چیزی نیست بخاطر سرماست، مادر!
وقتی هیچ پولی نداشتم با یک نان سر میکردیم و گاهی یک نان را هم سه قسمت میکردیم تا در طول سه روز بخوریم.
علی که بزرگ شد با اینکه در یک خانه خرابه زندگی میکردیم، میگفت "مامان خدا داره ما رو امتحان میکنه باید صبر کنیم و شکر کنیم!"
یک دست لباس داشت که وقتی میشستم تو سرما بدون لباس میایستاد تا لباسش خشک شود.
میگفتم: مادر سردت نیست؟
میگفت: نه، کدوم سرما؟!
وقتی که میرفتم سر کار برای این که حتی همسایهها هم نفهمند چیزی نداریم که بخوریم، قابلمهای آب میگذاشت سر گاز تا جوش بیاید و قل بزند تا اگر همسایهای آمد و چیزی آورد بگوید: نه! ببین مادر من غذا درست کرده برایمان! کوچک بود هنوز. یه روز که چیزی برای خوردن نداشتیم گفت: مادر! برویم نان بگیریم؟
با سر افکندگی گفتم مادر صاحب کار هنوز پول کارم را نداده است. گفت طوری نیست دیشب یک دانه خرما خوردم میتوانم تحمل کنم...
اون روز مستاصل آمدم در خیابان و رو کردم به خدا و گفتم:
🤲خدایا
امروز یک لقمه نان گیر من میآید؟😰 برگشتم خانه دیدم نزدیک درب خانه یک کیسه نان هست برداشتم آوردم داخل ... علی بعد از چند دقیقه آمد گفت؛ مادر بیا بخوریم ... گفتم نگاه کردی تو کیسه چی بود؟ گفت خدا همین را برایم فرستاده!
خودم رفتم پای کیسه دیدم نانها از کپک سبز شده بودند! علی یک مقدارش را شسته بود و نشسته بود به خوردن ...
👈 #علی_که_بزرگ_شد_جنگ_شد.
علی میرفت در کارهای پشت جبهه کمک میکرد تا به چشم حاج قاسم، که فرمانده لشکر کرمان بود بیاد، آنقدر رفت و آمد تا حاج قاسم او را با خودش به جبهه برد و جزو فرماندهان محوری
#لشکر_ثارالله
شد و بعدها هم
👈 #علی_شهید_شد...
بعد از شهادت علی، کسی را نداشتم ...
حاج قاسم برایم پسر شد،
از سوریه زنگ میزد میگفت
صدایت را شنیدم، خستگیم رفع شد مادر! صدایت را شنیدم، آرامش پیدا کردم مادر!
یک شب ساعت ۲ نصفه شب تلفن خانه زنگ خورد. با ناراحتی گفتم کیه این وقت شب زنگ میزند؟
برداشتم، گفت: منم قاسم، قاسم سلیمانی!؟
دلم تنگ شده برایت، از کربلا زنگ میزنم، به جایت زیارت کردم، برایت چه سوغاتی بیاورم؟
حاج قاسم همیشه میگفت:
ما افتخار میکنیم بیبی سکینه از ماست! مادری که در عالم یک فرزند داشت و هیچ قوم و اقوامی نداشت و ندارد!
زن زحمت کشیده سیه چرده، پر از معنویتی که امروز افتخار شهر ماست او مادر شهید ماست که با کار در کورههای خشت مالی او را بزرگ کرد ...
🌷حالا اما بیبی سکینه در کنار دو پسرش خوابیده است ...
علی که در جوانی به یاد روزهای گرسنگی کیسه به دوش میگذاشت و درب خانههای نیازمندان میرفت و در جبهه مجاهدت حق بر علیه باطل به شهادت رسید امروز مزارش حاجتها میدهد...
و قاسم پسر دیگرش که از ۷۰ ملیت دنیا زائر دارد و آرامش قلب بیبی سکینه است...
بیبی اگر چه در این دنیا کسی را نداشت و ندارد ولی آنجا
#مادر_لشکری_از_شهیدان_راه_خداست...
#کتاب_خاطرات_دردناک
#ناصرکاوه
🌷هدیه به روح بیبی #سکینه_پاکزاد_عباسی
و فرزند شهیدش سردار
#شهید_علی_شفیعی
فرمانده محور لشکر ثارالله و
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
رحمت الله علیهم
بخوانید فاتحهای همراه با صلوات