نشست توجیهی سامانه ارزیابی جشنواره علامه حلی(ره) برگزار شد
دومین نشست توجیهی سامانه ارزیابی جشنواره علامه حلی(ره) شامگاه سهشنبه ۲۸ تیر ماه در قم برگزار شد.
در این نشست که با حضور جمعی از دبیران جشنوارههای استانی و معاونان پژوهش مدیریتهای استانی حوزههای علمیه برگزار شد، فرایندهای ارزیابی و اجرایی این سامانهٔ تازه راهاندازی شده آموزش داده شد.
همچنین پاورپوینت آموزشی استفاده از این سامانه در مراحل مدرسهای و استانی بزودی برای تمامی کاربران و ارزیابان جشنواره در سراسر کشور در همین سامانه بارگزاری خواهد شد.
@jhelli_ir
منتخبین جشنواره سیزدهم.pdf
1.09M
فهرست منتخبین سیزدهمین جشنواره علامه حلی
@jhelli_ir
هدایت شده از
نشست هماندیشی ارزیابان جشنواره برگزار شد
نشست مجازی هماندیشی ارزیابان خواهر جشنواره علامه حلی(ره) در استانهای بوشهر، هرمزگان، کرمان و یزد امروز یکشنبه 30 مرداد برگزار شد.
در این نشست، حجتالاسلام والمسلمین محمدصالح مازنی، دبیر جشنواره علامه حلی(ره) در سه محور «تشریح آییننامه ارزیابی جشنواره»، «معیارهای کلان ارزیابی آثار» و «شیوههای ارزیابی با رویکرد وحدت رویه در ارزیابی آثار جشنواره» توضیحاتی خطاب به شرکتکنندگان ارائه کرد.
@jhelli_ir
💢سامانه اطلاعرسانی نیازها و اولویتهای پژوهشی راهاندازی شد
با رویکرد جدید در ثبت اولویتدهی به نیازهای پژوهشی در حوزه دین و علوم انسانی، معاونت پژوهش حوزههای علمیه با همکاری فناوری و اطلاعات مرکز مدیریت حوزههای علمیه، اقدام به طراحی و راهانداری سامانهای کاربر محور در این خصوص کرده است.
این سامانه که در گام اول خود اطلاعات ده کتاب نیازسنجی و نزدیک به 13 هزار موضوع را که قبلا در معاونت پژوهش تهیه شده است را در خود جای داده، این قابلیت را دارد که پژوهشگران موضوعات پژوهشی نیازمند تحقیق و پژوهش را به نام خود ثبت کرده و به دیگران معرفی کنند.
🔰آدرس سامانه اطلاعرسانی نیازها و اولویتهای پژوهشی
🌐 http://needs.ismc.ir
@jhelli_ir
برگزاری شورای جشنواره استانی ایلام با حضور دبیر جشنواره کشوری
جلسه شورای جشنواره استانی علامه حلی(ره) ایلام صبح امروز با حضور دبیر جشنواره سراسری علامه حلی، مدیران و معاونان پژوهش حوزههای علمیه برادران و خواهران استان برگزار شد.
حمایت مالی و علمی از جشنوارههای استانی، لزوم توجه به آموزشِ پژوهشمحور و بررسی راهکارهای ارتقای جشنواره در استان، از موضوعات مورد بحث در این جلسه بود.
@jhelli_ir
✅موضوعات و اولویتهای مورد حمایت معاونت پژوهش حوزههای علمیه ناظر به حوادث اخیر در جامعه.
#دبیرخانه_حمایت_حوزه
@hdabirkhane
@jhelli
#جشنوارههای_مدرسهای
#گزارش_تصویری
ارزیابی تفصیلی آثار جشنواره علامه حلی(ره) در مدرسه علمیه امام خمینی(ره) ارومیه با حضور اساتید در محل معاونت پژوهش مدرسه
ارزیابی آثار بصورت آنلاین و در سامانه متمرکز ارزیابی جشنواره انجام میشود.
@jhelli
#جشنوارههای_مدرسهای
#گزارش_تصویری
اساتید حوزه علمیه امام خمینی(ره) خوی ارزیابی آثار جشنواره علامه حلی(ره) مرحله مدرسهای را در طی چند جلسه در اتاق پژوهش این مدرسه انجام دادند.
ارزیابیها بصورت آنلاین و در سامانه متمرکز ارزیابی جشنواره انجام میشود.
@jhelli
شورای سیاستگذاری جشنواره علامه حلی(ره) تشکیل جلسه داد
جلسه شورای سیاستگذاری جشنواره علامه حلی(ره) با موضوع بررسی و تعیین وضعیت ثبتنام طلاب در جشنواره و تعیین اعضای حقیقی شورای علمی روز پنجشنبه 3 آذر برگزار شد.
معاون پژوهش حوزههای علمیه، معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران، رئیس مرکز نخبگان و استعدادهای برتر حوزه، نماینده معاونت آموزش حوزههای علمیه، مدیر ترویج پژوهش حوزههای علمیه، مدیرکل پژوهشهای عمومی حوزههای علمیه خواهران و دو پژوهشگر حوزوی اعضای این شورا هستند و سیاستگذاریهای کلان جشنواره بر عهده این شورا است.
@jhelli
دوازدهمین جشنواره استان اصفهان در ایستگاه پایانی
دبیر دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) استان اصفهان از انتخاب ۴۱ اثر به عنوان آثار منتخب دوازدهمین دوره جشنواره در این استان خبر داد.
حجتالاسلام والمسلمین رسول ملکیان اصفهانی در گفتوگو با خبرگزاری حوزه اظهار کرد: بالغ بر ۲ هزار اثر به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) استان اصفهان ارسال و ارزیابی شد.
وی با بیان اینکه پس از انجام مراحل ارزیابی اجمالی، تفصیلی و داوری نهایی، ۴۱ اثر به عنوان آثار برتر انتخاب شدند، گفت: از این تعداد ۲۰ اثر مربوط به طلاب خواهر و ۲۱ اثر از طلاب برادر است.
دبیر دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) استان اصفهان تصریح کرد: از کل آثار دوازدهمین دوره جشنواره علامه حلی(ره) استان اصفهان که بالغ بر ۲۰۰۰ اثر بود، ۹۸۰ اثر از حوزه علمیه برادران و ۱۰۲۰ اثر از حوزه علمیه خواهران استان به دبیرخانه این دوره از جشنواره ارائه شد.
حجتالاسلام ملکیان یادآور شد: آثار طلاب استان اصفهان در پنج گروه علمی «اصول و فقه و حقوق» با ۲۶۵ اثر، «تاریخ اسلام» با ۸۰ اثر، «حدیث و تفسیر» با ۳۷۵ اثر، «علوم انسانی و اخلاق» با ۱۰۹۰ اثر و «منطق و فلسفه و کلام» با ۱۸۵ اثر بررسی شد.
وی افزود: بر اساس نظر داوران، از مجموع ۴۱ اثر برتر دوازدهمین دوره جشنواره علامه حلی، ۲۲ اثر حائز رتبههای برگزیدگی اول تا سوم، ۱۴ اثر شایستهتقدیر و ۵ نفر قابلتحسین انتخاب شدند.
بر اساس اعلام حجتالاسلام ملکیان، مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی استان اصفهان همزمان با هفته پژوهش، روز پنجشنبه ۲۴ آذر ماه ۱۴۰۱ در شهر اصفهان برگزار میشود.
@jhelli_ir
فرصت شرکت در مسابقه ایدههای پژوهشی تمدید شد
پیش از این، 10 آذر ماه به عنوان آخرین فرصت شرکت در مسابقه ایدهپردازی برای ارتقای انگیزش پژوهشی طلاب اعلام شده بود.
◻️معاونت پژوهش حوزههای علمیه با هدف شناسایی و عملیاتیسازی ایدههای پژوهشی، فراخوان ایدهپردازی برای ارتقای انگیزش پژوهشی طلاب را برگزار میکند.
با اعلام این معاونت، فرصت شرکت در این مسابقه تا پایان آذر ماه تمدید شد.
🔻 محورهای ارتقاء انگیزش پژوهش:
۱. گسترش فرهنگ پژوهش در میان طلاب
۲. یادگیری مهارتهای پژوهشی
۳. نگارش تحقیق کلاسی
۴. نگارش تحقیق پایانی
۵ . نگارش پایاننامه
۶. راهاندازی و هدایت مجلات
۷. توسعه واحدهای پژوهشی
۸. جلوگیری از آسیبهای پژوهشی
۹. پژوهش در سطوح عالی و آزاد
◻️مخاطبان مسابقه:
عموم طلاب، اساتید، پژوهشگران، مسئولان و پرسنل حوزههای علمیه میتوانند با تکمیل و ارسال فرم شرکت در مسابقه [به صورت متن تایپشده (Word)] به آیدی: @idea1401 در پیامرسان ایتا، در این مسابقه شرکت کنند.
◻️اطلاعات بیشتر: @eidehpardazi
◻️دانلود فرم ثبتنام: اینجا
◻️به آثار برتر جوایزی اعطا خواهد شد.
◻️آخرین مهلت ارسال آثار: ۳۰ آذر ۱۴۰۱
@jhelli_ir
اختتامیه جشنواره در حوزه علمیه آیتالله آخوند(ره) همدان
مراسم اختتامیه مرحله مدرسهای جشنواره علامه حلی(ره) در حوزه علمیه آیتالله آخوند(ره) شهر همدان روز دوشنبه 21 آذر ماه همزمان با هفته پژوهش انجام شد.
طلاب این حوزه علمیه با ارسال 128 اثر در چهاردهمین دوره جشنواره شرکت کرده بودند که با انجام ارزیابیهای اجمالی و تفصیلی، تعداد 8 اثر حائز رتبه برگزیدگی در مرحله مدرسهای شده و در این مراسم با حضور مسئولان مدرسه و دبیر جشنواره استانی همدان مورد تقدیر قرار گرفتند.
@jhelli_ir
جشنواره اردبیل منتخبین خود را شناخت
آیین اختتامیه ششمین جشنواره علامه حلی(ره) استان اردبیل همزمان با هفته پژوهش در سالن ولایت سپاه اردبیل برگزار شد.
در این مراسم، حجتالاسلام والمسلمین مهدی نوروزی، مدیر حوزه علمیه استان اردبیل، در سخنان خود به لزوم تحقیق و پژوهش برای پاسخ به شبهات اشاره کرد و گفت: تحقیق و پژوهش در حوزه باید کاربردی و در جهت رفع مشکلات باشد.
وی با بیان اینکه پژوهش به معنای نوآوری علمی است، گفت: ارتقاء توانمندی پژوهشی از جمله اهداف بلندمدت حوزه علمیه است چرا که توانمندسازی طلاب علوم دینی در عرصه پژوهش منجر به تولید علم خواهد شد.
مرئیس شواری جشنواره استان اردبیل با اشاره به ظرفیتهای پژوهشی حوزه، گفت: باید از این ظرفیت حمایت بیشتری صورت پذیرد تا شاهد تقویت بیش از پیش تحقیق و پژوهش در میان طلاب مدارس علمیه باشیم.
در این مراسم همچنین سرکار خانم جهانی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان در سخنانی بر جایگاه امر پژوهش و نقش اساسی آن در تولید علم و حل مشکلات تأکید کرد.
حجتالاسلام پوراسکندری، دبیر این دوره از جشنواره استانی نیز در ابتدای این مراسم، گزارشی از مشارکت طلاب در این جشنواره ارائه کرد.
گفتنی است در این جشنواره استانی، تعداد ۱۵۵ اثر از طلاب خواهر و برادر اردبیلی مشارکت داشتند که پس از برگزاری مرحله مدرسهای، تعداد ۵۰ اثر به مرحله استانی راه یافت. سپس با انجام ارزیابیهای استانی و برگزاری شورای علمی، برگزیدگان جشنواره به شرح زیر انتخاب و معرفی شدند:
ـ سه اثر برگزیده در بخش اساتید
ـ سه اثر برگزیده در بخش طلاب
ـ سه اثر شایسته تقدیر در بخش طلاب
@jhelli_ir