📌کارگروه مشترک سازمان #صمت و سازمان جهاد کشاورزی جنوب تشکیل و از واحدهای صنفی فروش #لوازم_کشاورزی بازرسی کرد
🔶به گزارش پایگاه خبری #جیرفت_من: معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان گفت: با توجه به اهمیت کشاورزی در منطقه جنوب کرمان، حاصلخیزی منطقه و اشتغال اکثریت مردم منطقه به #کشاورزی، کارگروه مشترک بازرسی با حضور بازرسان این سازمان و همچنین مدیر زراعت سازمان #جهاد_کشاورزی #جنوب_کرمان تشکیل شد.
🔸ادامه خبر در لینک زیر 👇👇
http://www.jiroftman.ir/?p=21763
۳ مرداد ۱۳۹۸
۳ مرداد ۱۳۹۸
🔶تفاهم نامه همکاری مشترک فی ما بین اداره کل #منابع_طبیعی و #آبخیزداری جنوب کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت انجام شد
🔹به گزارش پایگاه خبری #جیرفت_من: تفاهم نامه همکاری مشترک فی ما بین اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری #جنوب_کرمان و #دانشگاه_آزاد اسلامی واحد #جیرفت در راستای توسعه #زراعت #چوب با کشت گونه های سریع الرشد و چوبده و استفاده بهتر از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود دارای منبع آبی مشخص، به امضا رسید.
🔸ادامه خبر در لینک زیر 👇👇
http://www.jiroftman.ir/?p=21767
۳ مرداد ۱۳۹۸
♦️سناریویی برای فرار از تکرار تک دورهای شدن؟
📌نظرسنجی ای #غیرقانونی و مهندسی شده
🔺به گزارش پایگاه خبری #جیرفت_من: باخبر شدیم یک جوان خام که قرار است پزشک شود، البته به زودی و از جوانان منتصب به یکی از چهره های سیاسی جیرفت و عنبرآباد، این روزها بر اساس شواهد و قرائن موجود، متوجه شده که #کاندیدای خود هیچ شانس مجددی برای پیروزی در انتخابات مجلس و به قولی راهی برای فرار از تکرار تک دوره ای شدن ندارد، دست به کار شده و با راه انداختن یک نظرسنجی غیر قانونی و اینترنتی، سعی نموده با درست کردن یک موج و از همه مهمتر، با کم جلوه دادن و ضعیف کردن دیگر کاندیداها، کاندیدای از امروز شکست خورده خود را مجددا بر سر زبان ها بیاندازد.
🔺اعتقاد داریم ساخته و پرداخته کردن چنین سناریوهای نخ نمایی و دست زدن به چنین حرکاتی از سوی تیم تبلیغاتی برخی از چهره های سیاسی از قبل شکست خورده، به نوعی فقط فریب افکار عمومی و موج مجدد درست کردن برای ماندن آنها در رقابت #سیاسی است.
⭕️عدم امکان دسترسی همه جامعه آماری مورد نظر به اینترنت؛
🔺به عنوان مثال؛ در کشور ما حدود هفت میلیون نفر به #اینترنت دسترسی دارند که این تعداد در مقایسه با جمعیت واجد شرایط رای دهنده درصد بسیار پایینی است.
🔺ضمن آنکه ممکن است از همین تعداد نیز در محدوده زمانی نظرسنجی، درصدی امکان ارتباط با اینترنت را نداشته باشند.
⭕️امکان رای دهی مکرر کاربر
🔺هر چند روش هایی برای جلوگیری از رای دهی مکرر کاربران وجود دارد، اما تاکنون در محیط وب نرم افزاری که بتواند تضمین کند یک کاربر تنها یک بار در نظرسنجی شرکت کند طراحی نشده است و این امر ارزش علمی نظرسنجی های اینترنتی و صحت نتایج آن را کاهش می دهد.
🔺بد نیست بدانید در زمان برگزاری مسابقات جام جهانی، در نظرسنجی الکترونیکی که در وب سایت فیفا صورت گرفت به دلیل علاقه زیاد و شرکت پرشور و مکرر ایرانیان در این نظرسنجی ، تعداد قابل توجهی از تیم ستارگان جهان از میان بازیکنان ایرانی انتخاب شده بود.
🔺یکی از معضلاتی که در نظرسنجی های اینترنتی با آن رو به رو هستیم این است که مدیران سایت های نظر سنجی نیز می توانند در هر مرحله و به دلخواه خود در نتایج نظرسنجی دستکاری کنند.
🔺با توجه به معایب ذکر شده، مبنای قرار دادن نتایج #نظرسنجی های الکترونیکی و اینترنتی به منظور قضاوت در مورد نتایج کل #انتخابات امکان گمراه کردن تصمیم گیرندگان را فراهم می آورد.
🔺در ضمن، بحث های حقوقی این فریب بزرگ و این حرکت های غیر قانونی نیز به قوت خود باقی است.
💢بقلم: هوشمند هوشیار
http://www.jiroftman.ir/?p=21771
۳ مرداد ۱۳۹۸
۳ مرداد ۱۳۹۸
سایت جیرفت من
@jiroftman
تنها عطاپور وزیری را سرزنش نکنید...
شنیده ام #فرماندار جیرفت در پاسخ به کاغذ وطن در رابطه با #انتقال_آب از سرشاخه های #هلیل به شهر #کرمان به دفاع از این پروژه برخواسته اند و این حرف خاطر مبارک مردم شریف شهر #دارالولایه را مکدر کرده است.
شیخ اجل #سعدی_شیراز چه زیبا گفته اند: اصل بد نیکو نگردد زانکه بنیادش بد است
کُنهِ ماجرا این فرمایش عطاپور وزیری به اصل و سرچشمه برمی گردد و نباید سطحی به قصه نگریست و خواندن این حکایت برای فهم بیشتر خالی از لطف نیست عارف عالیقدر ابو علی شقیق بلخی چون قصد کعبه کرد و به بغداد رسید، هارون الرشید او را بخواند و گفت: مرا پندی ده ! شقیق گفت: تو چشمه ای و عمال جوی ها. اگر چشمه روشن بود، تیرگی جوی ها زیان ندارد، اما اگر چشمه تاریک بود، به روشنی جوی هیچ امیدی نبود.
سوالی که باید امروز از خود بپرسیم این است که آیا تنها فرماندار جیرفت از این #ظلم آشکار در حق مردم #جنوب حمایت کرده است؟
قطعا جواب آن خیر است چون که فرماندار سابق جیرفت یعنی جناب امینی روش نیز با سکوت خود حامی این ظلم بوده است.
و بزرگان #اصلاحات #جیرفت نیز با زدن مهر سکوت بر دهان خود این ننگ را تا ابد بر پیشانی خود حک کرده اند مگر اینکه به اندازه ظلم شان به پا خیزند و مبارزه کنند.
جان سخن این است که آب از سرچشمه گل آلود است بعضی ها بجای اینکه تابع خدا و حقوق عامه مردم باشند دل در گرو خواسته های سردمداران خود دارند و می بینیم که برای تحقق فرمایش مراد و قطب شان چنان سکوتی بر لب گرفته اند که گویا اصلا شور، هیجان و مهر هلیل رود را ندیده اند. و احتمالا نسل شان نیز قرار است تابعیت #کانادا را دریافت کنند و با هواپیما ماهان از سرزمین دقیانوس عزیمت کنند.
این است حکایت ما و اصلاح طلبان منفعت گرا و تا زمانی که به فرمایش شیخ اجل اصل خویش را اصلاح نکنند نباید امیدی به شفا دادن آن ها داشت.
✍میم بن دال
@jiroftman
۳ مرداد ۱۳۹۸
🔶رفع تصرف از اراضی ملی در بخش ساردوئیه انجام شد.
🔹به گزارش پایگاه خبری #جیرفت_من: مشایخی سرپرست اداره منابع طبیعی و #آبخیزداری شهرستان جیرفت از رفع تصرف بیش از یک هکتار از #اراضی_ملی روستای #فراش از توابع بخش ساردوئیه این شهرستان توسط نیروهای یگان حفاظت #منابع_طبیعی و با همکاری نیروهای انتظامی بخش #ساردوئیه خبر داد.
🔸ادامه خبر در لینک زیر 👇👇
http://www.jiroftman.ir/?p=21778
۳ مرداد ۱۳۹۸
#سکوت آدمها رو جدی بگیرید
- کارمندی که دیگه درباره افزایش حقوقش حرفی نمیزنه
- پارتنری که دیگه از بی توجهیتون نمیناله
- شهروندی که دیگه از دولتش انتقادی نداره
- مدیری که دیگه کار سختی ازتون نمیخواد؛
اونها دارن شما رو ترک میکنند ...
@jiroftman
۳ مرداد ۱۳۹۸
🔶۳ دستگاه راهداری سنگین به ناوگان راهداری #جنوب_کرمان اضاف شد
🔹به گزارش پایگاه خبری #جیرفت_من: معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان کرمان گفت: در راستای بازسازی، اقدامات هزینهای و جاری، تأمین ماشینآلات و خرید و تجهیز قطعات ماشینآلات #راهداری، تزریق اعتبار اقدامات خوبی در حال اجر است.
🔸ادامه خبر در لینک زیر 👇👇
http://www.jiroftman.ir/?p=21782
۳ مرداد ۱۳۹۸
۳ مرداد ۱۳۹۸
🇮🇷بِسم الله الرَّحمَن الرَّحیم 🇮🇷
🕋 زمان بندی برنامه های نماز جمعه #جیرفت
🗓 تاریخ ۰۴ مرداد ۱۳۹۸👇
🎤مجری این هفته نمازجمعه:
مداح اهل بیت و مجری پیشکسوت شهرستان
جناب آقای غلامعلی پاینده
📑
🚩 آغاز برنامه ها: ساعت ۱۱:۳۰
با قرائت کلام ا... مجید
🕦🕦🕦🕦🕦🕦
🎬سخنران قبل از خطبه های #نمازجمعه:
🔲قرائت زیارت آل یاسین :
کربلایی ایمان عباس زاده
📂قاری و مؤذن : آقای موحد معافی
📋مکبر نمازعصر : آقای محمدحسین سعادت فر
📖موذن ،قاری ،مکبر نماز عصر
و مداح زیارت آل یاسین:
از موسسه قرآنی نورالثقلین
💻⏰
🔳 برنامه بین الصلاتین این هفته:
🎙روضه خوانی شهادت امام رضا علیه السلام
@jiroftman
۴ مرداد ۱۳۹۸
۴ مرداد ۱۳۹۸