eitaa logo
حوزه مقاومت حضرت ام الائمه (سلام الله علیها)
37 دنبال‌کننده
26.3هزار عکس
21.2هزار ویدیو
1.1هزار فایل
این کانال بصیرتی _سیاسی به منظور اجرای طرح ثامن و روشنگری سیاسی تشکیل شده است. ☘کانال ما را به طلاب علاقمند به مسائل سیاسی معرفی نمایید: @joinchat13991213 ☘تبادل و تبلیغ نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تذکر مهم سخنگوی ستاد اربعین جمهوری اسلامی ایران در عراق به زوار ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنگوی وزارت دفاع: فردی که خرابکاری موشکی رژیم صهيونيستی را لو داد یک ایرانی بود
🇮🇷 📝 شهروند آمریکایی به علت حضور در تظاهرات به ۱۷ سال زندان محکوم شد 🍃🌹🍃 🔻رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند دستگاه قضایی این کشور یکی از «عوامل اصلی شورش ۶ ژانویه ۲۰۲۱» را به ۱۷ سال زندان محکوم کرده است. 🔸جوزف بیگز به علت «مشارکت در توطئه فتنه‌انگیز و تلاش برای جلوگیری از انتقال مسالمت‌آمیز قدرت از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور وقت آمریکا به جو بایدن پس از انتخابات ۲۰۲۰» مجرم شناخته شد. 🔺جوزف بیگز از کهنه سربازان آمریکا و از اعضای گروه «پسران مفتخر» و هوادار دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷 📝 چرا حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی کار لازمی بود؟ 🍃🌹🍃 🔻در دولت گذشته بیش از ۷۲۰ هزار میلیارد تومان رانت ناشی از توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی به جیب عده‌ای واردکننده و دلال و تاجر خاص رفت و افزایش قیمت‌ها را هم کنترل نکرد که همین امر باعث شد دولت سیزدهم ارز ۴۲۰۰ تومانی کالاهای اساسی را حذف کند و به جای آن به مردم یارانه‌های ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی بدهد. 🔸دولت دوازدهم از ابتدای سال ۱۳۹۷ تا تیرماه ۱۴۰۰ که دولت را تحویل داد، ۶۶ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی خرج کرد تا کالاهای اساسی گران نشود اما آمارها نشان می‌دهد که این سیاست سبب تضعیف شدید تولیدکنندگان داخلی و افزایش سهم واردات در ۳ سال پایانی دولت قبل شد. 🔹بخش زیادی از کالاهای وارداتی با ارز ارزان یا به خارج از کشور قاچاق می‌شد یا به جای مصرف برای تولید مواد غذایی ضروری مردم به انحراف می‌رفت و صرف تولید سایر موادغذایی همچون کیک و شکلات می‌شد. 🔸عده زیادی از دریافت کنندگان ارز ۴۲۰۰ تومانی اقدام به فروش آن یا کالاهای وارداتی با نرخ ارز آزاد کردند، تا بزرگترین رانت تاریخ ایران را رقم زدند. 🔹دولت سیزدهم اقدام به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی کرد که یک شوک تورمی مقطعی ایجاد کرد اما بررسی آماری نشان می‌دهد که متوسط ماهانه افزایش قیمت کالاهای اساسی در ۳ سال پایانی دولت قبل که ارز ۴۲۰۰ تومانی تخصیص داده شد بیشتر از دولت سیزدهم و پس از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی بوده است. 🔺 بابت این گرانی یارانه نقدی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی داد، درحالی که دولت قبل بابت آن گرانی‌ها هیچ یارانه‌ای به مردم نداد.
🇮🇷 🖼 | بهبود اشتغال، دغدغه مشترک ملی است 🍃🌹🍃 🔹 بهادری جهرمی، سخنگوی دولت: با اقدامات دولت سیزدهم طی ۲ سال گذشته، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در صنعت، کشاورزی و خدمات پرداخت شد؛ نرخ بیکاری حدود یک‌و‌نیم درصد کاهش و اشتغال‌پذیری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ۱۰ درصد افزایش یافت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 حکایات تکان دهنده از 🍃🌹🍃 ✅ روایتگری حجت‌ الاسلام سعید آزاده از پياده روی اربعین مادر طلبه شهید محمد کیهانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سید حسن نصرالله: آمریکایی‌ها می‌خواهند به جنگ مستقیم بیایند: اهلا وسهلا! 🌿🌺🌿•✾•••┈┈•