🔥نوع جدید و پیچیده #تروریسم_نامرئی
🔻عموما در اقدامات تروریستی عادی مانند حذف افراد مهم و یا عملیاتهای خرابکارانه با توجه به استفاده از ابزارهایی مانند اسلحه، بمب و امثال آن، تشخیص اینکه عملیات تروریستی اتفاق افتاده دشوار نیست؛ مانند ترور شهید سلیمانی، انفجار حزب جمهوری اسلامی یا حمله به مجلس و ...
🔻اما در تروریسم نامرئی، افراد مهم طوری حذف میشوند که باور پذیری تروریستی بودن آن برای عموم دشوار است و شاید به آسانی مدرک دقیقی هم پیدا نشود. ترور دانشمندان یا هنرمندانی انقلابی مانند آقایان طالب زاده و سلحشور نمونه های آن هستند.
🔻راهبرد خطرناک دشمن در حوادث اخیر، استفاده از #تروریسم_نامرئی در عملیاتهای خرابکارانه و کشتارهای جمعی است.
🔻 در این نوع عملیات ترور دشمن، ابتدا یک هدف فیزیکی مانند ساختمان یا ماشین هواپیما، قطار،کشتی و ... را هدف گیری می کند.
🔻در مرحله بعد نقاط ضعف خطرناک هدف را شناسایی میکند و در گام بعدی با اقدام کاملاً نامحسوس یک تغییر جزئی در فرایندهای هدف، فاجعهای بزرگ خلق میکند.
🔻در تروریسم نامرئی، پیدا کردن رد عامل ترور، تا حدزیادی ناممکن است بنابراین، عملیات تروریستی انجام شده با این روش، در افکار عمومی یک حادثه عادی ناشی از عوامل کاملا عادی تلقی می شود طبعا باور پذیری تروریستی بودن حادثه و تهیه مدرک برای اثبات به شدت دشوار است.
🔻در نمونه های ساده عملیات خرابکاری تروریسم نامرئی، به عنوان مثال؛ عامل ترور، صرفاً شلنگ گاز را از دستگاه گرمایشی در ساختمان جدا و رها می کند ... و پس مدتی با اتوماتیک عادی یخچال، ساختمان منفجر می شود ولی کارشناسان، علتی به غیر از نشت گاز نمی توانند پیدا کنند!!
🔻به نظر نگارنده، حوادثی مانند هواپیمای اوکراینی از نوع بسیار پیچیده استفاده از تروریسم نامرئی در عملیات خرابکاری بود و به همین دلیل با وجود برخی اطلاعات تحلیلی روشن، کارشناسان و دستگاه قضایی نتوانستند دلایل مثبته عینی، برای تروریستی بودن آن اعلام کنند.
🔻به نظر می رسد، اگر علاوه بر توجه به کوتاهیهای عمدی و عناصر متخلف و مفاسد، از این زاویه نیز، حوادث دردناک این روزها، مانند متروپل آبادان و قطار یزد، ساختمان کرمانشاه و ... مورد تحلیل و بررسی قرار گیرند؛ نتایج عجیب و مهمی به دست خواهد آمد.
🔻این بدان معنی است که عناصر نفوذی یا مفسد و متخلف که عامل تولید ضعف در ساختارها و ساختمانها هستند، شریک جرم دشمنان در عملیاتهای تروریسم نامرئی هستند.
✍حمیدرضا ابراهیمی
@jonbeshsaybery
مدیرکل بازرسی و ارزیابی عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشریح کردِ؛
مدیران وزارت کار زیر تیغ نظارت/ صفر تا صد سازوکار نظارت و ارزیابی مستمر مدیران

تهران-ایرنا- مدیرکل بازرسی و ارزیابی عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این وزارتخانه در آستانه تحول ارزیابی مدیران با بهکارگیری مولفهها و سنجههای مدیریت انقلابی در نظام مستمر ارزیابی مدیران، قرار دارد.
به گزارش ایرنا، مهری طالبی دارستانی روز شنبه از تشکیل کمیتههای ارزیابی مدیران وزارتخانه و شرکتهای تابعه خبر داد و گفت: از آنجایی که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دنبال تحول و رقم زدن فصلی نو از خدمترسانی به عموم مردم است با تمرکز بر مدیریت بهینه، کارآمد و معتقد به اصول و مبانی انقلاب اسلامی سیستمی یکپارچه جهت ارزیابی مدیران فعلی اعم از منصوبان جدید و مدیران ابقا شده، طراحی شده و در دست اجرا است.
طالبی افزود: در این شیوه، ارزیابی ذیل مدل مفهومی زیستبوم فساد ستیزی طرحریزی شده است و ارزیابی منصوبان جدید بهصورت ویژه در وزارتخانه و توابع آن در دستور کار قرار دارد؛ همچنین عوامل محدودکننده فساد و تقویتکننده سلامت عملکردی در واحدهای اداری و بنگاهها شناسایی و در تعریف و تدوین شاخصهای ارزیابی مدیران در دو مدل مجزا لحاظ شده است.
وی ادامه داد: محورهای ارزیابی مدیران با نگاه انقلابی، شامل فساد ستیزی، عدالتمحوری، قانونمندی، مردمداری، کارآمدی و انقلابیگری است که در نظام مستمر ارزیابی مدیران ستادی، صندوقها و سازمانهای تابعه مدنظر قرار میگیرند و با روشهای خودارزیابی، بررسی مستندات، مصاحبه با همکاران و مراجعان، بازرسی میدانی و محیطی بهصورت سرزده و ادواری، صورت میپذیرد.
مدیرکل بازرسی و ارزیابی عملکرد وزارت کار در ادامه گفت: هر محور با چند شاخص و هر شاخص با چند سنجه مورد ارزیابی قرار میگیرد و به این صورت خواهد بود که فراتر از انتظارات، انتظارات را برآورد میکند، انتظارات را تا حدی برآورد میکند، انتظارات را برآورد نمیکند، برخلاف انتظارات عمل میکند.
طالبی دارستانی با تبیین محورهای هر بخش گفت: محورهای فساد ستیزی شامل شاخصهای کلی التزام به قوانین، شفافیت و پاسخگویی، ایجاد سازوکارهای نظارتی مناسب، اطلاعرسانی، بسط فرهنگ ضد فساد و مقابله با فساد، تخصصی و کارشناسی بودن تصمیمها و استفاده از فناوری اطلاعات است و محورهای انقلابیگری شامل شاخصهای رفتاری، گفتاری و بینشی ناظر به احساسات، انگیزه و رفتار انقلابی و محورهای کارآمدی دارای شاخصهای شرایط فردی، شناخت گلوگاهها و فرآیندها، شیوههای نوین اعمال مدیریت و نتایج و دستاوردهای عملکردی هستند.
وی تاکید کرد: همانطور که عنوان شد هر شاخص با چند سنجه مورد ارزیابی قرار میگیرد، بهعنوان مثال شاخص شفافیت و پاسخگویی از محور فساد ستیزی با سنجههای اطلاعرسانی مستمر در خصوص فعالیت اداری، مشخص بودن فرآیندهای کاری و پاسخگویی به مدیران بالاسری سنجیده و نمرهدهی خواهد شد.
مدیرکل بازرسی و ارزیابی عملکرد وزارت کار اظهار داشت: در این امر علاوه بر سیستم ارزیابی یکپارچه مدیران وزارتی در تمامی سطوح، درباره ارزیابی مدیران هلدینگها و شرکتها نیز هیات امنای تامین اجتماعی به ریاست «حجتالله عبدالملکی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نقش سیاستگذاری در خصوص تعیین محورها، شاخصها و سنجههای ارزیابی را برای کمیته ارزیابی مدیران بر عهده دارد.
وی در پایان گفت: در این زمینه چهار روش ارزیابی بهطور کامل و در بازه زمانی تعیین شده برای مدیران یا گزینههای مدیریتی مشخص، انجام میشود و درنهایت خروجی هر بخش از روشهای ارزیابی به دفتر بازرسی و ارزیابی عملکرد یا هیات امنا ارسالشده و جمعبندی در خصوص هر مورد منجر به اقدامات تشویقی و یا تنبیهی خواهد شد.
@jonbeshsaybery
🌐 تعلیق ورود خودرو به بورس از سوی وزارت صمت جلوی شفافیت را در بازار میگیرد
▪️فردین آقابزرگی، تحلیلگر بازار سرمایه: در هیچ جای دنیا نداریم که مردم خودرویی که هنوز به دستشان نرسیده را در نوبت قرار بدهند و پول آن را جلوتر پرداخت کنند، بلکه ابتدا محصول را دریافت میکنند سپس اقساط بندی میکنند.
▪️لذا ورود خودرو به بورس میتوانست یکی از راهکارهای ایجاد شفافیت باشد که قیمت واقعی به دست مصرف کننده برسد که متأسفانه با تعلیق از سوی وزارت صمت مجددا بازار خودرو به رویه قبلی خود برمیگردد و با مشکلاتی که از قبل داشت دست و پنجه نرم میکند.
▪️همه ما یادمان میآید که چندسال پیش مردم پراید ۵۰ میلیونی را گران میدانستند، امروز همان پراید را ۲۰۰ میلیون میخرند این درحالی است که قیمت دلار کاهشی بوده است.
@jonbeshsaybery
عاشقی به وقت حرم 😍
🥲خوش به حال این گلها...
🥰گلهایی که با عشق به حرم اهداء شده بودند، بر فراز ضریح امام مهربانی جای گرفتند...😌
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جوابیه عالی ابوذر روحی به بهمن بابازاده خبرنگار اصلاح طلب در مورد کپی بودن آهنگ سلام فرمانده
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*بهزاد نبوی کیست؟
*متاسفانه هنوز بعد از ۴دهه از انقلاب هنوز در سیستمهای دولتی واداری با قدرت حضور دارند
🇮🇷 ایران مقتدر
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این هم هدیه دوستان آبادانی به مردم ایران
✅هر چند که از حادثه متروپل غمگین هستند اما برای امام رضا سنگ تمام گذاشتند 👏👏👏👏👏
@jonbeshsaybery
بسمه تعالی شانه العزیزالحکیم
صَلَّیَ أللهُ علیکَ یا سُلطـان یا أباألحَسَن یا عَلیَّ بنَ مُوسَی ألرِّضــا (,ع)
باعرض سلام خدمت اعزه گرامی ولایتمدار, با احترام میلاد هشتمین اختر تابناک ولایت و امامت حضرت علی ابن موسی ارضا علیه آلاف تحیه و الثنا را خدمت یکایک سروران گرامی تبریک و تهنیت عرض می کنم
امید است در سایه آن امام رئوف در مسیر ارتقا معرفت توحید موفق و موید باشد.
ومن الله التوفیق
خادم ارادتمند 🌷🌹🪷🌺🌸💐
@jonbeshsaybery
به عنوان کسی که سال ها در زمینه تاریخ مطالعه داشتم این رو عرض می کنم
اگه کسی از تاریخ اسلام و ایران مطلع باشه ، این رو میدونه که اصلاً دینی به نام بهائیت وجود نداره
اگه خوندید یا شنیدید که دینِ مردمِ فلان منطقه از ایران بهائیت است این رو بدونید که اونها یهودی بودن ، و برای مسائل سیاسی خودشون رو بهائی معرفی کردن و اصولاً دین بهائیت جعلی است و با مقاصد کاملاً سیاسی ساخته شده
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢کنایه سنگین مجری تلویزیونی به قراردادهای پشت پرده پزشکان و شرکت های دارویی
🔹به پزشک می گویند داروی شرکت ما را بنویس، بعد وعده ۳ روز گردش در ترکیه و اروپا را می دهند.
🔹امیدوارم بلایی که سر مهران مدیری بخاطر ساخت سریال "درحاشیه" آوردید، سر ما نیاورید.
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢افزایش تولید خودرو بدون کیفیت بیفایده است
🔹سردار هادیانفر، رئیس پلیس راهور فراجا: خودروسازها میگویند برای ایمنی خودرو ۱۶۰ برنامه عملیاتی داریم، باید مشخص شود نقطه ابتدا و انتها کار کجاست و چه زمانی به خودرو با کیفیت و ایمن دست پیدا میکنیم.
@jonbeshsaybery
🔴 افزایش قیمت شدید محصولات بهمن موتور - خرداد 1401
بهمن خودرو هر دو هفته قیمت خودروهایش را افزایش میدهد
و وزارت صنعت در خواب است!
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تصویری عجیب و غریب از پارکینگهای ایران خودرو با این حجم بالای ماشینهای دپو شده
پ.ن: گرانی سازمان یافته خودرو توسط مافیای خودرو
@jonbeshsaybery
📌 راهکارهایی جهت مقابله با بوروکراسی غلط و فساد اداری
🔹 متاسفانه با وجود رخنه فساد در مشاغلی مانند: بازرسی تعزیرات، بهداشت، پلیس ساختمان و همچنین کارشناسی برخی ارگانها نمیتوان دیگر با ادامه روشهای فعلی، موضوع فساد را حل نمود.
🔸 اصلاح قوانین اداری
🔹 به طور کل اگر دستگاههای نظارتی بخواهند یکباره به فساد اداری بپردازند. جدا از ایجاد مشکلات خدماترسانی ناشی از اخراج هزاران کارمند، مسائل امنیتی نیز گریبان کشور را خواهد گرفت. صرفا خوشبینی به آینده، با انتظار بازنشستگی و جایگزینی تدریجی نیروی صالح نیز تاثیری نخواهد گذاشت. زیرا طبق تجربه نیروهای جوان و جدید الورودی که به صورت قطره چکانی وارد ادارات میشوند، ناخواسته با موج حرکت کرده و به مرور تحت تاثیر فضای فساد قرار خواهند گرفت.
🔹 برای مقابله با این روند، بایستی برخی قوانین را اصلاح نمود. به عنوان مثال میتوان استخدامهای جدید را حداکثر تا ۵ سال اعمال کرد تا تمدید استخدام افراد، منوط به کسب امتیازهای لازم باشد. برای پیشبرد این مکانیسم میتوان سیستمهایی در کنار بادجهها و میزهای ادارات قرار داد تا ارباب رجوع به عملکرد کارمندان امتیاز دهند. امتیازها هر روز برای مدیر بخش به نمایش درمیایند و ایشان موظف است تذکرات و تنبیهات لازم را جهت بهبود کیفیت به کار گرفته تا امتیاز خود به عنوان مدیر تحت تاثیر قرار نگیرد. مجموع این امتیازها نیز عملکرد قوه و ارگان را مورد ارزیابی قرار خواهد داد.
🔸 تسهیل فرایند اداری با شیوههای نوین
🔹 متاسفانه نمیتوان قوانین اداری کشور را درخور همچین جامعهای دانست. بوروکراسی اداری کشور به قدری آزاردهنده میباشد که در بسیاری از اوقات مراجعین از خواسته خود صرفنظر میکنند. اگر بتوان کمی جسورانهتر نظر داد، درصدی از مخالفین کشور را همین مراجعین ناکام تشکیل میدهند.
🔹 برای از بین بردن بوروکراسی غلط اداری میتوان بادجههای مجازی مجهز به وب کم، تجهیزات انگشتنگاری و اسکن مدارک در دفاتر خدمات یا قسمتهایی از شهر قرار داد تا برخی کارهای اداری به صورت چهره به چهره مجازی در این بادجهها صورت بگیرد. همچنین میشود مسایل اداری کم اهمیت تر را از طریق وبکم کامپیوترهای شخصی پیشبرد. با مهیاسازی خدماتی اینچنین در کنار الزام پاسخگویی دقیق تلفنی توسط اپراتور ادارات، میتوان علاوه بر افزایش نظارت و تسهیل روند اداری، به معضلاتی دیگر مانند ترافیک و آلودگی هوا رسیدگی نمود.
🔸ایجاد مکانیسمهایی جهت پیشگیری از فساد مدیران
🔹 برای مقابله جدیتر با فساد اداری میبایست نسبت دارایی کارمندان به درآمدشان مورد بررسی قرار بگیرد. اینگونه میتوان در صورت مغایرتی، ایشان را مورد استیضاح قرار داد. الگوبرداری از قوانین کشورهای موفق در این عرصه نیز خالی از لطف نیست. به عنوان مثال با ایجاد سامانههای شفافیت مالی اشخاص و موظف کردن ایشان به قراردادن اطلاعات داراییهای افزوده و هدیههای دریافت شده توسط خود و خانواده میتوان علاوه بر پیشگیری فساد، رغبت مدیران دولتی به مانور تجملات را از بین برد.
🔹 همچنین بایستی مکانیسمی در سامانههای ثبت احوال تعریف شود تا درصورت به نام خوردن املاک یا خودرو، به صورت خودکار در سامانه درج گردد. برای ثمربخش شدن بیش از پیش این ایده میتوان جوایزی برای افرادی درنظر گرفت که براساس تحقیق بر روی دادههای این سامانه، فساد مدیران را کشف میکنند.
🔹 با توجه به نارضایتی جامعه از پروسههای کمرشکن اداری میبایست هرچه زودتر برای حذف این روند تلاشی گسترده صورت بگیرد. همچنین با نگاه به تجربه دیگر کشورها میتوان یافت که توسعه پایدار به جز غلبه بر فساد، صورت نخواهد گرفت. برای پی بردن به تاثیر مدرن سازی خدمات در مقابله با فساد میتوان سهولت پروسهی اداری در ارگانهای مختلف را مورد بررسی قرار داد. خدمات در کدام اداره به روش نوینتر صورت میگیرد؟
فساد در ادارههایی با خدمات آسانتر بیشتر دیده میشود یا ادارههایی که به قول معروف کمر آدم در راه پلههایش میشکند؟
✍️محمد مهدی بابایی
@jonbeshsaybery
💢اینکه اساتید محترم سال۹۶ در نامهای رویکرد آقای روحانی را "مانع تورم" معرفی کنند و ۵سال بعد بجای تجدیدنظر در آراء خود، همان نامه را بازنویسی کنند، نه تنها وهن علم است بلکه دانشجویان اقتصاد راهم به مهاجرت ترغیب میکند وقتی ببینند چنین آیندهای در دانشکدههای اقتصاد کشور خواهند داشت
🔹پ.ن:۴۰ نفر از این ۶۱ عزیز سال ۹۶ در ایام انتخابات ریاست جمهوری نامه دعوت از مردم برای انتخاب آقای روحانی را با استدلالهایی امضا کردند که مهمترین آن استدلالها این بود که:
" تداوم دولت آقای روحانی مانع رشد تورم، رکود گسترده و عمیق، فقر و نابرابری خواهد شد"
«محمد طاهر رحیمی»
@jonbeshsaybery