eitaa logo
جرعه نور
1.1هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
3.2هزار ویدیو
116 فایل
همراه گرامی شما می توانید پیشنهادات و یا انتقادات خود را به این آدرس ارسال فرمایید https://eitaa.com/jore_noor
مشاهده در ایتا
دانلود
البته مسأله‌ی خانواده خیلی مهم است. خانم(۷) به طرحهای شورای فرهنگی، اجتماعی زنان اشاره کردند. همت مهمتان در این طرحها باید این باشد - و قاعدتاً هم هست - که واقعاً از کار زن گره‌گشایی کنید؛ ببینید گرههای عمده کجاست. یکی از مهمترین گرهها در «خانواده» است؛ بروید ببینید در خانواده‌ها چه خبر است؛ خود شماها میدانید و میبینید. ببینید چه چیزی این نابسامانیها را به وجود میآورد؛ ریشه‌های آن را پیدا کنید و طرحهای بلندمدت بریزید، برای این‌که آن نابسامانیها برطرف بشود. مسأله‌ی مادری، مسأله‌ی همسری، مسأله‌ی خانه و خانواده، مسائل بسیار اساسی و حیاتی است. در همه‌ی طرحهایی که ما داریم، بایستی «خانواده» مبنا باشد. یعنی شما اگر بزرگترین متخصص پزشکی یا هر رشته‌ی دیگری بشوید، چنانچه زن خانه نباشید، این برای شما یک نقص است. کدبانوی خانه شما باید باشید؛ اصلاً محور این است. اگر بخواهیم تشبیه ناقصی بکنیم، باید به ملکه‌ی زنبور عسل تشبیه کنیم. کانون خانواده، جایی است که عواطف و احساسات باید در آن‌جا رشد و بالندگی پیدا کند؛ بچه‌ها محبت و نوازش ببینند؛ شوهر که مرد است و طبیعت مرد، طبیعت خامتری نسبت به زن است و در میدان خاصی، شکننده‌تر است و مرهم زخم او، فقط و فقط نوازش همسر است - حتّی نه نوازش مادر - باید نوازش ببیند. برای یک مرد بزرگ، این همسر کاری را میکند که مادر برای یک بچه‌ی کوچک آن کار را میکند؛ و زنان دقیق و ظریف، به این نکته آشنا هستند. اگر این احساسات و این عواطفِ محتاج وجود یک محور اصلی در خانه - که آن، خانم و کدبانوی خانه است - نباشد، خانواده یک شکل بدون معنا خواهد بود. شما کار هم دارید، بیرون هم هستید، جراحیتان را هم میکنید، مریضتان را هم میبینید، فلان کار علمی را هم میکنید، فلان طرح را هم مینویسید، فلان درس را هم در دانشگاه میدهید - همه‌ی اینها به جای خود محفوظ - اما بایستی سهم «خانه» را هم در نظر داشته باشید. البته سهم خانه، مثل همه‌ی چیزهای دیگر، میتواند کمیتش فدای کیفیتش بشود؛ یعنی از کمیت کاستن. حضور بیست‌وچهارساعته‌ی زن در خانه، یک معنا دارد؛ ولی وقتی از آن بیست‌وچهار ساعت کم کردید، اما کیفیتش را بالا بردید، آن وقت یک معنای دیگری خواهد داشت. اگر دیدید آن کارتان به این قضیه ضربه میزند، باید برایش فکری بکنید. این، مهم و اساسی است؛ مگر در موارد اضطراری. در همه‌ی چیزها ضرورتی وجود دارد که خارج از حد قاعده است. من قاعده را دارم میگویم؛ به استثناها کاری ندارم.۱۳۷۰/۱۰/۰۴  بیانات در دیدار اعضای شورای فرهنگی، اجتماعی زنان   
⁣‍ لطفا از گفتن کلمات اینچنینی به همسرتان به شدت پرهیز کنید چون این کلمات چاقویی هستند که شخصیت لطیف او را پاره پاره می کند. همه زن دارن ما هم زن داریم!!! راه بازه و جاده دراز، بفرمایید...!!! چند بار باید در این باره حرف بزنیم؟!!! برو شوهرداری را از زن فلانی یاد بگیر!!! جای تاسفه که چنین پدر و مادری داری!!! تو اگر خرج خانه را می دادی چی می شد؟!!! تو باید یا من را انتخاب کنی یا خانواده‌ات را!!! تو تقصیر نداری همه زنها یک دنده‌شان کمه!!! دست پختت منو یاد دوران سربازیم میندازه!
⚜️ مهم‌ترین شرط ازدواج خوب و رضایت‌بخش، که این رضایت‌بخشی نیز با دوام و ماندگاری همراه باشد، تناسبِ تیپ شخصیتی زوجین است. بنابراین مشاوره های حرفه‌ایِ پیش از ازدواج و آزمون های تشخیص شخصیت را جدی بگیریم و به صرفِ وجود عشق‌های رمانتیک اکتفا نکنیم. این عشق‌های آتشین، طبیعتی رو به خاموشی دارند... اما اگر دیگر فرصتی برای این کار نیست و کار از کار گذشته است؛ بازهم به زندگی خوب و رضایت‌بخش می‌توان امید داشت: با شناختِ ویژگی‌های شخصیتی طرفِ مقابل، و یادگیریِ مهارت‌های ارتباطی. اما به هر حال، زندگی زیر یک سقف، بالا و پایین‌های خاص خود را دارد و تمام افراد، بدون هیچ استثنا، نیازمندِ اراده ی خوب زیستن، یادگیری هنرِ عشق‌ورزی، و مهارت‌های ارتباطی هستند.
🤔آزادی همسرم در ارتباط با دیگران را تا چه اندازه می‌پسندم؟ ✨ قبل از ازدواج باید مشخص کنید که طرف مقابل‌تان تا چه اندازه در ارتباط با دیگران، از جمله با جنس مخالف، آزاد است و معیارهای‌تان برای خیانت چیست. 🚫 خط قرمز‌ها را دقیقا معلوم و اعلام کنید؛ اینگونه معیار‌ها تا حدودی شخصی هستند و نمی‌توان یک استاندارد برای همه‌ روابط تعیین کرد، چون گذشته از یک سری اصول که همه به آن آگاهند، مسائل شخصی‌تر هم وجود دارند که هر دو طرف باید در موردشان واضح صحبت کنند. 🧐 اگر همسرتان بدون اطلاع دادن به شما ناهار را با همکارش صرف کند مشکلی ندارید؟ در مهمانی‌ها چه رفتار‌هایی از سوی همسرتان آزارتان خواهد داد؟ اول برای خودتان خط قرمز‌ها را مشخص کنید و بعد آن‌ها را مطرح نمایید.
اقتصادی💰 بعضیا معتقدند که دو طرف باید توی مسائل اقتصادی همتای هم باشن. ⁉️ این یعنی چی؟ یعنی اگه یکی از قشر ضعیف بود، اون یکی ام از قشر ضعیف باشه! اما این دیدگاه نه تنها از نگاه دین مورد تایید نیست، بلکه توصیه‌ام میکنن در ازدواج ملاک اقتصادی رو در نظر نگیرید. کسی که شخصیت انسان‌هارو با پول میسنجه، باید با کسی ازدواج کنه که اونم چنین نگاهی داشته باشه و البته معلوم نیست که زندگی همچین آدمایی چه عاقبتی داشته باشه... چنین اعتقادی نشان از رویکرد مادی به زندگیه که نمیشه باهاش طعم خوشبختی رو چشید... ❗️البته ناگفته نمونه که اقتصاد، بخشی از زندگی و نوع فکر انسانه، اون چیزی که در مسیر ازدواج اهمیت داره، نوع نگاه دوطرف به مسائل اقتصادیه.
کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇 https://eitaa.com/jore_noor
# خشونت‌های عاطفی با کودک عبارتند از - قهر کردن - طرد کردن - محبت مشروط - نمی‌خوام ببینمت - دیگه مامانت نمیشم - اصلا با من حرف نزن - برو دیگه دوستت ندارم - میبرم میذارمت سر راه - برو از جلوی چشمم دور شو همگی خشونت عاطفی هستند و باعث ناامنی کودک میشوند.
# سعی کنیم برای بهبود ارتباط خود با فرزندانمان، خوب گوش کردن را جایگزین این واکنش‌ ها کنیم: _مخالفت و بحث کردن _قضاوت كردن _انتقاد كردن _متقاعد کردن _بازجویی و استنطاق کردن _سخنرانی کردن
# جداً توصيه مي شود هرگز از کلماتی مشابه «بچه کثیف» و «بی تربیت» استفاده نکنید: این کار فقط موجب احساس عدم پذیرش كودك از سوی شما می شود و کوچک ترین تأثیر تربیتی ندارد.
بیش فعالی ➕اختلال یادگیری: ✅ آنچه والدین باید بدانند: ♻️اگر فرزند شما مساله‌ای را که او را آزار می‌دهد یا باعث اضطراب او می‌شود برای شما تعریف کرد،حتی اگر خیلی هم پیش‌پا افتاده بود هیچ‌گاه به او نخندید یا واکنشی نشان ندهید که او احساس حماقت کند 🔺چون این کار شما باعث می‌شود کودک کم‌کم مشکلات خود را بروز ندهد 🔺و اگر زمانی مورد آزار و اذیت واقعی هم قرار گرفت با شما مشورت نکند.