36.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لا یتخذ المومنون الکافرین اولیاء من دون المومنین و من یفعل ذلک فلیس من الله فی شیء!!!!
ظریف؛ مصداق هَپَروتیسم در سیاست خارجی
حوصله کنید و این فیلم را با دقت ببینید.
رضوان خدا بر امام راحل عظیم الشان که چنین جوانان فهمیده ای که مجاهدان جنگ نرمند، از ثمرات درخت تناوریند که آن روح خدا باغبانش بود.
حرفهایی که غربگرایان داخلی دوست ندارند یادآوری شود و پاسخی هم برایش ندارند
+معرفی کتابی مهم درباره مبانی فکری روحانی_ظریف
🇵🇸 در جستجوی حقیقت 🇮🇷
لا یتخذ المومنون الکافرین اولیاء من دون المومنین و من یفعل ذلک فلیس من الله فی شیء!!!! ظریف؛ مصدا
از وقتی که این فیلم منتشر شده، هواداران ظریف و روحانی به شدت عصبانی و در حال فحاشی در شبکه های اجتماعی هستند.
البته طبیعی است، چون پاسخ منطقی برای این ۳۳ دقیقه ندارند. اصلا مگر کسی میتواند از عملکرد ظریف از جمله بند ۳۷ برجام دفاع کند؟
لطفا در توزیع حداکثری این فیلم کمک کنید، چون پادزهر بسیاری از دروغهای این جریان در همین ۳۳ دقیقه است.
اگر برای سفر به کربلا در ایام #اربعین تردید دارید، پیش خودتان به این سه سوال پاسخ دهید و بعد تصمیم بگیرید:
یک. امسال (۱۵ شهریور) هوا گرم تر است یا سال بعد (۴ شهریور)؟
دو. مطمئن هستید که سال بعد راه کربلا باز است و حتما می شود به عراق رفت؟
سه. مطمئنید که تا سال بعد زنده هستید؟
امیرحسین ثابتی
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
احتمالا شما هم دختر خانم ها یا بانوانی را دیده اید که جوراب پوشیده اند اما جوراب های آنها ساقش کوتاه است به حدی که بخشی از ساق پا در کوچه و خیابان دیده می شود.
خب در چند دهه قبل وقتی ما نوجوان بودیم، گناه، معمولا جوراب نازک بود؛ اما الان متاسفانه ساق کوتاه جوراب ها گناه نسبتا جدید است.
این بلیه به حدی است که اگر بخواهید یک جوراب آدم واری با ساق پای معقول برای به خصوص دختر خانم خودتان یا حتی همسر خودتان پیدا کنید با کمی تا قسمتی اعمال شاقه!! همراه است و به راحتی نمی یابید.
این رواج جوراب های ساق کوتاه به خصوص در فروشگاه های معروف اینترنتی تقریبا غالب است و به ندرت جوراب غیر از این سبک مشاهده می نمایید؛ به گونه ای که میشود ادعا کرد در نسل بعد یا حتی همین نسل، جوراب ساق کوتاه فرهنگ شده است. حتی متاسفانه خانواده های مذهبی هم گاهی از این جوراب ها استفاده می کنند؛ البته دلیل نمیشود؛ اما واقعا پیدا کردن غیر از این گونه جوراب ها سخت و اکثر مردم طبق جوّ بازار عمل میکنند.
خب؛ می دانیم که به مضمون حدیث شریف، گناهان جدید و از جمله این گناه جدید، بلاهای جدید هم آورده و خواهد آورد. از سوی دیگر، گناه سه سطح دارد: یک بار کسی گناهی را شخصا مرتکب میشود (ارتکاب گناه)؛ یک بار یک جریان است و در حال ترویج گناه است (اشاعه گناه) و سطح بالاتر جریانی در طول تاریخ به اقداماتی دست می زند که گناه در اذهان مردم تبدیل به خوبی شود و بدی و خوبی جای هم را میگیرند (اقامه گناه)
این جریان جوراب های ساق کوتاه و عادی شدن گناه ناشی از آن، اشاعه گناه است و حکومت اسلامی وظیفه دارد با آن مقابله و تدبیر لازم را بیندیشد.
لطفا اگر به کسی یا مسوولی دسترسی دارید برسانید بلکه اثر کند....... . والله المعین.
عبدالمهدی مسلمان
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و احترام
احتمالا مطلعید که در بسیاری از مدارس دولتی رسم شده است که معلم پایه اول ابتدایی پسرانه (یا شاید پایه های بالاتر / این را مطمئن نیستم) خانم هستند.
اشکالات فراوان تربیتی این طرح به حدی است که واقعا انسان تعجب میکند و نمی دانیم بخندیم یا گریه کنیم که آیا واقعا یک کارشناس یا مسوول عاقل در آموزش و پرورش نیست که مساله به این واضحی را متوجه نشود؟؟!!!
لطفا اگر به کسی یا مسوولی دسترسی دارید، برسانید؛ بلکه اثر کند.
عبدالمهدی مسلمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جاری شدن اشک شهید حزب الله بعد از خواندن روضه حضرت زهرا صلوات الله علیها
هیچ جای تعجب نیست؛
آنها زنده اند و عند ربهم یرزقون اند؛ آنها تازه روضه را بهتر می شنوند و بهتر می بینند و بهتر می فهمند.
باسمه تعالی
سلام علیکم
سوال: اگر صله رحم را از یلدا حذف کنیم، چیز قابل دفاعی دارد؟
پاسخ اجمالی: آن خوبی هم خوبی صله رحم است و نه یلدا. ما میگوییم ۲+۲ مساوی ۵ نمیشه؛ شما میگویید نه ۳+۳ مساوی شش است. بله باباجان، البته که صله رحم خوب است؛ ما میگوییم چرا صله رحم را در ظرف زمانی خرافاتی به اسم یلدا ترویج میکنید؟ این، ترویج یلدا و یلدا گری است و نه ترویج صله رحم.
پاسخ تفصیلی👇👇👇👇
اندر مصائب خرافه ای به اسم یلدا
شب یلدا از مناسبت های بازمانده از ایران باستان و دوره جاهلیت است که مردم غالبا مشرک بودند و الهه ها را می پرستیدند، در زمانی که مظاهر طبیعت و فصل ها و روزها هرکدام الهه ای داشت و یلدا نیز از جمله این الهه هاست که الهه زمستان است .
در آن زمان برای به خیال خود دل آن الهه را به دست آوردن چنین مناسبت هایی را ابداع کرده بودند و بعداز ظهور دین توحیدی پیامبر خاتم، بتها و اله های عرب شکست و نابود شد و با ورود اسلام به ایران، الهه های ایرانی نیز تارومار شدند ولی بزرگداشت مناسبت ها از سوی مروجان خرافه استمرار یافت.
به نظر می رسد صاحبان سرمایه وکالا در پشت ماجرا بودند چرا که چنین خرافه هایی همراه بود با خوردن و خرید بیشتر بهترین سود را عاید آنان می کرده است.
البته بعداز انقلاب اسلامی سعی شده هویت جدید به این مناسبت ها داده شود وتحت عنوان صله رحم، به وجه مثبت قضیه نگاه شود.
ولی به نظر می رسد از آنجا که بنای این مناسبت خرافه وشرک بوده است و خشت اول کج نهاده شده است تا ثریا کج خواهد رفت و امروز نیز شاهدیم این گونه مناسبت ها بیش از آن که سود فرهنگی و معنوی برای جامعه داشته باشد، منفعت اقتصادی برای تاجران وبازاریان و مضرات اقتصادی وفرهنگی برای توده مردم دارد .
می توان به مواردی چون افزایش التهاب کاذب برای خرید و چشم و هم چشمی و ترویج اعمالی خرافی از جمله تلاش مضحک برای خرید هندوانه این میوه مقدس یلدایی و در فشار نهادن و تحمیل مخارج کاذب بر خانواده های کم درامد و ضعیف اشاره کرد.
از سوی دیگر ایرانی که با مومن شدن به دین انسان ساز اسلام حیات جدیدی یافت و هویت نویی را بنا نهاد در واقع از جاهلیت باستانی به مدنیت اسلامی و انسانی وارد شد و در واقع به دوره بلوغ و رشد معنوی پانهاد.
دوره ای که به جای حاجت بردن نزد الهه ها نیاز به درگاه الله می برد و به جای شب زنده داری برای خوردن و خیال بافی و خرافه اندوزی و تقدیس هندوانه و اتلاف عمر، شب زنده داری برای احیای روح ملکوتی و راز و نیاز با خدای حقیقی و شکرگزاری برابر همه نعمات الهی و ذخیره اندوزی برای قیامت را برگزید .
و به نظر می رسد بها دادن به چنین مناسبت هایی نوعی بازگشت به جاهلیت و دوره کودکی و نابالغی و نادانی است.
علاوه بر این موارد، کافی است قدری با عمق فکری بیشتر و در فضای بین الملل نگاه کنیم ببینیم چه کسانی مروّج یلدا هستند! آیا آنها دلشان برای ایران و ایرانی میسوزد؟!
به نظر میرسد امروزه ترویج خرافه ای به اسم یلدا، ترویج ایرانی گری (در برابر اسلام) است؛ دقت کنید شما مومن عزیز مصرف کننده این پدیده را نمیگویم. من و شما حلقه آخر این زنجیره ایم. کسانی که آگاهانه دارند در اول این فرآیند ضد دینی به تنور یلدا می دمند و بادش میکنند و مروّج یلدا هستند، به دنبال تقویت این جنبه و تضعیف اسلامیت ایرانی ها هستند.
مروّجان اصلی یلدا چرا هیچ گاه غدیر را ترویج نمیکنند؟ مگر ایرانی ها در آن عید شاد نیستند؟ چرا فقط یلدا و نوروز؟!
حتی اخیرا دنبال اتصال زمانی یلدا به کریسمس هستند و ترویج کریسمس که شاید این شب ها حتی در خیابان های ام القرای تشیع، قم مقدس هم با کمال تاسف دیده شود، به وضوح ترویج مسیحیت است! مثل این است که مسیحی های فرض کنید آلمان، عید پیامبر ما در 17 ربیع را جشن بگیرند!
-------
پ.ن:
ولی انصافا برخی از ایرانی ها استاد خرافات و خرافه گری هستند. یک دقیقه زودتر و دیرتر شدن شب را به هم تبریک میگویند و حتی در چند سال اخیر به پیشوازش میروند؛ مثل نوروز!!! دقیقا دارد تبدیل به نوروز دوم میشود!!!
ما ایرانی ها ویژگی های مثبت زیادی داریم؛ مثل علم خواهی و علم دوستی؛ شجاعت؛ ایثارگری و ..... ؛ اما یکی از ویژگی های بدمان هم همین خرافات گرایی است.
محل تاسف است که در این جنگ اقتصادی و فرهنگی، در چند سال اخیر، بلای خانمان سوز و خرافاتی به اسم یلدا، رقیب نوروز شده
و هر دو زمینه ای جهت خرافات و مصرف گرایی و انواع گناه شده اند.
یادش به خیر ما دهه شصتی ها هنوز یادمان است؛ زمانی که فرهنگ مردم ایران این قدر پسرفت نکرده بود، این قدر تلاش خنده دار برخی از مردم، در نوروز و یلدا نبود؛ چون فرهنگ غالب، اسلامی تر بود.
بیچاره خانواده های کم درآمدی که توان مقابله با این جریان ضد فرهنگی را ندارند؛ به چه مخارج بیهوده و خنده داری می افتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدنی.....
چطور گام به گام یه نوشابه سر سفره شام، به تامین مالی جنگها در غزه ختم میشه.....
متدینین! نخورید! هیچی مون نمیشه!!! باور کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نزدیکتر بودن به ملاکهای انقلاب
توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب
وقتی فضا برای انتخاب درست تاریک و حساس میشه آقا چقدر حکیمانه مسیر رو روشن میکنه👌
1403/03/26
داغ داغ....... .
تحلیل مناظره اول:
به شکل کلی مناظره نسبتا اخلاقی بود. درود خدا بر شهید رییسی که روح اخلاق مداریش بر مناظرات حاکم بود. گویا بود بین ما......
1- قاضی زاده نسبتا خوب و فراتر از انتظار بود. در چند دقیقه پایانی، انقلابی و در اوج بود. واضح است که پوششی است به طور ضمنی خودش هم هدفش را گفت که آمده تا از دولت شهید رییسی دفاع کند. با مردم خوب توانست ارتباط بگیرد.
2- قالیباف اعتماد به نفس داشت و در عین حال، گاهی خوب بود و گاهی در سطح مورد انتظار نبود و گاهی تا حدی محو بود. تاکیدش بر همان چیزی بود که ستادهایش ترویج میکنند (سابقه مدیریت)؛ اما گاهی زیاده روی به نظر می آمد. او بر مبانی انقلابی چندان مانور نداد.
3- پزشکیان همان سطح توقعش بود. یک اصلاح طلب با اساس جبهه و جنگ و ریشه دینداری خانوادگی؛ زیاد نتوانست پدیده باشد؛ گاهی در نقشی که برایش تعریف میکردند میرفت و وقتش را هدر میداد. تاکیدش بر صداقتش بود. تاکیدش بر رفع تحریم بود. او به صورت واضح، نماینده طرز تفکر تعامل با غرب بود. از روی برگه خواندنش گاهی بد بود. سعی کرد برخی موضوعات مورد توجه قشر متوسط و مرفه را اسم ببرد؛ مثل فیلترینگ.
4- جلیلی اخلاقی و مسلط بر موضوعات بود. حتی گاهی اسم از شخص و معاهده هم نمی برد. شاید برترین نامزد بود در عدم استفاده از نوشته ها و مسلط ترین شخص بر موضوعات. اعتماد به نفس بالایی داشت. قدرت سخنوری اش مثل مرحوم شهید رییسی اشکالاتی دارد. افق نگاهش از همه بلندتر بود. گاهی در مصادیق وارد میشد و در عین حال، از افق بلندش دور نمیشد.
5- زاکانی گاهی تانکش روشن بود و گاهی خاموش. واضح بود پوششی است و انصراف میدهد. قدرت بیانش قوی بود. گاهی سعی میکرد پورمحمدی و پزشکیان را وصل به روحانی کند. سعی میکرد با پزشکیان درگیر شود؛ گویا برای خود از قبل تعریف کرده بود. مکرر بر موفقیت های شهرداریش مانور داد.
6- پورمحمدی به طور نسبی پدیده بود و اگر سید بود خطرناک میشد. (مردم ایران روحانی سید را به طور نسبی دوست دارند.)
قدرت بیانش قوی بود. فرود در اوجی نداشت. فرودش میتوانست قویتر باشد. اما در کل قوی تر از حد انتظار بود.
ان شاء الله با رمز (((یا سعید یا جلیل)))
و با انصراف حاج باقر عزیز
میریم به سمت رییس جمهور قوی با رای بالا در دور اول.
😎😎😎😎😎😎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به ریاست جمهوری سعید جمهور سلام کنید
انبوه جمعیت امروز در میدان نقش جهان اصفهان را دیدید؟ حالا لطفا انبوه جمعیت مردم شریف اهواز را هم ببینید که چطور در گرمای حدودا ۵۰ درجه، اینطور فشرده به استقبال سعید جمهور آمدهاند. این استقبالهای پرشور برای بنده معنایی ندارد جز آنکه بگویم به ریاست جمهوری سعید جمهور سلام کنید.
✍ دکتر محمد منان رئیسی نماینده جوان مردم قم در مجلس شورای اسلامی
🗳 ستاد مجازی دکتر جلیلی | @hamiyan_jalili
نظرسنجی معتبر ایسپا
تا دیروز
انتخابات در حال دوقطبی و اعتقادی شدن است / دو قطبی سازش - مقاومت / دو قطبی نگاه به داخل - نگاه به خارج
بین پزشکیان و جلیلی
اینها نمادند / نماد یک نوع طرز تفکر.
و ان شاء الله ملت ایران با نه گفتن به تفکر وادادگی در برابر غرب؛ 9 تیر را یک جشن بزرگ ملی میکنند.
ان شاء الله.
خودتان را در این معادله پیدا کنید.
نقش ایفا کنید.
فردا ممکن است دیر شده باشد.
هر کسی با 5 نفر از توده خاموش مردم، صحبت و او را قانع کند.
انقلاب اسلامی در یک بزنگاه حساس قرار دارد.
با احترام.
پیروزی نزدیک است؛ ان شاءالله✌️✌️✌️✌️
#مرد_عمل
#شهید_زنده
#مثل_ابراهیم
#تصمیمات_نقطه_زن
#خدمت_ادامه_دارد
#سعید_جلیلی
#اصلح_مقبول
باسمه تعالی
مهمتر از کار اجرایی، داشتن منظومه فکری است؛ مهمتر از کار اجرایی، شناخت ملاکهای انقلاب است؛ مهمتر از اجرا، شناخت مناسبات فرهنگی اجتماعی است؛ مهمتر از اجرا....
یه روایتی خیلی زیباست و اینجا کاربرد داره.
امام صادق میفرماید: اَلعامِلُ عَلى غَيرِ بَصيرَةٍ كَالسائِرِ عَلى غَيرِ طَريقٍ فَلا تَزيدُهُ سُرعَةُ السَّيرِ إلاّبُعدا؛
کسی که بدون «بصیرت» عمل میکند، همچون دوندهایست که در بیراهه میرود؛ پس هرچه سریعتر رود، از مقصد دورتر می شود.
تحف العقول، ص362
دقت کنید به حدیث. میفرماید بصیرت خیلی مهمتر از عمل زیاد انجام دادنه. اگه بصیرت نباشه هرچی عمل بیشتر انجام بدی بیشتر دور میشی از اهداف.
در کارهای اجرایی همینطوره. وقتی ملاکهای انقلاب رو نشناسیم، منظومه فکری نداشته باشیم. فرهنگ رو نشناسیم و همهجانبه عمل نکنیم، میشه دوره آقای هاشمی رفسنجانی. انقدر اون زمان کار اجرایی انجام شد که اسمش رو گذاشتن دوره سازندگی و به خود آقای هاشمی گفتن سردار سازندگی.
🔻 ولی بعدش چی شد؟ کلی مشکلات فرهنگی اجتماعی بوجود اومد. سرمایهداری رشد پیدا کرد. شکاف طبقاتی زیادی بوجود اومد. طبقه ضعیف، ضعیفتر شدن و طبقه قوی قویتر. منکر کارهای خوبی که انجام شد اونم بعد جنگ نیستیم ولی اگه اون نکاتی که اول متن گفتیم که از اجرا مهمتره، در آقای هاشمی بود، این مشکلات رو بعدش نداشتیم. خیلی از این مشکلات سالها بعد خودشو نشون میده.
✅ آقای جلیلی این منظومه فکری رو داره. آقای جلیلی ملاکهای انقلاب رو مسلطه. آقای جلیلی مناسبات فرهنگی رو میشناسه. میدونیم که اگه تصمیم گرفته بشه به بلندمرتبه سازی، فقط بلندی اون برج رو نمیبینه، اثرات فرهنگی اقتصادی بعدشم میبینه. اگه تصمیم گرفته بشه به پاساژ و مالسازی، اثرات ضدفرهنگی و تورمی بعدش رو هم میبینه. و مثالهای مختلف دیگه
.
متن از کسی است که بارها به قالیباف در برابر جبهه غربگرایان رای داده است؛ (بیش از جلیلی که به او فقط 1 بار رای داده در سال 1392)
متن زیر تخریب نیست؛ با دلیل و ادب توضیح داده شده که چرا الان به جلیلی نیازمندیم.
قالیباف مرد شریف و زحمت کشیده ای است و اگر گزینه ما در برابر غربگرایان و غربزده ها باشد به او رای میدهم؛ واقعا ارتباطش با شهدایی مثل شهید سلیمانی زیباست و غبطه آور؛ واقعا کم نظیر است؛ اما در شرایط وجود گزینه های اصلح، او برای ریاست جمهوری به خصوص در این دوره و زمانه؛ در افق 1403 جمهوری اسلامی اصلح نیست؛ هرچند به عنوان یک وزیر خوب است و یا الان با تجربه کسب شده، برای ریاست مجلس خوب است؛
اصلح نبودن او برای ریاست جمهوری را یکی دو دلیل میآورم که نماد است و نشانه....... .
1- قالیباف در حوزه نرم افزاری و فکری تا حدی ضعیف است؛ فکر قالیباف در خصوص امور دینی و سیاسی مهم، به علت ضعف اطلاعات دینی گاهی خوب کار نمیکند. لذا سابقا در مواردی لغزیده؛ مثل برخی مواضع در داستان برجام؛ مثل برخی مواضع در فتنه زن زندگی آزادی؛ و چنین شخصی باز هم ممکن است بلغزد.
علت این لغزشها ضعف منظومه فکری و بنیه دینی است؛ او مدیر اجرایی است و باید به او خط فکری بدهند؛ او نمیتواند در مقام ریاست جمهوری خط فکری بدهد؛ او در مقام فکری مصرف کننده است؛ اما ریاست جمهوری دو بال نیاز دارد: فکر + عمل (و فکر، مهمتر است؛ چون بازوان اجرایی وزرا هستند و کمک کارند)؛ تا فکر درست کار نکند، عمل هرچند زیاد هم باشد، گاهی چندان مفید نیست.
2- گاهی برخی اعضای خانواده قالیباف محل سوء تفاهم بوده اند؛ من با صدای بلند میگویم معتقدم تهمت است. اما به هر حال بهتر است امروز رییس جمهور کسی باشد که یک لکه خاکستری هم در خانواده اش نیست؛ نه کسی که هی باید شبهات و تهمت های دور و برش را جواب دهند.
ترکیه رفتن را که خود دختر قالیباف تایید کرد؛ چرا رفته ترکیه؟ (اگر امنیتی بوده که نمیتواند بگوید؛ مثلا در بازگشت از سوریه بوده اند، خب در لفافه بگوید نمیتوانم توضیح دهم و امنیتی است)؛ اما اگر این چنین نبوده خب چرا خانواده رییس جمهور آینده ترکیه بروند؟! در خانواده های مذهبی حتی آدمهای عادی و نه مسوول، چند درصدشان ترکیه رفته اند؟ کار خوبی است؟
بماند که کاش دور و بری های قالیباف قدری سواد رسانه شان بیشتر بود و اگر دختر قالیباف به تلویزیون نمی آمد، بهتر بود.
4_6044281022957228610.mp3
5.07M
فوری/ صوت مهم درباره آخرین وضعیت نظرسنجی ها و وضعیت انتخابات
آیا کار به مرحله دوم میرسد؟ رقابت اصلی بین چه کسانی است؟
امیرحسین ثابتی پاسخ میدهد.
#نشر_حداکثری
--------------------
با این نگاه، شما دوستداران قالیباف عزیز
اگر به اعتلا و تقویت جبهه انقلاب اسلامی اهمیت میدهید، به جلیلی رای دهید.
چون تا این لحظه، انتخابات، دو مرحله ای و بین جلیلی و پزشکیان است.
هرقدر نامزد جبهه انقلاب با رای بالاتر به مرحله دوم برود، بهتر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان انقلابی ! ببینید!
این یک نمونه است؛
به هر دلیلی الان اقبال بیشتر انقلابیون به جلیلی است و او توانسته موج درست کند؛
با این که ساعت همایش آقای قالیباف بهتر بوده؛ اما جمعیت را اگر مقایسه کنید شاید یک دهم جمعیت جلیلی هم نباشد.
عزیزان!
الان دوگانه موجود (به مطلوب بودن یا نبودنش کاری ندارم)، جلیلی و پزشکیان است؛ این دو الان نمادند؛ یکی نماد غربگرایی و دیگری نماد خودباوری.
بیاییم و با رای به جلیلی، جبهه انقلاب اسلامی را در برابر غربگرایان تقویت کنیم و رای خود را هدر ندهیم.
امروز رای به جلیلی
با این همه تخریب از طرف دشمنان و دوستان
رای با کیفیت و نشانگر فهم عمیق دینی ایرانیان است.
مرحبا بر ملت ایران
مومنان!
رأیتان را هدر ندهید
با رأی به جلیلی، جبهه انقلاب اسلامی را در خط مقدم تقویت کنید.
خط مقدم را دریابید..... .
بازی روانی کسانی که خیرخواهند اما متعصبند را بازی نخورید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🌹🌹 دست به دست کنید.
درخواست یک پسر کوچولو!
😢مردم ایران! دلتون برای ما بچه ها نمی سوزه؟!😢
#برای_جمهوری_اسلامی_ایران
#سعید_جلیلی
#مرد_عمل
#خدمت_ادامه_دارد
#شبیه_ابراهیم