هدایت شده از مهدی حاتمی
🔸روی آب، آتش گرفتن ،سوختن پروانه وار
این حکایت را فقط از اشک های شمع می باید شنید.
روحشان شاد فاتحه مع الصلوات
مردان برای اقتصاد
🔴 فارین پالیسی: روسیه برای اولین بار بیش از همیشه به ایران وابسته است
نشریه تخصصی سیاست خارجی آمریکا میگوید شراکت راهبردی ایران و روسیه بر خلاف میل واشنگتن گسترش مییابد.
فارین پالیسی نوشت: ایران و روسیه بیش از هر زمان دیگری به هم نزدیک هستند. آنها برای چندین دهه جبهه قدرتمند علیه قدرتهای غربی ایجاد کردهاند، هر چند که این روابط در برخی مقاطع از لحاظ تاریخی، با بیاعتمادی و احتیاط همراه بوده است. جنگ اوکراین ممکن است همه چیز را تغییر دهد و مسکو را وادار کند تا ایران را به عنوان یکی از شرکای خارجی خود بپذیرد تا بتواند تجهیزات مورد نیاز خود را از تهران تامین کند و راه نجاتی برای اقتصاد تحریمشده اش پیدا کند.
امیل آودالیانی، مدیر مطالعات خاورمیانه در جئوکیس، یکاندیشکده گرجستانی، میگوید: «جنگ در اوکراین نحوه نگرش روسیه به روابط با ایران را تغییر داد. پیش از سال ۲۰۲۲، روابط دوجانبه با دوگانگی گفت وگوهای زیاد اما محتوای کم مشخص میشد. با این حال با جنگ، چرخش روسیه به آسیا کامل شده و اکنون جلب حمایت ایران برای کرملین حیاتی است.
هدایت شده از العبد
✍ آیت الله شیخ محمدتقی بهلول میفرمودند:
ما با کاروان و کجاوه به«گناباد» میرفتیم.
وقت نماز شد.
مادرم کارواندار را صدا کرد و گفت:
کاروان را نگهدار ، میخواهم اول وقت نماز بخوانم.
کاروان دار گفت:
بیبی❗دوساعت دیگر به فلان روستا میرسیم.
آنجا نگه میدارم تا نماز بخوانیم.
مادرم گفت : نه❗
میخواهم اول وقت نماز بخوانم.
کارواندار گفت:
نه مادر . الان نگه نمیدارم.
مادرم گفت:نگهدار.
او گفت:
اگر پیاده شوید ، شما را میگذارم و میروم.
مادرم گفت : بگذار و برو.
👌 من و مادرم پیاده شدیم .کاروان حرکت کرد . وقتی کاروان دور شد وحشتی به دل من نشست که چه خواهد شد؟
من هستم ومادرم ؛ دیگر کاروانی نیست ؛ شب دارد فرا میرسد وممکن است حیوانات حمله کنند؛
ولی مادرم با خیال راحت با کوزهی آبی که داشت ، وضو گرفت و نگاهی به آسمان کرد ؛ رو به قبله ایستاد و نمازش را خواند؛
لحظه به لحظه رُعب و وحشت در دل منِ شش هفت ساله زیادتر میشد؛
در همین فکر بودم که صدای سُم اسبی را شنیدم.
دیدم یک دُرشکه خیلی مجلّل پشت سرمان میآید.
کنار جاده ایستاد و گفت: بیبی کجا میروی؟
مادرم گفت : *گناباد.*
او گفت:
ما هم به گناباد میرویم.بیا سوار شو.
یک نفس راحتی کشیدم.گفتم خدایا شکر.
مادرم نگاهی کرد و دید یک نفر در قسمت مسافر درشکه نشسته و تکیه داده.
به سورچی گفت:
من پهلوی مرد نامحرم نمی نشینم.
سورچی گفت:
خانم❗ فرماندار گناباد است.
بیا بالا ؛ ماندن شما اینجا خطر دارد؛ کسی نیست شما را ببرد.
مادرم گفت:
من پهلوی مرد نامحرم نمینشینم❗
در دلم میگفتم مادر بلند شو برویم.
خدا برایمان درشکه فرستاده است؛ ولی مادرم راحت رو به قبله نشسته بود و تسبیح میگفت؛
آقای *فرماندار رفت کنار سورچی نشست.*
گفت: مادر بیا بالا ؛ اینجا دیگر کسی ننشسته است . مادرم داخل درشکه نشست و من هم کنار او نشستم ورفتیم.
دربین راه از کاروان سبقت گرفتیم و زودتر به گناباد رسیدیم.
👌 اگر انسان بنده ی خدا شد ، بيمه مىشود و خداوند امور اورا كفايت و كفالت مىكند.
«أَلَيْسَ اللَّهُ بِكافٍ عَبْدَهُ» زمر/۳۶
#نماز_اول_وقت
☀️ به ما بپیوندید 👇
http://eitaa.com/joinchat/1582039040C6a7a30e470
📣 صفحه اول روزنامههای یکشنبه ۱۸ دیماه
https://eitaa.com/joinchat/976224256Ca9fc359963
📣 اخبار ریزُ درشتِ تهران👆
M Sh:
روزنامه ایران ، تیتر زده که بازی برد برد خودرو در بورس :
فلسفه بورس رقابت بر سر قیمت کالاست اما خودرو سازان برای کسب درامد ناشی از اختلاف عرضه و تقاضا که از فعالیت انان نیست از طریق بورس کالا کسب درامد رانتی کردند و همگام با دلالان خصوصی ، بورس کالا را بعنوان عرضه کننده قرار دادند تا در منافع بازار آنها را نیز شریک کنند از دید مصرف کننده خودرو بین ۳۰ تا ۵۰ درصد گرانتر از قیمت کارخانه تمام شده چون رابطه عرضه هنوز بر تقاضا فزونی نیافته است سهمی هم دلالان بخش خصوصی برای خود در نظر خواهند گرفت ببینید چه کشور خوب دلال پروری داریم دلالان بورسی و دلالان خصوصی با هم هماهنگ سر مردم را کلاه میگذارند و بازی برد برد را برای خودشان و برد باخت را برای مصرف کننده رقم میزنند در یک جای دنیا نشان دهید که خودرو از طریق بورس ارائه میشود ظلم و فساد قانونی که باعث شده خودرو بی کیفیت را گران بخریم و با روزنامه دولتی ایران با بودجه مردم یا مصرف کننده که سرش از همه طرف کلاه میرود توجیه این کلاه رفتن را هم از جیب او منتشر کنند!!!
باز هم نصب تصاویر برخی زنان ایرانی در خیابان های تهران | این بار چه کسانی انتخاب شدند؟
سازمان زیباسازی شهر تهران تصاویری از برخی زنان و مادران شهدا را بر بیلبوردهای خیابان شهر نصب کرد.
به گزارش همشهری آنلاین، همزمان با سالگرد رحلت حضرت ام البنین (س) و روز تکریم مادران و همسران شهدا، تصاویر آنها در خیابانهای پایتخت نصب شد.
در جریان این اکران فرهنگی شمار زیادی از سازههای تبلیغات فرهنگی و تجاری شهر تهران تحت پوشش قرار گرفته است.
تصاویر مادران شهدا در شهر جای تقدیر و تشکر مردم را در بر دارد مادرانی که فرزند یا فرزندان خود را تقدیم انقلاب کردند زنده کردن یاد آنها تقویت فرهنگ جهاد و شهادت را بدنبال دارد و از این کار شهرداری تهران باید تشکر و قدر دانی نمود
برچسبها
زنان
زیبا سازی
تهران
شهید - شهدای گمنام
شهید
🔻خیالبافیِ جناب قالیباف:
حاجقاسمِ لیبرال
🖊 مهدی جمشیدی
۱. واقعیّت این است پارهای از نخبگان انقلابی به جانب «اسلام رحمانی» شتافتهاند؛ همان اسلامی که به تعبیر آیتالله خامنهای، نشأتگرفتۀ از «معارف لیبرالیستی» است. اسلام رحمانی، تعبیر برآمده از خطّ فکریِ روشنفکریِ سکولار است که در جریان اصلاحات، صورت عینی یافت. چندی پس از اینان، جریان اعتدالگرا نیز چون احساس کرد که این رویکرد، «رأیساز» و «مقبولیّتآفرین» است، همین منطق را در پیش گرفت. دراینمیان، برخی گروهها و نیروهای فکری و سیاسی در جریان انقلاب نیز که با وجود ظواهرِ موجّه، سودای قدرت داشتند و میخواستند خویش را برآیندِ آرمانیِ ذائقۀ عمومی نشان دهند، به همین ورطه فروافتادند و به «سایهنشینانِ انگارۀ اسلامِ رحمانی» تبدیل شدند. بیش از همه، قالیباف و یاران و مشاورانش این جهتگیری را برگزیدند.
۲. اینک بهروشنی میدانیم که قالیباف، یک نیروی سیاسیِ «موقعیّتزده» و «اقتضامدار» است و وفاداری ایدئولوژیکش در لحظههای حسّاس، شکننده است. کافیست احساس کند که افکار عمومی یا بخشی از آن، متمایل به سویی است؛ دراینحال، او سر از پا نخواهد شناخت و بیمحاسبه و شتابزده، خواهد کوشید که خود را همداستان با آن «تمایل اجتماعی» نشان بدهد. این تمایل، ممکن است «برجام» باشد، یا «کنار نهادنِ طرح تنظیمگری فضای مجازی» یا «بیعملی نسبت به حجاب». بیجهت نبود که آیتالله خامنهای در آخرین دیدار خویش با مجلس، تعبیر «تعارض منافع» را بهکار برد.
۳. اینبار، او و دیگران از «حاجقاسم» برای روایت «اسلامِ رحمانی» بهره گرفتهاند و در جهت «چهرهپردازیِ لیبرال» از حاجقاسم کوشیدهاند. امّا واقعیّت تفکّر حاجقاسم، آن چند جملۀ بریدهشده از صدر و ذیلش نیست. اجازه دهید فارغ از این مطامع سیاسی و غرضورزانه، تأمّل کنیم که حاجقاسم چه گفته است. یک ضلع از منطق او این است که جریان انقلابی و حزباللهی، هرگز نباید دچار «بریدگی از تودهها» و «گسستگی از خُردهفرهنگهای متفاوت» شود، بلکه باید بکوشد با آنها «ارتباط» برقرار کند تا در اثر این ارتباط، سخن انقلاب را به آنها منتقل کند:
«باید با مردم گفتگو کنیم... نباید فقط به قشر مذهبیِ نزدیکِ خودمان بسنده کنیم... باید مردم را حفظ کنیم... اینان مردم ما هستند... همه مثل هم نیستند... نباید مردم را از دین برانیم... اگر بگوییم فلانی باحجاب و فلانی بیحجاب است دیگر چه کسی را میخواهیم حفظ کنیم... آن دختر بدحجاب هم دختر ما و جزو جامعۀ ماست... باید به آنها توجّه کنیم و با آنها رابطۀ صمیمی برقرار کنیم... رابطۀ حزباللهی با کسیکه دینش ضعیفتر است موضوعیّت دارد... اینکه فقط رابطۀ حزباللهی با حزباللهی را در پیش بگیریم خطاست... باید برای جذبکردن به میان مردم برویم.»
این گفتههای او به معنی آن است که نیروهای فکری و فرهنگیِ جبهۀ انقلاب نباید «خویشبسنده» و «حصارنشین» باشند، بلکه به قصد «هدایت» و «روشنگری» و «جذب»، از جماعتهای خویش بیرون بیایند و به سراغ «دیگریهای فرهنگی» بروند. این دیگریها، دچار «ضعف در دینداری» هستند، امّا باید به آنها نزدیک شد و منطق انقلاب را به آنها عرضه کرد. روشن است که در این بیان، هیچ اثری از اسلام رحمانی نیست؛ چراکه حاجقاسم، «نسبیاندیشانه» قضاوت نمیکنند و نمیگوید باید این بخش از جامعه را به حال خویش «رها» کرد، بلکه برعکس، دعوت به «امربهمعروف و نهیازمنکر» میکند.
۴. حاجقاسم در جای دیگری میگوید:
«نباید بهعنوان مسئول و به بهانۀ رقابتهای انتخاباتی، بر محفوظماندن دختر خودمان حریص باشیم، امّا بر ولنگاریِ جامعه، بیتوجّه؛ چنانکه کسی جرأت نکند در جامعه، امربهمعروف و نهیازمنکر کند، بلکه مسئول باید همانند کشاورز، علفهای هرز را هرس کند تا مزرعه از بین نرود.»
حاجقاسم در اینجا نیز برخلاف منطقِ اسلامِ رحمانی:
اوّلا، با تعبیر ولنگاریِ اجتماعی نشان میدهد که دچار «نسبیگرایی ارزشی» و فروکاهیدنِ ارزشهای شرعی به سلایق فرهنگی نیست؛
ثانیاً، ارزشها - و از جمله حجاب - را جزو «مسألههای اصلی» میشمارد که آشکارا به وضع دختران اشاره میکند و آن را مبنای قضاوت صریح خویش قرار میدهد؛
ثالثاً، به «مداخلۀ مستقیمِ حاکمیّتی» در زمینۀ ارزشها باور دارد، چون میگوید کارگزاران نباید مجال بدهند که آسیبهای اجتماعی – یا همان «علفهای هرز» – جامعه را آلوده کنند.
رابعاً، معتقد به مشروعیّت استفاده از «سازوکارهای سلبی» است؛ هرچند آن را مقدّم نمیشمارد.
خامساً، بر این باور است که باید امکان «امربهمعروف و نهیازمنکر» فراهم باشد و جامعه دچار «فردگرایی» و «خصوصیانگاریِ کنشهای عمومی» نشود.
بنابراین، روایت قالیباف از منطق حاجقاسم، آغشته به تحریف است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
کانال رییس مجلس: بازهم تحریف قالیباف، اینبار همراه با تحریف حاج قاسم
🔖 رسانهٔ نواصولگرا نوشت:
🔻 تحریف مواضع قالیباف همزمان با تقابل سازی او با حاج قاسم فقط از دست نگرش سوپرانقلابیها برمیآید که آقای مهدی جمشیدی زحمت آن را کشیدهاند. ندیدن تمامیت حرف قالیباف و اضافهٔ برداشت بخشی از مکتب حاج قاسم ریشهٔ این نگاه منحرفانه است. او نوشته که قالیباف «یک نیروی سیاسیِ «موقعیّتزده» و «اقتضامدار» است» و بعد چند شاهد مثال آورده؛ برجام را که موضع قالیباف در پذیرش کلیت آن، امروز که همه در پی احیای آن هستند مشخصشده؛ «کنار نهادنِ طرح تنظیمگری فضای مجازی» را حال اینکه قالیباف با صیانت مخالف بود و نه تنظیمگری عاقلانه و معتقد بود راهبرد سلبی و فیلترینگ مجازی پاسخگو نیستند که درست بودن این هم امروز مشخصشده. «بیعملی نسبت به حجاب» را که مشخص نیست معنایش چیست اما اگر منظور رفتارهایی مثل بستن و گرفتن و محدود کردن است، احتمالاً قالیباف با استفاده صرف از چنین رویکردی مخالف است چراکه نتیجهای استفاده از این روشها امروز پیش روی ماست.
🔻 اما مهمتر تحریفی است که این برادرمان نسبت به قالیباف بهکاربرده. اولاً این نویسنده نگفته که «چهرهپردازیِ لیبرال از حاج قاسم» توسط قالیباف یعنی چه؟ آنچه او از حاج قاسم گفته با ماهیت بیان قالیباف تفاوتی ندارد. قالیباف گفته و میگوید که نباید مردم را از جریان انقلاب و انقلابی گری حذف کرد. قالیباف میگوید که نباید انقلاب را منحصر در یک گروه نمود و مردم را با شکل و ظاهرشان یا برخی رفتارها و اندیشههایشان از دایره انقلاب بیرون انداخت. او معتقد است بدون مردم نمیتوان کار انقلاب را پیش برد. حالا باید پرسید که این اندیشهها با چه مترومعیاری «لیبرالی» است. البته اگر مترومعیار بشود سوپرانقلابیگری، قطعاً سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار بانوان هم میشود «لیبرالی» و خارج از دایرهٔ انقلاب!
🔻 نکته دیگر آن است که ازنظر اینان (چه حاج قاسم و چه قالیباف) امربهمعروف و نهیازمنکر باید اجتماعی باشد و نه انتظامی؛ این وظایف دینی اولاً اجتماعی است و البته نظام حکمرانی نیز باید کمککنندهٔ آنان باشد اما نه متولی این امر؛ قالیباف همچون حاج قاسم درباره «هنجارشکنی» و پاسخ قانونی لازم به آن توضیح میدهد و آن را لازم میداند همانگونه که در برنامه ملک سلیمان نیز بر این امر تأکید میکند. «علف هرز» در بیان حاج قاسم همان چیزی است که در بیان قالیباف با عنوان «هنجارشکنان» مشخص میشود که باید با آنها برابر با قانون برخورد کرد.
🔻 اما برخلاف تصور این آقا، همهٔ کم حجابان، «هنجارشکن» نیستند و در بیان رهبری نیز چنین تفکیکی مشخص است. قالیباف معتقد است که باید با این بخش بزرگ از مردم که هنجارشکن نیستند اما مثل ما انقلابی و مذهبی نیستند، با رأفت اسلامی برخورد کرد و سعی نمود تا آنها به انقلاب جذب شوند. راه آن را هم بستن و محدود کردن نیست گفتگو و اقناع است. البته تأکید میکنیم که در قاعدهٔ سوپرانقلابیها چنین راهحلهایی بیمعنا است و باید همان مسیر صیانتچی را در تمام ابعاد پیش برد. البته که قالیباف از اسلام رحمانی سخن میگوید اما اسلام حقیقی که هم جاذبه دارد و هم دافعه و به همین علت است که او از برخورد قانونی لازم همسخن گفته و میگوید و این دو را در ترکیب باهم میبیند.
🔻 خلاصه اینکه متن مذکور مجموعهای است از تهمتها و عدم اطلاعها نسبت به قالیباف، برخی اشتباهات و انحرافات نسبت به منظومه مکتبی حاج قاسم و برخی اظهارات و تفاسیر درست که نتیجهای جز مخدوش بودن کلیت ادعای نویسنده ندارد. چنین نگاهی از عینک سوپرانقلابی خارج میشود که برخی واقعیتها را نمیبیند، برخی چیزها را کاریکاتوری میبیند و برخی چیزها را آنطور که خودش میخواهد میبیند.
📮 کانال رسمی پایگاه اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف