💠💠 براندازی با 10 هزار رای (1)
✡ ارتش سرّی روشنفکران (قسمت نوزدهم)
🌐 فیلسوفان یهودی و مترجمان سکولار (4)
1⃣ پس از رخدادهای #دوم_خرداد 1376، #عزتالله_فولادوند معتقد بود: «کشور ما به مرحلهای رسیده است که از آن باید به نقطهی بیبازگشت تعبیر کرد.» فرآیند #دموکراتیزاسیون و #فروپاشی جمهوری اسلامی را ناگزیر میدید و در روزنامه ایران به #اصلاحطلبان هشدار میداد که راهی را انتخاب کردهاید و باید تا پایان ادامه دهید: «این امر منوط به تصمیم شما نیست، #منطق_رویدادها چنین ایجاب میکند و ایران به "نقطهی بیبازگشت" رسیده است».
2⃣ اما سال 1384، کنشهای سیاسی ایران نشان میداد که #منطق_رویدادها در جهت عکس تحلیلهای فولادوند از فرآیند دموکراتیزاسیون پیش میرود و «نقطهی بیبازگشت» #فروپاشی جمهوری اسلامی، روندی معکوس یافته است. ازاین رو در هنگام نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، وقتی 2 کاندیدا به دور دوم انتخابات راه یافتند، عزتالله فولادوند علیرغم اینکه جزء تحریمکنندگان انتخابات بود، روز 29 خرداد 1384 به میدان آمد و #روشنفکران را به حمایت از #هاشمی_رفسنجانی فراخواند.
3⃣ طنز تلخ انتخابات برای کاندیدای رقیب اصولگرایان این بود: شخصیت سکولاری که همهی فخر و فضیلتش در مبارزه با #اسلام، ترویج #همجنسبازی و تبلیغ #صهیونیسم_سیاسی خلاصه میشد، ناگهان یک #روحانی شاخص را به عنوان گزینهی انتخاباتی مطلوب خود برگزید تا با استفاده ابزاری از موقعیت او، پروژهاش را پیش ببرد.
4⃣ فولادوند با ستایش از رویکرد #پراگماتیستی (عملگرایانه) #هاشمی_رفسنجانی در سیاستورزی گفت:
✍ در این برهه، دیگر نمیتوان ریسک کرد. با #تحریم_انتخابات، ایران لطمههای زیادی خواهد خورد. رویکرد #پراگماتیستی و #عملگرایانه آقای هاشمی رفسنجانی که سرد و گرم سیاستهای داخلی و خارجی را طی دورههای مختلف چشیده، قابل ستایش است.
5⃣ وانگهی، او با صدور بیانیهای مشترک به همراه میرحسین موسوی، سیدمحمد خاتمی، مهدی کروبی، سعید حجاریان، عزتالله سحابی، بهزاد نبوی، ابراهیم یزدی، مصطفی تاجزاده، محمدرضا خاتمی، رامین جهانبگلو، محسن میردامادی، مسعود بهنود، یوسف اباذری، احسان نراقی، فریدون جیرانی، احمد پورنجاتی، سیمین بهبهانی و... به کمپین حمایت از هاشمی رفسنجانی (موسوم به جنبش ملی نخبگان) پیوست.
🔹 ادامه دارد...
📚 پیام فضلینژاد ، ارتش سری روشنفکران ، تهران: شرکت انتشارات کیهان، چاپ پنجم، ص203و204
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ارتش_سری_روشنفکران
💠💠 براندازی با 10 هزار رای (2)
✡ ارتش سرّی روشنفکران (قسمت نوزدهم)
🌐 فیلسوفان یهودی و مترجمان سکولار (4)
1⃣ ماجرای دفاع #روشنفکران_لائیک از #هاشمی_رفسنجانی چنان مضحک از آب درآمد و جنجالهای دامنهداری آفرید که #علیرضا_اشراقی نوشت:
✍ اگر آخوندی به مردمان بگوید که به کدام نامزد انتخاباتی رای دهند، روشنفکر ما بر میآشوبد و او را متهم میکند که چرا از جایگاه روحانیاش چنین به نادرست بهره میجوید، اما خودش هم به همین راه میرود! پای بیانیه را امضاء میکند و به دیگران میگوید که چه باید بکنند و به که باید رای دهند و کدامین راه را باید بروند!
2⃣ اشراقی در تحلیلش یادآور شد که سکولارها و لائیکها با این کار همه #سرمایه خود را به باد دادند، اما به روایت ف.م. سخن، نویسنده سایت گویانیوز اصلاً سرمایهای برای از دست رفتن وجود نداشت و این کمپین بار دیگر فاصله روشنفکران با مردم را آشکار کرد. او بهعنوان مرید #عزتالله_فولادوند، وزن واقعی استادش را در معادلات سیاسی ایران حتی به اندازه جمعآوری «10 هزار رای» هم ندانست:
✍ واقعیتی که انتخابات اخیر به ما نشان داد، دور بودن سازمانهای سیاسی و اهل قلم و اندیشه از «مردم عادی» است. پیشنهاد استاد والامقام «عزتالله فولادوند» برای رای دادن به آقای «هاشمی رفسنجانی» شاید نتواند بیش از ده هزار رای ایجاد کند!
3⃣ #مسعود_بهنود، کارشناس BBC فارسی نیز كه میخواست برای آبروی از دست رفته دوستانش توجیهی ببافد، به اعترافات ناخواستهای دربارهی خودخواهی و جاهطلبی امثال فولادوند مجبور شد. بهنود نوشت:
✍ این بار جامعه روشنفکری، تکنوکراتها و جمع کثیری از فعالان سیاسی از خودخواهی و همیشه در انتظار کف زدن ماندن چشم پوشیدند!
4⃣ و البته باید از آنان متشکر باشیم، چون هم آبروی خود را باختند و هم ضربهی مهلکی خوردند:
✍ #عزتالله_فولادوند، #محمود_دولتآبادی و #خشایار_دیهیمی، اعتبار و نام و عزت خود به ارزانی به دست آورده بودند که در این «بازی» آن را وانهادند؟! ضربه را خوردهایم و جای زخم زدن به خود نیست. در فکر آینده باید بود!
🔹 ادامه دارد...
📚 پیام فضلینژاد ، ارتش سری روشنفکران ، تهران: شرکت انتشارات کیهان، چاپ پنجم، ص205و206
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ارتش_سری_روشنفکران
💠💠 براندازی با 10 هزار رای (3)
✡ ارتش سرّی روشنفکران (قسمت نوزدهم)
🌐 فیلسوفان یهودی و مترجمان سکولار (4)
1⃣ #عزتالله_فولادوند مانند بهنود، خیلی زود به فکر «آینده» افتاد و همراه با #اصلاحطلبان به فاز #مبارزه_مدنی با نظام گام نهاد.
2⃣ او تنها یک ماه پس از انتخابات براساس نقشه راه سازمان CIA به اسطورهسازی از رهبران #کودتاهای_مخملی در جهان روی آورد.
3⃣ وی با انتشار مقالهای در روزنامه رسمی دولت (روزنامه ایران) از #واسلاو_هاول، جاسوس کهنهکار و رهبر #انقلاب_مخملی چکسلواکی، چهره یک «قهرمان دموکراسی» را ساخت، راههای سقوط رژیمهای غیرلیبرال را شرح داده و نوشت:
علتالعلل #سقوط، تصلب ایدئولوژی رسمی است که توان پاسخ گفتن به چالشهای ناشی از دگرگونیهای جهان امروز را از دست داده... تا مردم هر جامعه نخواهند، #دیکتاتوری هرگز نمیمیرد. #واسلاو_هاول یکی از قهرمانان دموکراسی در عصر ما بارها گوشزد کرده است #توتالیتاریسم ممکن است موج آینده باشد.
4⃣ چندی بعد #کاندولیزا_رایس، وزیر امور خارجه آمریکا، همین سخنان را در کنگره ایالات متحده تکرار کرد و #روشنفکران_ایران را به بازآموزی و بازخوانی «درسهای فروپاشی اروپای شرقی از رهگذر انقلابهای مخملی» فراخواند!
5⃣ مقالات فولادوند در روزنامه رسمی دولت مانند نوشتهی «عزیزترین شکل دیکتاتوری» چنان به مذاق #اپوزیسیون خارج از کشور خوش میآمد که سایت رسمی اتحاد جمهوریخواهان ایران (متعلق به گروهک تروریستی چریکهای فدایی خلق) آنها را بازنشر کرد.
6⃣ روزنامه ایران سالهای 1384 و 1385، در هنگام اقتدار #اصولگرایان نیز بارها نوشتارهای فولادوند را به دست نشر سپرد؛ برخی مقالاتی در تلقین جمهوری اسلامی به عنوان نظامی #دیکتاتوری و بعضی دیگر سخنرانیهای فولادوند در #انجمن_جامعهشناسی_ایران پیرامون «تبیین مدرنیته» بود.
7⃣ این انجمن سکولار پیوندهای خود را نیز به تدریج با #سازمان_میراث_فرهنگی، #دولت_نهم گستراند و با آن همایشهای مشترکی را در حوزه #علوم_انسانی برگزار کرد.
8⃣ حضور فولادوند در محافل دولتی منحصر به روزنامههای ایران، همشهری و جامجم نبود، بلکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در #دولت_نهم نیز وی را در کنار محمدعلی موحد به عنوان سخنران نشستهای کتاب ماه ادبیات و فلسفه به خانه کتاب دعوت میکرد!!
9⃣ و خبرگزاری کتاب ایران (وابسته به وزارت ارشاد) تبلیغ کتابهای فولادوند را بدون هیچ نقد و تفسیری روی خروجیاش میگذاشت!!
🔹 ادامه دارد...
📚 پیام فضلینژاد ، ارتش سری روشنفکران ، تهران: شرکت انتشارات کیهان، چاپ پنجم، ص206و207
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ارتش_سری_روشنفکران
💠💠 براندازی با 10 هزار رای (4)
✡ ارتش سرّی روشنفکران (قسمت نوزدهم)
🌐 فیلسوفان یهودی و مترجمان سکولار (4)
1⃣ پس از ورود نیروهای اپوزیسیون به فاز #مبارزه_مدنی، #عزتالله_فولادوند روابط خود با کارگزاران #کودتای_مخملی را شدت بیشتری بخشید.
2⃣ در این هنگام، #حلقه_مدرسه پس از فروپاشی #حلقه_کیان به جای آن نشست. این حلقه چهرههایی چون عبدالکریم سروش، سعید حجاریان، محمد مجتهد شبستری، محسن کدیور، مصطفی ملکیان، محمود سریعالقلم و... را در بر میگرفت و پیوند نزدیکی با فعالان اپوزیسیون خارج از کشور مانند محمدرضا نیکفر (تئوریسین رادیو زمانه)، محمدعلی همایون کاتوزیان (تاریخدان فراماسون) و آرش نراقی (نظریهپرداز همجنسبازی) برقرار ساخت.
3⃣ اصلیترین مأموریت این حلقه -كه فولادوند یکی از اعضاء بلندپایه آن بهشمار میرفت- انکار قدسیّت و سندیّت و اصالتِ متن قرآن کریم بود، اما سرانجام پس از 2 سال، #فصلنامه_مدرسه به جرم #ترویج_الحاد توقیف شد.
4⃣ در سال 1386 فولادوند به دعوت انجمن اسلامی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران سلسله سخنرانیهایی را برای تبیین ضرورت استقرار #سکولاریسم_سیاسی انجام داد و پیوندهایش را با گروهکهای اپوزیسیون دانشجویی استوار ساخت تا به آنان جدیدترین راهبردهای سیاسی #مبارزه با جمهوری اسلامی را بیاموزد.
5⃣ حاصل این پیوند تنگاتنگ، مشارکت فولادوند برای برگزاری «کلاسهای آزاد علوم انسانی» توسط انجمن اسلامی دانشگاه تهران در تیرماه 1386 بود. در این کلاسها آموزههای سکولاریستی #فلاسفه_صهیونیست به صورت فشرده در اختیار دانشجویان قرار میگرفت.
6⃣ چند هفته پس از برگزاری این کلاسها، فولادوند به درخواست انجمن اسلامی دانشکده فنی تدریس یک دوره فشرده #اندیشه_سیاسی_غرب را آغاز کرد، اما نیروهای سازمانی #براندازی_نرم که در دل چنین جلساتی پرورش مییافتند، نیازمند اثری جامع بودند تا با اتکاء به آن برنامههای خود را پیش ببرد.
7⃣ از این رو، فولادوند در پایان سال 1386 کوشید تا کتابی را به عنوان «نقشه راه پروژه #کودتای_ایدئولوژیک» منتشر کند؛ زمانی که باید تئوریهای سه پیامبر #یهودی #اصلاحطلبان (برلین، پوپر، آرنت) آزمایش خود را در عرصه عینی نیز پس میدادند و آراء آنان برای پیشبرد بحثهای نظری #کودتای_مخملی به محک آزمون گذاشته میشد. بنابراین، قرارداد انتشار کتاب #فلسفه_و_جامعه_و_سیاست را با #نشر_ماهی بست.
🔹 ادامه دارد...
📚 پیام فضلینژاد ، ارتش سری روشنفکران ، تهران: شرکت انتشارات کیهان، چاپ پنجم، ص207و208
📖 متن کامل مقاله به همراه اسناد و منابع:
👉 http://yon.ir/j2Ij4
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ارتش_سری_روشنفکران
💠💠 براندازی با 10 هزار رای (5)
✡ ارتش سرّی روشنفکران (قسمت نوزدهم)
🌐 فیلسوفان یهودی و مترجمان سکولار (4)
1⃣ پس از شکست پروژه #کودتای_سبز در ایران، #عزتالله_فولادوند از یکسو کوشید تا خود را به طیفی از #اصولگرایان نزدیک کند و پلهای ارتباطیای را با مؤسسه مطبوعاتی #همشهری بزند و از سوی دیگر، از تابستان 1388 و در اوج #فتنه_سبز مقالات راهبردیای را با موضوع چگونگی موفقیت «انقلابهای مخملی در اروپای شرقی» برای روزنامه اصلاحطلب آرمان مینوشت!
2⃣ او در سال 1389 تعامل خود را با محافل انتشاراتی #براندازی_نرم مانند انتشارات روشنفکران و مطالعات زنان به مدیریت #شهلا_لاهیجی (ناشر آثار جین شارپ) ادامه داد و به همراه #بهرام_بیضایی (فیلمساز بهایی) در جلسات آنان حضور مییافت.
3⃣ او همچنان خطمشی دهه 1360 را برای تبلیغ #علوم_انسانی_سکولار و #فیلسوفان_یهودی چون #هانا_آرنت، #کارل_پوپر و #آیزایا_برلین دنبال میکند؛ یک خطمشی واحد سیاسی 30 ساله، دارای رویکردی درازمدت و به روایت ساموئل هانتینگتون با آهنگی «آهسته و پیوسته».
4⃣ #اصلاحطلبان بارها فولادوند را به عنوان مدافع و مبلغ علوم انسانی سکولار در ایران ستودهاند. سال 1383، روزنامه ایران با انتشار صفحهای ویژه برای او بزرگداشت گرفت، ترجمههایش از آثار پیشروان #صهیونیسم_سیاسی مانند #هانا_آرنت را ستود و او را «معرف #کارل_پوپر به ایرانیان» نامید.
5⃣ همزمان با ایامی که سایت BBC فارسی صفحاتی ویژه را به تجلیل از فولادوند اختصاص داد، روز 7 اسفند 1384 در مراسمی که انجمن حکمت و فلسفه با مشارکت انجمن اسلامی دانشکده علوم انسانی دانشگاه تهران برگزار کرد، از او به عنوان «کسی که فصل تازهای را در عرصه فکر، فرهنگ و ترجمهی ایران گشوده» تقدیر شد.
6⃣ #مصطفی_ملکیان، ایدئولوگ روشنفکران دینی که اکنون در مؤسسه پرسش پروژه بسط «علوم انسانی سکولار» را دنبال میکند، شیوه ترجمهی فولادوند را طی یک صدسال اخیر «بینظیر» خواند و ارزش کوششهای او را با #محمدعلی_فروغی (مترجم و استاد اعظم فراماسونری) مقایسه کرد.
7⃣ #خشایار_دیهیمی، فعال اپوزیسیون برانداز که رفاقتی 20 ساله با فولادوند دارد، شیوه کار او را «الگوی کار بسیاری از مترجمان» دانست و سخنرانیاش را چنین پایان داد:
🔸 استاد فولادوند همیشه به سراغ نیازهای جامعه در حوزه #علوم_انسانی رفتند و اولین کسی بودند که ما را در سال 1358 با #هانا_آرنت آشنا ساختند.
🔹 ادامه دارد...
📚 پیام فضلینژاد ، ارتش سری روشنفکران ، تهران: شرکت انتشارات کیهان، چاپ پنجم، ص208-210
📖 متن کامل مقاله به همراه اسناد و منابع:
👉 http://yon.ir/j2Ij4
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ارتش_سری_روشنفکران
💠💠 هانا آرنت : از انقلاب تا اصلاحات در ایران (1)
✡ ارتش سرّی روشنفکران (قسمت بیستم)
🌐 سکولاریسم مقدس آمریکایی (1)
✡ تنها مسلکی که من به آنها تعلق داشتم، «صهیونیستها» بودند. / هانا آرنت
1⃣ آیا سال 1358 #عزتالله_فولادوند اتفاقی به سراغ ترجمه آثار #هانا_آرنت یهودی رفت تا آثار او در زمینهی «جامعهشناسی سیاسی» را به کتب مرجع دانشگاهی تبدیل کند و 30 سال بعد نیز از سر اتفاق، تئوریهای این زن #صهیونیست به کار پروژه #کودتای_سبز در ایران آمد؟!
2⃣ چنانکه کتاب آرنت با نام «مسئولیت شخصی در رژیمهای دیکتاتوری» با تبلیغات وسیع سازمان جاسوسی CIA در ایران به رسالهای مرجع برای #براندازی تبدیل شد!
3⃣ رادیو زمانه (ارگان سرویس اطلاعات و امنیت هلند) کتاب «هشت تمرین در اندیشه سیاسی» آرنت را از سال 1387 به عنوان اثری کلاسیک برای «ایجاد دگرگونیهای سیاسی» منتشر کرد، سپس #نشر_اختران همان ترجمه را روانه بازار کتاب ایران ساخت و البته در حوزه #علوم_انسانی برنده جایزه کتاب فصل (بهار 1388) وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم شد!
4⃣ کار به جایی رسید که حتی جریانی #مشکوک در سازمان میراث فرهنگی (دوره ریاست #اسفندیار_رحیممشایی) برای #محسن_ثلاثی به سبب ترجمه کتاب «توتالیتاریسم» اثر #هانا_آرنت و کتاب «سامان سیاسی در جوامع دستخوش دگرگونی» نوشتهی #ساموئل_هانتینگتون بزرگداشت گرفت!
5⃣ دو کتابی که براساس پروژه مشترک #بنیاد_راکفلر، #بنیاد_فورد و #بنیاد_کارنگی با #آژانس_اطلاعات_مرکزی آمریکا تحریر شدند و از آثار مرجع هم در حوزه «جامعهشناسی سیاسی» و هم در عرصه #کودتای_مخملی محسوب میگردند!
🔹 ادامه دارد...
📚 پیام فضلینژاد ، ارتش سری روشنفکران ، تهران: شرکت انتشارات کیهان، چاپ پنجم، ص235و236
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ارتش_سری_روشنفکران