🎯 با سلام. ایامِ پیشِ رو مصادف است با عید منحوس پوریم یهودیان. جالب اینکه حملات آمریکا به عراق نیز در همین ایام انجام شد! ضمن تبریک شب میلاد مولیالموحدین صلواتاللهعلیه خدمت شما همراهان عزیز مطالبی در این باب عرضه میشود.
✡ حمله به عراق در پوریم به كام اسرائیل (1)
🌐 سال 1991 : حملهی اول آمریکا به عراق
🎯 جنگ خلیج فارس / عملیات طوفان صحرا
1⃣ متعاقب با تجاوز عراق به کویت در دوم آگوست سال 1990، ایالات متحد و انگلستان در شانزدهم ژانویهی سال 1991، عملیات بمباران هوایی بر ضد اهداف مختلف در خاک عراق را آغاز مینمایند.
2⃣ در 24 فوریه، عملیات زمینی آغاز میشود که صد ساعت به طول میانجامد (یعنی تا 28 فوریه) و در خلال آن، جنایت جنگی فجیعی اتفاق میافتد.
3⃣ در این جنایت، 150 هزار سرباز عراقی با استفاده از بمبهای تخلیه قتل عام میشوند. آنان از طریق بزرگراهی شلوغ در حال فرار از کویت به سمت بصره بودند.
4⃣ رئیسجمهور #جرج_واکر_بوش به هواپیماها و نیروهای زمینی ارتش ایالات متحده فرمان میدهد تا این سربازان را که دست از جنگ کشیده بودند، از بین ببرند؛ سپس اجساد آنان را در گورهای دستهجمعی بینام و نشان در بیابان دفن میکنند.
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص186و187
📖 متن کامل مقاله در سايت اندیشکده:
👉 goo.gl/5K3aVw
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ حمله به عراق در پوریم به كام اسرائیل (2)
1⃣ رئیسجمهور پس از آن، دستور توقف جنگ را صادر میکند؛ اما به چه علت این کشتار انجام میگیرد و درست در همان روز رئیسجمهور بوش، پایان جنگ را اعلام میکند؟
2⃣ آن روز مصادف بود با روز عید #پوریم.
3⃣ #یهودیان در این روز پیروزی خود بر بابل قدیم را جشن میگیرند؛ منطقهای که هماکنون در مرزهای عراق واقع شده است.
4⃣ این روز، روزی است که یهودیان به گرفتن انتقام خونین از دشمنانشان ترغیب میشوند؛ دشمنانی که پوریم نشان میدهد، در واقع همه غیریهودی هستند!
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص187
📖 متن کامل مقاله در سايت اندیشکده:
👉 goo.gl/5K3aVw
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ حمله به عراق در پوریم به كام اسرائیل (3)
✍ #ویکتور_استروفسکی در کتابش با عنوان روی دیگر فریب، دلیل اصلی جنگ با عراق را افشا میکند. او در صفحهی 315 از کتابش مینویسد:
1⃣ در واقع، #موساد بیم آن را داشت که ارتش غولپیکر عراق که از سوی غرب و با حمایت مالی عربستان سعودی تأمین شده بود، به دست رهبری غیر از #صدام بیفتد که بیشتر مورد پسند غربیها باشد و در عین حال، #اسرائیل را با تهدید مواجه کند.
2⃣ اولین گام در نوامبر سال 1988 برداشته شد؛ زمانی که موساد به وزارت امور خارجه اسرائیل دستور داد تا همهی گفتوگوها در زمینهی صلح با طرف عراقی را متوقف کند. در آن هنگام مذاکرات محرمانهای بین اسرائیل، اردن و عراق به حمایت مصر و تأیید فرانسه و آمریکا در جریان بود.
3⃣ موساد با مهارت، اوضاع را بهگونهای پیش برد که به نظر بیاید #عراق تنها کشوری است که تمایلی به گفتوگو ندارد و از این رهگذر، آمریکاییها را متقاعد کرد که عراق دستور کار متفاوتی در پیش گرفته است.
4⃣ تا ژانویهی سال 1989، موساد با استفاده از #جنگ_روانی، مشغول نشاندادن صدام به عنوان فردی مستبد و خطری برای جهان بود. موساد در این راستا تمام امکانات موجود خود را به کار انداخته بود، از عوامل داوطلب در سازمان عفو بینالملل گرفته تا تطمیع کامل اعضای کنگرهی ایالات متحده.
5⃣ فریاد اعتراضات از هر طرف بلند بود که صدام در حال کشتن مردم کشورش است؛ این همان چیزی بود که دشمنان صدام، منتظر آن بودند. همهی تصاویر هولناک از مادران کُرد بیجان که بعد از حملهی شیمیایی ارتش صدام، کودکان مردهی خود را در آغوش گرفته بودند، حقیقی بودند. این اقدامات بسیار فجیع بود؛ اما کردها درگیر جنگ چریکی تمام عیاری با رژیم بغداد بودند و سالها از طرف موساد پشتیبانی میشدند. این سازمان جاسوسی، جنگافزار و مشاور نظامی به اردوگاههای کوهستانی خانوادهی #بارزانی اعزام میکرد؛ به این ترتیب تهاجم عراق به کردها را به سختی میتوان حمله به عراق نامید.
6⃣ منابع موثق، اخبار و اطلاعات محرمانهای در اختیار رسانههای گروهی قرار میدادند که نشان میداد رهبر دیوانهی عراق با دستان خالی مردم عراق را میکشد و با استفاده از موشک، شهرهای #ایران را مورد حمله قرار میدهد. آنان از بیان این مطلب به رسانههای گروهی چشمپوشی میکردند که بیشتر هدفگیریهای موشکی، توسط #موساد و با کمک ماهوارههای آمریکا صورت میگیرد.
7⃣ موساد در حال آماده کردن شرایط برای سرنگونی صدام بود؛ ولی نه با دستان خود. آنان میخواستند آمریکاییها عملیات نابودی این ارتش غول پیکر در بیابانهای عراق را به انجام برسانند تا روزی اسرائیل در آینده در مرزهای خود شاهد رویارویی با این ارتش نباشد. این موضوع دلیل بسیار مناسبی برای اسرائیلیها به شمار میرفت؛ اما به خطر انداختن جهان با توجه به احتمال به راه افتادن جنگی جهانی، دیوانگی محض بود.
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص188و189
📖 متن کامل مقاله در سايت اندیشکده:
👉 goo.gl/5K3aVw
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ حمله به عراق در پوریم به كام اسرائیل (4)
🌐 سال 2003 : حمله دوم آمریکا به عراق
🎯 جنگ عراق
1⃣ در نوزدهم مارس، ایالات متحده تحت ریاستجمهوری #جرج_بوش (فردی که یهودی بودن خود را مخفی میکند) تجاوزی قریبالوقوع را به عراق اعلام میکند.
2⃣ این روز درست مصادف با روز مقدس #پوریم در تقویم یهودیان است. روزی که #یهودیان به گرفتن انتقام خونین از غیریهودیان، ترغیب میشوند.
3⃣ مسئلهی افشاگرانهی دیگر در این خصوص، آن است که تهاجم قبلی به عراق به رهبری ایالات متحده نیز ده سال پیش در روز #پوریم و پس از قتلعام 150 هزار سرباز عراقی در حال فرار، تحت زمامداری پدر همین رئیس جمهور (یعنی جرج واکر بوش) به پایان رسید.
4⃣ ضمن اینكه عراق جزو آن هفت کشوری در جهان است که #بانک_مرکزی تحت کنترل #روچیلد ندارد.
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص238
📖 متن کامل مقاله در سايت اندیشکده:
👉 goo.gl/5K3aVw
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ حمله به عراق در پوریم به كام اسرائیل (5)
1⃣ این جنگ نیز بهخاطر تاراج #منابع_آب عراق برای #اسرائیل است؛ چرا که اسرائیل همواره برای تأمین آب آشامیدنی در تلاش بوده است.
2⃣ در واقع این رژیم 36 سال پیش مجبور شد تا بلندیهای #جولان را از سوریه به یغما ببرد تا یک سوم از آب آشامیدنی اسرائیل را تأمین نماید.
3⃣ با این همه باز هم استخراج منابع آب در اسرائیل از جایگزینی 2/5 میلیارد متر مکعب در طی 25 سال گذشته پیشی گرفته است که این مسئله نشان میدهد آب حتی از منابع نفتی عراق (که دومین دارندهی بزرگ منابع نفتی در جهان است) برای آنان باارزشتر است.
4⃣ کمتر از چهار سال پیش یعنی در سال 1999، #دالیا_ایتزیک، وزیر محیط زیست اسرائیل در رابطه با منابع آب این کشور وضعیت فوقالعاده اعلام کرده بود.
5⃣ جای تعجب ندارد که در ماه ژوئن، رئیسجمهور بوش مسئولیت ادارهی عراق را به فردی #یهودی به نام #پل_برمر واگذار مینماید و او را به عنوان مدیر [حاکم نظامی] ایالات متحده در عراق منصوب میکند.
6⃣ پل برمر از سال 1989 مدیرعامل شرکت کیسینجر و همکاران بود؛ شرکت مشاور بینالمللی که توسط #هنری_کیسینجر یهودی تأسیس شده است.
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص238و239
📖 متن کامل مقاله در سايت اندیشکده:
👉 goo.gl/5K3aVw
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🎯 پکر انگلیسی، مشروطهطلبی، سرمایهداری (1)
✡ ارتش سرّی روشنفکران (قسمت بیستوهفتم)
🌐 سیاستمداران عملگرا و دولت سرمایهداری (3)
1⃣ بازگشت تئوریسینهای #علوم_سیاسی_سکولار به ایران و انتشار نشریات مبلّغ #لیبرال_سرمایهداری، زمینهی تجدیدنظرطلبی سیاسی را در ذهن برخی دولتمردان کلید زد.
2⃣ اگر #عبدالکریم_سروش در طیف موسوم به #روشنفکران_دینی یک تئوریسین مؤثر نامیده میشد، #سعید_حجاریان نیز در میان سیاستمداران چپگرا نفوذی برتر داشت و آنچه پیشنهاد میکرد، محصول مهمترین پروژه عمرش بود.
3⃣ او از ابتدای دهه 1370 طرح «نوسازی سیاسی جمهوری اسلامی» را در ذهن خود میپروراند؛ چنانکه وقتی سال 1368 پس از پایان دوره محمد محمدی ریشهری در وزارت اطلاعات از سمت معاونت وزیر کناره گرفت، در پاییز 1370 به #حلقه_کیان با محوریت عبدالکریم سروش پیوست.
4⃣ او همگام با سروش هوادار جدی فرآیند #سکولاریزم_سیاسی و استقرار #دموکراسی_انگلیسی بود؛ هم از شاخصهای «عرفیگرایی مدرن» دفاع میکرد و هم از ائتلاف «چپهای مسلمان» با «روشنفکران دینی»!
5⃣ در این جلسات محمد مجتهد شبستری، محسن سازگارا، محسن کدیور، ماشاءالله شمسالواعظین، رضا تهرانی، آرش نراقی، ابراهیم خلیفهسلطانی، علیرضا جلاییپور، حسینعلی قاضیان، مراد فرهادپور، سیدمرتضی مردیها و… شرکت میکردند. همچنین بخشی از نیروهای امنیتی چپگرا مانند محسن امینزاده، عباس عبدی، محمدرضا تاجیک، علی ربیعی، علیرضا علویتبار و… نیز در جمع آنان حضور مییافتند.
📚 پیام فضلینژاد ، ارتش سری روشنفکران ، تهران: شرکت انتشارات کیهان، چاپ پنجم، ص300-304
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/JJpjJJ
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ارتش_سری_روشنفکران
🎯 پکر انگلیسی، مشروطهطلبی، سرمایهداری (2)
✡ ارتش سرّی روشنفکران (قسمت بیستوهفتم)
🌐 سیاستمداران عملگرا و دولت سرمایهداری (3)
1⃣ سال 1372 #سعید_حجاریان از این نیروها و اعضاء مرکزیت سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی برای اجرای طرحی جدید با عنوان «پروژه توسعه سیاسی» در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری (به ریاست سیدمحمد موسوی خوئینیها) دعوت کرد و مسئولیت مستقیم آن را در کسوت معاون سیاسی مرکز برعهده گرفت.
2⃣ همدوش او و م#وسوی_خوئینیها، 7 چهره برجستهی دیگر شامل بهزاد نبوی، عباس عبدی، محسن آرمین، هاشم آغاجری، علیرضا علویتبار، عماد افروغ و محسن کدیور ترکیب شورای سیاستگذاری مرکز را میساختند.
3⃣ عبدی به سمت «معاون فرهنگی» مرکز منصوب شد و افروغ نیز که در دهه 1360 از اعضاء دفتر سیاسی سپاه پاسداران در شیراز بهشمار میرفت، بهتدریج پیوندهای نزدیکی با سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی یافت و سرانجام به سمت مدیریت «گروه اجتماعی» این مرکز رسید. کدیور نیز در رأس «معاونت اندیشه اسلامی» قرار گرفت.
4⃣ اما پشت صحنهی این #پروژه_نفوذ تئوریسینی کم حاشیه به نام #حسین_بشیریه به چشم میخورد که سال 1361 با دکترای «تئوری سیاسی» از دانشگاه لیورپول انگلستان به تهران آمد و در مرکز ترجمهی تئوریهای «دموکراتیزاسیون» برای گذار از سنت به مدرنیته نشست؛ گرچه حجاریان میگفت بهسبب حساسیتهای عمومی نباید از واژه «دموکراتیزاسیون» بهعنوان سرشناسهی پروژه استفاده کرد.
5⃣ گزارشهای پژوهشی مرکز مستقیماً روی میز رئیسجمهور #هاشمی_رفسنجانی قرار میگرفت و حاوی توصیههای راهبردی برای حاکمیت فرهنگِ سیاسی مدرن بر کشور بود. اغلب پیشنهادات این گروه در دوره #اصلاحات به صحنهی اجرا آمد. البته اکبر هاشمی رفسنجانی میگفت:
👈 «آقای خاتمی تقریباً در مسیر سیاستهای دورهی مسئولیت من پیشرفت کردند. اگر من هم میخواستم ادامه دهم، به همین جاها میرسیدم.»
📚 پیام فضلینژاد ، ارتش سری روشنفکران ، تهران: شرکت انتشارات کیهان، چاپ پنجم، ص300-304
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/JJpjJJ
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ارتش_سری_روشنفکران
🎯 پکر انگلیسی، مشروطهطلبی، سرمایهداری (3)
✡ ارتش سرّی روشنفکران (قسمت بیستوهفتم)
🌐 سیاستمداران عملگرا و دولت سرمایهداری (3)
1⃣ از دل #حلقه_کیان و حلقه مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری، زمستان 1374 #حلقه_آئین شکل گرفت که #سیدمحمد_خاتمی و #سعید_حجاریان در مرکزیت آن قرار داشتند و کادر رهبری سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی مانند نبوی، تاجزاده، و آرمین در کنار هادی خانیکی، عباس عبدی، محمدتقی فاضل میبدی و محسن کدیور طیف اکثریت آن را تشکیل میدادند. آنان سال 1375 در زمره اعضاء کادر مرکزی ستاد انتخاباتی خاتمی با شعار «او آمد، پرده و پر بگشایید» درآمدند.
2⃣ سه حلقهی کیان، آئین و مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در پروژه #دموکراتیزاسیون تحت نفوذ ایدئولوژی «عصر مدرن» و «نهضت روشنگری» بودند و اغلب اعضاء و مشاوران آن نیز یا از #تئوریهای_انگلیسی تغذیه میکردند یا دانشآموختگان #دانشگاههای_انگلستان به شمار میرفتند!
👈 #عبدالکریم_سروش در چلسی کالج لندن «فلسفه علم» آموخت و آن را با تکیه بر آراء #کارل_پوپر یهودی در ایران رواج میداد.
👈 #حسین_بشیریه هم که سخت شیفتهی توماس هابز و ماکس وبر بود، دکترای «تئوری سیاسی» خود را از دانشگاه لیورپول انگلستان گرفت.
👈 #محمدرضا_تاجیک، رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری و معاون آموزشی وزارت اطلاعات در #دولت_اصلاحات نیز سال 1372 در دانشگاه اسکس انگلستان درس «تحلیل گفتمانی» خواند.
👈 #حمیدرضا_جلاییپور که در دهه 1360 معاون سیاسی – امنیتی استانداری کردستان بود، سال 1376 پس از گرفتن دکترای «جامعهشناسی سیاسی» از دانشگاه لندن به یکی از چهرههای کلیدی اصلاحات بدل گشت و ناشر روزنامههای جامعه، طوس، نشاط و… شد.
👈 #حسن_روحانی نیز که یکی از نزدیکترین چهرهها به هاشمی رفسنجانی و خاتمی بود، تحصیلات عالی خود را در کشور انگلستان گذراند.
👈 #سیدمحمد_خاتمی نیز به شدت شیفته ایدئولوگهای «انقلاب باشکوه» انگلیس مانند #جان_لاک بود و آنان را مظهر پیوند «دینداری و تجددخواهی» مینامید.
📚 پیام فضلینژاد ، ارتش سری روشنفکران ، تهران: شرکت انتشارات کیهان، چاپ پنجم، ص300-304
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/JJpjJJ
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ارتش_سری_روشنفکران
🎯 پکر انگلیسی، مشروطهطلبی، سرمایهداری (4)
✡ ارتش سرّی روشنفکران (قسمت بیستوهفتم)
🌐 سیاستمداران عملگرا و دولت سرمایهداری (3)
1⃣ بسیاری از مسئولان میانی کشور یا فعالان سیاسی مانند #حمیدرضا_جلاییپور که پیشتر رویکردهای ارزشی داشتند، با بورسیههای دولتیای که وزیر علومِ #هاشمی_رفسنجانی به آنها داد، روانهی انگلستان یا دیگر کشورهای اروپایی گشتند و بعدها در میانهی دهه 1370، بخش مهمی از آنان در زمره حامیان #اصلاحطلبان_سکولار درآمدند.
2⃣ تخصیص این بورسیهها برخلاف توصیههای راهبردی امام خمینی (ره) در حوزه آموزش عالی مدیریت شد و بخشی از زمینههای رشد #علوم_انسانی_سکولار را در ایران تسهیل ساخت.
3⃣ نهتنها سروش و بشیریه بخش مهمی از کنشگران سیاسی #اصلاحطلب مانند سیدمحمد موسوی خوئینیها، سیدمحمد خاتمی و سعید حجاریان را زیر چتر معرفتیشان داشتند، بلکه ابتدا در نیمه دهه 1360 و سپس از سال 1372 دو تئوری برجستهی انگلیسی را به مثابه مبنای اصلاحطلبی برگزیدند:
👈 یکی تئوری #پلورالیسم_دینی
👈 و دیگری اندیشهی #جامعه_مدنی
که دو فیلسوف انلگیسی، یعنی #جان_هیک و #جان_کین از احیاگران آن در قرن بیستم به شمار میرفتند.
4⃣ برای همین آنان «انقلاب باشکوه انگلیس» را یگانه الگوی «مشروطیت» تلقی میکردند و برای رسیدن به این نقطه #سعید_حجاریان با صراحت از «مدل انگلیسی اصلاحات» دفاع میکرد، چنانکه آن را «دموکراسی بدون مرگ» میدانست.
5⃣ بنابراین، وقتی در اولین گفتوگوی خود پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری پای میز مصاحبه با ماهنامه اطلاعات سیاسی – اقتصادی نشست، به صراحت تأکید کرد: راه #اصلاحطلبان برای دموکراتیزاسیونِ حکومت ایران مبتنی بر تجربههای تاریخی و آموزههای معرفتی انگلیسیهاست:
👈 این همان راهی است که #انگلستان از قرن دوازدهم با «ماگنا کارتا» یا «منشور بزرگ» شروع کرد و کلمه کارتا، چارت و «مشروطیت» هم از همینجا مشتق شده است.
📚 پیام فضلینژاد ، ارتش سری روشنفکران ، تهران: شرکت انتشارات کیهان، چاپ پنجم، ص300-304
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/JJpjJJ
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ارتش_سری_روشنفکران
4_509647540967178435.apk
7.93M
👆 نرمافزار قرآن کریم و عهدین (شامل متن کامل قرآن کریم و ترجمهی عهد قدیم و عهد جدید)
👈 برای استفاده از نرمافزار روی فایل آن ضربه زده و مراحل نصب را ادامه دهید...
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🎯 تذکر
📝 بهعنوان پیشنیاز مطالب امشب، حتماً مقالهی «سادهلوحی در انکار جنگ اقلیمی» را مطالعه کنید.
🌐 آدرس این مقاله در همین کانال:
👉 https://eitaa.com/jscenter/5001
🌐 آدرس این مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/i2XSv5
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ آیا سیلباریهای اخیر عمدی است؟
🎯 اپیزود اول
1⃣ روزهای اخیر به توصیهی یکی از دوستان، فیلم #ژئواستورم یا طوفان جغرافیایی (GeoStorm) محصول 2017 آمریکا را با دقت بررسی کردیم. فیلم محصول #کمپانی_برادران_وارنر است. این کمپانی در سال 1918 توسط چهار برادر #یهودی مقیم ایالات متحده با نامهای هری، سام، آلبرت و جک تأسیس شد و بسیاری از محصولاتش از نوعی نگاه #آیندهپژوهانه یا به عبارت بهتر #پیشگویانه برخوردار است. چه اینکه شبکهی تحلیلگران و سازندگان فیلمهای این کمپانی از کلیّت بسیاری از برنامهها و دستور کارهای پشتپردهی ایالات متحده آگاهند و همراستای با این برنامهها، گام برمیدارند، و با اهداف خاص فیلم میسازند.
2⃣ ژئواستورم، یک برنامهی فراملی را نمایش میدهد که توسط ایالات متحده استارت خورده و تحت فشارهای جهانی در حال بینالمللی شدن است. در این برنامه، یک ایستگاه فضایی جهت تأثیرگذاری همزمان بر #اقلیم تمام جهان ساخته شده است. در اثنای فیلم مشخص میشود که یک اخلالگر، در سطح راهبردی مسئولان آمریکا، تلاش دارد تا با تغییر جهت فعالیت ایستگاه، اهداف خاص خودش را دنبال کند. این اختلال، با برهم زدن دفعی دما و اقلیم و مرگ هزاران نفر در هند، هنگکنگ، امارات، افغانستان و بسیاری نقاط دیگر زمین آغاز میشود، که البته نهایتاً با قهرمانبازی خاص آمریکاییها (به سبک راکی و زورو و سوپرمن و بتمن و...) این اختلال خاتمه مییابد و مردم دنیا نجات پیدا میکنند.
3⃣ فیلم ژئواستورم، جدا از فرم و محتوا، یک پیام ویژه را به ما میرساند: «آمریکا برای #دستکاری_اقلیمی برنامههای مشخص دارد.» این برنامه، با توجه به ابعاد ماکرو در تأثیرگذاری، میتواند بسیار مخرّب باشد. کافی است با بهکارگیری انواعی از شتابدهنده یا محرک، برخی از مؤلفههای اقلیمی تحت تأثیر قرار گرفته و تشدید شود، تا اثرات زیانباری مانند یخبندان، گرمای بیش از حد، بارانهای سیلآسا، تگرگ با ابعاد بزرگ، سیلهای غیرقابل مهار و این قبیل عدم توازنهای ناشی از اختلالهای اقلیمی رخ دهد.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/ciM6KV
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ آیا سیلباریهای اخیر عمدی است؟
🎯 اپیزود دوم
1⃣ بیشک، سردار سرتیپ #غلامرضا_جلالی، مسئول سازمان #پدافند_غیرعامل، یکی مبرّزترین مسئولان نظام در حوزهی دفاع و صیانت راهبردی از کشور است. دهها مورد از تلاشهای او سراغ داریم که در شرایطی که دستگاههای موازی بیخبر و کمرمق بودهاند مردم را از بلایای گوناگون مصون نگاه داشته است. از جمله تلاشهای موفق وی میتوان به پیشتازی در موضوع #تراریخته، یا موضوع گوشیهای هوشمند مسئولان، یا مقاومسازی سازههای شهری در برابر زلزله اشاره کرد. با این توضیح كوتاه، رفت و برگشتهای خبری زیر را در موضوع اقلیم ببینید:
🌐 11 تیر 97:
👈 غلامرضا جلالی، در سومین کنفرانس ملی پدافند غیرعامل در بخش کشاورزی، #تغییرات_اقلیمی در ایران را مشکوک به دخالت خارجیها دانست؛ وی خاطرنشان کرد: «مطالعات مراکز علمی کشور، این گزاره را تأیید میکند.» اما بیدرنگ، برخی مسئولان به این اظهارات سردار جلالی واکنش منفی نشان دادند!!
🌐 11 تیر 97 (دقتکنید: همان روز):
👈 مدیر کل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: بر اساس اطلاعات هواشناسی امکان اینکه کشوری برف یا ابری را بدزد، وجود ندارد. «احد وظیفه»، در واکنش به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل مبنی بر اینکه «تیمهای مشترکی از #اسرائیل با همکاری یکی از کشورهای همسایه ابرهای در حال ورود به ایران را نابارور میکنند و همچنین ما با #ابردزدی و #برفدزدی در کشور مواجه هستیم»، خاطرنشان کرد: «نمیدانم ایشان بر چه اساسی این موضوعات را مطرح کرده است. احیاناً ایشان اسناد و مدارکی در این زمینه دارند و من در جریان نیستم، اما بر اساس اطلاعات هواشناسی امکان این که کشوری برف یا ابری را بدزدد، وجود ندارد.» جالب اینكه این نگاه، به مذاق رسانههای خارجی خوش رسید و آن را پوشش دادند!!
🌐 12 تیر 97 (یعنی فردای آن روز):
👈 #عیسی_کلانتری نیز بهسرعت به این اظهارات واکنش نشان داد و درصفبندی مخالفان موضوع #جنگ_اقلیم به اظهارنظر پرداخت. وی با طعنه به سردار جلالی و با بیان اینکه «هر چیزی را هر کسی نمیتواند بگوید؛ همهچیز را همگان دانند.»، تصریح کرد: «کاهش بارشها مسئلهای سیاسی یا اقتصادی نیست. مسئلهای کاملاً فنّی و علمی است.»
🌐 13 تیر 97 (یعنی پسفردای آن روز):
👈 داوود پرهیزکار، رئیس سازمان هواشناسی کشور، تأکید کرد: «این اظهارات پایهی علمی ندارد، چون دستکاری جو توسط بشر ممکن نیست. برای همین مدعیان ابردزدی باید ادعای خود را در جمع کارشناسی به اثبات برسانند.»
2⃣ در ادامهی این رفت و برگشت، ذیل پروندهی معظم #جنگ_جهانی_غذا، وجود #نبرد_اقلیمی را از زبان یک دانشمند و اقلیمشناس آمریکایی به اثبات رساندیم. این متخصص آمریکایی حوزهی دستکاری اقلیمی تصریح کرد: «ما در چندین مورد از جمله جنگ ویتنام، مزارع نیشکر کوبا، و همچنین در چین و شوروی از نزول باران جلوگیری میکردیم. حالا شما اگر فکر میکنید الآن چنین چیزی احتمال ندارد، واقعاً #سادهلوح هستید.»
3⃣ پس از انتشار گستردهی این گزارش در دو اتفاق مهم رخ داد:
🔸1. رفت و برگشت سیاسیِ رسانهای از سوی مخالفان ایدهی #جنگ_اقلیمی علیه ایران، متوقف شد!
🔸2. عیسی کلانتری در گفتوگویی تأکید کرد که در این حوزه تخصصی ندارد، و تنها بیان کارشناسان را تأیید کرده است!
4⃣ در این اپیزود سه پرسش مطرح است:
🔸1. چرا متخصصان سازمان هواشناسی از مقولهی مهمی همچون «نبرد اقلیمی» در جهان بیاطلاعند؟!
🔸2. چرا سازمان هواشناسی بهجای بررسی مستندات اظهارات سردار جلالی، در همان روز و روزهای پیاپیِ پس از آن، عملیات رسانهای علیه این ادعا بهراه انداخت، که البته با اقبال و پوشش رسانههای خارجی هم همراه شد؟!
🔸3. سیل شیراز حوالی ظهر روز پنجم فروردین رخ داد که به از دست رفتن 19 نفر از هموطنانمان منجر شد؛ اگر سازمان هواشناسی متخصص حوزهی اقلیم است، چرا در هشدارهای پیش از سیلباریهای اخیر ، شیراز را حتی در شرایط هشدار معرفی نکرده بود؟!
5⃣ این رفت و برگشت سیاسی و رسانهای را هم همینجا میگذاریم و میگذریم.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/ciM6KV
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ آیا سیلباریهای اخیر عمدی است؟
🎯 اپیزود سوم
1⃣ دربارهی سیلباریهای اخیر یک نکتهی مهم مغفول مانده است. بیایید از کمی عقبتر به موضوع نگاهی بیندازیم؛ کسانی که به شیراز سفر کردهاند میدانند که در ایام عید صف طولانی ورود به شیراز گاهی تا دو ساعت مردم را معطل نگاه میدارد؛ در این صف طولانی مردم نه راه پس دارند و نه راه پیش. خب، حالا در این شرایط اگر در 20 دقیقه، رقم معتنابهی باران ببارد و سیل جاری شود مردم چه باید بکنند؟
2⃣ سیل در گلستان ناشی از سامانهای بود که حوالی یکشنبه 26 اسفند 97، در این ناحیه فعال شد؛ اما اوج بارندگی، خصوصاً در آققلا، مربوط به روزهای 28 و 29 اسفند بوده است؛ ایرنای گلستان در این زمینه نوشت: «بارش شدید باران 28 و 29 اسفند ماه 97 در شرق استان گلستان، باعث سر ریز شدن سد گلستان واقع در 15 کیلومتری شرق شهر گنبدکاووس و طغیان رودخانههای گرگانرود، چهلچای، قرهسو و اوغان شد. با آغاز فعالیت سامانهی سرد و بارشی اخیر بیش از 300 میلیمتر باران در گلستان بارید و ارتفاع برف در مناطق کوهستانی استان به 1.5 متر رسید. سر ریز آبشدهای گلستان 2 و بوستان در مناطق بالادستی، موجب به راه افتادن جریان سیل در رودخانه گرگانرود شد و همهی شهرها و روستاهای حاشیهی این رودخانه را به دلیل حجم فراوان آب دچار بحران سیل کرد.» همچنین به گزارش تابناک: «میزان بارش در برخی ایستگاهها به 315 میلیمتر هم رسید و این در حالی است که کل بارندگی متوسط استان در شرایط نرمال 450 میلیمتر است؛ یعنی بالغ بر 60 درصد بارندگی سالیانه در 24 ساعت اتفاق افتاده است.»
3⃣ این سیل در مناطق مختلف کشور ادامه یافت تا در نقطهی اوج خود جان 19 نفر از هموطنانمان را در ظهر پنجم عید در شهر شیراز گرفت. بنابراین باید دقت کنیم بیسابقهترین سیلباریهای یک قرن اخیر ایران «دقیقاً» در زمانی رخ داد که دو وضعیت زیر وجود داشت:
🔸1. ادارات رسمی در وضعیت «کاملاً تعطیل» قرار داشت؛ رئیسجمهور، تعطیلات سالانهاش در قشم را میگذراند، استاندار گلستان در سفر خارج از کشور به سر میبرد، دوستان پیشبینی سازمان هواشناسی کمدقت بودند و قس علی هذا.
🔸2. مردم در بیدفاعترین شرایط نسبت به تغییرات جوّی قرار داشتند.
4⃣ مجموع این دو گزاره به این معناست که کشور در ضعیفترین شرایط از حیث دفاعی قرار دارد. یک #تحریک_اقلیمی در این شرایط میتوانست عامل تخریبهای گسترده باشد؛ و این دو شرایط خاص، در طول سال منحصر به همین روزهاست. بیایید محاسبه کنیم احتمال اینکه این شرایط دقیقاً در همین روزها رخ دهد چقدر است. با تکیه بر مبانی تئوری احتمال و با یک حساب ساده، اگر عوامل احتمالی دیگر (مانند پراکندگی بارشها، سوابق بارشی و…) را صفر در نظر بگیریم، احتمال اینکه “این «عدم توازن اقلیمی بیسابقه» دقیقاً در همان هفت روزی اتفاق بیفتد که کشور در بیدفاعترین شرایط قرار دارد” برابر است با عددی کمتر از «یک به 160 هزار میلیارد» (نحوهی محاسبه را در سایت اندیشكده مشاهده كنید) این ارقام به این معناست که احتمال اینکه 7 روز بارندگی بیسابقه، دقیقاً در روزهای 28 اسفند تا 5 عید بصورت متوالی رخ دهد، نسبت به کل سال، عددی کمتر از «یک به 160 هزار میلیارد» است! عُقَلا این احتمال را «معادل صفر» میدانند.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/ciM6KV
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter