💠💠 اینجا ایران است، سال ۱۳۶۱ ؛ راکفلر خوش آمدی!
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت دوم
1⃣ در گزارش حاضر و نیز در شمارههای بعد ارتباطات #بنیاد_راکفلر با ایران از کانال #مؤسسه_ایری و غیر از آن بررسی خواهد شد.
2⃣ در سال 2014 #ایری خود با انتشار یک کتابچه الکترونیکی درباره روابط این مؤسسه با #ایران توضیحات درخور توجهی ارائه کرد.
3⃣ اسناد نشان میدهد جریان همراه با #راکفلر لااقل در خلال سالهای جنگ با این مؤسسه ارتباطات گستردهای داشتهاند. تفاهمنامه رسمی در زمان «ام. اس. سوامیناتان» مدیرعامل ایری در سال 1983 میلادی (1361 شمسی) از آن جمله است.
4⃣ نکته جالب توجه اینکه #عیسی_کلانتری در سال 1981 از دانشگاه ایالتی آیوا به ایران بازگشته و مسلم است که برقراری ارتباطات با مؤسسه زیرمجموعه راکفلر پس از بازگشت او در دستور کار #وزارت_کشاورزی ایران قرار گرفته است.
📖 متن کامل مقاله به همراه عكس و اسناد:
👉 http://yon.ir/Rokfeler2
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
#ایران_ایری_راکفلر
💠💠 اینجا ایران است، سال ۱۳۶۱ ؛ راکفلر خوش آمدی!
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت دوم
1⃣ در سپتامبر 2010، آخیم دوبرمن، مسئول ارشد پژوهش ایری، به همراه یک گروه از محققان این مرکز از مؤسسه تحقیقات برنج ایران (RRII) برای تقویت همکاریهای تحقیقاتی برنج و ترویج روابط و همکاریها بازدید کردند!
2⃣ 18 سپتامبر 2010 مرکز تحقیقات برنج رشت یک مرکز آموزشهای بینالمللی به نام مرکز آموزش و تحقیقات منطقهای برنج برای منطقه مرکز و غرب آسیا و نیز شمال آفریقا، با تأیید کامل از ایری و با حضور قهرمانی، استاندار وقت گیلان، افتتاح کرد.
3⃣ به دنبال این افتتاحیه، یک کارگاه آموزشی برای تجاریسازی دانه برنج هیبرید تولیدی در ایران، بهطور مشترک توسط مؤسسه ایری و مرکز تحقیقات برنج رشت برگزار شد. این کارگاه برای 40 محقق، تولیدکننده بذر، مسئولان و سیاستگذاران بذر استانها -که از نقاط مختلف ایران بودند- برگزار شده است.
4⃣ #مؤسسه_ایری مباهات میکند که ایران با اهداء جوایزی ایری را مفتخر کرده است. اولین آنها در ماه اوت سال 2000 بود، که #گوردیو_خوش از اعضاء اصلی ایری، به دریافت لوح تقدیر و مدال طلای کشاورزی از سوی وزیر وقت کشاورزی ایران، #عیسی_کلانتری نائل شد. فوریه سال 2004 نیز #محمد_خاتمی رئیس جمهور ایران، جایزه بینالمللی خوارزمی را به وی اعطا کرد.
5⃣ جالب است بدانید تاریخچهای که ایری درخصوص #گوردیو_خوش مینویسد حاکی از آن است که در سال 2000 همزمان با اعطای دومین مدال طلای کشاورزی ایران توسط کلانتری به خوش، جایزه برتر کشاورزی صهیونیستها نیز توسط #عزر_وایزمن -رئیس جمهور وقت اسرائیل- به خوش اعطا شده است.
6⃣ شبکه افراد دانشآموخته #راکفلر بسیار گسترده است. گزارش مؤسسه ایری یادآور میشود: در مجموع 154 محقق ایرانی در این مؤسسه آموزش دیدهاند؛ شامل 53 نفری که مدارج ارشد و دکتری خود را در این مؤسسه طی کردهاند و همچنین 101 نفری را که بهعنوان کارآموز و بدون اخذ درجه رسمی در «ایری» آموزش دیدهاند.
📖 متن کامل مقاله به همراه عكس و اسناد:
👉 http://yon.ir/Rokfeler2
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
#ایران_ایری_راکفلر
✡ بررسی ستایش کوروش در تورات (1)
1⃣ تردیدی وجود ندارد که #تورات امروزی لزوماً همان مکتوبات انبیاء نیست.
2⃣ بلکه مجموعهای از نوشتهها و یادداشتهای #کاهنان یهود در گذر تاریخ است.
3⃣ همان دشمنانی که در لباس علمای #یهود وارد این دین الهی شدند و تا توانستند در آن کژی پدید آوردند.
4⃣ و در مسیر رسیدن به اهداف پلید خود حتی به پیامبران، پاکترین آموزگاران تاریخ بشریت نیز رحم نکردند.
5⃣ در تورات امروزی پلیدترین و شومترین اتهامات به پیامبران الهی دیده میشود.
6⃣ از تهمت میگساری و عربدهکشی و قتل و غارت انسانهای بیگناه گرفته تا زنای با محارم و حتی تجاوز به عنف و… همگی موضوعاتی است که در تورات بر پیامبران نسبت داده شد.
7⃣ با این وجود اما نویسندگان تورات #کوروش را ستودهاند!
8⃣ عجیب است؛ پیامبران را هدف زشتترین ناسزاها قرار دادهاند و در راه ترور شخصیتی آنان از هیچ تلاشی فروگذار نکردهاند، لیکن کوروش هخامنشی را ستودهاند!
9⃣ این امر هر خردمندی را به شک و تردید وا میدارد.
🔟 در ادامه به نمونهای از این تناقض توجه كنید:
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🌐 هشتگ اصلی : #کوروششناسی
✡ بررسی ستایش کوروش در تورات (2)
💠 تورات به شدت از پرستش بتها نهی میکند و حتی بتهایی چون بعل و مردوک را به صراحت نام میبرد و پرستش آنان را مایهی خشم و غضب خداوند معرفی میکند:
1⃣ کتاب ارمیا باب ۱۱:
۹ آنگاه خداوند به من گفت: «مردم یهودا و اورشلیم بر ضد من توطئههای شرارت آمیزی میکنند. ۱۰ آنها به گناهان اجداد خود بازگشتهاند و به آنچه میگویم عمل نمیکنند و به پرستش سایر خدایان پرداختهاند. هر دو، هم اسرائیل و هم یهودا، پیمانی را که من با اجدادشان بسته بودم، شکستهاند. ۱۱ پس اکنون من، خداوند به آنها اخطار میکنم که بلایی بر سرشان خواهم آورد که نتوانند از آن بگریزند. وقتی برای کمک به حضور من فریاد برآورند، به آنها گوش نخواهم داد. ۱۲ آنگاه مردم یهودا و اورشلیم به نزد خدایانی میروند که به حضور آنها قربانی میگذرانند و از آنها کمک خواهند خواست. امّا آن خدایان قادر نخواهند بود که در روز بلا آنها را نجات دهند. ۱۳ مردم یهودا به تعداد شهرهای خود، خدایان دارند و اهالی اورشلیم هم به تعداد تمام کوچههای شهر برای بعل - آن بت منفور- قربانگاه ساختهاند. ۱۴ ای ارمیا برای مردم، دیگر به حضور من دعا نکن و چیزی نخواه. وقتی آنها دچار زحمت میشوند و از من کمک میخواهند، به آنها گوش نخواهم داد.»
2⃣ کتاب ارمیا باب ۳۲:
۲۷ «من خداوند، خدای تمام انسانها هستم. چیزی نیست که من قادر به انجام آن نباشم. ۲۸ من این شهر را تسلیم نبوکدنصر پادشاه بابل و ارتش او خواهم کرد و آنها آن را فتح میکنند و ۲۹ به آتش خواهند کشید. آنها همه چیز را خواهند سوزانید، از جمله خانههایی که مردم بر پشت بامهای خود برای بعل بُخور میسوزانیدند و به حضور خدایان بیگانه شراب تقدیم میکردند و با این کارها مرا به خشم میآوردند.
3⃣ کتاب ارمیا باب ۳۲:
۳۴ آنها حتّی بُتهای منفور خود را به معبد بزرگی که برای پرستش من بنا شد آوردند و آن را ملوّث ساختهاند. ۳۵ قربانگاههایی برای بعل در درّه هنوم ساختهاند تا پسران و دختران خود را در حضور بت مولِک قربانی کنند. من چنین دستوری به آنها ندادهام و حتّی به فکرم نیز خطور نمیکرد که با ارتکاب چنین کارهایی باعث گناه مردم یهودا شوند.»
4⃣ کتاب اشعیا باب ۴۲:
۸ «من تنها خداوند، خدای تو هستم. هیچ خدایی در جلال من شریک نیست و هیچ بُتی از ستایش من سهمی ندارد.
💠 همچنین در تورات، بتپرستی مایه آلودگی وجود معرفی شده است:
1⃣ کتاب حزقیال باب 37:
۲۳ آنها دیگر خود را با بُتهای نفرت انگیز، آلوده و با گناهان، فاسد نخواهند ساخت. من آنها را از تمام راههایی که در آن گناه و به من خیانت کردهاند رهایی میبخشم.
2⃣ کتاب حزقیال باب 36:
۲۵ آب پاک به شما خواهم پاشید و شما از همه آلودگیها پاک خواهید شد و از همه بُتها شما را پاک خواهم کرد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🌐 هشتگ اصلی : #کوروششناسی
✡ بررسی ستایش کوروش در تورات (3)
1⃣ این در حالی است که #کوروش در #منشور معروف خود به ستایش بت #مردوک و دیگر بتها پرداخته است و حتی بنا بر متن تاریخ در راه ترویج بتپرستی و تحکیم #معبد_اساهیل تلاش بسیار نمود.
2⃣ چگونه ممکن است برگزیدهی خداوند، مروّج #بتپرستی باشد؟ در حالیکه خدای او از بتپرستی بیزار است!
3⃣ چگونه ممکن است که برگزیدهی خداوند و شبانی که وی برای بشریت انتخاب نموده، آلوده به پلیدیها و مغضوب خداوند باشد؟
4⃣ چگونه ممکن است که #کوروش برگزیدهی خداوند و پادشاه زمین باشد، در حالیکه در #تورات آمده است:
📚 کتاب حزقیال، باب ۳۳:
۲۵ «بنابراین به ایشان بگو خداوند متعال چنین میفرماید: شما گوشت را با خونش میخورید، بتپرستی میکنید و خون میریزید. آیا شما فکر میکنید که سرزمین را متصرّف خواهید شد؟
5⃣ به راستی چگونه ممکن است چنین افرادی #وارث_زمین گردند؟ در #تورات خداوند خطاب به موسی میگوید:
📚 سفر تثنیه، باب ۷:
۵ پس باید با آنها چنین رفتار کنید: قربانگاههایشان را ویران کنید، ستونهای آنها را بشکنید، شمایل الهه اشره را از بین ببرید و بُتهای آنها را در آتش بسوزانید. ۶ زیرا شما در نزد خداوند یک قوم مقدّس هستید و خداوند خدایتان شما را از بین تمام اقوام روی زمین برگزید تا قوم خاص او باشید.
6⃣ حال چگونه ممکن است کسی که خلاف این سخن عمل کرده و به ساخت بتکدهها و معابد بتپرستی پرداخته برگزیدهی واقعی خداوند باشد؟!
7⃣ چگونه ممکن است کسی که در راه اعتلای نام #مردوک تلاش کرده و آن را با تمام وجود ترویج داده، برگزیدهی واقعی خداوند و مورد رضایت او باشد؟!
8⃣ در حالیکه در #تورات آمده است:
📚 کتاب ارمیا باب ۵۰:
۱ این است پیامی که خداوند درباره بابل و مردمش به من داد: ۲ «این خبر را به همه ملّتها برسانید! و آن را اعلام کنید! به همه علامت بدهید و این خبر را برسانید! آن را پنهان نکنید! بابل سقوط کرده! و خدایش مَردوک درهم شکسته است! بُتهای بابل رسوا و تصاویر برجسته آنها خرد شدهاند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🌐 هشتگ اصلی : #کوروششناسی
👇 از امروز متن كتاب بسيار مهم و ارزشمند «ارتش سرّی روشنفکران» نوشتهی «پیام فضلینژاد» دركانال منتشر خواهد شد. لطفاً دنبال كنيد: 👇