✡ دیدگاههای مئیر کاهان
1⃣ #مئیر_کاهان اعتقاد داشت که سرنوشت یهودیان منحصربهفرد است و از طریق پیروی از #تورات کامل میشود. او گفته بود که #دموکراسی و #یهودیت یک چیز نیستند. همچنین او معتقد بود #دموکراسی_غربی به درد اسرائیل نمیخورد زیرا پیشفرض آن قبول برابری همه بدون توجه به مسائل نژادی و مذهبی است.
2⃣ در اعتقاد کاهان، #دموکراسی_یهودی با وجود اقلیت غیریهودی امکانپذیر نیست، زیرا این اقلیت ممکن است در زمانی اکثریت شوند و رأی به غیریهودی شدن حکومت دهند. او میگفت: فرض کنید عربها در بین ما زندگی کنند و هشت فرزند داشته باشند و اکثریت شوند. آیا ما باید نظر اکثریت عرب را قبول کنیم؟!
3⃣ کاهان پیشنهاد میکرد که تمامی اعراب بهزور از #اسرائیل اخراج شوند. او پیشنهاد کرد که به هریک از اعراب ۴۰۰۰۰ دلار داده شود و آنها که مایل به خروج نیستند بهزور اخراج شوند.
4⃣ کاهان معتقد بود که اسرائیل باید گسترش یافته و کشور #اسرائیل_بزرگ را تشکیل دهد. او معتقد بود مرزهای اسرائیل بزرگ باید بر اساس #تورات باشد. بر این اساس اسرائیل شامل لبنان، سوریه و عراق تا رود فرات میشود. وقتی منتقدین او میگفتند که این کار باعث جنگ دائمی بین اعراب و یهودیان میشود در جواب میگفت: #جنگ_دائمی وجود خواهد داشت، با کاهان یا بدون کاهان!
5⃣ بعد از مرگ مئیر کاهان فرد دیگری نتوانست جایگاه او را در بین یهودیان پیدا کند. در سال ۱۹۹۴ بعد از کشتار مسلمانان در غار ابراهیمی توسط دکتر #باروخ_گلدشتاین که در آن ۲۹ مسلمان فلسطینی در حین نماز کشته شدند، دولت اسرائیل #حزبهای_کاهانی را #تروریست اعلام کرد. دولت آمریکا نیز حزبهای کاهانی را به لیست گروههای تروریستی اضافه نمود.
6⃣ در سال ۲۰۰۰ و در زمان انتفاضه الاقصی، طرفداران کاهان با رنگ بر روی بسیاری دیوارها پیامی کوتاه به مضمون «کاهان درست میگفت» نوشتند.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/3706
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه 🌹 امروز چهارشنبه
🌞 ١۵ آبان ۱۳۹۸ هجری شمسی
☪ ٨ ربیعالاول ۱۴۴۱ هجری قمری
✝ ۶ نوامبر ۲۰۱۹ میلادی
🕎 ٨ حشوان ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
1⃣ 🌹 شهادت امام حسن عسکری (ع) (٢۶٠ق)
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ انتخاب #آبراهام_لینکلن به ریاستجمهوری ایالات متحده (١٨۶٠م)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ فراماسونری و ریاستجمهوری ایالات متحده
1⃣ هنری کویل در دائرةالمعارف خود فهرستی از رؤسای جمهور #ماسون ایالات متحده آمریکا، از آغاز تا نیمه سده بیستم، به دست داده است.
2⃣ از ٣٣ رئیسجمهوری که تا سال ١٩۵٣ در رأس دولت ایالات متحده جای گرفتند، تنها ١٣ تن ماسون بودند. این افراد و زمان ریاستجمهوریشان به شرح زیر است:
🔸جرج واشنگتن (1789-1797)
🔹جیمز مونروئه (1817-1825)
🔸آندریو جکسون (1829 -1837)
🔹جیمز پولک (1845-1849)
🔸جیمز بوکانان (1857-1861)
🔹آندریو جانسون (1865-1869)
🔸جیمز گارفیلد (1881)
🔹ویلیام مکینلی (1897-1901)
🔸تئودور روزولت (1901-1909)
🔹ویلیام تافت (1909-1913)
🔸وارن هاردینگ (1921-1923)
🔹فرانکلین روزولت (1933-1945)
🔸هاری ترومن (1945-1953)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📚 اما در تداوم سنت تاریخنگاری اغراقآمیز ماسونی که کسانی چون جیمز اندرسون بنیان نهادند، برخی نویسندگان #ماسون به غلط رؤسای جمهور زیر را بهعنوان ماسون معرفی کردهاند که مورد تکذیب دو منبع معتبر ماسونیِ مورد استفادهی ما، یعنی دائرةالمعارفهای ماکی و کویل، است:
🔸توماس جفرسون (1801-1809)
🔹جیمز مدیسون (1809-1817)
🔸جان کوینزی آدامز (1825-1829)
🔹جان تیلر (1841-1845)
🔸زاخاری تایلور (1849-1850)
🔹میلارد فیلمور (1850 -1853)
🔸فرانکلین پیرس (1853-1857)
🔹آبراهام لینکلن (1861-1865)
🔸اولیس گرانت (1869-1877)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
1⃣ #جان_کوینزی_آدامز ضدماسونی سرسخت بود و بهنوشته کویل "از #فراماسونری نفرت داشت".
2⃣ #میلارد_فیلمور در آغاز یک ضدماسون فعال بود. او بعدها با ماسونها رابطهی حسنه برقرار کرد لیکن هیچگاه به عضویت فراماسونری در نیامد.
3⃣ برخی نیز با ماسونها رابطهی دوستانه داشتند، مانند اولیس گرانت و آبراهام لینکلن. #اولیس_گرانت ماسون نبود ولی پدر و برادرانش ماسون بودند.
4⃣ شهرت #آبراهام_لینکلن بهعنوان ماسون به سال ١٩٠٣ بازمیگردد و این زمانی است که ویلیام گرمشاو، محقق کتابخانه کنگره، در «تاريخ فراماسونری» خود نام او را بهعنوان ماسون ذکر کرد.
5⃣ بعدها (١٩١٣)، ادوارد کواتیه لاتنت، منشی «دبیرخانه بینالمللی امور ماسونی» بدون توجه به بیپایه بودن این ادعا، نام لینکلن را به فهرست «ماسونهای نامدار» وارد کرد. این فهرست در سال ١٩٢٣ مجدداً منتشر شد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📚 منابع:
🔸 دکتر آلبرت گالاتین ماکی، ماسون درجه ٣٣ و مؤلف دائرةالمعارف ماسونی ماکی در ٣ جلد.
👉 Albert G. Mackey, Encyclopedia of Freemasonry, New York: Macoy Publishing and Masonic Supply Company, 1966.
🔸 هنری ویلسون کویل، ماسون درجه ٣٣ و مؤلف دائرةالمعارف ماسونی کویل در ١ جلد.
👉 Henry Wilson Coil, Coil's Masonic Encyclopedia, New York: Macoy Publishing and Masonic Supply Company, 1961.
🔸 عبدالله شهبازی، زرسالاران یهودی و پارسی، استعمار بریتانیا و ایران، جلد ۴، نخستین تکاپوهای فراماسونری، ص٢۴١-٢۴٢
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه 🌹 امروز پنجشنبه
🌞 ١۶ آبان ۱۳۹۸ هجری شمسی
☪ ٩ ربیعالاول ۱۴۴۱ هجری قمری
✝ ٧ نوامبر ۲۰۱۹ میلادی
🕎 ٩ حشوان ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ سالگرد #انقلاب_اکتبر روسیه (١٩١٧م)
👈 انقلاب اکتبر روسیه که «اکتبر سرخ»، «قیام اکتبر» و «انقلاب بولشویکی» نیز خوانده میشود، دومین و آخرین حرکت بزرگ از انقلاب روسیه بود که سببساز بهقدرت رسیدن حزب بولشویک در روسیه شد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✅ قبلاً دو سِری از سلسله مطالب «یهودیان و هولوکاست بلشویکی» را در کانال منتشر کردیم. امروز سِری سوم و پایانی این مطلب تقدیم شما دوستان میشود. عزیزانی که اخیراً به جمع ما پیوستهاند و مطالب قبلی را مطالعه نکردهاند میتوانند از لینکهای زیر برای مطالعه استفاده کنند:
🌐 آدرس سری اول (قسمت ١ تا ۵):
👉 https://eitaa.com/jscenter/7462
🌐 آدرس سری دوم (قسمت ۶ تا ١٠):
👉 https://eitaa.com/jscenter/7523
✡ یهودیان و هولوکاست بلشویکی (11)
1⃣ سه حزب بهاصطلاح انقلابی شوروی، متعلق به #یهودیان بود. یکی از آنها #منشویک نام داشت که رؤسای آن دو یهودی بهنام مارتوف (Martov) و دن (Dan) بودند. حزب دیگر، #سوسیال_دمکرات روسیه بود که در ظاهر به افراد غیریهودی تعلق داشت، ولی رئیس آن یک یهودی به نام دانیشوسکی (Danishevisky) بود. حزب دیگر، #بلشویکها بودند که رهبر آن لنین بود. حزب #بلشویک بعداً به حزب #کمونیست تغییر نام داد.
2⃣ وین مکگوایر مینویسد: «#لنین اذعان داشت که پنجاه درصد تروریستهای پیشکسوت کمونیست را در جنوب و غرب روسیه، یهودیان تشکیل میدادند».
3⃣ بین سالهای ١٩١٨ و ١٩١٩ میلادی، ۴۵٧ نفر از مجموع ۵۵۶ نفری که پستهای مهمی در دولت بلشویک داشتند، یهودی بودند.
4⃣ شایان ذکر است که در آن دوران، #یهودیان_شوروی نیز سعی میکردند تا غلات و مواد خوراکی ایران را از شمال ایران خریداری کنند و به شوروی ببرند و آنها نیز همانند همکیشان انگلیسی خود در کشتار ۴٠ درصد از مردم ایران (بین سالهای ١٩١٧ تا ١٩١٩) دست داشتند.
5⃣ البته این بدین معنی نیست که در سالهای بعد از ١٩١٩ میلادی، این پستها به افراد غیریهودی واگذار شده باشد، بلکه منظور این است که بنیانگذاران انقلاب بلشویک، #یهودیان بودند و اکثر پستها نیز در اختیار آنان قرار داشته است و کماکان در این سمتها ابقاء میشدند.
📚 منبع: سیدهاشم میرلوحی، یوسرائیل و صهیوناکراسی، قم: دفتر نشر معارف.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 goo.gl/fywxyu
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter