✡ دانشجویان کالج دماوند در سال ۱۳۵۴
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : سهشنبه
🌞 ١٨ شهریور ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ١٩ محرم ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ٨ سپتامبر ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ١٩ اِلول ۵۷۸۰ عبری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✅ قبلاً از فرقهسازی و عارفسازی یهود زیاد گفتهایم. اکنون قصد داریم در ۴ قسمت به معرفی یکی دیگر از این عارفنمایان بپردازیم. اولین قسمت از سلسله مقالات «کریشنامورتی» را با ما مطالعه کنید:
✡ جیدو کریشنامورتی در ١۵ سالگی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉@jscenter
✡ کریشنامورتی و انتخاب بزرگ (١)
1⃣ #جیدو_کریشنامورتی در ١٢ می ١٨٩۵ میلادی، در هند دیده به دنیا گشود. والدین کریشنا دارای ١١ فرزند بودند و کریشنامورتی هشتمین فرزند این خانوادهٔ پُرجمعیت و با عقاید متعصبانه برهمنی بود.
2⃣ پدرش «ناریانیا» دانشآموخته دانشگاه مَدرَس و یک برهمایی متعصب بود. او پس از اتمام تحصیلات بهعنوان کارمند رسمی ادارهٔ مالیات حکومتی بریتانیا استخدام شد و در اواخر دوران خدمتش ترفیع مقام گرفت و در جایگاه حسابرس مالیاتی منطقه خدمت میکرد.
3⃣ مادرش «جیدو سنجیواما» بهعنوان رابط، دست به #احضار_روح میزد. بعد از مرگ خواهر بزرگ کریشنا در سال ١٩٠۴، کریشنا در خاطراتش توضیح میدهد که چگونه مادرش پیوسته روح وی را احضار مینموده است!
4⃣ حتی خود #کریشنا مورتی ادعا میکند با آنکه در آن سالها بیش از ٩ سال نداشته، گهگاه با روح خواهرش تماس داشته و ارتباط مییافته است.
5⃣ کریشنامورتی ادعا میکند که حتی پس از مرگ مادرش به سال ١٩٠۵ نیز در سن ١٠سالگی روحِ او را میدیده و توانایی برقراری ارتباط با او را داشته است.
✍ حجةالاسلام محمدتقی فعالی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ آنی برانت رئیس انجمن تئوسوفی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ کریشنامورتی و انتخاب بزرگ (٢)
☠ انجمن تئوسوفی Theosophical society
1⃣ ناریانیا پدر کریشنامورتی، گرچه یک برهمایی متعصب بهشمار میرفت اما به عضویت یکی از انجمنهای تأثیرگذار در هند نیز درآمده بود.
2⃣ این انجمن با نام #انجمن_تئوسوفی که از پیروان همهٔ ادیان و مکاتب عضو میپذیرفت، در آن زمان توسط #هلنا_بلاواتسکی اداره میشد و پس از وی دکتر #آنی_بزانت سرپرستی آن را عهدهدار گردید.
3⃣ ناریانیا، پس از بازنشستگی در سال ١٩٠٧، طی درخواستی همراه با معرفی خود از آنی بزانت میخواهد که او را بهعنوان نگهبان برای مجموعه تشکیلات تئوسوفی در منطقه آدیار هند انتخاب کند.
4⃣ آنی بزانت ابتدا با درخواست وی مخالفت ورزید و سپس بر اثر جدیّت و درخواستهای مکرر نایانیا با این امر موافقت نمود و پدر #کریشنامورتی را بهعنوان معاون یا منشی داخلی یکی از بخشها به کار گمارد.
5⃣ این اتفاق گرچه در بادی امر ساده و تا حدّی معمولی بهنظر میرسد، اما مبدأ تحولی شگرف و بستر اتفاقی بزرگ در زندگی کریشنا مورتی گردید.
✍ حجةالاسلام محمدتقی فعالی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ چارلز لیدبیتر کاشف کریشنامورتی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ کریشنامورتی و انتخاب بزرگ (٣)
1⃣ پس از آنکه #آنی_بزانت به ریاست T.S رسید، پدر کریشنامورتی در #انجمن_تئوسوفی به کار مشغول شد و در سال ١٩٠٩ #جیدو_کریشنامورتی ١۴ساله به عضویت آن انجمن درآمد.
2⃣ ماجرا اینگونه بود که #چارلز_وبستر_لیدبیتر معاون تشکیلات تئوسوفیان، کریشنای ١٢ساله را ملاقات مینماید و دربارهٔ او چنین میگوید: این پسربچه عشق و فروتنی طبیعی و ذاتی دارد.
3⃣ وی این برداشت و باور را به آنی بزانت نیز انتقال میدهد و از او میخواهد تا این پسر را ببیند. او نیز کریشنای نوجوان را میبیند و نظر لیدبیتر را تأیید میکند.
4⃣ آنی بزانت سرپرستی #کریشنامورتی را رسماً از پدر وی میگیرد و او را تحت حمایت و کفالت خود درمیآورد و سپس کریشنا، تحت حمایت لیدبیتر درمیآید.
5⃣ البته این کشف، دردسرهایی را برای انجمن تئوسوفی بهوجود آورد، زیرا پیشتر از این، شخص دیگری برای حمایت و آموزش خاص در راستای اهداف T.S توسط لیدبیتر انتخاب شده بود که پس از کشف کریشنامورتی جایگاه خود را از دست داد.
6⃣ در همان زمان شایعاتی دربارهٔ لیدبیتر رواج یافت که توسط آنی بزانت قویّاً انکار شد. این شایعات منجر به #رسوایی وی و بهدنبال آن استعفا از انجمن به سال ١٩٠۶ گردید. با تمام این اوصاف، وی در اواخر سال ١٩٠٨ مجدداً انتخاب گردید و به سِمَت خویش بازگشت.
✍ حجةالاسلام محمدتقی فعالی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ کریشنامورتی و برادرش نیتیا
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ کریشنامورتی و انتخاب بزرگ (۴)
1⃣ سرپرستی #جیدو_کریشنامورتی رسماً از پدرش ناریانیا اخذ و به #آنی_بزانت داده شد و بهاصطلاح آغاز تربیت معنوی و روحی-روانی وی توسط مسئولان انجمن T.S رقم خورد.
2⃣ آنها #کریشنامورتی را بهمدت ٢سال در هند تحت آموزش زبان انگلیسی قرار دادند و سپس برای ادامهٔ تحصیل به انگلستان فرستادند. او در این سفر تنها نبود، برادر کوچکترش «نیتیا» نیز او را همراهی میکرد.
3⃣ «نیتیا» همچون کریشنا براساس علاقه و سابقهٔ پدرش در #انجمن_تئوسوفی، دانشآموختهٔ این تشکیلات بود و همین عوامل و نیز انتخاب و کشف کریشنا توسط انجمن سبب گردید تا هر دو در این راه ادامه تحصیل بدهند.
4⃣ این امر آنها را بسیار به هم نزدیک کرد، اما این همراهی دیری نپایید و در سال ١٩٢۵ نیتیا ٢٧ساله بر اثر بیماری در گذشت. این ضایعه چنان تأثیر عمیقی بر روان کریشنا نهاد که آن را منشأ تحول در اندیشههای وی نامیده و از آن بهعنوان واقعهای که تمام تصورات و اعتقادات او را متزلزل ساخته یاد میکنند.
5⃣ گوشههایی از رنج و اندوه کریشنا در فراق نیتیا چنین است:
👈 برادرم مُرد، ما همانند دو ستاره در آسمان پاک بودیم، ما از گرمای خورشید، گرما میگرفتیم…، او رفت و من در تنهایی سوگوارم، به کجا بروم؟ حال آنکه صدای خنده و شادمانی او را میشنوم. در میان رهگذران چهرهی او را جستجو میکنم، از هرکسی سراغ او را میگیرم… دیگر رؤیاهایم نابود شدند.
✍ حجةالاسلام محمدتقی فعالی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ آنچه خواندید خلاصهای بود از اولین قسمت از سلسله مقالات معرفی «کریشنامورتی». متن کامل مقاله را در آدرس زیر مطالعه کنید:
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-sects/false-mysticism/11905
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : چهارشنبه
🌞 ١٩ شهریور ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٢٠ محرم ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ٩ سپتامبر ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢٠ اِلول ۵۷۸۰ عبری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : پنجشنبه
🌞 ٢٠ شهریور ۱۳۹٩ هجریشمسی
☪️ ٢١ محرم ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ١٠ سپتامبر ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٢١ اِلول ۵۷۸۰ عبری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اسلام و تروریسم تاریخی یهود
🎯 مقدمهای بر مطالب امروز
1⃣ بازنشر کاریکاتورهای توهینآمیز نسبت به ساحت قدسی نبیّ مکرم اسلام در فرانسه، مسلمانان آزادهٔ سراسر جهان را محزون و خشگین ساخته است. البته توهینهای مکرر به مقام نبیّ مکرم اسلام، و تلاش برای خاموشکردن این نور الهی، ریشهای تاریخی دارد و از تلاش برای از بین بردن "شخص" ایشان، به تلاش برای از بین بردن "شخصیت" ایشان رسیده است!
2⃣ با دقت در نقلهای تاریخی معلوم میشود كه #یهود با شناسایی نور نبوت در اجداد پیامبر (ص) و تطبیق آن با علائم ذکر شده در کتابهای آسمانی، میکوشیدند این نور را خاموش سازند، اما موفق نشدند. لذا نگاهی داریم گذرا به شروع این تلاشهای ناکام. با ما همراه شوید.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اسلام و تروریسم تاریخی یهود (١)
🎯 تلاشهای یهود برای جلوگیری از تولد و ظهور پیامبر اکرم (ص)
⚔ الف. ترور هاشم
1⃣ حضرت #هاشم، جدّ اعلای پیامبر (ص) مکّی بود، اما قبرش در غزه فلسطین است!
2⃣ ایشان از مکه برای تجارت به سوی شام خارج شد و در یثرب مهمان رئیس یکی از قبایل مستقر در مدینه بهنام عمرو بن زید بن لبید خزرجی گردید.
3⃣ هاشم با سلمی، دختر عمرو، ازدوج کرد و او را به مکه برد. وقتی سلمی حامله شد، طبق شرطی که هنگام ازدواج کرده بودند، هاشم او را برای وضع حمل، به نزد خانوادهاش در یثرب بازگرداند و خود از آنجا برای تجارت به شام رفت.
4⃣ او هنگام رفتن به سفر، به همسرش گفت: «احتمال دارد از این سفر بازنگردم. خداوند به تو پسری خواهد داد. از او بسیار نگهداری کن»!
5⃣ هاشم به غزه رفت و پس از پایان تجارت، آهنگ بازگشت کرد. اما همان شب، بهناگاه بیمار شد. پس اصحابش را فراخواند و گفت: به مکه بازگردید. به مدینه که رسیدید، همسرم را سلام برسانید و دربارهٔ فرزندم که متولد خواهد شد، سفارش کنید؛ به او بگویید که این فرزند، بزرگترین دغدغهٔ من است. سپس قلم و کاغذی خواست و وصیّتنامهای نوشت که بخش عمدهای از آن در سفارش به پاسداری از فرزند و اشتیاقش به زیارت او بود.
6⃣ موسی (ع) به #یهودیان خبر آمدن پیامبر اکرم (ص) را داده بود. اینان از قیافه، پدر و مادر و نسل او آگاه بودند و گنجینهای از اطلاعات را در اختیار داشتند. علم #چهرهشناسی نیز که از موسی (ع) آموخته بودند، نسل به نسل در آنان منتقل شده بود.
7⃣ با این اطلاعات، هاشم، در چشم آنها آشنا بود و بهخوبی میدانستند که #پیامبر_آخرالزمان، از نسل اوست. اما تیرشان دیر به هدف خورد و هنگامی هاشم ترور شد که نطفهٔ عبدالمطب در مدینه بسته شده بود.
✍ حجةالاسلام مهدی طائب
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/3kDUc1
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اسلام و تروریسم تاریخی یهود (٢)
🎯 تلاشهای یهود برای جلوگیری از تولد و ظهور پیامبر اکرم (ص)
⚔ ب. ترور عبدالمطلب
1⃣ فرزند هاشم در مدینه به دنیا آمد و رشد كرد. او را #شیبه نامیدند. به توصیهٔ هاشم، مادر، پاسداری از او را برعهده گرفت و جالب است كه مادر دیگر ازدواج نکرد.
2⃣ مردی از بنیعبدمناف برای تجارت به یثرب رفته بود، کودکی را در آنجا دید که خود را فرزند هاشم میخواند. از حال او پرسید و او خود را معرفی کرد.
3⃣ آن مرد این خبر را به مُطلب رساند و مُطلب کودک را از این خانه فراری داده، همراه خود به مکه برد. [طبق نقلی دیگر وی با توافق مادر شیبه این کار را کرد.]
4⃣ بههنگام بازگشت مطلب و شیبه، #یهودیان آنان را شناسایی كرده و به آنها حمله کردند که آن دو با اعجاز نجات یافتند.
5⃣ وقتی مطلب شیبه را به مکه آورد؛ مردم به گمان اینکه وی غلام مطلب است، او را #عبدالمطلب نام نهادند و این نام بر وی ماند.
✍ حجةالاسلام مهدی طائب
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/3kDUc1
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اسلام و تروریسم تاریخی یهود (٣)
🎯 تلاشهای یهود برای جلوگیری از تولد و ظهور پیامبر اکرم (ص)
⚔ ج. ترور عبدالله
1⃣ یهود در #ترور عبدالمطلب ناكام ماند و از او عبدالله بهدنیا آمد. عبدالله اهل مکّه بود ولی قبرش در مدینه (مقرّ یهود) است و این عجیب مینماید!
2⃣ دربارهٔ عبدالله، داستانها صریحتر است. یهودیان بارها دست به #ترور او زده و ناکام ماندند.
3⃣ روزی وهب بن عبدمناف، یکی از تاجران مکه، عبدالله ٢۵ساله را دید که #یهودیان در میانش گرفته بودند و میخواستند او را بکشند. وهب گریخت و میان بنیهاشم آمد و فریاد زد: عبدالله را دریایید که دشمنان، او را در میان گرفتهاند. عبدالله معجزهآسا نجات یافت.
4⃣ وهب که شاهد نجات معجزهآسای عبدالله بود و نور نبوت را در چهرهٔ او میدید، پیشنهاد ازدواج دخترش، آمنه و عبدالله را داد و این ازدواج مبارک سر گرفت.
5⃣ گفتهاند: #کاهنان یهودی زنی را فرستادند که همسر عبدالله شود تا نطفهٔ پیامبر آخرالزمان به این زن منتقل گردد. وی هر روز راه بر عبدالله میگرفت و به او پیشنهاد ازدواج میداد، ولی بعد از ازدواج عبدالله، دیگر این پیشنهاد را نداد. عبدالله از او پرسید: چرا این بار سخن پیشینت را تکرار نکردی؟ زن گفت: نوری که در پیشانی تو بود، دیگر نیست! عبدالله، ازدواج کرده بود.
6⃣ چند ماه پس از ازدواج آندو و در شرایطی که آمنه باردار بود. عبدالله در راه بازگشت از شام بیمار شد و در مدینه از دنیا رفت!
7⃣ تیر #یهود برای بار دوم دیر به هدف میخورد. عبدالله بهگونهای کاملاً مشکوک در یثرب درگذشت، اما نمیتوان خط ترور را ردیابی کرد.
✍ حجةالاسلام مهدی طائب
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/3kDUc1
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اسلام و تروریسم تاریخی یهود (۴)
🎯 تلاشهای یهود برای جلوگیری از تولد و ظهور پیامبر اکرم (ص)
⚔ د. تلاش برای ترور پیامبر (ص)
1⃣ یک روز بعد از میلاد حضرت محمد (ص)، یکی از علمای یهود به #دارالندوة آمد و از حاضران پرسید: آیا امشب در میان شما فردی متولد شده است؟ گفتند: نه. گفت: پس باید در فلسطین متولد شده باشد؛ پسری که نامش احمد است و #هلاک_یهود بهدست او خواهد بود!
2⃣ حاضران، پس از جلسه، سراغ گرفتند و دریافتند که پسری برای عبدالله بن عبدالمطلب بهدنیا آمده است. پس آن عالم #یهودی را خبر کردند و بنابر درخواست وی، او را نزد کودک بردند. او به محض دیدن طفل، بیهوش شد.
3⃣ چون بههوش آمد گفت:... این همان کسی است که بنیاسرائیل را نابود میکند. آنگاه با دیدن شادی #قریش از این خبر، ادامه داد: به خدا قسم، کاری با شما کند که اهل مشرق و مغرب از آن یاد کنند.
4⃣ به این ترتیب، حضرت محمد (ص) از همان نخستین روز تولد شناسایی شد. تیرهای #یهود برای جلوگیری از تولد او، همه به خطا رفته بود و آنها برای رسیدن به هدفشان، میبایست ایشان را از میان برمیداشتند.
5⃣ در مقابل این توطئهها، برای جلوگیری از #ترور پیامبر (ص) نیز تلاشهایی صورت گرفت که در ادامه به آنها میپردازیم:
✍ حجةالاسلام مهدی طائب
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/3kDUc1
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اسلام و تروریسم تاریخی یهود (۵)
🎯 تلاشهای یهود برای جلوگیری از تولد و ظهور پیامبر اکرم (ص)
🌐 ١- دوری از محیط مکه
1⃣ در آن شرایط، #عبدالمطلب وظیفهای خطیر بر عهده داشت. پیامبر (ص) برای مادر و نیز جدّمادری و جدّپدری بسیار محبوب بود.
2⃣ عبدالمطلب، محبوبترین فرزندش، #عبدالله، را از دست داده و دختر وهب نیز دو ماه پس از ازدواج بیوه شده بود.
3⃣ محصول این ازدواج، یک پسر بسیار زیبا بود. از اینرو، اهمیت پاسداری از محمد (ص) برای سرپرستان ایشان، کاملاً آشکار بود.
4⃣ او در محیط مکه، بهدلیل رفت و آمد کاروانهای تجاری و زیارتی، در امان نبود. تنها چاره، دور کردن وی از مکه بود؛ آن هم مخفیانه و دور از چشم اغیار.
5⃣ محمد (ص) را به دایه سپردند تا ایشان را در سرزمینی دورتر از مکه و پنهانی نگهداری کند. منطقهٔ سکونت #حلیمه از مکه، بسیار دور بود.
6⃣ اما چرا عبدالمطلب، محمد (ص) را پس از ۵سال به مکه بازگرداند؟ در تاریخ، دلایلی برای بازگرداندن پیامبر (ص) نقل کردهاند.
7⃣ علت بازگرداندن حضرت به مکه، آن بود که ایشان را شناسایی کرده بودند و میخواستند او را با خود ببرند. نقلهایی، این مطلب را تایید میکنند.
✍ حجةالاسلام مهدی طائب
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/3kDUc1
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter