پس پرده هولوکاست.pdf
1.49M
📚 #دانلود_کتاب / 6
✍ پس پرده هولوکاست
🔹 نویسنده: محمدتقی تقیپور
🔸 مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
سیری در مکتب یهود.pdf
9.82M
📚 #دانلود_کتاب / 8
✍ سیری در مکتب یهود
🔹 نویسنده: محمدعلی حسینزاده
🔸 مؤسسه انتشارات کیهان
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شریک بن سلمان در محیط زیست ایران چه میکند؟ (1)
1⃣ در ۲۸ بهمن ۹۶، خبرگزاری تسنیم گزارش داد که:
2⃣ «مؤسسه #حیات_وحش_پارسیان که مدیریت آن را #کاووس_سیدامامی، متهم امنیتی انتحار کرده به عهده داشت، در گزارش عملکرد این مؤسسه برای سال ۹۴، اعلام کرده بود که #جرج_شالر معاون #مؤسسه_پنترا به ایران سفر داشته و دو هفته در شهرهای مختلف کشورمان تردد داشته است.
3⃣ جرج شالر در پروژهای که تحت عنوان حفاظت از یوزپلنگ آسیایی توسط مؤسسه کاووس سیدامامی راهاندازی شده بود، "مشاور خارجی و همکار پروژه" معرفی شده است و در جریان سفرش به ایران، به استانهای یزد، سمنان و... سفر کرده است.»
4⃣ مؤسسهای که شالر معاون آن است، تحت مدیریت شخصی بهنام #فردریک_لونای قرار دارد. این فرد، علاوه بر این مؤسسه، ریاست مؤسسهای را که تحت پوشش محیط زیست توسط #محمد_بن_زاید ولیعهد امارات متحده عربی تشکیل شده، عهدهدار است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شریک بن سلمان در محیط زیست ایران چه میکند؟ (2)
1⃣ در جستجوها در پروژههای حفاظتی محیط زیست کشور که عمدتاً بر عهدهی مؤسسات غیردولتی (NGO) است هم به نام «#محمد_بن_زاید آل نهیان» بهعنوان حامی برمیخوریم!!
2⃣ مؤسسهی #نجوای_زمین ، یکی از همان NGOهاست که در چند سال اخیر بهشدت در حوزهی حساس محیط زیست فعال شدهاند و ظاهراً نظارت چندانی روی آنها نبوده است.
3⃣ طبق اطلاعات سایت این مؤسسه، «نجوای زمین» یک «مؤسسه آموزشی است که با استفاده از روشهای کاربردی علمی-فرهنگی و برای حل چالشهای پیشروی محیط زیست گام برمیدارد. در این مؤسسه تلاش میشود تا به کمک روشهای نوین آموزشی کشف طبیعت و برقراری ارتباط با آن به زندگی انسانها بازگردانده شود.»
4⃣ در نگاه به وبسایت این مجموعه، در قسمت «پروژههای حفاظتی»، به دو پروژه برمیخوریم: «پروژه بررسی اولیه وضعیت گربه پالاس در البرز مرکزی» و «پروژه حفاظت خرس سیاه آسیایی در استان هرمزگان»
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شریک بن سلمان در محیط زیست ایران چه میکند؟ (3)
1⃣ جالب این جاست که در بخش «حامیان پروژه» در هر دوی این پروژهها به نام #محمد_بن_زاید و مؤسسهی او به نام «صندوق حفاظت از گونههای محمد بن زاید» برمیخوریم!
2⃣ همین باعث می شود که نگاهی به وبسایت این صندوق بیاندازیم تا با فعالیتهای آن در ایران بیشتر آشنا شویم.
3⃣ این جاست که درمییابیم چه اندازه نفوذ این اماراتی در پروژههای محیط زیستی ما بالاست.
4⃣ دستکم ۱۰ پروژهی محیط زیستی و حفاظتی توسط این صندوق در ایران مورد حمایت قرار گرفته است!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شریک بن سلمان در محیط زیست ایران چه میکند؟ (4)
🌐 اما «محمد بن زیاد آل نهیان» کیست؟
1⃣ #محمد_بن_زاید فرزند زاید بن سلطان آل نهیان (بنیانگذار امارات متحده عربی) و همچنین برادر خلیفه بن زاید آل نهیان (حاکم ابوظبی) است. او ولیعهد ابوظبی و نایب فرمانده کل قوای مسلح امارات متحده عربی است، کسی که نیروی اصلی پیشران سیاست خارجی فعال امارات و «حاکم دو فاکتوی امارات» محسوب میشود.
2⃣ به مفهوم دیگر، محمد بن زاید، بدیل محمد بن سلمان سعودی در امارات متحده عربی و حاکم حقیقی امارات است و در مقام فرمانده نیروهای مسلح و مسئول سیاست خارجی این شیخنشین، نقش اصلی را در «شورای همکاری خلیج فارس» و «ائتلاف عربی» به رهبری عربستان سعودی بازی می کند که ۴ سال است، یمن مظلوم را زیر بمباران وحشیانه و تحریم جنایتکارانه قرار دادهاند.
3⃣ به واقع، #امارات امروز یکی از اضلاع مربع ضدیت با ایران است که اضلاع دیگر آن #ترامپ، #بن_سلمان و #نتانیاهو هستند. طبق اخبار متعددی که در دو سال گذشته منتشر شد، بن زاید شریک اصلی بن سلمان برای گسترش نفوذ و تبدیل شدن به حاکم عملی عربستان بوده است.
4⃣ روابط این دو آن اندازه صمیمی است که به گفتهی «مجتهد»، فعال رسانهای معروف سعودی که خبر از پشت پردههای این کشور می دهد، بسیاری از تفریحات بن سلمان در کشتی تفریحی محمد بن زاید انجام می گیرد و محمد بن زاید یک مشاور اصلی برای طرحهای بن سلمان است.
5⃣ از سوی دیگر، بن زاید از دوستان صمیمی و شرکای #جرد_کوشنر، داماد #یهودی صهیونیست ترامپ است که نقش پررنگی در جهتگیری ضدایرانی ترامپ و همچنین سیاستهایی چون انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی داشته است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ شریک بن سلمان در محیط زیست ایران چه میکند؟ (5)
1⃣ حال با آشکار شدن ابعادی از پروندهی امنیتی #جاسوسی محیط زیستی و نقشههای دشمنان کشور برای استفاده از اهرم محیط زیست جهت ضربه زدن به ایران، باید از دستگاههای مسئول و نظارتکننده پرسید که:
2⃣ ابعاد حضور حاکم امارات و مؤسسهی متعلق به او در مبحث استراتژیک #محیط_زیست ایران چیست؟!
3⃣ چرا مؤسسهی متعلق به چنین کسی که کشورش بههمراه متحدان منطقهای و فرامنطقهای آن در نوعی #جنگ_سرد با کشورمان به سر میبرند، اصولاً باید فعالیتی در این ابعاد در کشور داشته باشد؟!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 رماننویسها در خدمت سازمان سیا (1)
✡ فرانکلین، انجمن ایران و آمریکا و دیگران (قسمت دوم)
1⃣ نیویورک تایمز در 25 دسامبر سال 1977 (1356 هجری شمسی) ادعا نمود که #سازمان_CIA در انتشار دستکم هزار جلد کتاب نقش داشته است!
2⃣ کتابهایی که هرگز فهرست آنها را در معرض دید عموم قرار نداده است. اما کتابهایی که مشخص شد سازمان CIA در آنها نقش داشته، عبارتند از:
3⃣ «انقلاب هانگرویس» اثر «ملوین لاسکی»، ترجمههای «سرزمین هرز» و رباعیهای «تی. اس. الیوت» و طبیعتاً کتابهایی که بهوسیلهی «کنگره آزادی فرهنگی» و نهادهای مرتبط با آن منتشر شده، شامل برگزیدههای شعر از گذشته تا کنون مثل: «جنگ عقاید کالوین با روسو» اثر «هربرت لویی»، «نصف راه تا ماه: نوشته تازهای از روسیه» اثر «پاتریشیا بلیک»، «ادبیات و انقلاب روسیه در شوروی» ویرایش «مکس هیوارد» و «لئو پولد لایدز»، «تاریخ و امید: پیشرفت در آزادی» اثر کات جلنسکی، «هنر نظریهپردازی» توسط «برتراند دو جوونیل»، «صد گل ویرایش» از «رودریک مک فارکوهر»، «قبل از موعد من» اثر «نیکلاس توسی»، «ایتالیاییها» اثر «بارزینی»، «دکتر ژیواگو» نوشته «بوریس پاسترناک» و چاپهای جدید «شاهزاده» اثر ماکیاولی بهوسیلهی «مؤسسه انتشاراتی چخوف» و…
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/tzFrkd
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی : #فرانکلین
💠💠 رماننویسها در خدمت سازمان سیا (2)
✡ فرانکلین، انجمن ایران و آمریکا و دیگران (قسمت دوم)
1⃣ علاوه بر #جان_هانت که نخستین حرفهاش، نویسندگی بود، #سازمان_CIA به در اختیار داشتن چند رماننویس فعال دیگر به خود میبالید.
2⃣ در پاریس، #پیتر_ماتیسون (Peter Matthiessen)، دانشآموخته دانشگاه ییل که بعدها بهسبب نوشتن «پلنگ برفی» (The Snow Leopard) مشهور شد، از پایهگذاران و نویسندگان نشریهی «نقد و بررسی پاریس» بود و رمان «پارتیزانها» (Partisans) را زمانی که برای CIA کار میکرد، به رشته تحریر درآورد.
3⃣ یکی دیگر از اعضای گروه کورد مهیر (رئيس بخش عمليات بينالمللي سیا)، #چارلز_مککاری (Charles McCarry) بود که بعداً از او بهعنوان پاسخ آمریکا به «جان لوکاره» تعبیر میشد.
4⃣ همچنین #جیمز_میچنر (James Michener) یکی دیگر از اعضا که حرفهی درازمدت وی بهعنوان نویسنده با کارهای معمولی همچون «لهستان»، «آلاسکا»، «تگزاس» و «فضا»، بسیار موفق بود، تحت نفوذ سازمان CIA قرار داشت.
5⃣ در نیمهی دهه 50، «میچنر» از حرفهی نویسندگی خود بهعنوان پوششی برای وظیفهاش در از میان برداشتن رادیکالهایی که به یکی از عملیات آسیایی سازمان CIA نفوذ کرده بودند، بهره جست. تا اتمام این کار، وی در شعبه آسیایی سازمان CIA قرار داشت. وی بعدها میگفت که یک نویسنده هیچگاه نباید بهعنوان یک #مأمور_مخفی برای کسی یا جایی کار کند!!
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/tzFrkd
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی : #فرانکلین
💠💠 رماننویسها در خدمت سازمان سیا (3)
✡ فرانکلین، انجمن ایران و آمریکا و دیگران (قسمت دوم)
1⃣ #کارول_برایتمن (Carol Brightman) نویسندهی مشهور در مصاحبهی خود با نیویورک تایمز در ژوئن 1997 دربارهی سرمایهگذاری #سازمان_CIA بر گروهی از نویسندگان میگوید:
✍ …این قضیه ارزش مورد توجه قرار دادن را دارد که این اشخاص دارای چه صفت مشترکی بودند. همگی آنها بهطور فرافرقهای و مسیحی، دنبالهرو «تی. اس. الیوت» بودند. آنها به یک قدرت فراتر و بالاتر معتقد بودند که مبارزهی ضدکمونیستی و ضدالحاد آنان را تصدیق میکرد. تی. اس. الیوت، پاوند و دیگر مدرنیستها، احساسات نخبهگرای آنان را ارضا میکردند. سازمان CIA حتی ترجمهای از رباعیهای الیوت را سفارش داد و نسخههای آن را از طریق هوایی در روسیه پخش نمود. اینها کسانی بودند که به اندازه «شاو» و «ولز»، سوسیالیست برایشان بهعنوان سرنوشت انسان عامی، ناخوشایند بود. آنها خواهان انسان غیرعامی و فرهنگ برتر بودند…
2⃣ #هاوارد_هانت (Howard Hunt) نویسندهی معروف رمانهایی همچون «شرق وداع»، «محدوده تاریکی» و «غریبه در شهر»، وقتی در سال 1961 (1340 هجری شمسی) به بخش تازه تاسیس شدهی عملیات داخلی سازمان CIA ملحق شد با جدیّت تمام برای تقویت طرح انتشاراتی CIA فعالیت مینمود. «هانت» بعدها نوشت:
✍ …این بخش جدید، پرسنل و پروژههایی که در بخشهای دیگر CIA باب میل نبود را میپذیرفت و آن دسته از پروژههای سرّی که به دست من میرسید، تقریباً همگی به کار نشر و انتشارات مربوط میشد. ما کتابهای مهمی را تحت حمایت مالی قرار دادیم. به عنوان مثال «طبقه جدید» اثر «میلوان جیلاس» یکی از کتابهایی بود که تحت عناوین ثبت شده بنگاه «پراگر» حمایت میشد…
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/tzFrkd
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی : #فرانکلین