✡ بیل گیتس و اتحاد گاوی! (2)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت چهاردهم
1⃣ تاریخچه دیجیتالی سایت #بنیاد_راکفلر، برنامه جامع #واکسیناسیون بینالمللی را از ابتکارات این بنیاد میداند و تصریح میکند:
✍ از سال 1985 تاکنون به ابتکار بنیاد راکفلر، کمپینهای واکسیناسیون کودکان علیه بیماریهای مرگبار در سراسر جهان تشکیل شده است.
2⃣ این سایت نقطه عطف این تلاشهای جهانی را برگزاری کنفرانسی در یکی از مراکز راکفلر در ایتالیا معرفی میکند:
✍ تلاشهای جهانی راکفلر برای ارائه واکسنهای دوران کودکی از سال 1984، پس از نشست بینالمللی در مرکز کنفرانس بنیاد راکفلر در «بلاجیو»ی ایتالیا با موضوع حفاظت از کودکان جهان آغاز شد.
3⃣ اطلاعات بعدی نشان میدهد پیش از 1980، #راکفلرها این برنامه را به #سازمان_بهداشت_جهانی سپرده بودند؛ این سازمان در سال 1980 این برنامه را آغاز کرد، اما راکفلرها تلاشهای این سازمان را کافی ارزیابی نکرده و در فاصله کوتاهی مجاب شدند که خود باید در رأس این برنامه قرار بگیرند!
4⃣ ایدهی جدید که در سال 1990 شکل گرفت، مشارکت بین بنیاد راکفلر و سازمانهای بینالمللی بود که در این زمینه فعال بودند.
5⃣ خود بنیاد راکفلر این ایده را یک «مدل اولیه» معرفی میکند و مینویسد:
✍ ابتکار واکسن کودکان (CVI) که در سال 1990 آغاز شد تلاش مشترکی بین برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP)، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، سازمان جهانی بهداشت، بانک جهانی و بنیاد راکفلر بود که با شرکای خصوصی و دولتی انجام میشد. CVI بهعنوان یک مدل اولیه از یک مشارکت دولتی و خصوصی، به ارائه خدمت پرداخت.
📖 متن کامل مقاله بههمراه مستندات:
👉 goo.gl/WsXeqP
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ با وجود اینكه تاریخچه سایت «بنیاد بیل و ملیندا گیتس» از سال 1997 عقبتر نمیرود، و آغاز کار خود را «متأثر شدن خانواده گیتس از مقالهای درباره سلامت مردم فقیر دنیا» معرفی میکند، تاریخچه «سایت راکفلر» از ورود رسمی گیتسها به این برنامه لااقل از 1994 پرده برمیدارد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بیل گیتس و اتحاد گاوی! (3)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت چهاردهم
1⃣ #راکفلرها در ادامه بخشی از کمکهای ملی خود به این برنامه [ابتکار واکسن کودکان (CVI)] را توضیح میدهند و در عین حال لزوم ورود «بازیگران جدید» را با دلیل «کمبود منابع مالی» لازم ارزیابی میکنند.
2⃣ [از اینجاست كه پای بیل گیتس به ماجرا كشیده میشود.] اما تاریخچه سایت «بنیاد بیل و ملیندا گیتس» از سال 1997 عقبتر نمیرود، و آغاز کار را «متأثر شدن خانواده گیتس از مقالهای درباره سلامت مردم فقیر دنیا» معرفی میکند!
3⃣ این در حالیاست که تاریخچه «سایت راکفلر» از ورود رسمی گیتسها به این برنامه لااقل از 1994 پرده برمیدارد. این تضاد بین روایتها، بهوضوح نشان میدهد برنامه مشارکت گیتس از مدتی قبل از 1994 آغاز شده بود.
4⃣ سایت #بنیاد_راکفلر آغاز بهفعالیت این بنیاد را 1994 میداند و درباره تشکیل یک سازمان نوین با همراهی #بیل_گیتس در «بلاجیو»ی ایتالیا در سال 1999 مینویسد:
✍ بنیاد بیل و ملیندا گیتس در سال 1994 شکل گرفت و یکی از نخستین اهداف آن، تمرکز بر تلاشهای جهانی ایمنسازی بود. تبلیغات درباره بنیاد جدید و برنامههای تأمین مالی آن، توجه بیشتر و فرصتهای جدید مالی را به ارمغان آورد. نشست بانک جهانی در بلاجیو در سال 1999 شامل کارمندان ارشد راکفلر، بنیاد گیتس، سازمان جهانی بهداشت، بانک جهانی و یونیسف بود. شرکتکنندگان نتیجه گرفتند که نیاز به جایگزینی CVI با یک سازمان جدیدتر و با ارتباط نزدیکتر به پایهگذاران آن وجود دارد. از این ایده، اتحاد جهانی واکسن و ایمنسازی (GAVI) در سال 2000 شکل گرفت.
5⃣ با وجود اینکه راکفلرها خانواده گیتس را به عرصه #واکسیناسیون و غذا وارد کردند، در سایت «گاوی»، از میان سازمانهای شرکتکننده در آن کنفرانس در ایتالیا، از راکفلرها اثری نیست! در حالیکه سایت بنیاد راکفلر خود را یکی از اسپانسرهای متعهد GAVI میداند و این سازمان را بخشی از ابتکارات عملیاتی در دست اقدام بنیاد راکفلر میشمرد!
📖 متن کامل مقاله بههمراه مستندات:
👉 goo.gl/WsXeqP
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
🎯 دیروز سالروز حماسهی نهم دیماه بود. ضمن تبریک این روز عزیز (البته با یک روز تأخیر) بد نیست یک سؤال در این رابطه مطرح كنیم:
❓ به نظر شما اگر الآن دوران #هخامنشیان بود، سران #فتنه88 در چه حالی بودند؟ با شناخت تاریخیای كه ما از #کوروش و سایر شاهان هخامنشی داریم، لابد تا امروز تساهل و تسامح و رفتار صلحآمیز هخامنشیان شامل حالشان شده بود. نظر شما چیست؟
.
❓ هخامنشیان چگونه با سران فتنه برخورد میکردند؟ (1)
✡ #کوروش دستور داده بود گوشهای یک مُغ ایرانی به نام گئوماته (یا همان گئومات مُغ : Gaumata magus) را بریدند. به این اتهام که او قصد فتنهگری داشت!
📚 منبع: والتر هینتس، داریوش و ایرانیان، ترجمه پرویز رجبی، تهران: نشر ماهی، 1392، ص 448
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
❓ هخامنشیان چگونه با سران فتنه برخورد میکردند؟ (2)
✡ #کوروش در سارد (پایتخت لیدیا) دستور داد تمام کسانی که در شورش و اغتشاش دست داشتهاند را بازداشت کرده؛ به بردگی بگیرند!
📚 منبع: تاریخ هرودت، ترجمه مرتضی ثاقبفر، تهران: انتشارات اساطیر، 1389، ج1، ص 173-174، و نیز بنگرید به:
👉 Herodotus, with an English translation by A. D. Godley. Cambridge. Harvard University Press. 1920. Book 1, Chapter 156 : 2.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
❓ هخامنشیان چگونه با سران فتنه برخورد میکردند؟ (3)
✡ #کوروش نهتنها با فتنهگران و اغتشاشگران سخت برخورد میکرد، بلکه حکمی صادر کرده بود که در محافل دینی، همگان باید برای دوام حکومت او دعا کنند و هرکس از این دستور سرپیچی کند، به صلیب کشیده شود!
📚 منبع: بنگرید به: ژوزفوس فلاویوس، روزگار باستانی یهود، کتاب 11، فصل 1، بخش 3.
👉 THE ANTIQUITIES OF THE JEWS, By Flavius Josephus, Translated by William Whiston, BOOK XI, CHAPTER 1 : 3
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
❓ هخامنشیان چگونه با سران فتنه برخورد میکردند؟ (4)
✡ #داریوش در کتیبه بیستون میگوید در مدت یک سال، 19 فتنه و اغتشاش در ایران رخ داد و او همهی آنها را سرکوب کرد (کتیبه بیستون، ستون چهارم) که مهمترین این فتنهها، در خراسان (پارت)، هیرکانیا (گرگان)، ماد (هگمتانه)، خوزستان، ارمنستان، بابل و... رخ داد!
📚 منبع: بنگرید به:
👉 The Behistun inscription (translation), by L.W. King and R.C. Thompson, (The sculptures and inscription of Darius the Great on the rock of Behistun in Persia, 1907 London), by livius.org.
👉 https://fa.wikipedia.org/wiki/متن_کامل_سنگنبشته_بیستون
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
❓ هخامنشیان چگونه با سران فتنه برخورد میکردند؟ (5)
✡ در هگمتانه ماد، شخصی به نام فرَوَرتیش دست به آشوب و اغتشاش زد. #داریوش هم دستور داد او را بازداشت کردند. سپس بینی، زبان و گوش او را بریدند و بعد هم یک چشمش را از حدقه درآوردند. نهایتاً او را در ملأ عام به دار آویختند تا عبرتی برای سایر اغتشاشگران باشد!
📚 منبع: والتر هينتس، داريوش و ايرانيان، ترجمه پرويز رجبی، تهران: نشر ماهی، 1391. ص 315
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تئوسوفیسم و بهائیت (1)
🎯 مریمیه: از فریتیوف شوان تا سید حسین نصر (3)
1⃣ #تئوسوفیسم در ایران از طریق #لژ_بیداری_ایران، مهمترین سازمان ماسونی ایران که در تحولات مشروطه و برکشیدن سلطنت #پهلوی نقش بزرگ ایفا کرد، تأثیرات جدّی بر جای نهاد.
2⃣ فرقه #تئوسوفی با فرقه #بهائی در ایران، و فرقههای مشابه در هند، بهویژه #برهما_ساماج بهرهبری «خاندان تاگور»، پیوند نزدیک داشت.
3⃣ بهدلیل این پیوند بود که در سالهای 1911-1913 #انجمن_تئوسوفی سفر جنجالی و تبلیغاتی #عباس_افندی (عبدالبهاء)، رهبر فرقه بهائی را به اروپا و آمریکا برنامهریزی کرد.
4⃣ در این سفر، #عبدالبهاء در مجامع تئوسوفیستهای شهرهای مختلف حضور یافت و سخنرانیهای متعدد کرد که همگی با روح آموزههای تئوسوفی است.
✍ عبدالله شهبازی
📖 متن کامل مقاله بههمراه مستندات:
👉 goo.gl/URMEXE
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter