✡ اسارت تفکر غربی در گرداب تفکر بنیاسرائیلی
1⃣ همان تفکری که #بنیاسرائیل داشتند و به حضرت موسی میگفتند ما تا چیزی را نبینیم باور نمیکنیم! امروز دامنگیر #تفکر_غرب است! امروز نیز غرب همین را میگوید و گرفتار همین سطح نازل معرفت یعنی معرفت حسّی و تجربی است.
2⃣ ملتی که تنها در محدودهی حس و تجربهی صِرف حرکت کند آمادگی #گوسالهپرستی دارد و امروزه که اساس معرفت در غرب، حسّی و تجربی است همین معضل وجود دارد و خود را نشان میدهد.
3⃣ پیام حضرت موسی این است که ما #وحی داریم و بهوسیلهی آن میتوان معرفتشناسی حسّی و تجربی را به معرفتشناسی بالاتر و والاتری ارتقا داد و نشان آن هم همان ساحرانی هستند که با سحر کار میکردند اما با مشاهدهی حقیقت حاضر شدند با روش سختِ میخکوب شدن، اعدام شوند اما باز دست از عقیدهی خود بر ندارند! و اینگونه است که با ارتقاء معرفت از سطح نازل حس و تجربه به معرفت وحیانی، بازار #ساحری جمع میشود.
4⃣ الان هم خطر ظهور #سامری ها هست، در این بین آنکه مشکل را حل میکند ارتقاء #عقلانیت جامعه است و موسی کلیم الله آمد این عقلانیت را زنده کند و اجازه ندهد سحر با معجزه، برابر نشان داده شود.
5⃣ وقتی حضرت موسی خواست #بنیاسرائیل را علیه فرعون بشوراند، آنها به رهبر خود یعنی حضرت موسی (ع) گفتند تو با خدایت به سراغ فرعون برو و ما بعد خواهیم آمد! پیام سریال «موسی کلیم الله» باید این باشد که «ملتی میتواند حافظ مرز و بوم خود باشد که رهبر خود را تنها نگذارد».
🎯 آیتالله جوادی آملی در دیدار عوامل موسی کلیمالله
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠 یهودیان، روچیلدها و ماجرای بانک انگلستان
✡ سال 1694
1⃣ در اين سال #بانک_انگلستان تأسیس شد.
2⃣ این بانک به طور فریبندهای نامگذاری شد تا این طور بنماید که از سوی دولت انگلستان اداره میشود.
3⃣ در حالی که در اصل تشکیلاتی خصوصی به شمار میرفت که توسط #یهودیان تأسیس شده بود.
4⃣ یهودیان از طریق ادارهی بانک انگلستان خانوادهی سلطنتی، انگلستان را زیر سلطهی خود داشتند.
✡ سال 1698
1⃣ بعد از گذشت 4سال از تأسیس بانک انگلستان سلطه #یهودیان بر عرضهی پول بریتانیا به سرعت افزایش یافته بود.
2⃣ آنان با چنان مبالغ هنگفتی کشور را غرق در بدهی کرده بودند که بدهی دولت به بانک از رقم اولیه یک میلیون و 250 هزار پوند، با افزایش 1280 درصدی به شانزده میلیون پوند رسید.
3⃣ این مسئله تورم را در پی دارد که از دلایل کاهش ارزش پولی به شمار میرود که در اختیار عوام است.
4⃣ چون مبالغ در دست عوام ارزش کمتری پیدا میکند، آنان به بانک مراجعه میکنند تا برای به جریان انداختن کسب و کار خود وام بگیرند.
5⃣ هنگامی که بانک مرکزی متقاعد میشود که تعداد کافی از افراد بدهکار وجود دارند، با ممانعت از ارائهی وام، عرضهی پول را سختتر میکند.
6⃣ در نهایت بانک به کنار مینشیند و منتظر میماند تا افراد بدهکار به بانک، ورشکسته شوند.
7⃣ در این مرحله بانک ثروت، کسب و کار و دارایی حقیقی را که با سختی و قطره قطره از سوی مردم جمعآوری شده است، مصادره میکند.
8⃣ تورم هرگز بانک را تحت تأثیر قرار نمیدهد؛ آنان تنها گروهی هستند که از این شرایط سود میبرند و هر زمان دچار کمبود وجه شوند، به سادگی اقدام به چاپ مبالغ بیشتری مینمایند.
✡ سال 1840
1⃣ روچیلدها خود را دلالان شمش بانک انگلستان مینامند. آنان بنگاههایی را در کالیفرنیا و استرالیا تأسیس میکنند.
✡ سال 1997
1⃣ کمتر از دو ماه قبل از روی کارآمدن تونی بلر در انگلستان، یادداشت جالبی در صورت جلسات مجلس این کشور یافت میشود كه در آن به نقل از اِرل ناحیه کیتنس آورده شده است:
✍ «دولت آینده باید مسئولیت خود در قبال کنترل عرضهی پول و تغییر از این نظام پولی متکی بر بدهی را بپذیرد و در این خصوص دست به اقدام جدی بزند. عالی جنابان! آیا آنان کاری خواهند کرد؟ اگر آنان در این خصوص اقدامی نکنند، نظام پولی کشور از هم خواهد پاشید و میراث بیارزشی که پیشتر توسط ما برای فرزندانمان بر جای مانده است، به مصیبت مبدل خواهد شد.»
2⃣ در ششم ماه می و فقط چهار روز بعد از انتخاب تونی بلر به عنوان نخست وزیر انگلستان، گوردون براون که از سوی بلر به عنوان وزیر دارایی منصوب شده است، اعلام میکند که قصد دارد به طور کامل بانک انگلستان را از نظارت سیاسی بینیاز کند.
📚 اندرو کارینگتن هیچکاک، صهیونیسم در مسیر سلطه، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://yon.ir/banen
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ روچیلدها، اندرو جکسون و دو بانک ایالات متحد (1)
🏛 روزشمار اولین و دومین بانک ایالات متحد
🔴 سال 1791:
1⃣ #خانواده_روچیلد از طریق الکساندر همیلتون (عامل آنان در کابینهی رئیس جمهور جرج واشینگتن) «کنترل پول کشور را به دست میگیرند.»
2⃣ آنان #بانک_مرکزی را در ایالات متحد تأسیس میکنند و آن را «اولین بانک ایالات متحد» مینامند. این بانک با امتیازی بیستساله تأسیس شد.
3⃣ در خلال 5سال اول حیات این بانک، دولت آمریکا هشت میلیون و دویست هزار دلار از آن #قرض میگیرد و قیمتها تا 72 درصد افزایش مییابد.
🔴 سال 1811:
1⃣ اعتبار امتیاز بانک ایالات متحد #روچیلد تمام میشود و کنگره به تمدید این امتیاز رأی مخالف میدهد.
2⃣ #ناتان_مایر_روچیلد از این مسئله عصبانی شده، بیان میدارد:
🔸 «اگر درخواست تمدید امتیاز پذیرفته نشود، ایالات متحد خود را درگیر جنگی خانمانسوز خواهد دید.»
3⃣ با این حال ایالات متحد موضع خود را تغییر نمیدهد و امتیاز این بانک تمدید نمیشود؛
4⃣ #ناتان_مایر_روچیلد تهدید دیگری را مطرح کند:
🔸 «به آن آمریکاییهای گستاخ درس عبرت خواهم داد و آنان را به دوران استعماری باز خواهم گرداند.»
🔴 سال 1812:
1⃣ انگلستان با پشتیبانی مالی #روچیلد و تبعیت از فرامین ناتان مایر روچیلد به ایالات متحد اعلان جنگ میدهد.
2⃣ طرح #روچیلد آن است تا ایالات متحد را در اثر این جنگ چنان دچار بدهی کند که هیچ گزینهای جز تسلیم در برابر انگلستان نداشته باشد و امتیاز #بانک_روچیلد موسوم به اولین بانک ایالات متحد را تمدید نماید.
3⃣ با این حال، از آنجایی که انگلستان هنوز مشغول نبرد با ناپلئون بود، توانایی سازماندهی تهاجم بیشتر را نداشت و به همین دلیل جنگ در سال 1814 بدون شکست آمریکا به پایان رسید.
📚 منبع: اندرو کارینگتن هیچکاک، صهیونیسم در مسیر سلطه، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی.
📖 متن کامل مقاله بههمراه عكس:
👉 http://yon.ir/dobank
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter