فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
11.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌓 لعن های کذایی در دوره میرزای شیرازی
👈 به بهانه این ایام رفع القلم
🔹یادداشت روز
حاج آقا رضا صدر از حاج انصاری مرحوم، واعظ معروف و ایشان از مرحوم آقای حاج شیخ عبدالکریم حائری نقل میکرده: دریکی از ملاقاتهای عمومی میرزای بزرگ شیرازی میبینند که نظر ایشان به یک شخص معین معطوف است. هرچه اشخاص جلو می آیند و بعد از دستبوسی میرزا میروند، بازهم توجه میرزا به همان شخص و همان نقطه است؛ تا اینکه بالاخره نوبت به آن شخص موردنظر میرزا میرسد و می آید دست میرزا را می بوسد. میرزا از او سؤال میکند اهل کجایی؟ میگوید: اهل کربلا. می پرسد برای چه اینجا آمده ای؟ میگوید: آمده ام تا در سامرا درس بخوانم. میرزا میفرماید: من به شما حکم میکنم که همین حالا مراجعت کنید به کربلا و شهریه و حقوقی هم که در اینجا به طلبه ها داده میشود در کربلا به شما داده می شود و همین حالا برگردید. میرزا نوکرش را صدا میزند و به او میگوید: قطار کی حرکت میکند؟ میگوید مثلاً نیم ساعت دیگر. می فرماید این آقا را الآن ببرید پای قطار و آنجا باشید تا ایشان مشرف شوند کربلا و بعد مراجعت کنید. نیم ساعت بعد میرزا مرتب می پرسد: خادم نیامد؟ همینطور منتظر بوده و دقیقه شماری میکرده که خادم برگردد. بالاخره خادم برمیگردد، میرزا میگوید: او را راه انداختی؟ میگوید بله. میگوید: خودت آنجا بودی موقع حرکت قطار؟ میگوید بله. میگوید: قطعی شد حرکتش؟ میگوید: بله. میرزا خیلی استنطاق میکند تا قطعی شود که آن شخص به کربلا برگشته است. بعداً بعضی از اصحاب از ایشان می پرسند: چرا این شخص را با این اهتمام به کربلا برگرداندید؟
◀️میرزا میفرماید: «از خصوصیات این شخص فهمیدم که اگر در اینجا بماند کار دست ما می دهد و از آن لعن های کذایی می خواند و ما که زحمت کشیدیم مشکله اختلاف بین شیعه و سنی را به زحمت حل کردیم، او با یک عملش ممکن است این زحمات را از بین ببرد، یک لعن در حرم بخواند و تمام این زحمات به هدر رود».
📘آیت الله العظمی شبیری زنجانی، جرعه ای از دریا، ج 1، ص 120-119
✍ پی نوشت: جالبه امروز نوادگان همون مرحوم میرزای بزرگ شیرازی چون سید صادق شیرازی خود اختلاف بین شیعه و سنی را در گستره جهان راهبری و مدیریت می کنند؛ که راه اندازی شبکه های مختلف ماهواره ای یکی از آن هاست، تا جایی که امروز هفته وحدت با اهل سنت را هفته برائت نام نهاده اند.
@jtabiin
@jtabiin
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌓 تا الان کاروان ایران چهارده تا مدال آسیایی گرفته که هفت تا از این مدالها رو بانوان ورزشکار کشورمون با پوشش اسلامی گرفتن؛ آیا ایران ضد زن هست؟!
✍ پی نوشت: جالبه اینکه برخی ها بعد از امدن تیم النصر و رونالدو به ایران از مدل توسعه عربستان و نشانه آن در ورزش و عقب بودن ایران صحبت میکردند! این اتفاق المپیکی نشان داد که اونا حرفهای به غایت سطحی بودن؛ چرا که در همین بازیهای آسیایی فعلی که نشان پیشرفت یک کشور در ورزش بحساب میاد، عربستان هنوز هم وارد جدول مدالها نشده، حال آنکه کشورهایی مثل سریلانکا، افغانستان و برونئی هم مدال کسب کردهاند، کشور ما که معمولا جز پنج تای اول یا نهایت رده اش تک رقمی است.
✍ جالب تر اینکه عربستان در طول تاریخ برگزاری بازیهای المپیک، تا حالا مدال طلا به دست نیاورده ولی اینکه سالی ۲۰۰ میلیون پول میده رونالدو الگوی توسعه اند؟!
🔺 خود تحقیر نباشیم.
@jtabiin
@jtabiin
🌓🔴 ۷
مهرماه سالروز شهدای آتش نشان پالایشگاه آبادان و روز ملی آتشنشانی بر همه این بندگان جانفشان و ایثارگر گرامیباد.🔺آتش نشان ایثارگر شهید جوان محمد جواد نوری از شهدای حادثه تلخ پلاسکوی تهران دفن شده در گلزار شهدای قم که امروز عصر توفیق زيارت مزارش برای بنده حاصل شد. 🔺با یک هدیه از جنس صلوات روح همشون را شاد کنیم🌹 @jtabiin @jtabiin
🌓 سفر به سلیمانیه ۲
🔹یادداشت روز
🔸به دلیل استقبال خوبی که از یادداشت قبلی درباره سفر به سلیمانیه عراق صورت گرفت بر آن شدم اطلاعات دیگری از این منطقه را خدمت دوستان و همراهان عزیز تقدیم کنم؛ امیدوارم برای شما هم جذابیت و تازگی داشته باشند.
۱. همه مناطق کردنشین امروزی تا سال ۱۵۱۴میلادی یکی از ایالات ایران بودند. که در جنگ چالدران بین نیروهای شاه اسماعیل اول صفوی و سلطان سلیم عثمانی (سال ۱۵۱۴م) بر اثر شکست ایران، بخشی از این مناطق از ایران جدا و نصیب عثمانی گردید.
۲. اقلیم کردستان در شمال عراق، منطقه کردنشین را به اذهان میآورد. این در حالی است که افزون بر کُردها، اقلیت ترکمن ها، عربها، ایزدیها و آسوری –کلدانی ها نیز در این منطقه زندگی میکنندبیشتر کُردهای این منطقه را مسلمانان سنی و شافعی مذهب تشکیل می دهند. در این منطقه طریقتهای مهم و موثری چون نقشبندی، قادری و کسنزانی وجود دارند.
۳. سلیمانیه به دلیل داشتن شاعران و نویسندگان فراوان در تاریخ خود به شهر فرهنگ و ادب معروف است؛ وجود دانشگاه های متعدد بومی و خارجی در این شهرباعث شده تا آن را پایتخت فرهنگی اقلیم کردستان به شمار آورند. ضمنا امریکایی ها نیز یک دانشگاه بزرگی در این شهر تأسیس کرده اند که برنامه و مدرک آن بر اساس قوانین دانشگاه های آمریکاست و ظاهرا مدیریت آن در اختیار خاندان بارزانی است.
۴. اقلیم کردستان عراق از مردم دیگر مناطق عراق هنگام ورود به این منطقه بازرسی و چهره نگاری می کنند که مردم عراق آن را نوعی بی حرمتی می دانند و معمولا به این رفتار آن ها و ضعف دولت مرکزی در این باره و بخصوص اینکه چرا مقابله به مثل نمی شود؛ معترض هستند؛ البته ناگفته نماند به پاسپورت ایرانی با احترام برخورد کردند و بدون هیچ گونه پرسشی عبور کردم. ضمنا بنابر شنیده ها سخت گیری های استان اربیل به مراتب مشکل تر از منطقه سلیمانیه است.
۵.
جالب اینکه بر خلاف سنندج که در عین اینکه رهبری اجازه دادند اذان شافعی نیز از صدا و سیمای استانی پخس بشه اما شیعیان هیچ گونه مسجدی در اين شهر ندارند ولی در سلیمانیه شیعیان یک مسجد و حسینه فعال دارند و حتی یکی از امام جماعت های مسجد از کرد های مستبصر آن منطقه است.🔺نکات دیگری نیز درباره سفر عراق و گرجستان هست که شاید در فرصت مناسب انشاالله تقدیم شد.
🔸یادداشت اول سفر به سلیمانیه را در لینک زیر می توانید ملاحظه بفرمایید.🔻 https://eitaa.com/jtabiin/6643 ✍ مسلم محمدی @jtabiin @jtabiin
هدایت شده از شبکه شاغلین مذهبی
#اخبار_استخدامی
#دعوت_به_همکاری
🔰فراخوان پلیس راهنمایی و رانندگی #تهران بزرگ
🔹 به منظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود (#آقا) از بین جوانان مومن، متعهد و کار آمد به صورت ۵ ساله انتظامی در مقطع درجه داری با مدرک تحصیلی دیپلم استخدام می نماید.
🔹 داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به دفتر جذب و استخدام پلیس راهور تهران بزرگ واقع در: تهران خیابان آزادی نبش خیابان رودکی ستاد راهور تهران بزرگ مراجعه کنند
✅به شبکه شاغلین مذهبی ملحق شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/772407614Ca4fe8454bc