🌓 ضرورت اعتمادسازی استاد در کلاس درس
👈 اعتماد پایه موفقیت استاد
🔸"اعتمـاد" نوعی ارزیابی مثبت نسبت به شخصی است که با آن مواجه هستیم و منجر به گشودگی و پذیرندگی نسبت به آن شخص می شود؛ لذا اعتماد دانشجویان به استاد برای توجه و همکاری با استاد ضروری است.
برای اعتماد سازی در کلاس درس، چند پیشنهاد تقدیم می شود:
✅ یکپارچگی شخصیتی: خودمان باشیم؛ نقش بازی نکنیم
✅ معرفی دانش و تخصص خود؛ بدون حالت تکبر
✅ قدری خودافشایی (کاملا مدیریت شده )
✅ قدری احساسات خود را –به صورت صمیمانه ولی مدیریت شده- بازگو کردن(زیادی خشک و سرد نباشیم)
✅ خوشایندی: مودب بودن. با انصاف بودن. احترام به دیگران. بزرگمنشی و صبوری (با ملاحظات تربیتی)
✅ ارتباط چشمی مناسب
✅ صداقت. اعلام صریح و صادقانه و البته، کاملا محترمانه مواضع خود حتی وقتی مخالف دانشجو هستیم.
✅ شفافیت:
_ شفافیت شخصیت، سبک کاری، چارچوب فکری و مدل تصمیم گیری استاد
_ قابل پیش بینی بودن روندهای کلاسی ( بیان صریح: قوانین کلاسی، حضور و غیاب، نحوه ارزشیابی، منبع امتحان، قوانین پاداش و تنبیه، ... از همان آغاز ترم)
✅ ثبات و تعهد:
_ شخصیت استوار: انضباط شخصی؛ داشتن هدف و چشم انداز و ایمان به آن؛ داشتن سبک معلمی خاص خود؛ استقلال و ثبات شخصیتی
عمل به وعده های ریز و درشت (مگر در شرایط استثنایی و غیر قابل اجتناب؛ که باید توضیح داده شده، عذرخواهی شود)
_ جدیت در اجرای قوانین وضع شده؛ مثلا اجتناب از تمدید مهلت انجام کارها و لوث شدن تکالیف؛ همراه با توضیح شفاف دلیل سخت گیری انضباطی
✅ تمایل به اعتماد کردن: بنا را بر صداقت و مثبت بودن دانشجو گذاشتن( در حد معقول)؛ مگر اینکه دانشجو با رفتار خود خلاف آن را ثابت کند
✅ گشودگی و سعه صدر:
_ انتقاد پذیری و منطقی بودن استاد؛ بدون از کوره در رفتن، متعصبانه و بی منطق رفتار کردن، کینه به دل گرفتن ...
_ به رسمیت شناختن استقلال دانشجو
_ توجه دقیق به نظرات مخالف و دلایل مربوطه و پرهیز از واکنش هیجانی (و البته در صورت لزوم، نقد محترمانه و در نهایت، انسان مسئول انتخاب خویش است)
_ نشان دادن این که قصد تحمیل بی منطق و سلطه طلبانه نظرات خود را بر دانشجویان نداریم
_ تاکید بر اهداف و ارزش های مشترک ( این که ما به عنوان ایرانی مسلمان، نقاط مشترک خیلی زیادی داریم و می توانیم روی نقاط اختلافی هم با هم بحث و گفتگو کنیم)
_ اجتناب از تعصب نژادی، مذهبی، جنسیتی و...
_ نشان دادن احترام به نظرات و خواسته دانشجویان درمورد محتوا، روش تدریس و روش ارزشیابی(سعی میکنم نظرات و خواسته های شما را "حتی الامکان" لحاظ کنم)
✅ عدالت و انصاف:
_ عدالت توزیعی، رویه ای و تعاملی
_ اجتناب از ارفاق ها و دلسوزی های بی قاعده، بی منطق و تبعیض آمیز. (اطمینان دانشجویان از اینکه هر ارفاقی طبق فرمولی معین و همگانی و عادلانه خواهد بود)
_ رعایت ادب و احترام و انصاف در غیاب افراد (مثلا درمورد دیگر همکاران، گروه، دانشکده، دانشگاه ... )
_ قضاوت درست و رعایت عدالت در برخورد با دانشجو
✅ در صورت خطا یا اشتباه استاد، حتما توضیح، عذرخواهی، جبران و ... آن توسط استاد
✅ استفاده از خرد جمعی. پرهیز از خودرایی؛ اگر مساله پیچیده خاصی پیش بیاید، با همکاران و متخصصین مشورت خواهیم کرد تا بهترین تصمیم اتخاذ شود.
✅ ایجاد احساس امنیت و آرامش:
_ اختصاص فرصت کافی برای تحویل تمرینات.
پرهیز از اینکه دانشجو دائما در معرض ترس زیاد از سوال پرسیدن ناگهانی استاد همراه با کسر نمره و ... باشد
_ اجتناب از حالت مچ گیری و تحقیر و تمسخر
_ اجتناب از آسیب رسانی؛ عملا به دانشجویان اطمینان بدهیم که از قدرت استاد-شاگردی سوء استفاده نخواهیم کرد
_ در دسترس بودن و پاسخگویی؛ به ویژه در شرایط بحرانی
✅ احترام به حریم خصوصی دانشجویان؛ اجتناب از کنجکاوی بی مورد. رازداری و امانتداری
✅ تمایل به حفظ آبروی دانشجو:
طرح تذکرات تربیتی حتی الامکان در خارج از کلاس؛ مگر اینکه نیاز به طرح عمومی داشته باشد( بدون تحقیر فرد خاص)
✅ خیرخواهی و حمایتگری: آنچه برای ما اولویت تام دارد، رشد دانشجو است:
_ توضیح دلایل سخت گیریهای کلاسی؛ و در عین حال، ایجاد اطمینان خاطر از اینکه اگر مشکل استثنایی و خاص پیش بیاید، بررسی خواهدشد
_ در عین قاطعیت، در صورت بروز مشکل پیش بینی نشده، انعطاف معقول ( و نه یک مهربانی بدون منطق) داشته باشیم
_ پیگیری مسائل دانشجویان به صورت دلسوزانه و مصمم، تا حصول نتیجه
_ دادن فرصت جبران کم کاریها و خطاها (طبق فرمول و قاعده از پیش تعیین شده)
✍دکتر فاطمه وجدانی؛ هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی
🔺قابل توجه و تامل برای همه معلمان و استادان اعم از مدرسه؛ حوزه و دانشگاه
@jtabiin
@jtabiin
🌓 بیانیه حزب الله از انجام عملیات پیروزمندانه و امیدبخش مقاومت فلسطینی در غزه علیه رژیم صهیونیستی
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹 حزب الله این عملیات گسترده و قهرمانانه را که تاج پیروزی، حمایت الهی و وعده داده شده است را به ملت مقاومت فلسطین و مجاهدان گروههای قهرمان فلسطین به ویژه برادران عزیز در گردان های قسام و جنبش مقاومت اسلامی حماس تبریک می گوید.
🔹 این عملیات پیروزمندانه پاسخی قاطع به جنایات مستمر اشغالگری و تهاجم مستمر به مقدسات، شرف و حیثیت و تاییدی نو بر این است که اراده ملت فلسطین و سلاح مقاومت تنها گزینه در برابر تجاوز و اشغال است و پیامی به جهان عرب و اسلام و کل جامعه بین المللی به ویژه آنهایی که به دنبال عادی سازی هستند. مسئله فلسطین یک مسئله زنده است که تا پیروزی و رهایی جریان دارد.
🔹 ما از ملتهای عربی و اسلامی خود و آزادگان جهان میخواهیم حمایت و حمایت خود را از مردم فلسطین و جنبشهای مقاومتی که وحدت میدانی آنها را در خون، حرف و عمل تأیید میکنند، اعلام کنند.
🔹 رهبری مقاومت اسلامی لبنان از نزدیک همگام با تحولات مهم صحنه فلسطین است و شرایط میدانی را با اشراف فراوان دنبال می کند و مستقیماً با رهبری مقاومت فلسطین در داخل و خارج در تماس است و با آن ارتباط مستمر انجام میدهد.
@jtabiin
@jtabiin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌓 خوشحالی فلسطینیها بعد از عملیات طوفانالاقصی
🔹 جوانان فلسطینی با در دست داشتن سلاحهای خود در نوار غزه گفتند: ما فرزندان «محمد ضیف» هستیم.
🔹 ضیف فرمانده کل گردانهای عزالدین القسام حماس است که امروز فرمان عملیات طوفان الاقصی را صادر کرد.
🔺وعده الهی تخلف بردار نیست؛ حتما چنین است.
@jtabiin
@jtabiin
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌓 به بهانه جایزه صلح نوبل نرگس محمدی؛ روایتی مستند گونه از قصه نوبل شیرین عبادی را بشنوید.
⛔️ از اتفاقات خاص آن زمان اینکه وقتی او برای دریافت جایزه صلح نوبل می رود کشف حجاب میکند و با مجری دست میدهد اما هنگام بازگشت به ایران زهرا اشراقی نوه امام، ابطحی و فاطمه حقیقت جو و برحی نمایندگان مجلس به استقبال او در فرودگاه میروند.
⛔️ مرحله بعد در مراسم حضور شیرین عبادی در دانشگاه امیر کبیر و الزهرا اتفاقات تلخی رخ می دهد که در اين مستند می بینید.
@jtabiin
@jtabiin
🌓 آیا حاج قاسم همان یحیی بن زید ع دوران ماست؟
👈
این یادداشت در سال ۱۳۹۹ در اولین سالگرد شهادت حاج قاسم نوشته شد؛ بازنشر آن به بهانه شاهکار بچه های او در فلسطین است. 🔹یادداشت روز 🌎🔷بعد از شهادت حضرت امام حسین ع در کربلا؛ گروه های مختلفی به خون خواهی او قیام کردند؛ از جمله آن ها مختار ثقفی بود که در سال ۶۷ ق به دست مصعب بن زبیر به شهادت رسید. 🌏🔷 تاریخ خیلی زود تکرار شد، زید بن علی ع در اول صفر 122ق در کوفه با حدود 40 هزار نفر قرار قیام گذاشت، که در نهایت حدود ۱۳۰ نفر همراه او ماندند.، دو روز کامل آنها جنگیدند، در نهایت پیشانی او تیر خورد، هرچند که او را سالم خواسته بودند، آهنگری تیر را بیرون کشید، اما به شهادت رسید، چهار سال جنازه او را در ورودی شهر کوفه بر بالای دار آویزان کردند، و آخر هم جسد او را سوزاندند و خاکسترش را بر باد دادند. 🌏🔷یحیی بن زید بن علی ع بعد از پدرش؛ قیامی را ابتدا از کوفه و سپس در خراسان در مقابله با امویان رهبری کرد، وی پس از نبردهای فراوان با امویان و بدست اوردن پيروزی هایی در این راه در نهایت در سرپل منطقه جوزجان افغانستان امروزی با تعدادی از یارانش به شهادت رسید. امویان جنازه وی را پس از آن که سر از بدنش جدا کردند بر دروازه شهر جوزجان آویختند و سرش را برای مادرش فرستادند؛ تا اینکه در سال ۱۲۹ ق جسد او را پایین آوردند، نماز خواندند و دفن کردند ولی خون او موجب سرنگونی حکومت بنیامیه در تاریخ گردید. 🌏🔷 آورده اند که هفت روز بر جنازه یحیی عزا برپا کردند، و طی یک سال پس از شهادت یحیی پسری در خراسان به دنیا نمی آمد مگر آن که او را یحیی نام می نهادند، تا جایی که امروز امامزاده های مختلفی در ایران منسوب به او می باشند؛ حتی آورده اند که شیعیان تکه های غل و زنجیر او در زندان را با قیمت گران خریدند و به نیت تبرک از آن انگشتر ساختند. 🔺در مجموع قیام یحیی بن زید تاثیر بسیاری بر معادلات جهان اسلام آن روز از جمله نابودی بنی امیه و گسترش تشیع از خود بجای گذاشت. 🌎🔷ایا می توان می گفت حاج قاسم سلیمانی همان یحیی بن زید دوران ماست؟! آیا اسم و رسم او می تواند معادله استکباری و استثماری موجود را تغییر دهد؟! آیا قرائن و شواهد یک سال گذشته چنین مشابهتی را حکایت می کند؟! 🌏🔷این یادداشت به آن نیت نگاشته شد تا به خاطر آوریم که سنت الهی ریشه کنی کاخ ظالم با خون مظلوم، همچنان با فروغ و پا برجاست، چنان چه که اگر با دیده عبرت بنگریم، آثاری از آن را کم و بیش در این یک سال گذشته می توان دریافت، بخصوص که تاسی به امام حسین ع وجه مشترک همه این داستان های پیش گفته است؛ که امروز نام و نشان او اکسیر قیام و حرکت است/ ♨️ پنج سال بعد: حالا آیا بعد از حدود پنج سال از شهادت او و اتفاقاتی چون به محاکمه کشیده شدن ترامپ؛ بالا رفتن تصویر او در مجمع عمومی سازمان ملل؛ ادای احترام رؤسای کشورها به او در مراسمات رسمی؛ و از همه مهمتر شاهکار بی نظیر فرزندان او در فلسطین اشغالی را می توان نشانه هایی از تکرار تاریخ قصه يحيی بن زید ع در دوران ما دانست؟! ✍ مسلم محمدی @jtabiin @jtabiin
🌓🔴 مقایسه عملیات طوفان و جنگ ۳۳ روزه/ تعداد تلفات از هر جهت دو برابره
♨️ در طی این عملیات تلفات صهیونیستها به ۳۰۰ کشته و بیش از ۱۴۵۰ مجروح رسیده است. در حالی که در جنگ ۳۳ روزه ۱۲۱ سرباز و ۴۴ شهروند اسرائیلی به هلاکت رسیدند و ۱۲۴۸ نفر نیز مجروح شدند.
♨️ بنا به اعلام حماس در این عملیات تا به این لحظه بیش از ۶ هزار راکت و موشک به سمت مناطق اشغالی پرتاب شده است که در مقایسه با جنگ ۱۱ روزه برتری دو برابری دارد. در جنگ ۱۱ روزه ۳ هزار و ۲۴۹ موشک و خمپاره به سمت اسرائیل پرتاب شد.
♨️ حماس تاکنون صدها کیلومترمربع (۹۱۲ کیلومترمربع تا این لحظه) به خاک مناطق اشغالی نفوذ کرده است که این مساحت تقریباً سه برابر مساحت کل نوار غزه است.
🔺عملیات طوفان الاقصی، عملیاتی بیسابقه علیه رژیم صهیونیستی است که رهبرانش را به شوکی عجیب فرو برده به حدی که نتانیاهو تا ساعتها پس از شروع جنگ واکنشی به آن نشان نداد.
@jtabiin
@jtabiin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا