فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢فتنه های آخرالزمان
🎤استادپناهیان
#بصیرت_افزایی
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
🔴 هم اکنون در حال برگزاری
باموضوع بررسی لایحه خشونت علیه زنان
🌐 پخش از حسینیه مجازی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها
آدرس
https://heyatonline.ir/JamiatAlZahra
❇️ اداره کل امور فرهنگی
┄┄┅═✧❁✧═┅┄┄
🆔 @jz_mft
به همراه پخش زنده
باید در تاریخ ثبت ڪرد
☀️امام خامنه ای :
یک کتابی تازه خواندهام که خیلی برای من جالب بود. دختـر و پسـر جوان -زن و شوهر- متولّـدین دههی ۷۰، مینشینند برای اینکه در جشن عروسی شان گناه انجام نگیرد، نذر میکنند سه روز روزه بگیرند!
به نظر من این را باید ثبت کرد در تاریخ که یک دختر و پسر جوانی برای اینکه در جشن عروسی شان ناخواسته خلاف شرع و گناهی انجام نگیرد، به خدای متعال متوسّل میشوند، سه روز روزه میگیرند.
پسر عازم دفاع از حریم حضرت زینب (سلاماللهعلیها) می شود؛
گریهی ناخواستهی این دختر، دل او را می لرزاند؛ به این دختر -به خانمش- می گوید که گریهی تو دل من را لرزاند، امّا ایمان من را نمیلرزانَد! و آن خانم می گوید که من مانع رفتن تو نمیشوم، من نمی خواهم از آن زنهایی باشم که در روز قیامت پیش فاطمهی زهرا سرافکنده باشم! ببینید، اینها مال قضایای صد سال پیش و دویست سال پیش نیست، مال سال ۹۴ و ۹۵ و مال همین سالها است،
مال همین روزهای در پیش [روی] ما است؛ امروز این است. در نسل جوانِ ما یک چنین عناصری حضور دارند، یک چنین حقیقتهای درخشانی در آنها حضور دارد و وجود دارد؛
اینها را باید یادداشت کرد، اینها را باید دید، اینها را باید فهمید. فقط هم این [یک نمونه] نیست که بگویید «آقا! به یک گل بهار نمیشود»؛ نه،
بحث یک گل نیست؛ زیاد هستند از این قبیل.
این دو -زن و شوهری که عرض کردم- هر دو دانشجو بودند که البتّه آن پسر هم بعد میرود شهید میشود؛ جزو شهدای گرانقدر دفاع از حریم حضرت زینب (سلاماللهعلیها) است.
وضعیّت اینجوری است.
حمید سیاهکالی مرادی
#پنجشنبه_های_شهدایی
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢آثار اذان گفتن در خانه
آیتالله ناصری
#درس_اخلاق
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
#زیارت_نامه_شهدا
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ، فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم .
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ظهور وقتیه که امام زمان صدا بزنه:خدایا اینا دیگه طاقت ندارن.
🔸استاد پناهیان
#جمعه_های_مهدوی
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
16-DoaTavassol1399.mp3
22.61M
🔆 قرائت دعای توسل
🎙 بانوای : حاج میثم مطیعی
#جمعه_های_مهدوی
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
انتظار یعنی آماده باش...
ما مأمور به انتظاریم؛ انتظار یعنی چه؟ انتظار به معنای مترصّد بودن است. در ادبیّات نظامی یک چیزی داریم به نام «آمادهباش»؛ انتظار یعنی «آمادهباش»! باید «آمادهباش» باشیم. انسان مؤمن و منتظر، آنکسی است که در حال «آمادهباش» است. اگر امام شما که مأمورِ به ایجاد عدالت و استقرار عدالت در کلّ جهان است، امروز ظهور بکند، باید من و شما آماده باشیم. این «آمادهباش» خیلی مهم است؛ انتظار به این معنا است. انتظار به معنای بیصبری کردن و پا به زمین کوبیدن و چرا دیر شد و چرا نشد و مانند اینها نیست، انتظار یعنی باید دائم در حال «آمادهباش» باشید.
رهبر انقلاب
#جمعه_های_مهدوی
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
4.mp3
15.42M
💢جلسه چهارم
🔆شرح صحیفه سجادیه
🎤استاد فاطمی نیا
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆🔆🔆🔆
عمر بابرکت میخوای؟!
🎙استاد سید حسین مومنی
#درس_اخلاق
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
🔆🔆🔆🔆🔆
درس اخلاق ویژه طلاب مرکز آموزش غیر حضوری و مجازی
✅ موضوع : آثار خودشناسی در زندگی
🔸جلسه پنجم
استاد مدعو :سرکار خانم فقیه صالحی
📅فردا یک شنبه 24 اردیبهشت
⏰ ساعت 11 تا 12
📎لینک ورود به برنامه
https://online7.jz.ac.ir:443/rd4afrzdvgim/
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
🔆🔆🔆🔆🔆
💠استاد حسین انصاریان
◽️اینکه در زمان گناه بعضی ها می گویند دلم خواست ، دروغ است! دل خانه خداست و غیر خدا نمی خواهد. این نفس است که بدنبال معصیت است.
#درس_اخلاق
⬇️⬇️⬇️
@jz2305
🎤لطفاً خودتان را معرفی کنید و در مورد تحصیلات و فعالیت تخصصیتان برایمان توضیح دهید.
به نام خدا. زهره نجف زاده هستم. متولد ۱۳۶۴، فارغالتحصیل سطح ۲ جامعهالزهرا علیهاالسلام و کارشناسی ارشد رشته ادبیات نمایشی دانشکده صدا و سیما.
از ابتدای ورود به جامعه الزهرا علیهاالسلام در کنار تحصیل دروس حوزوی، علاقه بسیاری به ادبیات و ادبیات داستانی داشتم، این علاقه مرا با کانون قلم و اندیشه جامعه الزهرا علیهاالسلام آشنا کرد و این اتفاق، شروع آشنایی من با دنیای کلمات و نوشتن بود. حضور اساتید زبده و جمع صمیمانه طلبهها از ویژگیهای این کانون بود که توانست مرا را در این عرصه رشد دهد. بعد از فراغت از سطح۲، با تحصیل در رشته ادبیات نمایشی وارد عرصه تخصصی فیلمنامهنویسی شدم و از همان دوران، فعالیت جدی خودم را در این عرصه شروع کردم.
🎤اولین تجربه کاریتان چگونه و با چه کاری شروع شد؟
من تجربههای نوشتن زیادی داشتم، از جمله آنها میتوانم به داستانها، یادداشتها و روایتهایی که در نشریات، سایتها و مجلات تخصصی منتشر شده، اشاره کنم در عرصه ادبیات و حوزه تخصصی کودک و نوجوان موفق به دریافت دیپلم افتخار جشنواره دوسالانه مطبوعات سراسر کشور شدم؛ اما اولین تجربه حرفهای در حوزه مستندنگاری را با فیلم مستند «زن بودن به روایت دکتر طاهره لباف» تجربه کردم. این فیلم روایتی از زندگی پرفراز و نشیب خانم دکتر لباف است که از مبارزان سیاسی دوران طاغوت و از بانوان فعال بعد از انقلاب اسلامی هستند، الحمدلله این فیلم بازخورد بسیار مطلوبی بین مخاطبان و شبکههای اجتماعی پیدا کرد، حتی در جشنواره عمار و جشنواره ملی سما، برگزیده شد. مستند «زن بودن» محصول سازمان هنری و رسانهای اوج است که از شبکه ۱ سیما پخش شد.
🎤تجربهتان در روند مستندنگاری چگونه ادامه پیداکرد؟
بعد از فارغالتحصیلی، در چندین فیلم با گروههای مختلف به عنوان نویسنده و پژوهشگر همکاری داشتم، از جمله مهمترین آنها: مجموعه مستند «وطنم» با محوریت ادیان، مذاهب و اقلیتهای ایران است که در ۷ قسمت تولید شد، این مستند نیز از محصولات سازمان هنری و رسانهای اوج بود که از شبکه ۱ سیما پخش شد و بنده به عنوان پژوهشگر در این پروژه همکاری داشتم؛ همچنین در فیلم «همیشه معلم» با موضوع زندگی آقای سید علی اکبر موسوی حسینی یا همان آقای حسینی اخلاق در خانواده به عنوان نویسنده همکاری داشتم و این مستند هم از شبکه ۳ سیما پخش شد.
یکی از بهترین و لذتبخشترین و در عین حال سختترین پروژههای من، فیلم مستند «آیتالله» بود. این مستند روایتی از زندگی و زمانه عالم بزرگ شیعی، آیتالله سید ابوالقاسم خوئی است که جنبههای مهمی از دوران کودکی و مشقِ دروس حوزه تا ایام جوانی و تربیت شاگردان ایشان را به تصویر میکشد و در بخشی از آن به رابطه ایشان با حضرت امام خمینی (ره)، ملاقات با فرح پهلوی، دیدار با صدام در کاخ او، شهادت پسران ایشان و غیره میپردازد.
در این مستند برخی اسناد تصویری از جمله نقش ایشان در انتفاضه شعبانیه عراق (قیام مردم عراق علیه حکومت صدام حسین در شعبان سال ۱۴۱۱هـ.ق مطابق با سال ۱۳۶۹هـ.ش) برای اولین بار در فضای رسانههای فارسی به نمایش گذاشته شد. من در این پروژه به عنوان نویسنده و پژوهشگر حضور داشتم. در ساخت مستند «آیتالله» که بیشتر از سه سال به طول انجامید، بیش از ۳ هزار صفحه متن پژوهشی و ۳۰۰ ساعت مصاحبه با بسیاری از شخصیتهای مؤثر از جمله مرحوم آیتالله شاهآبادی، شیخ مسلم واحدی، مرحوم آیتالله سیدمحمدمهدی موسوی خلخالی، آیتالله فیاض و غیره مورد بررسی قرار گرفت. این فیلم به لحاظ نوع روایت، شخصیت جذاب آیتالله خوئی، وقایع تاریخی و انتشار اسناد بکر و دستاول، مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.