#حدیث_روز
✨حضرت امام صادق (سلام الله علیه) در تعریف دحوالارض و کعبه فرمودهاند: «هَذَا بَیْتٌ اسْتَعْبَدَ اللَّهُ بِهِ عِبَادَهُ لِیَخْتَبِرَ طَاعَتَهُمْ فِی إِتْیَانِهِ فَحَثَّهُمْ عَلَی تَعْظِیمِهِ وَ زِیَارَتِهِ جَعَلَهُ مَحَلَّ أَنْبِیَائِهِ وَ قِبْلَةً لِلْمُصَلِّینَ لَهُ فَهُوَ شُعْبَةٌ مِنْ رِضْوَانِهِ وَ طَرِیقٌ یُؤَدِّی إِلَی غُفْرَانِهِ مَنْصُوبٌ عَلَی اسْتِوَاءِ الْکَمَالِ وَ مُجْتَمَعِ الْعَظَمَةِ وَ الْجَلَالِ خَلَقَهُ اللَّهُ قَبْلَ دَحْوِ الْأَرْضِ بِأَلْفَیْ عَامٍ فَأَحَقُّ مَنْ أُطِیعَ فِیمَا أَمَرَ وَ انْتَهَی عَمَّا نَهَی عَنْهُ وَ زَجَرَ اللَّهُ الْمُنْشِئُ لِلْأَرْوَاحِ وَ الصُّوَر
💫این خانهای است که خدا خلق خود را توسّط آن بپرستش واداشته تا فرمانبری ایشان را بیازماید و به تعظیم و زیارت آن تشویق کند، خداوند کعبه را مرکز پیغمبران و قبله نمازگزاران ساخته، کعبه شعبه ای است از رضوان خدا و راهی است به آمرزش و غفران او، آن بر استواری کمال و بنیاد عظمت برجا است، خداوند آن را دو هزار سال پیش از دحو (کشش) زمین آفریده، بنا بر این شایسته تر فردی که باید از آن فرمان برد؛ و از آنچه ممنوع ساخته و بازداشته باز ایستاد همان کسی است که جانها و کالبدها را آفریده است.
📚طبرسی، الإحتجاج علی أهل اللجاج، ج۲، ص۳۳۶؛ کافی ج۴ ص۱۹۸
♻️ تبیین اساس کار ما است
🔻 رهبر انقلاب: تبیین اساس کار ما است. ما با ذهنها مواجهیم، با دلها مواجهیم؛ باید دلها قانع بشود. اگر دلها قانع نشد، بدنها به راه نمیافتد، جسمها بهکار نمیافتد؛ این فرقِ بین تفکّر اسلامی و تفکّرات غیر اسلامی است... فَاِنَّما عَلَیکَ البَلاغ؛ به پیغمبر خدا میگوید وظیفهی تو رساندن است، حرف را باید برسانی. باید تبیین کنید؛ حرفهایتان را، نظراتتان را بگویید؛ در مسائل مهمّ کشور؛ در مسئلهی #اقتصاد_مقاومتی تبیین کنید، در مسئلهی #پیشرفت_علمی -اینها مسائل مهمّ کشور است- در مسئلهی ارتباط با آمریکا [تبیین کنید]؛ برای خیلیها روشن نیست... مسئلهی سبک زندگی اسلامی ایرانی که ما مطرح کردیم، خب این درخور بررسی است، این را تبیین کنید، هم خودتان عملاً و هم تبیینی. مسئلهی فرهنگ، یکی از مسائل مهم است، این را #تبیین کنید. ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
🌷 بازخوانی روزانهی توصیهها و تدابیر رهبر انقلاب در موضوعات مختلف | #جهاد_تبیین
💻 @Khamenei_ir
🔴در بی حوصلگی چکار کنم؟!🔴
- یکی از طلبهها در دیداری از شهید علامه #صدر میپرسد:
«خیلی وقتها دچار بیحوصلگی میشوم و درس و مطالعه و تألیف را کلاً رها میکنم. چه کنم [که از این حالت رها شوم]؟!»
🎋و شهید علامه صدر پاسخ میدهد:
«کسی که توطئهها و دسیسهها و تبانیها بر ضد اسلام و تهمتها و دروغپردازیهایی که نسبت به مبانی اسلامی میشود را میبیند چگونه دلش میآید که مطالعه و کار جدی و بیوقفه را رها کند؟!»
📙 محمد باقر الصدر؛ السيرة والمسيرة فی حقائق و وثائق، ج٢، ص٢٨٩
#برشی_از_کتاب
┄┄┅═✧❁✧═┅┄┄
🆔 @jz_mft
#معرفی_کتاب
📘«پشت شیشههای مات»؛ زندگینامه شهید بهشتی از نگاه یک آمریکایی
✍«پشت شیشههای مات»، زندگینامه داستانی شهید بهشتی است که از نگاه نوه بروس لینگن، عالیترین مقام آمریکایی در زمان گروگانگیری در سفارت ایالات متحده آمریکا، روایت شده است.
به دلیل حضور شهید بهشتی در مرکز اسلامی هامبورگ آلمان بیشترین قسمت کتاب در آلمان و آمریکا اتفاق میافتد.
🔹کتاب که در چهار ماه نوشته شده است، داستانی جذاب دارد که میتواند برای نوجوان امروز که آشنایی کمتری با تأثیرگذاران در تاریخ انقلاب دارند، شیرین و خواندنی باشد.💯
💢در بخشهایی از این کتاب که مربوط به شهادت شهید بهشتی و یارانش در ماجرای بمبگذاری در حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیر سال 60 است، میخوانیم:
🔻🔻🔻
🔸عقربههای ساعت، مثل دوندگان یک ماراتن طولانی، دنبال یکدیگر بودند.عصر یک روز تابستان در حالی داشت به پایان میرسید که دکتر بهشتی پس از تمام شدن جلسه شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی داشت برای نماز مغرب آماده میشد. آقای مهاجری که از اعضای حزب بود، جلو آمد و گفت: «جمعه در یکی از شهرها سخنرانی داشتم. عدّهای از جوانان آمدند از من خواستند پیغامشان را به شما برسانم. آنها میگفتند ما بر اثر تبلیغ منافقان و بنیصدر، به آقای بهشتی بدبین شده بودیم. پشت سرش حرفهایی زدهایم و بر ضد او تبلیغات بدی کردیم. حالا قضایا روشن شده و ما به اشتباهمان پی بردهایم و میخواهیم از آقای بهشتی حلالیت بطلبیم. شما از طرف ما از ایشان عذرخواهی کنید و خواهش کنید ما را ببخشند.»
دکتر بهشتی در حالی که لبخند میزد، گفت: «به این جوانها بگویید بهشتی همهی شما را بخشیده است؛ ولی از شما میخواهد که از این به بعد فریب دروغگوییها و تهمتزدنها را نخورید و در بارهی هیچکس تا خودتان تحقیق نکردهاید، قضاوت نکنید.»
┄┄┅═✧❁✧═┅┄┄
🆔 @jz_mft