سوال: 👇🏴
آیا درست است که می گویند قبر مبارک حضرت قمر بنی هاشم (ع)به خاطر تکه تکه شدن پیکر پاکش ..کوچک است؟یعنی به نسبت قبر عادی
در مورد اندازه قبر آقا ابوالفضل العباس علیه السلام :👇
در زمان مرحوم علامه ي بحرالعلوم قدس سره، قبر مقدس حضرت ابوالفضل العباس عليه السلام خراب شد. به علامه ي بحرالعلوم خبر دادند که قبر مقدس حضرت عباس عليه السلام دارد خراب مي شود علامه بحرالعلوم دستور داد تا قبر شريف آن حضرت، ترميم و تعمير شود.
بنابر اين شد که در روز معيني مرحوم علامه به اتفاق استاد بنا، به سرداب مقدس بروند و قبر را تجديد بنا کنند.
در روز مقرر، مرحوم علامه همراه با استاد بنا، در سرداب و زيرزمين مطهر وارد شدند، معمار نگاهي به قبر و نگاهي به علامه کرد و گفت: آقا اجازه مي فرماييد که سؤالي بکنم؟
علامه فرمود: بپرس؟
استاد بنا گفت: «ما تا حالا خوانده و شنيده بوديم که حضرت ابوالفضل العباس عليه السلام اندامي موزون و رشيد و قدي بلند و چهار شانه داشته اند. به گونه اي که وقتي سوار بر اسب مي شده اند، زانوهايشان در برابر گوشهاي اسب قرار مي گرفته است. پس بنابراين بايد قبر مقدس آن حضرت هم بزرگ و طولاني باشد! ولي من مي بينم که صورت قبر ايشان کوچک است؟!»
آيا شنيده هاي من دروغ است؟ يا کوچکي قبر علت ديگري دارد؟!
علامه بحرالعلوم به جاي جواب دادن، سر به ديوار گذاشتند و سخت گريه کردند. گريه ي طولاني علامه، معمار را نگران و ناراحت و مضطرب نمود و
عرضه داشت: آقاي من! چرا گريان و اندوهناک شديد و سرشک غم از ديدگان فرومي ريزيد؟! مگر من چه گفتم؟ آيا از سؤالي که من کردم، تأثر در شما ايجاد شده است؟
علامه فرمودند: استاد بنا! پرسش تو دل مرا به درد آورد. چون شنيده هاي تو درست و صحيح است، اما من به ياد مصائب و دردهاي وارد شده، بر عمويم عباس عليه السلام افتادم.
آري حضرت عباس عليه السلام، اندامي رشيد و قد و قامتي بلند داشتند. ولي به قدري ضربت شمشير و تيرها و گرزها و نيزه ها، بر بدن نازنين او وارد کردند، که بدنش را قطعه قطعه نمودند و آن اندام رشيد به قطعات خونين تبديل شد.🥀
سوال: 👇👇🏴
چرا حضرت حسین آب کافی همراه نبرده بود، معمولا انسان باید وقتی سفر بیابان در پیش دارد از چاه های وسط راه آب کافی بردارد حضرت حسین که در محاصره دراز مدت قرار نگرفته بود که آب کاراوان به یکباره تمام شود، چرا باید برای یک هفته آب ذخیره نمیداشت؟
پاسخ: ⤵️⤵️
در مسافرتهاي آن زمان رسم بر اين بوده است كه افراد كاروان در طول مسير در جاهايي كه آب وجود داشت توقف كرده و بعد از رفع خستگي،با توجه به مسافتي كه بايد طي كنند تا به منطقه اي كه داراي آب مي باشد،برسند،به مقدار نياز آب بر مي داشتند،و كاروان اباعبدالله الحسين(عليه السلام) هم همينگونه عمل كردند و مشكهايي را كه به همراه داشتند،از آب پر كردند،
و آنچه از منابع تاريخي استفاده مي شود،آن حضرت به اندازه فراواني آب به همراه داشتند،تا جايي كه وقتي با كاروان حر بن يزيد رياحي مواجه شدند و تشنگي لشكريان حر را مشاهده كردند،آن جوانمردان بي نظير،نه تنها نيروهاي كوفي همراه حر كه بالغ بر هزار نفر بودند را سير آب نمودند،بلكه اسب ها و شتران آنها را هم آب دادند،و آن منزلي كه اين اتفاق افتاده بود،در واقع آخرين توقفگاه كاراون حسيني تا كربلا بوده است.
محدث بزرگوار مرحوم شيخ عباس قمي در كتاب ارزشمند نفس المهموم،اين جوانمردي و بزرگوار سالار شهيدان را اينگونه بيان مي كند:👇
«... آن گروه كه نزديك به هزار نفر بودند با حربن يزيد رياحي آمدند تا اينكه در گرماي ظهر در برابر امام حسين(عليه السلام) ايستادند.پس اما به جوانانش فرمود: اين جماعت و اسبان آنان را سيراب كنيد.
آنان چنين كردند و ظرفها را پر از آب كرده و نزديك اسب ميبردند و چون سه يا چهار و پنج جرعه مي آشاميد،اسب ديگري را آب مي دادند تا همه آنها را آب دادند.
در اين ميان علي بن طعّان محاربي،آخرين نفر از ياران حر بود كه به آنجا رسيده بود،و خود امام حسين(عليه السلام) به او و اسبش آب نوشاند.
{ نفس المهموم، ترجمه علی نظری منفرد،ص235}.
اگر منظور شما اين است كه آن حضرت بايد براي كل اين مدتي كه قرار بود در محاصره دشمن قرار گيرند،آب بر مي داشتند،
اولاً بايد توجه باشته باشيم كه با توجه به امكانات و شرايط آن زمان، امكان حمل و ذخيره سازي اين مقدار آب به راحتي امكان پذير نبوده است.
ثانياً اينگونه نبوده است كه آن حضرت به هيچوجه به آب دسترسی نداشته باشند،چرا كه طبق نقل منابع تاريخي،از روز هفتم محرم به دستور عبيدالله بن زياد،آب را به روي اهل بيت(عليهم السلام) بستند،و در اين مدت هم ياران آن حضرت در چند مورد توانستند،از شريعه فرات آب بياورند.
4_6005731801690018301.mp3
5.33M
قدس از کرببلا میگذرد میدانی؟
هر که دارد هوس کرببلا بسم الله!
صادق_آهنگران🎙
YEKNET_IR_vahed_2_shahadat_hazrat_roghayeh_1399_07_01_nariman_panahi.mp3
4.89M
#مداحی
رسیدیم برادر تا شام بلا
به همراه سرهای از تن جدا
🎤 نریمان پناهی
زمان: سه دقیقه
●➼┅═❧═┅┅───┄
مداحی آنلاین - ای صفای قلب زارم - حسین طاهری.mp3
3.81M
ای صفای قلب زارم😭
هرچه دارم ازتو دارم😭
یا علی ابن موسی الرضا
یا امام رضا جانم بطلب ما را
😭😭😭😭😭😭😭😭😭
اگه دلتون شکست برای منم دعا کنید 🙏😭
چهارشنبه های امام رضایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلامتی تک تک شما عزیزان صلوات هدیه میکنم 😍
enc_16686019759412408214155.mp3
7.06M
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
باز دلم شد راهی صحن گوهرشادتو
حاجتها میگرم از پنجره فولاد تو
#بسیاردلنشین
#یاحسین_جانم
#یامهدی_جانم
🎙#سیدمهدی_حسینی
صلےاللهعلیڪیااباعبدللھ
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلفــَرَج
بحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها
امام عليه السلام مالک را با تعبيرات محکم و حساب شده اى دعوت به عدالت و رفع هرگونه تبعيض مى کند. مى فرمايد:
"أَنْصِفِ اللهَ وَأَنْصِفِ النَّاسَ مِنْ نَفْسِکَ، وَمِنْ خَاصَّةِ أَهْلِکَ، وَمَنْ لَکَ فِيهِ هَوًى مِنْ رَعِيَّتِکَ"
انصاف در برابر خداوند و مردم را نسبت به خويشتن و خاندان خود و کسانى که از رعايا مورد علاقه تواند رعايت کن.
✍البته منظور از انصاف در برابر خداوند اطاعت از اوامر و نواهى اوست و انصاف در برابر مردم ترک هرگونه تبعيض و تمايل به افراد مورد نظر است; همان چيزى که غالب زمامداران در گذشته و حال گرفتار آن بوده و هستند که وقتى به قدرت مى رسند براى دوستان و بستگان و افراد مورد علاقه خود امتيازاتى قائل مى شوند که هرگز آن را به ديگران نمى دهند. اين تبعيض سرچشمه انواع انحرافات و نابسامانى هاى حکومت هاست.
نهج لبلاغه نامه_53
مداحی آنلاین - دلم غیر امام رضا به هیشکی رو نمیزنه - کرمانشاهی.mp3
5.14M
💐دلم غیر از امام رضا به هیچکی رو نمیزنه
🎈خدا میدونه کاظمین با مشهد مو نمیزنه
🎤 امیر_کرمانشاهی
میلاددردونہامامرضاست
✅
Hamed Zamani & Abdol Reza Helali Emam Reza.mp3
5.15M
یا امام رضا جانم
میشه شاهی کنی 😭😭
دوست دارم زائرامام رضا.mp3
11.7M
💫🌺🍃
🌺
❇️ نوآهنگ| زیارت
دوست دارم نظری شاهد رضوان باشم
آشنای حرم شاه غریبان باشم
دوست دارم همهٔ عمر در این شهر بهشت
زائر و خادم سلطان خراسان باشم
انتشار پست ثواب جاریه در پی دارید 🌺