📺 فیلم و سریالهای امروز
🔹«خروج» ساعت ۱۱ از شبکه یک
🔹«سرخ پوست» ساعت ۱۳ از شبکه نمایش
🔹«بیست وسه نفر»ساعت ۱۵ از شبکه سه
🔸«منطقه پرواز ممنوع» ساعت ۱۷ از شبکه دو
🔹سریال «گاندو ۲» ساعت ۲۰:۴۵ از شبکه سه
این فیلم ها را امروز از دست ندهید.
@kafesiasi
آخرين وضعيت و چشمانداز آينده جریان انقلابی
در مورد آخرين وضعيت اردوگاه جريان انقلابي ميتوان چنين نوشت که تلاش براي وحدت آغاز شده است، اما تا رسيدن به وحدت حداکثري هنوز راه طولاني در پيش است. وجود نامزدهاي متعدد و متکثر احتمالاً چالشهايي را براي اين جريان به همراه خواهد داشت. مدعيان زيادي در اين اردوگاه ظرفيت نامزدي براي انتخابات را دارند که هر کدام نيز از هواداراني برخوردارند. مديريت اين تعداد از نامزد احتمالي نيازمند تدابير متقن و کار تشکيلاتي مدام و مستمر است.
1. شوراي ائتلاف نيروهاي انقلاب: هم اکنون «شوراي ائتلاف نيروهاي انقلاب» به دبيري «پرويز سروري» در حال تلاش براي رسيدن به وحدت است و رايزنيهاي خود را با اضلاع مختلف اردوگاه اصولگرايان آغاز کرده است. اين شورا با محوريت افرادي چون غلامعلي حدادعادل و مهدي چمران مديريت ميشود و همان شورايي است که در انتخابات اسفند 1398 محوريت وحدت جريان انقلابي را در انتخابات مجلس برعهده داشت.
2. شوراي عالي وحدت اصولگرايان: از سويي ديگر مجموعهاي با عنوان «شوراي عالي وحدت اصولگرايان» نيز با محوريت جامعه روحانيت مبارز فعاليت خود را آغاز کرده و در تلاش براي سامان دادن به اوضاع اردوگاه نيروهاي انقلاب است. کمال سجادي، سخنگوي جبهه پيروان نيز گفته است: «باتوجه به اينکه ما، جامعه مدرسين و جامعه روحانيت را به عنوان گروههاي مرجع ميشناسيم و با توجه به ارتباطي که در طول ساليان متمادي همواره با جامعه روحانيت مبارز داشتهايم، لذا سعي داريم که جايگاه و حالت پدري اين تشکل در جريان اصولگرايي حفظ شود.»
ترکيب شورا مجموعهاي از نمايندگان احزاب و گروههاي سياسي و نمايندگان اقشار مختلف جامعه است. کمال سجادي دبيرکل جامعه اسلامي کارمندان و سخنگوي جبهه پيروان خط امام و رهبري ميگويد: «با دعوت از احزاب تلاش کردند تا سازوکاري براي وحدت جريان اصولگرايي ايجاد کردند و حتي در اين مسير مقداري فراتر از عرف معمول عمل کردند. اما از همه احزاب اصولگرا و ارزشي که به ۴۰ حزب ميرسيدند، دعوت کردند و چنين فرآيندي براي نخستينبار در حال انجام است. در درون اين ۴۰ حزب هم يک بلوک بندي صورت گرفت و از هر ۸ حزب يک نماينده به شوراي وحدت معرفي شد تا در کنار نمايندگاني از روحانيت و نمايندگاني از سوي اقشار، ساختار شوراي وحدت را شکل دهند.»
نمايندگان جامعه روحانيت مبارز در اين شورا سه نفر( حجج اسلام آقايان سيدرضا تقوي، محمدحسن ابوترابي و پور محمدي)، نمايندگان بلوکهاي حزبي پنج نفر (آقايان دکتر روح الاميني، مهندس باهنر، دکتر صدر، دکتر بادامچيان و دکتر منوچهر متکي) و نمايندگان اقشار شش نفر (آقايان دکتر سيد محمد حسيني از تشکل استادان، دکتر حسين الله کرم از مجموعه پيشکسوتان جبهه و جنگ، دکتر منتظمي، دکتر قريشي وخانمها دکتر افتخاري و دکتر قوي) هستند. ظاهرا «جامعه مدرسين»، «جبهه پايداري»، «هيئت رزمندگان»، «زنان» و «دانشجويان و جوانان» نيز قرار است نمايندگان خود را در آينده مشخص کنند که در مجموع تعداد اعضاي شوراي عالي ۱۷ نفر ميشود. همچنين به شوراي ائتلاف اصولگرايان نيز سه کرسي پيشنهاد شده است تا مجموعه شوراي عالي وحدت يکپارچه شود. اين مجموعه دکتر منوجهر متکي را به عنوان سخنگوي خود برگزيده است.
کمال سجادي ميگويد: «ذيل شوراي وحدت دو هيات اجرايي تشکيل شده است که يکي از آنها مسئوليت انجام و پيگيري امور مرتبط با انتخابات رياست جمهوري را برعهده دارد و رئيس آن هم آقاي منوچهر متکي هستند که بنده نيز در اين عضويت دارم و همچنين هيات ديگر به منظور پيگيري امور انتخابات شوراها تشکيل شده و رياست آن برعهده آقاي مجاهد موسي پور است. اين دو هيات نيز ذيل خود کميتههايي را با هدف رسيدگي و ساماندهي اقشار مختلف طراحي و ايجاد کردند و هر يک از دوستان حاضر مسئوليت کميتهاي را برعهد دارند. اين يک سازوکار نمونه در مرکز است و مشابه هم با جمعيتهاي کمتر در استانهاي مختلف يا شکل گرفته يا درحال شکلگيري است.»
البته در وراي اختلافاتي که به ظاهرا شکل گرفته و بخشي از آن نيز توسط رقباي سياسي و رسانههاي آنها بزرگنمايي شده است، اميدهاي فراواني نيز براي حل اختلافات وجود دارد. در اين باره منوچهر متکي سخنگوي شوراي وحدت ميگويد: «شوراي وحدت و شوراي ائتلاف اختلافي مبنايي با هم ندارند و در بسياري از مواضع مباني مشترکي دارند و آرماني مشترک را دنبال ميکنند. در مورد انتخابات نظر شخصي من اين است که به مشترکاتي خواهند رسيد. در زمينه تجميع و ساماندهي نيروها و استفاده از موضع وسيعي از ظرفيتهاي سياسي و اجتماعي اين امکان وجود دارد که اختلافنظرهايي وجود داشته باشد که اين موارد هم در دست گفتوگو و مذاکره است.» او افزود: «من فکر ميکنم با توجه به زمينههاي مشترکي که در هر دو مجموعه وجود دارد اين امکان که ما در کنار هم به همگرايي عملي و تجميع ظرفيتهايمان برسيم به اعتقاد من بسيار بالا
است.»
3. جبهه پايداري: ضلع سوم اردوگاه اصولگرايان را جبهه پايداري تشکيل ميدهد که در طول اين سالها همواره بازي مستقلي داشته است. اين جبهه در فقدان پدر معنوي خود مرحوم آيت الله مصباح يزدي، در انتخابات 1400 نيز تا امروز به شوراي ائتلاف و شوراي وحدت نپيوسته است و بازي مستقل خود را دنبال ميکند.البته محصولی دبیر این جبهه معتقد است گام های چهار گانه ای برای رسیدن به وحدت را در حال پیمودن هستند.
#جریان_شناسی
#انتخابات۱۴۰۰
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا اصلاح طلبان دنبال حضور حداکثری هستند؟
✅ جریان اصلاح طلبی در آستانه انتخابات مدعی است که جریان رقیب به دنبال مشارکت پایین است ، اما با کمی دقت و نگاهی به عملکرد دولت مورد حمایت اصلاح طلبان _ دولت روحانی _ متوجه خواهید شد که یکی از دلایل مشارکت پایین مردم در انتخابات مجلس یازدهم، عملکرد ضعیف دولت بوده است.
«فائزه هاشمی» دختر مرحوم هاشمی رفسنجانی و فعال سیاسی اصلاحطلب پیشتر گفته بود:" چرا اصلاحطلبان آقای روحانی را دوباره کاندیدا کردند؟ در این سال که دیگر شرایط خاص نبود، دستشان برای هر انتخابی باز بود، برای این انتخاب چه توضیحی دارند؟ خود اصلاحطلبان در مجلس و در شورای شهر و در سمتهای مختلف در دولت در این سالها چه عملکرد قابل دفاعی دارند؟ این صحبتها فرافکنی است؛ بهتر از هرکسی میدانند که اعمالشان در این سالها مردم را از صندوقهای رأی دور کرد. عمده اصل احطلبان و آقای روحانی هر دو سهم اصلی در عدم مشارکت مردم غیراصولگرا در انتخابات ۹۸ دارند».
حال سئوال اینجاست که آیا آنها برای خود سهمی در مشارکت پایین مردم قائل هستند؟
#سرطان_اصلاحات
#جریان_شناسی
@kafesiasi
📜 مروری بر نام گذاری سالها توسط رهبرمعظم انقلاب اسلامی
دولت پنجم و ششم
🗓 ۱۳۷۲: عدالت اجتماعی
🗓 ۱۳۷۳: وجدان کارى وانضباط اجتماعی
🗓 ۱۳۷۴: انضباط اقتصادى ومالى
🗓 ۱۳۷۵: مبارزه با اسراف و زیادهروی
🗓 ۱۳۷۶: سعی درکنار گذاشتن اسراف
دولت هفتم و هشتم
🗓 ۱۳۷۷: صرفه جویی
🗓 ۱۳۷۸: امام خمینى قدسّ سرّه
🗓 ۱۳۷۹: امیرالمؤمنین،علی بن ابیطالب علیهالسلام
🗓 ۱۳۸۰: اقتدارملی واشتغال آفرینی
🗓 ۱۳۸۱: عزّت وافتخارحسینى
🗓 ۱۳۸۲: نهضت خدمترسانی به مردم
🗓 ۱۳۸۳: پاسخگویى سه قوه به ملت ایران
🗓 ۱۳۸۴: همبستگى ملى ومشارکت عمومى
دولت نهم و دهم
🗓 ۱۳۸۵: پیامبر اعظم صلیالله علیه و آله و سلم
🗓 ۱۳۸۶: اتحادملى وانسجام اسلامى
🗓 ۱۳۸۷: نوآوری وشکوفایی
🗓 ۱۳۸۸: اصلاح الگوی مصرف
🗓 ۱۳۸۹: همت مضاعف وکارمضاعف
🗓 ۱۳۹۰: جهاد اقتصادی
🗓 ۱۳۹۱: تولیدملى،حمایت ازکاروسرمایه ایرانى
🗓 ۱۳۹۲: حماسه سیاسی وحماسه اقتصادی
دولت یازدهم و دوازدهم
🗓 ۱۳۹۳: اقتصاد وفرهنگ،باعزم ملی ومدیریت جهادی
🗓 ۱۳۹۴: دولت و ملّت، همدلی و همزبانی
🗓 ۱۳۹۵: اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل
🗓 ۱۳۹۶: اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال
🗓۱۳۹۷:حمایت از کالای ایرانی
🗓۱۳۹۸: رونق تولید
🗓۱۳۹۹: جهش تولید
🗓۱۴۰۰: #تولید_پشتیبانیها_مانع_زدائیها
🆘 @kafesiasi
ورود پیامکی روحانی به انتخابات خرداد
🔻در آخرین نوروز ریاستجمهوری حسن روحانی او ترک عادت نکرد و به همه مردم پیامک تبریک عید فرستاد. احتمالا شوخیها و کنایههای کاربران شبکههای اجتماعی با این پیامک را کم و بیش دیدهاید اما نکته مهمتر از این حاشیهها، متن پیام جناب رئیسجمهور است.
🔻روحانی در پیام تبریک آرزوی «پایان تحریم و کرونا» و طلوع «گشایش و سلامتی» کرده، یعنی همانطور که پایان کرونا منجر به طلوع سلامتی میشود، پایان تحریم گشایش ایجاد میکند. رئیسجمهور کشف بزرگی نکرده و از سال ۹۱ خودش و همفکرانش این حرف را در صحنه سیاسی ایران به مجادله اصلی تبدیل کردند.
🔻طبیعتاً حرف روحانی درباره «گشایش» در حالی که کمتر از ۵ ماه تا پایان دولت او مانده یک گزاره خبری از سوی رئیس دولت مستقر حساب نمیشود، و باید از منظر انتخابات ریاستجمهوری به آن نگاه کرد.
🔻قبلا گفتیم انتخابات ریاستجمهوری خرداد ۱۴۰۰ به صحنه تعیین تکلیف جریانات سیاسی با «دولت روحانی» تبدیل میشود، از این منظر اگر چالش انتخابات حول مسئله «عدالت» و «کارآمدی» شکل بگیرد شانس منتقدان دولت برای پیروزی بالا میرود، برای همین نکته است که روحانی و اصلاحطلبان چالش سیاست خارجی را مثل انتخابات ۹۲ تنها راه بازسازی انتخاباتی خودشان میدانند.
🔻بازسازی چالش اجتماعی درباره اینکه «مذاکره کنیم یا خیر» و گره زدن مسئله گشایش اقتصادی به تصمیمات دولت آمریکا درباره بازگشت به برجام در هفتههای آینده شدت بیشتری میگیرد، پیامک روحانی عملا استراتژی انتخاباتی مدافعان دولت او محسوب میشود و باید دید منتقدان دولت روحانی وارد این زمین بازی میشوند یا نقطه چالش را تغییر میدهند؟
#دولت_بی_تدبیر_بی_امید
#سرطان_اصلاحات
#انتخابات۱۴۰۰
@kafesiasi
لطفا در نظرسنجی کانال کافه سیاسی در پیامرسان تلگرام که سنجاق شده است ،شرکت فرمایید.
@kafesiasi
29.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحلیلی درباره برجام موشکی و ماه های پایانی دولت روحانی.
#دولت_بی_تدبیر_بی_امید
#سرطان_اصلاحات
#مکتب_هاشمی
#زنگ_حساب
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️اجرای ویژه سالار عقیلی به مناسبت زادروز حاج قاسم سلیمانی به همراه تصاویر منتشرنشده
#سردار_دلها
#مرد_میدان
🇮🇷 @kafesiasi
اذعان روزنامه آمریکایی به دنبالهروی بایدن از ترامپ
یواسای تودی:
🔻لغو سیاستهای ترامپ و صلح پایدار با ایران تنها مسیری است که بایدن میتواند به جنگهای بیپایان آمریکا پایان دهد.
🔻ادامه سیاست «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران در دولت بایدن، موجب افزایش تنشها میان واشنگتن و تهران شده است.
🔻بایدن فرصت دارد تا با پیوستن به برجام، مسیر جدیدی را ترسیم کند و دیپلماسی گستردهتری را دنبال کند.
🔻بایدن از ترامپ خواسته بود تحریمها را بهدلیل شیوع کرونا کاهش دهد اما با گذشت دو ماه از ورود به کاخ سفید، او اقدامی صورت نداده است.
🔻بایدن و دموکراتهای کنگره باید دیپلماسی با ایران را بهصورت جدی دنبال کنند و از برجام بهعنوان مدلی برای حل دیگر اختلافات استفاده کنند.
@kafesiasi
🔴سیاست خارجی ملک طلق روحانی و ظریف نیست /هدف خاتمی از ویدئوی نوروزی چه بود؟
سعید آجورلو مدرس دانشگاه :
🔹ویدئوی نوروزی خاتمی از جهاتی مشابه رای دادن او در انتخابات مجلس نهم چالش برانگیز محسوب می شود. هم بدنه رای اصلاحات و عامه مردم نسبت به نتایج دولت روحانی از او گلایه مند هستند و هم اصول گرایان نسبت به پاسخگو نبودن اصلاح طلبان نسبت به عملکرد دولت روحانی، او را نقد می کنند.
🔹گویا خاتمی به عمد قصد دارد پروژه اصلاح طلبی را همچنان به سیاست خارجی و دیپلماسی تقلیل دهد تا فضا برای نامزدی ظریف یا حمایت از زوج لاریجانی-ظریف برای اصلاح طلبان فراهم شود.
🔹گرچه مخالفت با مذاکره به احتمال فراوان توانایی شکل دادن به دوقطبی و شکست یک جریان را خواهد داشت اما تاکید بر مذاکره به تنهایی برای پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ کافی به نظر نمی رسد.
🔹توضیح دادن شرایط کشور تنها با سیاست خارجی و برجام همان قدر برای کمپین اصلاح طلبان و راست میانه دارای ریسک است که نادیده گرفتن مساله رفع تحریم ها از جانب کمپین اصول گرایان.
🔹سندسیاست خارجی به نام ظریف و روحانی نخورده و ملک طلق آنان نیست که اصول گرایان از آن رویگردان شوند..
🔹طبیعی است که تاکید خاتمی بر موضوع مذاکره و برجام نشانه ای برای اصول گرایان است که پا در زمین دوقطبی اصلاح طلبان نگذارند و هوشیارانه به جای نگاه تک بعدی به انتخابات، "جامع" و "بسته ای" و "پکیجی" به خواست جامعه بنگرند.
🔹در چنین شرایطی دست اصلاحات برای ساخت و پرداخت دوقطبی کاذب بسته می شود و جناح اصول گرا فرصت حمله به اصلاح طلبان نخواهد داد.
@kafesiasi
جناب #واعظی مدعی شده که جناب روحانی از صبح تا پاسی از شب کار میکند، جناب #روحانی گفته که افتخارش ایجاد ۵۵۵ هزار شغل در سال است و جناب #جهانگیری هم از عادتِ برخی برای تیره و تار نشان دادنِ فضای کشور سخن گفته است؛ هرچند این جماعت همانهایی هستند که تا پیش از این پُر کاریِ دیگران را مورد تمسخر قرار میدادند و علامت مدیر نبودن شان میدانستند، آمارهای کشور را زیر سوال می بردند و ملاک را #جیب_مردم معرفی میکردند و همچنین برای جذب رای از مردم حتی کشور را در درّه توصیف میکردند و از #سیاه_نمایی هیچ اِبایی نداشتند اما کاش دقت میکردند که اولا برای تحقق شعار سال باید اقدام و عمل کرد، نه سخنرانی و جمله سازی و درثانی اگر عملکردشان خوب بود، نیاز به تکرار و تاکید چند ساله ی رهبری بر موضوع اقتصاد، اشتغال و تولید نمی بود!!
➕ و البته جالب اینجاست که در همین وانفسا، جناب #قالیباف در میانِ جهادی های حاضر در منطقه ی کهنوج حاضر شده و جناب #رییسی به منطقه ویژه اقتصادی دوغارون سفر کرده است..
#دولت_حرف
#دو_صد_گفته_چون_نیم_کردار_نیست
#مشک_آنست_که_ببوید
#بعمل_کار_برآید
✍"مهدی قاسمزاده"
🆔 @kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقش مشارکت ایران در آزادی سوریه ۱۰۰درصد
میزان تجارت ایران در سوریه فقط ۳درصد!
برای شراکت تجاری ایران و سوریه از راه زمینی ترانزیت عراق است که آنهم با دیپلماسی ایران با عراق به راحتی میتوان این مشکل را رفع و تحریمها را بیاثر کرد
اما افسوس که دیپلماتهای ما امروز کجا هستن؟
پیگیر مذاکره با بایدن😐
#دولت_بی_تدبیر_و_بی_امید
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️فضای مجازی هم در یک جاهایی ول است. همه کشورهای دنیا فضای مجازیشان را مدیریت میکنند ولی ما افتخار میکنیم که آن را ول کردیم!
🔴 آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی:
من این را هم عرض بکنم این دیگر اینها اطلاعات ما است. دستگاههای جاسوسی و اطلاعاتی کشورهایی از جمله آمریکا و... از چندی پیش دارند تلاش میکنند که انتخابات آخر خرداد را بیرونق کنند یا برگزارکنندگان را متهم میکنند که انتخابات مهندسی شده و ... و یا مردم را دلسرد میکنند که رأی شما اثری ندارد و در بهبود اوضاع اثری نمیگذارد. از فضای مجازی هم حداکثر استفاده را میکنند.
🔹 فضای مجازی هم در یک جاهایی ول است. همه کشورهای دنیا فضای مجازیشان را مدیریت میکنند ولی ما افتخار میکنیم که آن را ول کردیم! ... از این فضا استفاده میکند دشمن که با شیوههای روانی مشارکت مردم را در انتخابات کاهش دهد.
🔹 فضای مجازی را بایستی مدیریت کرد. از این امکان مردم استفاده کنند برای مردم وسیله آزادی است بلاشک. خیلی هم خوب است اما نباید این وسیله را اختیار دشمن قرار داد که بتواند علیه کشور و علیه ملت توطئه کند
#دولت_بی_تدبیر_بی_امید
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
کافه سیاسی
✖️فضای مجازی هم در یک جاهایی ول است. همه کشورهای دنیا فضای مجازیشان را مدیریت میکنند ولی ما افتخار
⛔ درسخنرانی ۱فروردین،
▪️اونجایی که آقا فرمود رئیس جمهور باید با ایمان باشد، کشور را نفروشد!((جای روحانی))
▪️آنجایی که فرمود:
بعضی ها علی رغم تذکرها به رهایی فضای مجازی افتخار میکنند!((جای جهرمی))
▪️وآنجا که فرمود برای یکی از این آقایان تور بازدید توان دفاعی گذاشتیم، ((جای ظریف)) خجالت کشیدم
سنگ اگر بود.....
🇮🇷 @kafesiasi
🔴 اعلام سیاستهای دانشگاه آزاد در انتخابات ۱۴۰۰؛ از ممنوعیت استفاده از امکانات دانشگاه برای تبلیغات تا ممنوعیت حضور محکومان فتنه
▪️جهانبین، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد سیاستهای دانشگاه آزاد در انتخابات ریاست جمهوری پیشرو به واحدهای دانشگاهی ابلاغ کرد و براساس آن:
▫️ دانشگاه آزاد اسلامی در راستای مشارکت حداکثری و زمینه سازی برای انتخاب اصلح، تمام مساعی خود را به کار خواهد گرفت.
▫️ دانشگاه به هیچ نحو اجازه نخواهد منابع و امکانات دانشگاه له یا علیه شخص یا جریان خاصی به کار گرفته شود.
▫️ در مقطع تبلیغات رسمی، حضور تمام افرادی که مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفتند با اطلاع ریاست واحد دانشگاهی در دانشگاه مجاز هست. این حضور می تواند در قالب های سخنرانی و تبیین مواضع، پرسش و پاسخ و مناظره باشد.
▫️ حضور نمایندگان کاندیداها یا دیگران با تایید هیات نظارت در قالب سخنرانی، پرسش و پاسخ و مناظره مجاز است.
▫️ محکومین فتنه ۸۸ نمیتوانند در دانشگاه حضور پیدا کنند.
▫️ قبل از ایام رسمی تبلیغات انتخاباتی، تبلیغ مستقیم ممنوع است. حضور افراد بدون تبلیغ مستقیم و در قالب سخنرانی، پرسش و پاسخ و مناظره و با تایید هیات نظارت مجاز هست.
▫️ هیات های نظارت با رعایت عدالت، در چارچوب این ضوابط زمینه را برای طرح تمام سلایق و دیدگاهها و با هدف کمک به مشارکت حداکثری و شناخت و انتخاب اصلح در محیط دانشگاه فراهم آورند.
📲 @kafesiasi
28.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقصیر مجلسه ؟
📽 عیدی روحانی به مردم 😄😄
روحانی به دنبال این هست علی لاریجانی را رئیس جمهور کند
@kafesiasi