✅ تا چه میزان با تأیید صلاحیت حسن روحانی موافق هستید؟
💢برای شرکت در این نظرسنجی به 👇 مراجعه نمایید.
https://EitaaBot.ir/poll/tim3k
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ ویژه
🔍 #خط_دیدار | بسته تصویری مرور بیانات رهبر انقلاب در دیدار آقای میگل دیاز کانل رئیس جمهور کوبا. ۱۴۰۲/۹/۱۳
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
احزاب و جریان های فکری ابتدای پیروزی انقلاب.pdf
3.59M
💠📗 #فایلpdf
📚 عنوان #جزوه : جریان شناسی احزاب بعد از پیروزی انقلاب اسلامی "قسمت اول"
📖 احزاب و جریان های فکری در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی
✍ نویسنده : یحیی جعفری ندوشن
📲 #جریان_شناسی
📄 تعداد صفحات: ۲۹ صفحه
📥 #پیشنهاد_دانلود 💯
⭕️🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
جریان شناسی دهه60حزب جمهوری جامعه روحانیت مبارز مجمع روحانیون مبارز.pdf
6.81M
💠📗 #فایلpdf
📚 عنوان #جزوه : جریان شناسی احزاب بعد از پیروزی انقلاب اسلامی "قسمت دوم"
✍ نویسنده : یحیی جعفری ندوشن
📲 #جریان_شناسی
📄 تعداد صفحات: ۵۰ صفحه
📥 #پیشنهاد_دانلود 💯
⭕️🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ رهبری پاسخ می دهند
👇👇👇
 اگر اشکالی در سیاستها و عملکردها باشد، آیا باید آن را ابراز کرد؟ چگونه میتوان این کار را کرد که متّهم به مخالفت با فرمایش شما در حمایت از دولت نشویم؟
 من البته هیچوقت جلوِ انتقاد را نگرفتهام و کسی را منع نکردهام. انتقاد صحیح و دلسوزانه ضرری ندارد؛ اما این انتقاد بایستی به تخریب نینجامد. بعضیها طوری انتقاد میکنند که تخریب است؛ این مصلحت نیست. کسی که مسؤولیت سنگینی در کشور بر دوشش هست و از او توقّع داریم که فلان کار را بکند - اقتصاد را درست کند و... - اگر ما او را تقویت نکنیم؛ اگر یک وقت ضعفی هم پیدا شد، آن را نپوشانیم؛ آیا میتوانیم چنین توقّعی داشته باشیم؟ باز هم میتوانیم امیدوار باشیم که آنچه که ما میخواهیم، انجام خواهد گرفت و آنچه که وظیفه اوست، انجام میگیرد؟ به نظر من، وظیفه همه است که به مسؤولان کشور کمک کنند و آنها را یاری نمایند؛ البته تا وقتی که در خطّ مستقیم اسلام و امام حرکت میکنند. اگر کسی از خط مستقیم اسلام و امام منحرف شود - هر کسی باشد - او درخور حمایت نیست. این فرق هم نمیکند؛ از بالا تا پایین همه یکسان هستند؛ خود من هم همینطور هستم. اگر خدای نکرده من هم از آن خطّ صحیحِ اسلام تخطّی کنم، بر مردم واجب نیست که از من حمایت یا تبعیت کنند. البته احیاناً یک وقت اشتباه و اختلاف سلیقهای وجود دارد. این اختلاف سلیقه نباید موجب شود که ما مسؤولان کشور و مسؤولان بخشهای گوناگون را از حمایت خودمان محروم کنیم؛ نه، باید آنها را حمایت کنیم.
شما هم بدانید عزیزان من! امروز این کشور اقتدارش به همین است که دولت و ملت به هم وصلند. هیچ جای دنیا هم اینگونه نیست. این را که عرض میکنم، با علم و اطّلاع میگویم؛ یعنی حتّی در کشورهای دمکراتیک، این حالتی را که شما در اینجا مشاهده میکنید - و خوشبختانه نظایر آن در این کشور زیاد است که یک مسؤول بنشیند و با مردم، صمیمی و خودمانی حرف بزند؛ نه آنها از او احساس وحشت کنند، نه او از آنها احساس وحشت و بیگانگی کند - وجود ندارد. این هم به برکت دین و به برکت اسلام است، والاّ آن حکومتهای به خیال و به ادّعای خودشان مردمی - که بیدین و ملحد بودند - حجابهایشان از مردمشان، خیلی خیلی قطورتر از دیگران هم بود! بنابراین، این اتّصال دولت و ملت، به برکت دین و اسلام است. این را نباید از دست داد؛ این چیز خیلی مغتنمی است. این ارتباط بین مسؤولان دولتی و مردم، حمایت اینها از آنها، علاقه و دلسوزی آنها به اینها، چیز بسیار با ارزشی است.
(پاسخهای رهبر معظم انقلاب اسلامی به پرسشهای دانشجویان در دانشگاه صنعتی شریف ۷۸/۹/۱)
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتخابات؛ شاخص و علم نظام جمهوری اسلامی
◽️ #گزیده_بیانات_رهبری
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: حسرت اختلاف بین دولت و مجلس را به دل دشمن میگذاریم.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
رئیسی: حسرت اختلاف بین دولت و مجلس را به دل دشمن میگذاریم.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ جنگ روایتها بر سر بودجه ارائه شده دولت به مجلس
🔺آیتالله سید ابراهیم رئیسی، در مراسم تقدیم رسمی لایحه بودجه با اشاره به تلاش دولت و مجلس در مسیر اجرای قانون بودجه 1402، با محوریت رشد تولید و مهار تورم گفت: در سال 1402 دولت، مجلس و دیگر دستگاهها با همراهی ملت توانستند ضمن ناکام گذاشتن توطئههای دشمن، گام دیگری در جهت رشد اقتصادی، تعالی کشور و نزدیکتر شدن به قله بردارند.
رئیسجمهور در ادامه با بیان اینکه تلاش ما در دولت این بود که اجرای قانون بودجه 1402 کاملا قابل سنجش و گزارش باشد، تصریح کرد: درباره لایحه بودجه 1403 نیز تلاش شده واقعیتها دیده شود؛ هم در بخش هزینهها و هم درآمدها و هم برنامهها تلاش کردیم بودجهای واقعی ارائه شود.
رئیسی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه این برنامه با تلاش دولت و نمایندگان برخلاف برنامههای پیشین که معمولا در حدود 30 تا 35 درصد اجرائی میشد، به صورت کامل اجرا شود، خاطرنشان کرد: لایحه بودجه سال 1403 مبتنی بر برنامه هفتم توسعه تنظیم شده است و در آن تلاش شده بسیاری از ناترازیها که امروز موجب رنج همگان است با یک حرکت جهادی و نه معمولی رفع شود.
واقعنگری هزینهها و درآمدها در بودجه ۱۴۰۳
https://irannewspaper.ir/8347/1/76295
سـخنـان تکــراری، محصول بودجه تکراری
https://hammihanonline.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-21/10692-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%AC%D9%87-%D8%AA%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B1%DB%8C
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ برخی مدیران مرتبط با پرونده واردات چای بازداشت هستند
سخنگوی قوهقضائیه با اشاره به فسادی که از مدتها قبل مورد رصد و پیگیری مسؤولان قضایی و اجرایی قرار داشته است، گفت: «منشا این فساد بزرگ، اگرچه توسط یک شرکت خصوصی غیردولتی شکل گرفته اما مشخص شد همکاریهای مختلفی با این شرکت در بخشهای ذیمدخل انجام شده و مقدار قابل توجهی ارز و منابع ملی به این موضوع تخصیص یافته است. این ارزها نه تنها در محل خود خرج نشده، بلکه موجبات فساد در بخشهای دیگر را فراهم کرده است».
ستایشی گفت: «در این پرونده برخی مدیران و افراد ذیربط با قرارهای صادره تامینی در بازداشت هستند و برخی نیز با صدور قرار قبولی تامینهای مناسب فعلا آزاد هستند و روند تحقیقات ادامه دارد و به محض تکمیل تحقیقات و شرایط قانونی برای اطلاعرسانی بیشتر، اطلاعات مناسب را به آگاهی مردم خواهیم رساند».
نکته قابل توجه در اظهارات سخنگوی قوهقضائیه که هماکنون تمام نگاههای افکار عمومی به سمت این قوه برای رسیدگی به پرونده چای است، به تاکید بر «فراهم شدن موجبات فساد در بخشهای دیگر» بازمیگردد. مسلما چنین اتفاقی با درگیر کردن دستگاهها و سرویسدهندههای مختلف اتفاق افتاده است و میتواند از مظاهر اخلال در نظام اقتصادی کشور به شمار رود.
البته در این رابطه احتیاج به تعیین حدود از سوی قوهقضائیه است اما تورق پروندههای مشابه نشان از آن دارد که دستگاه عدلیه برای احقاق حقوق عامه هیچ تسامحی نداشته است.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi