آنچه سعودی را پای مذاکره آورد، اولا قدرت روزافزون ایران، و ثانیا تضعیف آمریکا درمنطقه بود. حالا برای عادی سازی روابط، سعودی میخواهد ابتدا جنگ یمن پایان یابد تا موشک نخورد اما ایران میگوید اول کنسولگریها در جده و مشهد بازشوند تا ایرانیها به حج بروند؛ دست برتر در دیپلماسی یعنی این!
"عبدالرحیم انصاری"
🔴مقام معظم رهبری مدظله العالی:
🌹«دوره های خانگی قرآن را احیا کنید»🌹
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
💠احیا جلسه قرآنی گروه «والفجر » کفران
⬅️نود و دومین جلسه
📜 تلاوت و تدبر آیات صفحه ۹۱
📆امشب (جمعه ۱۴۰۰/۰۷/۲۳)
⏰ ساعت ۲۰
🏡 با میزبانی کربلایی سعید پیکانی در منزل شخصی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/2202599514C320e93b53a
🔰حاج قاسم سلیمانی: در دفاع مقدس، شرط مدیریت و فرماندهی سن نبود،
تحصیلات نبود،
رتبه نبود...
اما یک شرط وجود داشت
👈 و آن شرط، پخته شدن و زلال شدن در کوره بود!
آن هم در کورهی آتش عملیات ها و جنگ!
لذا بعضی از رشدها، رشدهای بیدلیل نبود، رشد حقیقی بود.
#مکتب_سلیمانی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
دفتر نمایندگی حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدّظلّه العالی) در مشهد برگزار می نماید:
سلسله نشست های تخصصی مبنا
موضوع:
جوانان، پیشگامان نهضت تبیین
در اندیشه حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدّظلّه العالی)
باحضور:
دکتر محمد مهدی اسماعیلی
وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی
زمان:
یکشنبه ۲۵ مهر ساعت ۱۹
دریافت لینک حضور در نشست:
ارسال عدد ۵ به سامانه ۱۰۰۰۴۰۰۲۰
⭕️ انتقاد کیهان از صداوسیما: آگهی های تلویزیون، هالیوودی و مروج زندگی غربی است / کار را به افراد انقلابی بسپارید
✍ کیهان نوشت: در حال حاضر بیشتر آگهیهای بازرگانی که از شبکههای تلویزیونی رسانه ملی پخش میشود در جهت اهداف ارزشی و اسلامی نیست و متأسفانه اشاعه تبلیغ سبک زندگی و فرهنگ غربی با کپیبرداری از نوع خارجی و هالیوودی است.
🔻هجمه سنگینی از آگهیهای بازرگانی غیرمتعارف و ناهنجار از شبکههای تلویزیونی صداوسیما پخش میشود که میتواند در آینده مشکلات فراوانی را در جامعه ما بهوجود بیاورد و بهخصوص تأثیرش در قشر نوجوان و جوان ما غیرقابل جبران خواهد بود.
🔻بهنظر میرسد که صداوسیما بایستی در این زمینه خط مشی و راهکارهای لازم را تدوین و در اختیار سازندگان آگهیهای تبلیغاتی قرار دهد، از طرفی بسیاری از این آگهیها از نظر ساختاری بیمحتوا و از نظر دیالوگ هم بسیار ضعیف هستند، بنابراین نیاز هست که در رابطه با تولید آگهیهای بازرگانی از افراد متعهد، متخصص، دلسوز و انقلابی بهرهگیری شود که به ارزشهای دینی و اخلاقی جامعه ما احترام بگذارند و با یک نگاه فرهنگی به این مقوله بپردازند.
‼️ تلاش رسانه های اصلاح طلب برای احیای روحانی
👈 پس از پیغام توییتری روحانی، رسانه های اصلاح طلب تلاش کردند چهره ناکارآمد و طرد شده روحانی در میان مردم را تغییر دهند و او را برای کنش گری سیاسی اماده کنند. اما توجه نمی کنند که همه مردم منتظر پاسخگویی روحانی بخاطر خرابکاری های ۸ ساله او هستند نه بازگشتش به سیاست.
#تحریف برای #تخریب
💬 «محرمانگی داراییهای مقامات» میراث چه کسی است؟
🔹رسیدگی به اموال برخی از مسئولان حاکمیتی، قبل و بعد از دوره تصدی مسئولیت توسط آنان، موضوع اصل ۱۴۲ قانون اساسی است: «دارایی رهبر، رئیس جمهور، معاونان رئیس جمهور، وزیران و همسر و فرزندان آنان قبل و بعد از خدمت، توسط رئیس قوه قضاییه رسیدگی میشود که بر خلاف حق، افزایش نیافته باشد.»
🔹 در اجرای این اصل قانون اساسی، در روز ۱۳۹۱/۰۲/۱۷ مجلس شورای اسلامی با تصویب قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران» را تصویب میکند و در اثر مخالفت شورای نگهبان با برخی از بندهای این مصوبه مجلس، موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست «هاشمی رفسنجانی» ارجاع میشود. مجمع تشخیص مصلحت نظام در تاریخ ۱۳۹۴/۰۸/۰۹ مصوبه مجلس را با اصلاحاتی تایید میکند.
🔹در ماده ۵ این قانون تصریح میکند که «فهرست دارایی های افراد مشمول و نیز اسناد و اطلاعات مربوط به آن به جز در مواردی که در این قانون و آییننامه ذیل آن تعیین شده است، محرمانه بوده» و برای افشاء و انتشار آن مجازات تعیین میکند. یعنی اطلاعات در سامانهای زیر نظر قوه قضائیه «ثبت» میشود ولی «اعلام عمومی» نمیشود.
🔹این قانون در تاریخ ۱۳۹۴/۰۹/۱۴ از سوی علی لاریجانی برای اجرا ابلاغ شده و بنا بر ماده ۶ این قانون قوه قضائیه به ریاست آملی لاریجانی موظف میشود حداکثر ظرف مدت شش ماه پس از لازم الاجراءشدن این قانون، آییننامه اجرائی قانون را تهیه و پس از تأیید رئیس قوه قضائیه ابلاغ نماید.
🔹 اما این قانون در دوره مدیریت آملی لاریجانی در قوه قضائیه هیچگاه عملی نشد و پس از انتصاب آیتالله رئیسی به ریاست قوه قضائیه، در تاریخ ۱۳۹۸/۰۳/۲۰ آییننامه اجرایی این قانون از سوی رئیس قوه قضائیه ابلاغ میشود. به موجب این آئیننامه:
🔸اولا؛ به استناد ماده ۵ قانون فوقالذکر که اطلاعات مسئولان را محرمانه تلقی کرده، در بند ۲ آییننامه سامانهای را «با رعایت ساز و کارهای امنیتی، حفظ محرمانگی و حریم خصوصی و همچنین صحت و تمامیت دادهها» برای این ثبت اموال مسئولان راهاندازی میکند.
🔸ثانیا؛ مجددا به استناد ماده ۵ قانون مجلس، در بند ۸ آییننامه اعلام میشود که «فهرست دارایی مقامات مسئول و سمتها و مشخصات افراد مشمول و اسناد و اطلاعات مربوط به آن که به قوه قضاییه ارائه میشود، محرمانه بوده و افشای آن ممنوع است.»
🔸ثالثا؛ برای متخلفین از ثبت کامل داراییها در سامانه در بند ۱۹ آییننامه، تعقیب کیفری توسط دادستان را پیشبینی میکند.
🔸رابعا؛ در بند ۱۸ آییننامه این حق را به رئیس قوه قضائیه میدهد تا نتیجه بررسی اموال و دارایی مسئولان ذکر شده در اصل ۱۴۲ قانون اساسی را منتشر نماید.
🔹 در حال حاضر نیز مجلس در حال بررسی طرحی است که سازمانها را موظف میکند تا اطلاعات مالی و اقتصادی مسئولان را در این سامانه به اشتراک بگذارد و «همچون گذشته» تاکید میکند که این اطلاعات محرمانه است. در حقیقت اتفاق جدیدی در این حوزه نیفتاده جز اینکه مسیرهای تطبیق اموال و داراییهای مسئولان، صرفا به خوداظهاری مقامات محدود نشده و از مسیرهای متعدد دیگری نیز اخذ اطلاعات صورت خواهد گرفت.
🔹نکته جالب توجه آن است که درج محرمانگی اطلاعات سامانه ثبت اموال مسئولان، مصوبه مجمع تشخیص به ریاست هاشمی رفسنجانی بوده که البته در همان دوره نیز مورد نقد جریان انقلابی قرار گرفته بود. علاوه بر آن، آملی لاریجانی نیز در دوره ریاست خود بر دستگاه قضائی از ظرفیت این قانون برای راهاندازی سامانه ثبت اموال مقامات استفادهای نکرد و این موضوع تا سال ۹۸ به تاخیر افتاد.
🔹 اکنون نیز مجلس نه تنها تصمیمی برای محرمانگی اموال مسئولان نگرفته، بلکه بر اساس الزام قانونی حرکت میکند که در گذشته توسط مجمع تشخیص مصوب شده و حالا با تنوع بخشیدن به مسیرهای دریافت اطلاعات، سعی در اجرای بهینه قانون مذکور دارد.
🔹هر چند موارد اعلام شده بحثهای داخل کمیسیون قضائی بوده و صحن مجلس هنوز هیچ بندی را تصویب نکرده، اما بهتر است مجلس شورای اسلامی ضمن تثبیت تصمیم خود درباره اخذ اطلاعات از مسیرهای متنوع، مصوبه محرمانگی اطلاعات که در هنگام تصویب در مجمع تشخیص مورد نقد جریان انقلابی بود را هم مجددا مورد بازنگری قرار دهد.
🔹از سوی دیگر، رئیس قوه قضائیه نیز با بهرهگیری از ظرفیت قانونی مندرج در ماده ۱۸ آییننامه اجرایی این قانون، میتواند نتایج رسیدگی به اموال مقامات مشمول اصل ۱۴۲ قانون اساسی را به اطلاع عموم برساند.
بسم الله الرحمن الرحیم
#حدیث_روز
امام علی علیه السلام
درفریب آرزوها عمرها به پایان می رسد.
غررالحکم حدیث6471