11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره عجیب و تکاندهنده حاج قاسم در افطاری فرماندهان
🔸در این شب باعظمت حاج قاسم رو فراموش نکنیم😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕌شب جمعه بیاد کربلا
⬅️آه از دوری
حسین طاهری
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
🌺 سُبْحانَ الَّذِی أَسْری بِعَبْدِهِ لَیْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ إِلَی الْمَسْجِدِ الْأَقْصَی الَّذِی بارَکْنا حَوْلَهُ لِنُرِیَهُ مِنْ آیاتِنا إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ الْبَصِیرُ (قرآن کریم)🌺
روز قدس، به فرمایش حضرت امام (ره)، روز حیات اسلام است.
روز جهانی قدس، روز نمایش وحدت و یکپارچگی جهان اسلام در حمایت از قدس شریف و مردم مظلوم فلسطین است؛ روزی که نماد صف بندی آزادی خواهان و عدالت طلبان جهان در مقابل غاصبان و اشغالگران صهیونیست است.
فلسطین، با تاریخ و تمدن هزاران ساله، متأسفانه در قرن اخیر، اسیر دست متجاوزان اشغالگر صهیونیستی است و فریاد دادخواهی مردم مظلوم فلسطین، همهی عدالت طلبان را به یاری فرامی خواند و امروز حمایت از ملت فلسطین، یکی از شاخصهای پایبندی به حقوق بشر و توجه به اصول انسانی است.
ملت ایران و مسلمانان و غیرتمندان سراسر جهان، با توجه به فرمان تاریخی بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ، هر سال در آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان، با برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس، از آرمانهای الهی و انسانی مردم مظلوم فلسطین، حمایت کردهاند، امّا امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و محدودیتهای ناشی از این تلخکامی، توفیق برگزاری راهپیمایی گسترده روز جهانی قدس، وجود ندارد لذا متناسب با شیوههای منطبق با شرایط زمان و با ابزار و روشهای نوین، فریاد دادخواهی خود را به گوش جهانیان، خواهیم رساند و درد مشترک تمام عدالت طلبان را یادآور خواهیم شد و روز قدسِ امسال را به صورت یکی از برجستهترین و ماندگارترین روزهای حمایت از آرمان مردم فلسطین، در مقابل آئینه دیدگان جهانیان، به رخ خواهیم کشید تا اشغالگران سرزمین فلسطین و هم پیمانان و حامیان آنان بدانند که «فلسطین، پاره تن اسلام است.» و به فرمایش مقام معظم رهبری، «امت امام خمینی (ره) همواره در کنار فلسطین و خصم دشمنان آن خواهد بود.»
@PBNkafran
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥لحظه موعود حزب اللهیان عالم است
مسجد الاقصی نماز حضرت سید علی
🎤مداحی حماسی حاج مهدی رسولی
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 استوری | رهبر انقلاب: انشاءالله شما جوانان در بیتالمقدس نماز خواهید خواند
💻 @Khamenei_ir
🔴 ظریف در کشورهای عربی چه می کند؟
مرتضی غرقی، خبرنگار ارشد صدا و سیما: شنیده شده،امریکایی ها درمذاکرات وین به طرف ایرانی تلویحا گفته اند ،بازگشت امریکا به برجام منوط به رضایت کشورهای عرب حوزه خلیج فارس نیز است ،از این رو سفر دوره ای وزیر خارجه به کشورهای حوزه خلیج فارس در این مقطع زمانی در این راستا ارزیابی شده است .
هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اشاره مهم رهبر انقلاب به مصداقی آخرالزمانی در قضیه فلسطین
#القدس_أقرب
#تغییر_موازنه_فلسطین
🌙 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سلام رهبر انقلاب بر شهدای مقاومت در جهان اسلام به ویژه چهره برجسته شهیدان مقاومت شهید قاسم سلیمانی
#القدس_أقرب
#تغییر_موازنه_فلسطین
🌙 @Khamenei_ir