eitaa logo
✳️حافظان امنیت ✳️
1.4هزار دنبال‌کننده
71.1هزار عکس
11.9هزار ویدیو
183 فایل
مطالب شهدا و اخبار روز #خادم_امام_رضا #خادم_شهدا #راوی_برتر_جنگ #بختیاری جامونده از غافله #ایثار و #شهادت #جانباز_شیمیایی #فارغ_تحصیل_دانشگاه_شهدا #جزیره_مجنون #فعال #فرهنگی #اجتماعی #سیاسی https://eitaa.com/kakamartyr3
مشاهده در ایتا
دانلود
18.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# قافله ای رسیده است... فیلمی زیبا و خاطره برانگیز از عملیات غرورآفرین و حال و هوای رزمندگان اسلام در این عملیات شکوهمند با نوحه ای شنیدنی از مداح باصفای جبهه ها قافله ای رسیده است رنج سفر کشیده است حسین عزیز فاطمه دار و ندار قافله به راه حق فدا شده به کودکان خسته دل جفا ز اشقیا شده صدای زنگ کاروان فغان و ناله ها شده به تازه غنچه ها ببین باد خزان وزیده است حسین عزیز فاطمه.... یاد باد آن روزگاران یاد باد
جزئیات اختصاصی تسنیم از اجرای توافق تبادل زندانیان ایران-آمریکا و آزادسازی پولهای ایران در کره جنوبی خبرنگار تسنیم کسب اطلاع کرد که فرآیند اجرای توافق ایران و آمریکا برای تبادل زندانیان و همچنین آزادسازی تمام پولهای بلوکه شده ایران در کره جنوبی آغاز شده است. بر اساس این گزارش، در این فرآیند قرار است ابتدا پولهای ایران در کره از واحد وون(واحد پول کره جنوبی) به یورو تبدیل شود که این مهم انجام شده و در ادامه بناست که به حسابی در قطر واریز شود تا در اختیار ایران قرار گیرد. مبلغ پولهای ایران در کره جنوبی که بناست آزاد شود ۶ میلیارد دلار است. پس از واریز این پول به حسابی در قطر، تبادل زندانیان نیز به انجام می‌رسد. در این تبادل، چهار تبعه آمریکایی (سیامک نمازی، عماد شرقی، مراد طاهباز و یک زندانی دیگر) در قبال آزادسازی همان تعداد یا بیشتر از ایرانیان در بند آمریکا آزاد می‌شوند. منابع مطلع به تسنیم گفتند که تا وقتی که پولهای ایران کامل به قطر منتقل نشود، زندانیان امریکایی ازاد نمیشوند. دولت کشورمان علاوه بر پیگیری راهکارهای دیپلماتیک برای آزادسازی منابع ایران در کره جنوبی، از حدود یکماه پیش فرآیند حقوقی علیه کره جنوبی را هم آغاز کرده بود که این دو مسیر نهایتا به ازادسازی همه منابع منجر می‌شود.
| 🗓 جمعه ۲۰ مرداد (۲۴ محرم الحرام) 📿 صد مرتبه «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
واکنش باقری به اخبار آزادسازی منابع ایرانی معاون وزیر امور خارجه: 🔹فرایند آزادسازی چند میلیارد دلار از دارایی‌های ایران که چند سال است به‌طور غیرقانونی توسط آمریکا توقیف شده، آغاز شد. 🔹ایران تضمین‌ لازم برای پایبندی آمریکا به تعهدات خود را دریافت کرده‌است.
بیانیه وزارت خارجه درباره آزادی منابع و زندانیان ایرانی وزارت خارجه: 🔹فرآیند آزادسازی چند میلیارد دلار از دارایی‌های ایران که برای چند سال به‌طور غیرقانونی در کره جنوبی توسط آمریکا توقیف شده بود، آغاز شد. ایران تضمین‌ لازم برای پایبندی آمریکا به تعهدات خود در این خصوص را دریافت کرده‌ است. 🔹نحوه بهره‌برداری از منابع و دارایی‌های مالی رفع توقیف شده در اختیار ایران بوده و این منابع برای نیازهای مختلف کشور حسب تشخیص مراجع ذیصلاح هزینه خواهد شد.   🔹در این چارچوب، آزادی تعدادی از زندانیان بی‌گناه ایرانی که طی سال‌های گذشته به طور غیرقانونی و با اتهام واهی د‌ور زدن تحریم‌های ظالمانه آمریکا، در این کشور دستگیر و زندانی شده‌اند، به طور جدی توسط دستگاه دیپلماسی پیگیری شده است. 🔹در این راستا، آزادی تعدادی از زندانیانی که به طور غیرقانونی توسط آمریکا بازداشت شده‌اند، بزودی محقق خواهد شد. 🔹یادآوری می‌نماید که زندانیان مدنظر آمریکا کماکان در ایران حضور دارند.
جمشیدی: زندانیان آمریکایی تا انتقال پول‌ها در ایران می‌مانند معاون سیاسی رئیس‌جمهور : 🔹بعد از آزاد شدن پول‌های ایران در عراق، فرایند آزادسازی کل دارایی‌های ایران در کره جنوبی نیز آغاز شده است. 🔹تا زمان انتقال کامل پول‌ها، زندانیان مدنظر آمریکا همچنان در ایران باقی می‌مانند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟩🟩🟩⬜️⬜️⬜️🟥🟥🟥 دانلود کلیپ ها در کانال ایتا(حافظان_امنیت) https://eitaa.com/kakamartyr3 ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈